-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 21 2009, 11:25 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלך, מודה לאחות גו'י ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה יוצא מהעיר צארינגרו'ב ונכנס לדרך 30, ואתה צועד בתוכו כמה דקות. אתה ממשיך לצעוד, כשלפתע אתה נתקל בוורמפל מטייל לו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa265.png[/img] [/b][/quote]
"האמ ווארמפל טוב צא קירקוט!" אני אומר ומציא אותו "תתחיל עם צרחה ואז תתקוף אותו עם נשיכת חרק!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 21 2009, 09:51 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה מנסה, אך לא מצליח לראות כלום, וכך גם סטארלי שיוצא לחפש. [/b][/quote]
"אוקיי סטארלי חזור" אומר ואחזיר את סטארלי לפוקדור ואלך לישון במרכז הפוקימונים
-
[b] [b]אורון~[/b]
אתה רץ במהירות עם שאר הפוקימונים שלך אחרי סטארלי, ואתם מגיעים למין מערה גדולה. שם בפתח, אתה מבחין בקרנידוס נלחם מול ההנדוואר מקודם. מאחורה אתה מבחין בעוד 3 הנדווארים, ששומרים על התיק שלך.
[/b][/quote]
אני אומר"שינקס תישתמש בנשיח על הנדוואר וקרנידוס תשתמש במיקוד אנרגיה ואז בכול הכוח בנגיחה"
-
[b]
[b]דניאל~[/b]
אתה מוציא את הוט-הוט, מדקיפ וסינדיקוויל, והם מחליטים לעזור לך להקים מחנה. כולם הולכים ואוספים זרדים, אבנים קטנ ות לשמור על המדורה, וגם תפוחים, שהוט-הוט מצא על עץ סמוך והוריד.
[/b][/quote]
"תודה רבה חבר'ה" אני אומר ומלטף אותם
"כדאי שנרדם ונשמור כוחות למחר"אני אומר ונשכב טמחזיר את כולם לפוכדורים ואז עוצם את עיניי
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 21 2009, 09:15 PM
[b] [b]קורן~[/b]
למה להתחיל איתה, הרי במילא אין לך סיכוי איתה :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr036.png[/img]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני מהעיר פאלט" היא אומרת לך "מחוז קנטו" היא מוסיפה. לפתע, פוליוואג קופץ ומפתיע אותכם.
[/b][/quote]
קורן רוצה,
קורן מקבל
-------------------
"בן אוהב" אומר ואתחיל להרביץ לה D:
--------------------------------
"היי, רוצה ללכוד אותו?" אשאל אותה בחיוך.
-
-
[b]ירין~[/b]
אתה נמצא במרכז הפוקימונים בעיר צארינגרו'ב, לאחר שלקח לקח יום הליכה להגיע מהעיר ניו בארק. לאחר שינת לילה טובה במרכז הפוקימונים, אתה מוכן לצאת שוב לדרך.
מה תרצה לעשות כעת? לחפש פוקימונים ליד העיר, או לצאת לעבר העיר ויולט?
[b]קורן~[/b]
"זה בסדר, כבר יש לי אחד" היא אומרת בחיוך ומוציאה את הפוליווג שלה החוצה. שני הפוליוואגים מתקרבים אחד לשני ומתחילים לדבר ביניהם "אולי אתה תלכד אותו?" היא שואלת אותך.
[b]דניאל~[/b]
אתם גומרים לאכול, ואתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם, נכנס לתוך שק השינה שלך ונרדם. לאחר זמן ממושך שנראה לך ככמה רגעים, אתה שומע פתאום רחש גדול שמעיר אותך.
[b]אורון~[/b]
שינקס תוקף את הנדוואר בנשיכה אך הנדוואר משיב בגחלת ופוגעת בו ישירות, ושינקס נופל לידך פצוע די קשה. קרנידוס בינתיים משתמש במיקוד אנרגיה ואז תוקף בנגיחת ראש ופוגע בהנדוואר, מעיף אותו אל 3 ההנדווארים האחרים. "אז אתה חושב שתביס את ההנדווארים שלי?" נשמע לפתע קול, ומאחורי כל הארבעה מופיע מאמן שיוצא מהמערה הסמוכה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr114.png[/img]
[b]ארתור~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, ושואל את האחות גו'י לגבי מקום לישון בו. היא מביאה לך מפתח של אחד החדרים למעלה, ואומרת לך שזה עולה 5$ ללילה. אתה משלם ועולה לחדר, שם אתה רואה מיטה, מקלחת+שירותים, מרפסת, שולחן וטלוויזיה קטנה.
[b]עומר~[/b]
קריקטוט יוצא ומשתמש בצרחה שמרתיעה מעט את וורמפל. קריקטוט משתמש בנשיכת חרק ופוגע בוורמפל שנפצע בינוני. וורמפל לא מוותר, ומשיב עם מתקפת חוט שעוטפת את כל פיו של קריקטוט ומונעת ממנו לתקוף.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 24 2009, 02:47 PM
[b]
[b]אורון~[/b]
שינקס תוקף את הנדוואר בנשיכה אך הנדוואר משיב בגחלת ופוגעת בו ישירות, ושינקס נופל לידך פצוע די קשה. קרנידוס בינתיים משתמש במיקוד אנרגיה ואז תוקף בנגיחת ראש ופוגע בהנדוואר, מעיף אותו אל 3 ההנדווארים האחרים. "אז אתה חושב שתביס את ההנדווארים שלי?" נשמע לפתע קול, ומאחורי כל הארבעה מופיע מאמן שיוצא מהמערה הסמוכה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr114.png[/img]
[/b][/quote]
"מעולם לא אמרתי את זה, סך בכול אני רוצה את הדברים שלי"אני אומר ומחזיר את שינקס לפוקדור וגם את סטרליה ואז אומר "כול הנדוואר האלה שלך?"
-
[b] [b]ירין~[/b]
אתה נמצא במרכז הפוקימונים בעיר צארינגרו'ב, לאחר שלקח לקח יום הליכה להגיע מהעיר ניו בארק. לאחר שינת לילה טובה במרכז הפוקימונים, אתה מוכן לצאת שוב לדרך.
מה תרצה לעשות כעת? לחפש פוקימונים ליד העיר, או לצאת לעבר העיר ויולט?
[/b][/quote]
אני אלך לחפש פוקימונים!
-
[b]
[b]עומר~[/b]
קריקטוט יוצא ומשתמש בצרחה שמרתיעה מעט את וורמפל. קריקטוט משתמש בנשיכת חרק ופוגע בוורמפל שנפצע בינוני. וורמפל לא מוותר, ומשיב עם מתקפת חוט שעוטפת את כל פיו של קריקטוט ומונעת ממנו לתקוף. [/b][/quote]
"קריקוט תשתמש בהתמדה ותנסה בכל דרך להשתחרר מהחוט!"
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, ושואל את האחות גו'י לגבי מקום לישון בו. היא מביאה לך מפתח של אחד החדרים למעלה, ואומרת לך שזה עולה 5$ ללילה. אתה משלם ועולה לחדר, שם אתה רואה מיטה, מקלחת+שירותים, מרפסת, שולחן וטלוויזיה קטנה. [/b][/quote]
אני נכנס לעשות אמבטיה ואז אני הולך לראות טלוויזיה עד שאני יירדם
-
[b] [b]דניאל~[/b]
אתם גומרים לאכול, ואתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם, נכנס לתוך שק השינה שלך ונרדם. לאחר זמן ממושך שנראה לך ככמה רגעים, אתה שומע פתאום רחש גדול שמעיר אותך.
[/b][/quote]
"מה זה?!" אני קורא ומכין את הפוקדור של סינדקוויל
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 24 2009, 03:47 PM
[b] [b]קורן~[/b]
"זה בסדר, כבר יש לי אחד" היא אומרת בחיוך ומוציאה את הפוליווג שלה החוצה. שני הפוליוואגים מתקרבים אחד לשני ומתחילים לדבר ביניהם "אולי אתה תלכד אותו?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
"היי פוליוואג" אפנה לפראי.
"אולי תרצה להצטרף אלי? כמובן שנוכל לערוך קרב אם תרצה".
-
[b]קורן~[/b]
"פולי?" הוא שואל אותך "פולי!" הוא קורא וקופץ אחורנית, מוכן לקרב.
[b]דניאל~[/b]
אתה מחפש אחר מקור הרעש, ואתה מבחין לפתע בצל של 2 אנשים נכנסים אל תוך המערה שלא רחוקה ממך. הם אל מבחינים בך.
[b]ארתור~[/b]
אתה נכנס להתקלח ויוצא מהמקלחת כעבור 10 דקות. אתה נשכב במיטה ומדליק את הטלווזיה, ויש שם שידור חוזר של קרבות מהעבר. עכשיו מראים שם קרב מליגת קנטו ברבע הגמר, מאמן אחד משתמש כעת בריידון והשני באלקטרובאז. אתה צופה בקרב, ולאט לאט נרדם.
אתה חולם שאתה עומד על במת הקרב, כרגע זכית באליפות ג'וטו. אתה מרים את הגביע שבו זכית גבוה באוויר, אבל לפתע הכל נעלם.
אתה מתעורר אחרי שנייה.
[b]עומר~[/b]
קריקטוט מתחיל להשתמש בהתמדה, ולא זז במקומו. וורמפל מנצל זאת כדי להשתמש בעוקץ רעל שפוגע בקריקטוט אך לא מזיז לו.
[b]ירין~[/b]
אתה יוצא אל דרך 30 לחפש פוקימונים. אתה מסתובב שם, כשלפתע אתה פוגש באיפום! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa190.png[/img]
[b]אורון~[/b]
"כן, כולם שלי, ואתה לא הולך לקבל את הציוד שלך בחזרה, אלא להפך, אתה הולך לתת לי עוד משהו" הוא אומר ברשעות. אתה מבחין לפתע בסימן מוזר, R, על החולצה שלו.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 25 2009, 07:10 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
אתה יוצא אל דרך 30 לחפש פוקימונים. אתה מסתובב שם, כשלפתע אתה פוגש באיפום! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa190.png[/img]
[/b][/quote]
"טוטדייל צא!מהר פזילה ואז אקדח מים לאייפום, ואז מהר תעבור לזעם!" אני אומר