-
[quote=Saber;1430138]מי מכיר אותו בכלל
אני שלוחה של עצמי[/quote]
אני זוכר אותו עוד מ-2005. אז היה הוא, והיה סוג של יריב שלו, מישהו בכינוי LANTURN שקראו לו כפיר, והוא תמך מאוד בפוקימוני מים קרח ונורמל, והוא גם כל הזמן קילל אנשים והורחק.... אני לא זוכר במי תמכתי אז, אבל ברגע שכפיר נעלם, נותרתי חסיד גדול של PICHU CHAN.
-
-
לא.
פעם היה קל לשנות את הנאמנות שלי.
אבל היום אני 50% אדם, 50% חייזר, ו-200% Loyalty!
(בונוס של 10 נקודות יינתן למי שיודע על מי חשבתי במהלך כתיבת שורות אלו)
(בונוס של אינסוף נקודות יינתן למי שיצליח להסביר לי מה אלו הנקודות האלו...)
-
[QUOTE=LordAbizi;1430143]לא.
פעם היה קל לשנות את הנאמנות שלי.
אבל היום אני 50% אדם, 50% חייזר, ו-200% Loyalty!
(בונוס של 10 נקודות יינתן למי שיודע על מי חשבתי במהלך כתיבת שורות אלו)
(בונוס של אינסוף נקודות יינתן למי שיצליח להסביר לי מה אלו הנקודות האלו...)[/QUOTE]
נקודות נאמנות ):
וזה לא אמור להיות 50% מכונה ?
-
עכשיו אני קורא מנגה שמזכירה לי אותי בכל כך הרבה רמות Xd פעם (לפני כיתה י') הייתי נוהג 100% ככה עכשיו הרבה פחות.. אבל יש פה ושם איזה דפוס מחשבה שלפעמים עולה לי לראש.. (כן גיבורת המנגה היא בחורה אבל עדיין ניתן להזהות עם זה)
לפעמים אני פשוט לוחץ על מנגה ומתחיל לקרוא אותה ככה סתם פתאום..
-
מה אתה קורא מנגות ימכוער, תראה Fate Zero ):
-
אני קורא מנגות כי משעמם לי :(
האמת התחלתי לראות פייט זירו אבל הפתיח לא סיקרן אותי מספיק כדי שאמשיך לראות... אני צריך להמשיך אבל.. בטח ההמשך כבר יתחיל לעניין (אני שונא התחלות)
וואלה רציתי לפרסם את זה בנו"s של מנגה..
-
הפתיח=הפרק הראשון?
כי אם כן אז הוא באמת משעמם יחסית (זה פרק של הסברה ובניית עלילה, האקשן מתחיל רק אחרי זה. העונה הראשונה היא יותר טקטית כזאת ויותר בדגש של מלחמות פסיכולוגיות והתפתחויות קשרים של דמויות, העונה השנייה זה כבר מכות ): )
-
[QUOTE=Saber;1430153]הפתיח=הפרק הראשון?
כי אם כן אז הוא באמת משעמם יחסית (זה פרק של הסברה ובניית עלילה, האקשן מתחיל רק אחרי זה. העונה הראשונה היא יותר טקטית כזאת ויותר בדגש של מלחמות פסיכולוגיות והתפתחויות קשרים של דמויות, העונה השנייה זה כבר מכות ): )[/QUOTE]
כן הפרק הראשון........ משעמם מדי.. מתי זה מתחיל להיות מעניין?
-
שמעתם שמחר האקרים פורצים את הסרברים הישראליים?
ממומלץ לא לפתוח אינרנט בכלל.
-
[QUOTE=chopper;1430155]שמעתם שמחר האקרים פורצים את הסרברים הישראליים?
ממומלץ לא לפתוח אינרנט בכלל.[/QUOTE]
מה הקשר אלינו זה דבאים של אנונימוס שהם פרופלסטינאים.. הם פורצים רשתות ישראליות גדולות לא אלינו..
-
אני יודע אבל זה עדיין סרברים ישראליים.
עזוב אני נשמע כמו עמיתריד וזה לא נוח.
-
[QUOTE=chopper;1430155]שמעתם שמחר האקרים פורצים את הסרברים הישראליים?
ממומלץ לא לפתוח אינרנט בכלל.[/QUOTE]
שמעתי..
מקווה שזה לא נכון ולא יהיה נוגע אלינו ולפרטים האישיים שלנו..
-
[QUOTE=Ilan;1430154]כן הפרק הראשון........ משעמם מדי.. מתי זה מתחיל להיות מעניין?[/QUOTE]
כי שמע, בעיקרון FATE ZERO אמור להיות "המשך" (כאילו, כרונולוגית הוא פריקוול, מבחינה מעשית הוא סיקוול) אז הפרק הראשון הזה נועד בשביל שגם אנשים שלא ראו את FATE STAY NIGHT וגם אנשים שכן יתחילו עם הבנה מסויימת של העולם שם
קיצר מבחינתי זה היה מעניין מההתחלה אבל זה נהיה יותר מעניין מהפרק הראשון (ובכלל מעונה 2 זה חתיך ): )
-
נראה לך שיפרצו אלינו חחחחחחחחח פורום קטן ולא מוכר אם כבר אז Fxp..
אוקיי נדב אני אמשיך לראות כשיהיה לי משעמם (מחר)