-
[QUOTE=Avivs;1513355][COLOR=#000000][FONT=roboto]אם אומר רק דבר אחד אז העיצוב של הערים בss מקסים בעיניי. כזה מרענן אחרי sm החד-גוני שבשלב מסוים לא יכולתי לסבול אותו. איזה כיף לעבור מעיר ממש עירונית כמו מוטוסטוק, אל טורפילד הכפרית והמרגיעה, חלומית כמעט, ועכשיו אל האלבורי עיר המזח
[/FONT][/COLOR]אבל מה נסגר עם הרמות של מאמני המכון בחיאת.... אימנתי את כל הצוות לרמות 25+ ותכננתי אחרי כל מכון לאמן אותם 5 רמות קדימה כדי להגיע לליגה באזור ה55. עכשיו אני חוקר ומגלה שבמכון 2 הם רמות 23 בממוצע, ואז מכון אחרי 26 בממוצע?!
אני כולה אימנתי תצוות איזה שעתיים+ כדי ש9 פוקימונים יהיו ברמות 25+, זה לא שאני בעד אימונים כי הם משעממים תחת אבל שנצטרך קצת לפחות לאמן איזה חצי שעה...
מה יהיה אתכם נינטנדו... אין תקווה[/QUOTE]
עכשיו בדקתי מול מה אני הולך להתמודד במכון הרביעי.
והפעםר בין הכי חזק ממכון 3 למכון 4 הוא עשר רמות.
-
האם יהיה סגר בחגים? אני לא מדבר על הקורונה, אלא על הפורום... :32_17:
-
[QUOTE=Hit Man;1513358]האם יהיה סגר בחגים? אני לא מדבר על הקורונה, אלא על הפורום... :32_17:[/QUOTE]
נקווה שלא.
-
טכנית, אפשר לחכות שרותם יסגור את הפורום, לחכות עד שת/יכנס החג/השבת/הצום, ואז לפתוח את הפורום שוב על ידי מנהל ראשי עד שיישארו 10 דקות לפני שמגיע מוצאי השבת/חג/צום ולנעול אותו שוב כך שהוא לא ידע דבר.
-
התחלתי לשחק במחק חדש באימולטר של switch
-
אני לא רוצה לכתוב פה מלא חחח כי זה יתפרש כאילו זה מגיע ממקום אחר, אבל דע שצחקתי כשראיתי את ההודעה שלך. כבר התייאשת מפוקימון חרב ומגן?
-
[quote=hit man;1513366]אני לא רוצה לכתוב פה מלא חחח כי זה יתפרש כאילו זה מגיע ממקום אחר, אבל דע שצחקתי כשראיתי את ההודעה שלך. כבר התייאשת מפוקימון חרב ומגן?[/quote]
ממש לא, נכון לא משחק מושלם, אבל לא התייאשתי ממנו.
פשוט רציתי לנסות עוד משחקים של switch.
-
תעדכן אם אי פעם תחזור אליו.
-
אני יחסית בדילייי
אבל מישהו שיחק rdr2 ויש לו דעה? ממליץ? לא ממליץ?
-
לפי העונה הקודמת של סאות'פארק המשחק הזה הוא מה שיגרום להתחממות הגלובלית, או משהו כזה.
-
[QUOTE=טלי;1513369]אני יחסית בדילייי
אבל מישהו שיחק rdr2 ויש לו דעה? ממליץ? לא ממליץ?[/QUOTE]
אישית לא שיחקתי אבל אחד החברים שלי חרש עליו אמר שזה משחק מעולה
-
[QUOTE=Hit Man;1513368]תעדכן אם אי פעם תחזור אליו.[/QUOTE]
מעדכן, חזרתי לשחק בפוקימון שילד.
-
תכלס, אני לא אתנגד אם יהיה עוד סגר. עם העניין המחודש שאני מגלה במרטין סטורי, ימים שבהם אני יושב בבית ויש לי פנאי לכתוב הם דבר מבורך. ואולי גם המבחן באוניברסיטה יהפוך למקוון, ואז אם יבקשו ממנו לבדוק אותו לא אצטרך לנסוע עד רעננה בשביל זה.
רק תשאירו את הטניס פתוח, ואני המאושר באדם.
-
[quote=monster;1513372]מעדכן, חזרתי לשחק בפוקימון שילד.[/quote]
גם אני הסופש סוףסוף סוגר את המכון השני xd
אמרת לי לעדכן עליו, אז כן הפאזל היה ממש נחמד, בחלק האחרון לקח לי איזה 5 דקות להבין מה הולך xd
-