אף אחד לא יאמין לי, אבל חלמתי שהגענו לעמוד 100 ומשהו ואז פתחו נו"ד חדש.
Printable View
אף אחד לא יאמין לי, אבל חלמתי שהגענו לעמוד 100 ומשהו ואז פתחו נו"ד חדש.
פעם חלמתי שאחד השחקנים במשחק Journey to the Past שלי שלח לי הודעה פרטית שהתגובות שלי לא מספיק מושקעות, ואם אני לא אשפר את זה אז הוא ייאלץ אותי להעביר את המשחק לשליטתו.
אז אני מאמין לך.
הקטע המוזר הוא ששליט האבטיח פתח את הנו"ד בחלום שלי. והוא לא מופיע הבא בתור ברשימה. האם נזכה לסבב נוסב?
אולי זאת נבואה
וואו התגעגעתי!
מה חדש? בואו נעה משהו מעניין...
[QUOTE=The Charmander;1471971]וואו התגעגעתי!
מה חדש? בואו נעה משהו מעניין...[/QUOTE]
פאדיחות שמישהו שבתפקיד מנהל ראשי רושם 'התגעגעתי' כאילו הוא לא היה כאן מלא זמן והוא עדיין בתפקיד. :doubt:
[QUOTE=YoRt3m;1471974]פאדיחות שמישהו שבתפקיד מנהל ראשי רושם 'התגעגעתי' כאילו הוא לא היה כאן מלא זמן והוא עדיין בתפקיד. :doubt:[/QUOTE]
אני הייתי משנה את הצבע של המשתמש שלו
[QUOTE=Barney Stinson;1471975]אני הייתי משנה את הצבע של המשתמש שלו[/QUOTE]
לחום כהה עם פס חוצה!
אאוץ׳
אגב אני נכנס לפה לעיתים קרובות ותמיד עוקב. רק עכשיו התחשק לי גם להגיב חח
[QUOTE=YoRt3m;1471969]הקטע המוזר הוא ששליט האבטיח פתח את הנו"ד בחלום שלי. והוא לא מופיע הבא בתור ברשימה. האם נזכה לסבב נוסב?[/QUOTE]
למה שלא אגשים עבורך את החלום
[quote=yort3m;1471976]לחום כהה עם פס חוצה![/quote]
ומה עם הבאן ip הא רותם?!
וואי איזה מגניב החידוש לסרט אנני!
מרגש מאוד!
אחח... סיימתי משחק מאוד כיפי בציו. ממליץ לכולם: מפה Terra ומשחקים עם פולינזיה.
המטרה: מפת Terra היא כזו שבה כולם מתחילים ביבשת אחת, אבל יש יבשת שנייה שבה יש רק ערי מדינה בתחילת המשחק. המטרה: בתור פולינזיה אפשר לעזוב את היבשת הראשית מתחילת המשחק, להפליג ליבשת הלא ידועה עדיין, וליישב אותה כתאוות נפשינו, ולהתחיל משם את המשחק.
הסיפור:
דרגת קושי Immortal, במהירות Epic. הבירה שלי לא הייתה במקום משהו. כמעט לא היו לה משבצות של פטישים, אבל היא הייתה ליד Sri Pada מה שנתן לי פנתיאון מהיר, ליד כמה ג'ונגלים וgrassland, שזה היה די נחמד. מהר מאוד בחרתי בפנתיאון One With Nature, מה שנתן לי עוד יותר אמונה. לקחתי הפעם לשם שינוי Liberty, כי הייתי באיחור של 20 תורות אז הייתי צריך להתרחב מהר. בינתיים שלחתי סקאוט שיכיר את כולם בעולם הישן, דנמרק, רומא, אינקה, פולין, הודו, הולנד ומונגוליה. כל הזמן הם באו אליי ורצו שאני אכריז ביחד איתם מלחמה על מישהו. כל הזמן הסכמתי. בREPLAY ראיתי שהיו כל הזמן מלחמות ביבשת הראשונה, אז אני מאוד שמח מזה. זה ממש עיכב אותם. בינתיים גם הקמתי עיר ליד Uluru מה שנתן לי עוד טונה של Faith, ועוד עיר ליד Rock of Gibraltar. כמובן כבר הייתה לי דת והיה בה Tithe+Pagoda כי למה שמישהו יבחר משהו אחר. התחלתי להדביק את הפער במדע. עם 5 FRIGATES כבשתי חופית של מונגוליה, ואז הבאתי לשם ארטילריות וגם כבשתי את הבירה שלו בזמן שהוא היה במלחמה עם חצי עולם. ככה קיבלתי דריסת רגל בעולם הישן. לאט לאט הגדלתי את הפער המדעי והבאתי עוד כוחות, ובינתיים פולין הושמדה, רומא הושמדה, הולנד הושמדה, האינקה היו די גדולים ומעצמה תרבותית. ניסיתי לעכב את האידיאולוגיה שלי כדי לתת לאינקה לבחור ראשון, אבל הייתי מתקדם מדי ונאלצתי לעבור לעדין המודרני טרם מישהו בחר באידיאולוגיה. בחרתי בקומוניזם אבל האינקה בחרו בפשיזם, מה שגרם לי לבעיות ובסוף המרתי גם לפשיזם. עדיין קיבלתי Early Adopter Tenet אחד. בתור 400 ומשהו התחלתי את המלחמה הראשונה באינקה. כבשתי להם עיר אחת, החזרתי לחיים את הולנד, כבשתי את אמסטרדם ושחררתי עוד עיר של הולנד. אז כבר ניסיתי להתקרב לבירה של האינקה, אבל זה היה רחוק מהמטוסים שלי, והיחידות שלי מתו מהפצצות אוויריות שלא יכולתי ליירט, אז עשיתי שלום, כי במילא בזמן הקרוב אני אלמד Lasers ועם מטוסי סילון אוכל להגן בקלות על היחידות שלי. אחר כך חידשתי את המלחמה, כבשתי את קוסקו, הספינות שלי בינתיים כבשו את קופנהגן שגם נפלה בידי האינקה, והמשכתי עד שכבשתי את רומא. בשלב הזה נותרו רק דלהי וורשה בידי ההודים. בניתי 5 פצצות אטום, 3 מפציצים חמקנים, ו-2 xcom squads, ובבליץ מהיר זרקתי 3 פצצות אטום על דלהי, 2 פצצות אטום על ורשה, הצנחתי 3 xcom squad ליד כל עיר, הורדתי אותה לאפס חיים עם המפציצים החמקנים, וכבשתי אותם במהירות, וניצחתי את המשחק.
זה היה מאוד מאוד כיף. אני קצת מאוכזב מאיך שנלחמתי באינקה בסוף, אבל זה היה כיף.
משום מה אביזי חושב שזה הבלוג הפרטי שלו והוא כותב כל כך הרבה דברים שאף אחד לא קורא רק לצורך התיעוד.
מעניין לדעת מי מסתתר שם מאחורי הניק אביזי...