-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027653][B][COLOR="Red"]תומר
התושב אומר לך"כן אראה לך את מכון האוויר.בוא אחרי".התושב מתחיל ללכת ואתה אחריו.כעבור מס' דקות הוא עוצר.אתה רואה מולך מבנה ענק.בגג של המכון יש שתי כנפיים ענקיות.האיש אומר לך"זה מכון האוויר של מדינת האוויר.אני רק רוצה להגיד לך.המכון הזה קשה בהרבה מהמכונים שעברת במחוז האש.אני לא חושב שתצליח להביס את מנהיגת המכון.למכון הזה יש מנהיגה.אז בהצלחה לך ידי הצעיר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה רבה!"אומר לאיש,אלך למרכז פוקימונים כדי להחליף את קיבאגו בראיצ'ו ואת צ'רוס במאנצ'לקאס ואז אלך למכון כדי להילחם נגד המנהיגת המכון.
שאני אגיע למכון,אכנס ואצעק:"שלום באתי לאתגר את מנהיגת המכון!"
-
[quote]ניר
סאלאמנס עף ישירות לעבר הידרוגן.סאלאמנס תופס עם זנבו את שני הראשיים של הידרוגן.הידרוגן מצליח לפגוע בסאלאמנס עם ניב החשמל שלו.סאלאמנס נפגע קצת מזה.הוא קושר את שני הראשים שלו עם הזנב שלו.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על הראש השלישי.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סאלאמנס תוקף בראשיה את הידרוגן.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ועף ישירות אל הבור..הידרוגן נופל לתוך הבור ונשמע פיצוץ חזק.הידרוגן משתמש בלהביור מן הבור שלו.אתה מבין שהירוגן חי.[/quote]
אני מוציא את מאמאסווין ומחזיר את סאלמנס. אני אומר למאמאסווין: "קרן קרח על הבור, שהידרוגן היה תקוע שם!" אני אומר ואז אגיד לו: "רוץ לשם, ואז תפעיל רעידת אדמה!" אגיד בצחוק
-
[COLOR=Blue][B]ניר
מתקפות אדמה לא משפיעות עליו
אתה מחזיר במהירות את סלאמנס לפני שיפגע מן הלהביור.סאלאמנס חוזר לפוכדור שלו ומתחמק מהלהביור של הידרוגן.במקום סאלאמנס מאמאסווין יוצא לקרב.מאמאסווין משתמש בקרן קרח.הוא יורה קרן לבנה לעבר הסדק שבאמצע הזירה.קרן הקרח מקפיאה את החור וכך לא נותנת להידרוגן לברוח מן הסדק.מאמאסווין מפעיל רעידת אדמה על הידרוגן.רעידת האדמה לא משפיעה בכלל על הידרוגן.אתה רואה שהידרוגן עודלא יצא מהבור שלו אך עוד לא ניצחת בקרב.[/B][/COLOR]]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מודה לאיש שעזר לך כול כך הרבה.אתה נפרד מימנו והולך למרכז הפוקימונים של העיר.במרכז הפוקימונים אתה מחליף את קיבאגו בראיצ'ו שלך.את צ'רוס במנצ'לקאס.אתה יוצא מההמרכז לפוקימונים וחוזר למכון.הפעם אתה נכנס למכון האוויר.אתה רץ במהיריות וכמעט נופל.אתה שם לב שאין זירה למכון.מן הצד השני מופיעה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/24.png[/IMG] היא אומרת לך"שמי אני,אני מניהגת מכון האאויר של מדינת האוויר.כמוו ששמת לב אין זירה למכון.זה פשוט הפקימונים נלחמם באוויר.כול פוקימון שלא יודע לעוף יוכל לרחף מעל הזירה.הקרב היה 4 על 4.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז בהצלחה לשנינו בקרב.אז מוכן תוציא פוקימון?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027695][COLOR=Blue][B][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מודה לאיש שעזר לך כול כך הרבה.אתה נפרד מימנו והולך למרכז הפוקימונים של העיר.במרכז הפוקימונים אתה מחליף את קיבאגו בראיצ'ו שלך.את צ'רוס במנצ'לקאס.אתה יוצא מההמרכז לפוקימונים וחוזר למכון.הפעם אתה נכנס למכון האוויר.אתה רץ במהיריות וכמעט נופל.אתה שם לב שאין זירה למכון.מן הצד השני מופיעה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/24.png[/IMG] היא אומרת לך"שמי אני,אני מניהגת מכון האאויר של מדינת האוויר.כמוו ששמת לב אין זירה למכון.זה פשוט הפקימונים נלחמם באוויר.כול פוקימון שלא יודע לעוף יוכל לרחף מעל הזירה.הקרב היה 4 על 4.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז בהצלחה לשנינו בקרב.אז מוכן תוציא פוקימון?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אפשר זוגות?כאילו 2 על 2 ואז 2 על 2 ואם כן אז תצאו ראיצ'ו ומאנצ'לקאס!"אצעק בקול חזק ואז אוציא את ראיצ'ו ואת מאנצ'לקאס מהפוקדורים שלהם.
-
[quote=שלושה מחוזות;1027653]הכנסתי למשחק שחקן חדש שמתחיל אחרי המכון ה1 פשוט.
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה וטוני יוצאים מהכון שבו הרגעת זכית בתג ה1 שלך.אתה מאושר מאוד.כעבור כמה דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנסים אליו ומבקשים מהאחות ג'וי שתרפא לכם את הפוקימונים.האחות ג'וי לוקחת לכם את הפוקימונים והולכת לרפאה אותם.לאחר דקה היא חוזרת עם הפוכדורים שלכם ומחזירה לכם אותם.אתם לוקחים אותם.לאחר מכן טוני אומר לך"טל תרצה נגדי קרב 1על 1.כדי לראות עד כמה אנחנו חזקים?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"בטח אחי, זה יכול להיות ממש מגניב! " אני אומר בביטחון וחושב עוד על הקרב מכון שהיה.[/B]
[B]" אבל חייבים למצוא מקום להילחם בו ולא סתם באמצא העיר." אני אומר לטוני ומתחיל להסתכל לצדדים בחיפוש אחר מקום לקרב, תוך כדי אני חושב עם איזה פוקימון אני ילחם נגדו.[/B]
-
[quote]ברוס
אתה זורק לאוויר את הפוכדור של גליגר.הפוכדור נפתח וממנו יוצא גליגר שלך.גליגר מאוד שמח שהוא עומד להילחם.גליגר עף גבוה ואז משלב את ידו בצורת איקס.גליגר משתמש במספרי איקס על סיטר.צורת איקס עפה במהירות לעבר סייטר.סייטר לא מצליח להתחמק בזמן מן מספרי האיקס של גליגר.סייטר נפגע קשה מזה.סייטר מתאווש במהירות מן הפגיעה .הוא רץ במהירות לעבר גליגר במתקפת חיתוך.[/quote]
"גליגר-תחזור!" אומר ואחזיר את גליגר לפוכדור.
לאחר מכן אזרוק פוכדור לעבר סייטר ואנסה ללכוד אותו.
-
[B][COLOR="Blue"]ברוס
גליגר מצליח בזמן להתחמק מן מכת החיתוך של סייטר.אתה מוציא את הפוכדור של גליגר החוצה.אתה מחזיר את גליגר שלך לתוך הפוכדור שלו.גליגר מוחזר לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על סייטר.סייטר מעיף את הפוכדור שלך בחזרה אליך.אתה זורק עליו שוב תפוכדור הריק.הפוכדור הריק פוגע בסייטר ואז אור אדום עוטף אותו.הפוכדור נסגר נוחת על האדמה.הוא מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת סייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה עונה בחיוב להצעה של טוני.בזמן הזה אתה נזסכר בקרב המכון שלך נגד מילין.איך ששלגון השתמש בניב אש שניצח את הסוינב שלה.האחות ג'וי שומעת את השיחה שלכם ואומרת לכם"אם אתם מחפשים זירת קרב.יש מאוחרי המרכז זירת קרב.אני אוביל אותכם לשם".האחות ג'וי מובילה אותכם לזירת הקרב.טוני נעמד במקום שלו וגם אתה הוא אומר לך"הקרב היה 1 על 1.צא סקפטייל לקרב".טוני זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/254.png[/IMG] שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
אני אומרת לך"טוב כן למה לא".אתה זורק את הפוכדורים של ראיצ'ו ומנצ'לקאס החוצה שיצאו לקרב.ראיצ'ו ומנצ'לקאס יוצאים לקרב.הם נעמדים על הזירה ומתחילים לרחף בזירה.אני זורקת גם 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/581.png[/IMG] סוואנה ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/561.png[/IMG] סיגליפ של אני.אני אומרת לך"אני אתן לך תזכות להתחיל ראשון בקרב.אז יאלה תתחיל זה עומד להיות קרב מצוין"[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
גליגר מצליח בזמן להתחמק מן מכת החיתוך של סייטר.אתה מוציא את הפוכדור של גליגר החוצה.אתה מחזיר את גליגר שלך לתוך הפוכדור שלו.גליגר מוחזר לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על סייטר.סייטר מעיף את הפוכדור שלך בחזרה אליך.אתה זורק עליו שוב תפוכדור הריק.הפוכדור הריק פוגע בסייטר ואז אור אדום עוטף אותו.הפוכדור נסגר נוחת על האדמה.הוא מתחיל לזוז ולזוז ואז נעצר.לכדת סייטר.[/quote]
"יש!" אומר בהתלהבות "לכדתי סייטר!".לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027766][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]
תומר
אני אומרת לך"טוב כן למה לא".אתה זורק את הפוכדורים של ראיצ'ו ומנצ'לקאס החוצה שיצאו לקרב.ראיצ'ו ומנצ'לקאס יוצאים לקרב.הם נעמדים על הזירה ומתחילים לרחף בזירה.אני זורקת גם 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/581.png[/IMG] סוואנה ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/561.png[/IMG] סיגליפ של אני.אני אומרת לך"אני אתן לך תזכות להתחיל ראשון בקרב.אז יאלה תתחיל זה עומד להיות קרב מצוין"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי ראיצ'ו תשתמש במתקפת ברק על סוואנה כול הזמן ואתה מאנצ'לקאס תשתמש בקרן קרח על סיגליפ ואז תשלבו את המתקפות שלכם ביחד!"אצעק לראיצ'ו ולמאנצ'לאקס.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש במכת ברק על סוואנה.הוא משגר ברק עוצמתי על סוואנה.סוואנה עף במהירות ומצליח להתחמק ממכת הברק של ראיצ'ו.מנלצ'לקאס משתמש בקרן קרח על סיגליפ.הוא יורה קרן קרח לבנה לעבר סיגליפ.סיגליפ מתעופףף ומצליח להתחמק מהקרן הקרח של מנצ'לקאס.ראיצ'ו ומנצ'לקאס משלבים כוחות ותוקפים בברק ובקרן קרח.סוונה וסיגליפ עפים בזירה ומתחמקים בקלות רבה.אני אומרת לך"בזירה הפוקימונים שלי יכולים לרחף בקלות וכך היה לך קשה לפגוע בהם.סוואנה פלי על מנצ'לקאס.סיגליפ על חושי על ראיצ'ו".סוואנה משתמש בפלי על מנצ'לקאס וסיגליפ בעל חושי על ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח מזה שתפסת סייטר.אתה נרגש כול כך מזה.אתה יוצא מהיער ואז הולך לעיר בג.אתה מגיע לעיר בג והולך למרכז הפוקימונים.כשאתה מגיע אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.היא לוקחת לך את הפוקימונים לרפא אותם.לאחר דקה מחזירה לך אותם.אתה לוקח את הפוקימונים שלך.הי א אומרת לך"אם תרצה להשתתף בתחרות החרק.אז הרשמה נסגרת בעוד חצי שעה.דוכן הרשמה נמצא פה קרוב"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027793][B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש במכת ברק על סוואנה.הוא משגר ברק עוצמתי על סוואנה.סוואנה עף במהירות ומצליח להתחמק ממכת הברק של ראיצ'ו.מנלצ'לקאס משתמש בקרן קרח על סיגליפ.הוא יורה קרן קרח לבנה לעבר סיגליפ.סיגליפ מתעופףף ומצליח להתחמק מהקרן הקרח של מנצ'לקאס.ראיצ'ו ומנצ'לקאס משלבים כוחות ותוקפים בברק ובקרן קרח.סוונה וסיגליפ עפים בזירה ומתחמקים בקלות רבה.אני אומרת לך"בזירה הפוקימונים שלי יכולים לרחף בקלות וכך היה לך קשה לפגוע בהם.סוואנה פלי על מנצ'לקאס.סיגליפ על חושי על ראיצ'ו".סוואנה משתמש בפלי על מנצ'לקאס וסיגליפ בעל חושי על ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אם את אומרת"אומר למנהיגת מכון ואז אחזיר את מאנצ'לקאס,אוציא את צ'אריזארד ואגיד לו ולראיצ'ו:"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל ואתה ראיצ'ו תחזק לו את המתפקה בעזרת מתקפת ברק על ידו ואז תתקוף בהפתעה במכת ברק את סיגליפ ואתה צ'אריזארד תקוף את סוואנה בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי על הכנפיים שלה ואז בהפתעה תשלח לה להביור!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
מנצ'לקאס מתחמק מהפלי של סוואנה.ראיצ'ו גם הוא מצליח להתחמק מהעל חושי של סיגליפ.אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו.במקום מנצ'לקאס אתה מוציא את צ'איזרד שלך לקרב.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל.האגרוף שלו הופך לאגרוף ברקים.ראיצ'ו מחזק את אגרוף החשמל של צ'אריזארד במכת ברק.ראיצ'ו שולח מכת ברק בהפתעה לסיגםיל.הוא לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.צ'איזארד עף לעבר סוואנה ופוגע בו עם אגרוף החשמל שלו.סוואנה נפגע קשה.צ'אאיזרד תוקף בלהביור אך סוואנה מתחמק מזה.סוואנה משתמש בהוריכן על ראיצ'ו.סיגליפ משתמש בקרן בילבול על צ'איזארד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027814][B][COLOR="Red"]תומר
מנצ'לקאס מתחמק מהפלי של סוואנה.ראיצ'ו גם הוא מצליח להתחמק מהעל חושי של סיגליפ.אתה מחזיר את מנצ'לקאס לפוכדור שלו.במקום מנצ'לקאס אתה מוציא את צ'איזרד שלך לקרב.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל.האגרוף שלו הופך לאגרוף ברקים.ראיצ'ו מחזק את אגרוף החשמל של צ'אריזארד במכת ברק.ראיצ'ו שולח מכת ברק בהפתעה לסיגםיל.הוא לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.צ'איזארד עף לעבר סוואנה ופוגע בו עם אגרוף החשמל שלו.סוואנה נפגע קשה.צ'אאיזרד תוקף בלהביור אך סוואנה מתחמק מזה.סוואנה משתמש בהוריכן על ראיצ'ו.סיגליפ משתמש בקרן בילבול על צ'איזארד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בלהביור כדי להעיף את הקרן בילבול ואז תקוף במפתיע באגרוף חשמל!אני מאמין בך צ'אריזארד שלי!"אצעק לצ'אריזארד בעידוד רב
ואז אגיד לראיצ'ו בעידוד ובצעקה:"ראיצ'ו תשתמש במכת ברק על ההוריקן ואז תתקוף בהפתעה בזנב ברזל עם מכת וולט על סוואנה בכול הכוח!אני מאמין בך!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1027766]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה עונה בחיוב להצעה של טוני.בזמן הזה אתה נזסכר בקרב המכון שלך נגד מילין.איך ששלגון השתמש בניב אש שניצח את הסוינב שלה.האחות ג'וי שומעת את השיחה שלכם ואומרת לכם"אם אתם מחפשים זירת קרב.יש מאוחרי המרכז זירת קרב.אני אוביל אותכם לשם".האחות ג'וי מובילה אותכם לזירת הקרב.טוני נעמד במקום שלו וגם אתה הוא אומר לך"הקרב היה 1 על 1.צא סקפטייל לקרב".טוני זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/254.png[/IMG] שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"[/COLOR][/B][/quote]
[B]'ברור שאהיה לי יתרון עליו אם אני יוצא את ספיל,הוא פוקימון קרח ושבטיל פוקימן עשב!' אני חושב, [/B]
[B]" צא! ספיל!" אני אומר בביטחון ומוציא את ספיל,[/B]
[B]"ספיל השתמש ברסיסי קרח ואז מיד באקדח מים!,קדימה בכל הכוח!" אני אומר לספיל בכוונה לגמר את הקרב מהר.[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה מוציא את ספיל לקרב מכיוון שיש לו יתרון על סוג העשב של סקפטייל.ספיל יוצא מחוץ לפוכדור שלו לעבר זירת הקרב.ספיל משתמש ברסיסי קרח על סקפטיל.הוא מעיף רסיסי קרח לעבר סקפטייל.סקפטייל לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של ספיל ונפגע קצת.לאחר מכן ספיל יורה אדח מים על סקפטייל.הפעם סקפטיל מצליח להתחמק מהאקדח המים של ספיל.טוני אומר"סקפטיל קליע זרעים".סקפטייל יורה קליע זרעים לעבר ספיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'יזארד יורה להביור על קרן הבילבול של סיגפיל.הלהביור פוגע בקרן הבילבול ומעיף את קרן הבילבול לעבר הקיר של הזירה.צ'אריזארד עף לעבר סיגפיל באגרוף חשמל.סיגפיל מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'יזארד.ראיצ'ו שולח מכת ברק על ההוריקן של סוואנה.ההוריקן נשבר על ידי מכת הברק של ראיצ'ו.ראיצ'ו תוקף בזנב ברזל את סוואנה.סוואנה מתחמק מזה.סוואנה שוב תוקף בהוריכןן את ראיצ'ו.סיגליפ שוב תוקף בעל חושי את צ'יזארד.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
מתקפות אדמה לא משפיעות עליו
אתה מחזיר במהירות את סלאמנס לפני שיפגע מן הלהביור.סאלאמנס חוזר לפוכדור שלו ומתחמק מהלהביור של הידרוגן.במקום סאלאמנס מאמאסווין יוצא לקרב.מאמאסווין משתמש בקרן קרח.הוא יורה קרן לבנה לעבר הסדק שבאמצע הזירה.קרן הקרח מקפיאה את החור וכך לא נותנת להידרוגן לברוח מן הסדק.מאמאסווין מפעיל רעידת אדמה על הידרוגן.רעידת האדמה לא משפיעה בכלל על הידרוגן.אתה רואה שהידרוגן עודלא יצא מהבור שלו אך עוד לא ניצחת בקרב.][/quote]
אני משתעמם מהקרב.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027653]
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
חלק מהאנשים אומרים לך"אנחנו פצועים קשה כדי שתביא לנו עזרה ראשונה.אחרת נמות.אם תעשה את זה בישבילניו אנחנו נודה לך מאוד".אתה רץ במהירות לעבר העיר קלרק לחפש עזרה אנשים שיעזרו לצפועים שפגשת.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז ומספר לאחות ג'וי תסיפור שלך.האחות ג'וי אומרת לך"תוביל אותי למקום שבו נמצאים הפצועים.אני ירפא אותם".מן החדר האחורי יוצאים 10 צ'נסי ועוד 5 בליסי שיעזרו לאחות ג'וי לרפא תפצועים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
הוביל אותה למקום ואגיד: "הנה הם שם היה פה מישהו בשם ליאו אם אני לא טועה והוא פצע אותם עם הקרואדנט שלו תידעי את השוטרת ג'ני, מקווה שעזרתי להתראות" והמשיך בדרכי
-
[quote]ברוס
אתה שמח מזה שתפסת סייטר.אתה נרגש כול כך מזה.אתה יוצא מהיער ואז הולך לעיר בג.אתה מגיע לעיר בג והולך למרכז הפוקימונים.כשאתה מגיע אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.היא לוקחת לך את הפוקימונים לרפא אותם.לאחר דקה מחזירה לך אותם.אתה לוקח את הפוקימונים שלך.הי א אומרת לך"אם תרצה להשתתף בתחרות החרק.אז הרשמה נסגרת בעוד חצי שעה.דוכן הרשמה נמצא פה קרוב"[/quote]
"כן בשמחה!" אומר לאחות ג'וי ואלך לדוכן ההרשמה.
-
[quote=שלושה מחוזות;1027653][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחבק את סאלי בבישנות.סאלי אומרת לך"אתה כזה חמוד.תודה אייס".אתה מחזיר את סאנד שלך לפוכדור שלה שתנוח שם.סאלי אומרת לך"רעין טוב אייס.נראה מה יש בעיר".שניכם בעד הרעיון שלך ואתם מתחילים ללכת קצת בעיר קלרק.בסיור שאתם עושים בעיר אתם רואים את המקדש של העיר קלרק.את מרכז הפוקימונים של העיר.את החנות הקטנה של העיר.לבסוף אתם מגיעים למכון האדמה של העיר קלרק.[/COLOR][/B]
[/quote]
"בואי נלך למקדש" אגיד לה אחרי שנחצה את המקדש בסקרנות "כמובן, רק אם בא לך.."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027845][B][COLOR="DarkRed"]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'יזארד יורה להביור על קרן הבילבול של סיגפיל.הלהביור פוגע בקרן הבילבול ומעיף את קרן הבילבול לעבר הקיר של הזירה.צ'אריזארד עף לעבר סיגפיל באגרוף חשמל.סיגפיל מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'יזארד.ראיצ'ו שולח מכת ברק על ההוריקן של סוואנה.ההוריקן נשבר על ידי מכת הברק של ראיצ'ו.ראיצ'ו תוקף בזנב ברזל את סוואנה.סוואנה מתחמק מזה.סוואנה שוב תוקף בהוריכןן את ראיצ'ו.סיגליפ שוב תוקף בעל חושי את צ'יזארד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בלהביור ואז תפתיע באגרוף חשמל ואתה ראיצ'ו תשתמש במכת ברק על סוואנה ועל סיגליפ בלי הפסקה עד שתפגע בו!"אצעק לעבר הפוקימונים שלי בעידוד.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1025300][B][COLOR="Navy"]ברוס
פוטאצ'ימארו זז במהירות ומצליח להתחמק מניב החשמל של גליסקור.גליסקור פוגע באדמה עם ניב החשמל שלו ולא קורה כלום.פוטאצ'ימארו משתמש במהירות באקדח מים על גליסקור.גליסקור לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של פוטאצ'ימארו ונפגע מן האקדח המים שלו קשה.האקדח המים מצליח להעיף את גליסקור לעבר העץ הקרוב.גליסקור מתנגש בעץ ומתעךף.גלךיגר מודה לך שהצלחת להביס את גליסקור וגליגר ועף מן המקום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג וטראפינץ' תופסים את כדורי הצל שקראודנט שדולח לעברם.הם תופסים את כדורי הצל בפה שלהם והם מצליחים לשבור את כדורי הצל.ליאו וקראודנט נדהמים עד כמה טארטויג וטראפינץ' שלך חזקים.טרארטויג מעיף עלי טער לעבר קראודנט.טראפינץ' שולח פצצות בוץ לעבר קראודנט.קראודנט משתמש בהתקשחות.התקשחות מגנה עליו והוא בקושי נפגע מהתקפות שלהם.קראודנט משתמש במשאבת הידרו על הפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
הונצ'קרו משתמש בס אוירוי ומנסה להתחמק ממשאבת הידרו של סאימטוד.הוא מצליח אך קצה הכנף שלו נפגע קצת מהמתקפה של סאימיטוד.הונצ'קרו מתאווש מהפגיעה שחטף מהכנף שלו והוא עובר להשתמש בדופק אפל על סאימיטוד.לולאות סגולות עפות לעבר סאימיטוד.סאימיטוד הפעם לא מצליח להתחמק מן הדופק האפל של הונצ'קרו.סאימיטוד מפעיל צונאמי ענק על הונצ'קרו שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
מתקפות כרטוס:משאבת הידרו,סילון אקוה,כוח סודי,קרן קרח,אבנים חדות
----------------
אתה מחליט להילחם נגד אור וכאוס.אתה מוציא את הרובה שלך ויורה עליהם.מגן האש שלהם מגן עליהםם מן היריות.אתה מוציא את כרטוס לקרב.כרטוס תוקף במשאבת הידרו את טריס ואת אור.מגן האש סופג את מתקפת המים.מגן האש עדיין נשאר.אור אומר "אז הינה שני הפולשים שלנו.ואלאס ואחד הנבחרים.זה היה מעניין להרוג אותכם.תהרגו"..החילים מוצאים גולבאטים שתוקפים אותכם בחיתוך אווירי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
דרפיון משתמש בניב קרח על הברק שנשלח לעברו.כתוצאה מהתנגשות ניב הקרח והברק נוצרים מים.אתה משתתמש בטיל סיכות ומעף את המים לעבר הברק הנשני.המים והברק מתנגשים ונוצר זרם חשמלי.נוצר סילון מים ברק.איינריימפ מפעיל התלקחות בליץ והוא מתחזק הוא תופס את סילון האקוה והוא משליח אותו לעבר פוצ'יאנה.בנוסף תוקף באגרוף מאך.פוצ'יאנה לא מצליח התחמק מכול זה ופגע קשה.פוצ'יאנה שורד ותוקף בקרן קרח את דרפיון.[/COLOR][/B][/QUOTE]
''הונצ'קרו תחמוק ואחרי זה תתקוף באס אווירי משולב עם דופק אפל'' אני אומר לו
-
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד משתמש בבלהביור על העל חושי של סיגליפ.הלהביור מצליח לבטל את העל חושי של סיגליפ.לאחר מכן צ'איזארד עף לעבר סיגליפ באגרוף חשמל.סיגליפ מצליח בקלות להתחמק מן אגרוף החשמל של צ'איזארד.ראיצ'ו שולח הרבה מכות ברק לעבר סוואנה וסיגליפ.אך למרבה הצער הם מהירים מאוד ומצליחים להתחמק מכול מכות הברק של ראיצ'ו.סוואנה תוקף בצלילה את צ'איזארד.סיגליפ תוקף בבהתקפת שמיים את צ'איזארד שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך,אוקי נלך להביט מבט במקדש של העיר קלרק".לאחר שסאלי מסכימה להצעה שלך.אתם הולכים לעבר המקדש של העיר קלרקתוך דקה אתם מגיעים למקדש של העיר קלרק.אתם נכנסים למקדש ואז אתם רואים הרבה מאוד פסלים ומידע על גראודון הפוקימון האגדי.אתם רואים כניסה לחדר ולידו שלט"החדר של ראדון.תוכלו לראות את גראודון ישן בתרדמת שלו.אנה אל תפריעו לו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואז הולך לדוכן הרשמה לתחרות החרק.תוך 2 דקות אתה מוצא את הדוכן.האיש אומר לך"אני מבין שאתה רוצה להירשם לתחרות החרק.אם כך הגע ת בזמן.עוד מעט הרשמה היתה נסגרת ולא היית יכול להירשם.טוב אם אין לך פוקימון חרק תוכל לקחת מהערימה הזאת.פוקימון חרק 1.אם יש לך אז קח את הטופס הזה ותמלא אותו ואז תגיש לי".האיש נותן לך טופס שכתוב עליו: שם המתמוד:
הפוקימון שנלחמים איתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוביל את האחות ג'וי ואת הפוקימונים שלה לאנשים הפצועים.תוך כמה דקות אתם מגיעים למקום של האנשים הפצועים.האחות ג'וי נבהלת ואומרת לך"תודה שאמרת לנו.אני אודיע לשוטרת ג'ני על האיש הזה".האחות ג'וי וצ'נסי ובליסי מתחילים לרקפא את האנשים.אתה ממשיך ללכת בדרך.לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה מבנה גדול ביותר שחוסם לך את המשך הדרך שלך.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]ניר
אתה מחכה לראות מה יקרה בקרב.לפתע להביור נורע מן הבור של הידרוגן.הלהביור ממיס את הקרח שחוסם את היציאה מן הבור.הידרוגן יוצא מהבור עצבני מאוד.מלך האופל אומר להידרוגן שלו"הידרוגן הכעס שלך מתחזק מרגע לרגע הגיע הזמן שתראה את כוח האופל האמיתי.תשתמש בהרס האופל שלך תשמיד את מאמאסווין."הידרוגן משתמש בהרס אופל.קרן שחורה יוצאת והורסת כול מה שבדרכ.הקרן זזה במהירות לעבר מאמאסווין.[/B][/COLOR]
הונצ'קרו זז במהירות ומצליח להתחמק מהצונאמי של סאימיוד.לאחר מכן הונצ'קרו משתמש באס אוירוי בשילוב עם דופק אפל.שתי המתקפות משתלבות זה בזה ויוצרות מתקפה חדשה.סאימיטוד לא מצליח להתחמק מן שילוב התקפות של הונצ'קרו ונפגע קשה.אתה רואה שסאימיטוד כבר תשוש מאוד מהקרב שלו נגד הונצ'קרו שלך.נראה שהקרב עומד להיגנמר.סאימיטוד תוקף בפעימת מים את הונצ'קרו.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מחכה לראות מה יקרה בקרב.לפתע להביור נורע מן הבור של הידרוגן.הלהביור ממיס את הקרח שחוסם את היציאה מן הבור.הידרוגן יוצא מהבור עצבני מאוד.מלך האופל אומר להידרוגן שלו"הידרוגן הכעס שלך מתחזק מרגע לרגע הגיע הזמן שתראה את כוח האופל האמיתי.תשתמש בהרס האופל שלך תשמיד את מאמאסווין."הידרוגן משתמש בהרס אופל.קרן שחורה יוצאת והורסת כול מה שבדרכ.הקרן זזה במהירות לעבר מאמאסווין.[/quote]
אני מפהק ואומר למאמאסווין: "קרן קרח כדי להקפיא את האופל, ואז קפוץ ותפיל אותו עם סופר כוח."
-
[quote]ברוס
אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ואז הולך לדוכן הרשמה לתחרות החרק.תוך 2 דקות אתה מוצא את הדוכן.האיש אומר לך"אני מבין שאתה רוצה להירשם לתחרות החרק.אם כך הגע ת בזמן.עוד מעט הרשמה היתה נסגרת ולא היית יכול להירשם.טוב אם אין לך פוקימון חרק תוכל לקחת מהערימה הזאת.פוקימון חרק 1.אם יש לך אז קח את הטופס הזה ותמלא אותו ואז תגיש לי".האיש נותן לך טופס שכתוב עליו: שם המתמוד:
הפוקימון שנלחמים איתו[/quote]
אני הולך וממלא את הטופס:
שם המתמודד-ברוס.
הפוקימון שנלחמים איתו-סייטר.
ומביא לאיש את הטופס.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028007][B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד משתמש בבלהביור על העל חושי של סיגליפ.הלהביור מצליח לבטל את העל חושי של סיגליפ.לאחר מכן צ'איזארד עף לעבר סיגליפ באגרוף חשמל.סיגליפ מצליח בקלות להתחמק מן אגרוף החשמל של צ'איזארד.ראיצ'ו שולח הרבה מכות ברק לעבר סוואנה וסיגליפ.אך למרבה הצער הם מהירים מאוד ומצליחים להתחמק מכול מכות הברק של ראיצ'ו.סוואנה תוקף בצלילה את צ'איזארד.סיגליפ תוקף בבהתקפת שמיים את צ'איזארד שלך.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל על סוואנה וראיצ'ו תשתמש במכת ברק על סוואנה ועל סיגליפ ואז תוסיף זנב ברזל שירסק אותם על האדמה!"אצעק לעבר צ'אריזארד ולראיצ'ו.
-
[quote=שלושה מחוזות;1027845][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא את ספיל לקרב מכיוון שיש לו יתרון על סוג העשב של סקפטייל.ספיל יוצא מחוץ לפוכדור שלו לעבר זירת הקרב.ספיל משתמש ברסיסי קרח על סקפטיל.הוא מעיף רסיסי קרח לעבר סקפטייל.סקפטייל לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של ספיל ונפגע קצת.לאחר מכן ספיל יורה אדח מים על סקפטייל.הפעם סקפטיל מצליח להתחמק מהאקדח המים של ספיל.טוני אומר"סקפטיל קליע זרעים".סקפטייל יורה קליע זרעים לעבר ספיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red].[/COLOR][/B][/quote]
[B]"ספיל! תתחמק מזה ואז תתמש ברסיסי קרח!" אני אומר לספיל בביטחון[/B]
[B]--------------------[/B]
[I]ד"א אתה יכול לשים לי עוד כמה מקפות כדאי שלא אהיה מעשמם לעשות קרובת איתו?...[/I]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
הוספתי
ספיל מחליק על הזירה ומצליח להתחמק מן קליע הזרעים של סקפטייל.לאחר מכן ספיל משתמ ברסיסי קרח.הוא יורה הרבה רסיסי קרח לעבר סקפטייל של טני.סקפטייל שוב לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח של ספיל ונפגע קשה.טוני אומר"יש לך ספיל חזק.אבל היה עדיף שתשתמש בשלגון שלך.סקפטייל כדור אנרגיה".סקפטייל מכין כדור אנרגיה ואז מעיף אותו במהירות לעבר ספיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד מתחמק ממכת השמיים של ספיליפ ומהצלילה של סוואנה.צ'איזארד עף לעבר סוואנה באגרוף חשמל.האגרוף שלו הופך לאגרוף צהוב מלא ברקים.סוואנה עף במהירות ומצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד.ראיצ'ו משגר מכת ברק על סוואנה וסיגליפ.שניהם מתחמקים מזה.ראיצ'ו רץ במהירות ותוקף בזנב ברזל את סיגליפ.סיגלים לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.סוואנה תוקף בהוריקןן את ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה ממלא את הטופס ומגיש לאיש.האיש לוקח את הטופס ואומר לך"אוקי ברוס התחרות מתחילה בעוד מס' דקות.אז בהצלחה לך.".אתה הולך לעבר התחרות עצמה.אתה מצליח להגיע בזמן לתחרות.אתה שומע את השופט אומר"הקרב בראשון הוא לי עם פינסיר שלו נגד ברוס עם סייטר שלו.תעלו לזירה".לי ופינסיר עולים לזירת הקרב ומחכים לך שתעלה לקרב עם סייטר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין משתמש בקרן קרן על המתקפה של הידרוגן.קרן הקרח פוגעת במתקפה שלו וקאוופת אותו לכמה דקות ספורות.מאמאסווין קופץ ואז מחזק את הכוח שלו בסופר כוח.הוא מחזיר את המתקפה של הידרוגן עם חוזק של סופר כוח.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע ממש קשה.אתה שם לב שהידרוגן כבר תשוש מכול הקרב והולך להפסיד למאמאדסווין שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028007][B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך,אוקי נלך להביט מבט במקדש של העיר קלרק".לאחר שסאלי מסכימה להצעה שלך.אתם הולכים לעבר המקדש של העיר קלרקתוך דקה אתם מגיעים למקדש של העיר קלרק.אתם נכנסים למקדש ואז אתם רואים הרבה מאוד פסלים ומידע על גראודון הפוקימון האגדי.אתם רואים כניסה לחדר ולידו שלט"החדר של ראדון.תוכלו לראות את גראודון ישן בתרדמת שלו.אנה אל תפריעו לו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
הפוקימון שנלחמים איתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוביל את האחות ג'וי ואת הפוקימונים שלה לאנשים הפצועים.תוך כמה דקות אתם מגיעים למקום של האנשים הפצועים.האחות ג'וי נבהלת ואומרת לך"תודה שאמרת לנו.אני אודיע לשוטרת ג'ני על האיש הזה".האחות ג'וי וצ'נסי ובליסי מתחילים לרקפא את האנשים.אתה ממשיך ללכת בדרך.לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה מבנה גדול ביותר שחוסם לך את המשך הדרך שלך.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B]ניר
אתה מחכה לראות מה יקרה בקרב.לפתע להביור נורע מן הבור של הידרוגן.הלהביור ממיס את הקרח שחוסם את היציאה מן הבור.הידרוגן יוצא מהבור עצבני מאוד.מלך האופל אומר להידרוגן שלו"הידרוגן הכעס שלך מתחזק מרגע לרגע הגיע הזמן שתראה את כוח האופל האמיתי.תשתמש בהרס האופל שלך תשמיד את מאמאסווין."הידרוגן משתמש בהרס אופל.קרן שחורה יוצאת והורסת כול מה שבדרכ.הקרן זזה במהירות לעבר מאמאסווין.[/B][/COLOR]
הונצ'קרו זז במהירות ומצליח להתחמק מהצונאמי של סאימיוד.לאחר מכן הונצ'קרו משתמש באס אוירוי בשילוב עם דופק אפל.שתי המתקפות משתלבות זה בזה ויוצרות מתקפה חדשה.סאימיטוד לא מצליח להתחמק מן שילוב התקפות של הונצ'קרו ונפגע קשה.אתה רואה שסאימיטוד כבר תשוש מאוד מהקרב שלו נגד הונצ'קרו שלך.נראה שהקרב עומד להיגנמר.סאימיטוד תוקף בפעימת מים את הונצ'קרו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להונצ'קרו ''תשתמש בכדור צל כדי לעצור את פעימת המים ואחרי זה שובב תתקוף בדופק אפל''
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028099][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד מתחמק ממכת השמיים של ספיליפ ומהצלילה של סוואנה.צ'איזארד עף לעבר סוואנה באגרוף חשמל.האגרוף שלו הופך לאגרוף צהוב מלא ברקים.סוואנה עף במהירות ומצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'איזארד.ראיצ'ו משגר מכת ברק על סוואנה וסיגליפ.שניהם מתחמקים מזה.ראיצ'ו רץ במהירות ותוקף בזנב ברזל את סיגליפ.סיגלים לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.סוואנה תוקף בהוריקןן את ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ראיצ'ו תשתמש בזנב ברזל כדי להעיף את ההוריקן לסוואנה ואז תשתמש במכת ברק על סוואנה בהפתעה!אתה מסוגל ראיצ'ו!"אצעק לראיקו תוך כדי שאני מחזיר את צ'אריזארד לפוקדור ומוציא את ויבל.
אחרי שאני אוציא את ויבל אגיד לו:"תשתמש ברסיסי קרח על סיגליפ ואז תפתיע אותו בציפורני מתכת קטלניים!אתה מסוגל לזה!"
-
[quote=שלושה מחוזות;1028099][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הוספתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספיל מחליק על הזירה ומצליח להתחמק מן קליע הזרעים של סקפטייל.לאחר מכן ספיל משתמ ברסיסי קרח.הוא יורה הרבה רסיסי קרח לעבר סקפטייל של טני.סקפטייל שוב לא מצליח להתחמק מרסיסי הקרח של ספיל ונפגע קשה.טוני אומר"יש לך ספיל חזק.אבל היה עדיף שתשתמש בשלגון שלך.סקפטייל כדור אנרגיה".סקפטייל מכין כדור אנרגיה ואז מעיף אותו במהירות לעבר ספיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue].[/COLOR][/B][/quote]
[I]החבר שלי זה[U]טוני[/U]... לא טני...[/I]
[I]------------------------------------[/I]
[B]"ספיל תשתמש בגלגול בכדי להתחמק ואז ותשמש באקדח מים על רצפת הזירה בשביל להפוך אותוה לרטובה ,בשביל ששבטיל יחליק!, ואז תשתמש ברסיסי קרח ותגמור את הקרב הזה!"[/B]
[B]אני אומר לספיל בנחישות[/B]
-
[quote]ברוס
אתה ממלא את הטופס ומגיש לאיש.האיש לוקח את הטופס ואומר לך"אוקי ברוס התחרות מתחילה בעוד מס' דקות.אז בהצלחה לך.".אתה הולך לעבר התחרות עצמה.אתה מצליח להגיע בזמן לתחרות.אתה שומע את השופט אומר"הקרב בראשון הוא לי עם פינסיר שלו נגד ברוס עם סייטר שלו.תעלו לזירה".לי ופינסיר עולים לזירת הקרב ומחכים לך שתעלה לקרב עם סייטר שלך.
[/quote]
"טוב,שלום לי!אני ברוס!" אומר ללי ואוציא את סייטר.
לאחר שסייטר יצא מהפוכדור אומר לו:"סייטר-השתמש בכנף מתכת!"
-
[quote]ניר
מאמאסווין משתמש בקרן קרן על המתקפה של הידרוגן.קרן הקרח פוגעת במתקפה שלו וקאוופת אותו לכמה דקות ספורות.מאמאסווין קופץ ואז מחזק את הכוח שלו בסופר כוח.הוא מחזיר את המתקפה של הידרוגן עם חוזק של סופר כוח.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע ממש קשה.אתה שם לב שהידרוגן כבר תשוש מכול הקרב והולך להפסיד למאמאדסווין שלך. [/quote]
אני אומר למאמאסווין: "תפעיל רסיסי קרח על הכנפיים שלו, ומפני שהוא מותש הוא פשוט יתרסק ויפסיד."
-
[quote=שלושה מחוזות;1028007]
[B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סאלי אומרת לך,אוקי נלך להביט מבט במקדש של העיר קלרק".לאחר שסאלי מסכימה להצעה שלך.אתם הולכים לעבר המקדש של העיר קלרקתוך דקה אתם מגיעים למקדש של העיר קלרק.אתם נכנסים למקדש ואז אתם רואים הרבה מאוד פסלים ומידע על גראודון הפוקימון האגדי.אתם רואים כניסה לחדר ולידו שלט"החדר של ראדון.תוכלו לראות את גראודון ישן בתרדמת שלו.אנה אל תפריעו לו"[/COLOR][/B]
[/quote]
"מוזר" אגיד לסאלי "הוא פוקימון אגדי, והמקדש לא מאובזר באמצעי הגנה נגד פורצים ואנשים שרוצים להעיר את גראודון או לחטוף אותו"
אקרא את המידע ואז אכנס עם סאלי לחדר של גראודון.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028007]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוביל את האחות ג'וי ואת הפוקימונים שלה לאנשים הפצועים.תוך כמה דקות אתם מגיעים למקום של האנשים הפצועים.האחות ג'וי נבהלת ואומרת לך"תודה שאמרת לנו.אני אודיע לשוטרת ג'ני על האיש הזה".האחות ג'וי וצ'נסי ובליסי מתחילים לרקפא את האנשים.אתה ממשיך ללכת בדרך.לאחר כמה דקות של הליכה אתה רואה מבנה גדול ביותר שחוסם לך את המשך הדרך שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין לי זמן לכל השטויות האלו אני רוצה לעשות אימון מיוחד לפוליראט שלי, אחזור לפה עוד מעט" אגיד לעצמי והלך למצוא מקום דיי גדול עם הרבה עצים ואבנים גדולות לאמן את פוליראט שלי.
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה עוזב את הבניין שחוסם לך את המשך הדרך בדרך 2.אתה חוזר אחורה לדרך 2 ומחפש מקום אימון עם הרבה עצים ואבנים גדולות.לאחר כמה דקות של הליכה בדרך 2אתה מוצא את המקום המושלם שחיפשת בו להילחם עם פולויראט שלך.אתה נכנכס למקום עם העצים והאבנים הגדולים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך"כנראה שיש להם מכשירים להנדת הגראודון שנמצא פה.אך אנחנו לא רואים אותם כנארה".אתה ניגש לוח שכתוב עליו מידע על גראודון וקורא את המידע" גראודון פוקימון האדמה שהוא אגדי בעצמו.הוא מבוס על מקור יהדות על בהמות.לפני הרבה הרבה זמן גראודון ניסה ביחד עם קיוגר להשמיד את האנושות.אך ריקוזה עצר את שניהם.קיוגר וגראודון נכנסו לתרדמת ולא יצא מימנה עד היום".אתם נכנסים לחדר ושם אתם רואים את גראודון ישן לו במיכל זכוכית ענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח.הוא מעיף רסיסי קרח רבים לעבר הידרוגן.רסיסי הקרח פוגעים בהידרוגן ובכנפיו ומועות מימנו לעוף.הידרוגן נופל על הזירה ומתעלף ישר בפגיעה.מלך האופל מחזיר את הידרוגן לפוכדור שלו.דאקראי אומר"הידרוגן לא יכול להילחם.המנצח הוא מאמאסווין.ניר ניצח את מלך האופל בקרב ולכן הוא זוכה בכוחות האופל שמלך האופל יתן לו ממש עוד מעט.".דאקראי אומר לך"יפה ניר.ניצחת מלך היום"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה עולה לזירת הקרב ואז אתה מוציא את סייטר שילחם נגד פינסיר של לי.השופט אומר"המפסיד הוא זה שמתעלף ראישון בקרב.תתחילו בקרב.בהצלחה לשניכם בקרב".סייטר מיד רץ לעבר פינסיר ומשתמש עליו בכנף מתכת.כנפיו של פינסיר הופכות למתכת.פינסיר מנסה להתחמק מכנף המתכת של פינסיר אך לא מצליח בזה ונפגע קשה.פינסיר מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא רץ לעבר סייטר ומשתמש באגרוף ממוקד על סייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אסור 3מתקפות בהמשך
ספיל משתמש בגילגול.הוא מתגלגל על הזירה ומצליח להתחמק מן כדור האנרגיה של סקפטייל.בנוסף ספיל מתגלגל לעבר סקפטייל ופוגע בו עם מתקפת הילגול שלו.סקפטייל נפגע קשה מזה.לאחר מכן ספיל תוקף באקדח מים את זירת הקרב.אקדח המים פוגע בזירה והופכך אותה לרטובה ולבוצית.הרגלייים של סקפטיל נתקעות בבוץ של הזירה.עכשיו הוא לא יכול להתחמק מהתקפות של ספיל.סקפטייל יורה עלי טער לעבר ספילל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על הווריקן של סוואנה.זנב הברזל של ראיצ'ו פוגע בהוריקן ומחזיר אותו לעבר סוואנה.סוואנה מצליח לבטל את ההוריקן של עצמו.ראיצ'ו תוקף במכת ברק מפתיעה את סוואנה.סוואנה לא מצליח להתחמק מן מכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את ויבל.ויבל תוקף בברסיסי קרח את סיגליפ.סיגליפ לא מצליח להתחמק מרסיסי הקח ונפגע.לאחר מכן ויבל תוקף בציפורני מתכת את סיגליפ.סיגליפ מתחמק מזה.סוואנה תוקף בקרן בועות אאת ויבל.סיגליפ בעל חושי את ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
הונצ'קרו מכין כדור צל ואז משגר אותו לעבר פעימת המים של סאימיטוד.כדור הצל פוגע בספעימת המים ושובר את פעימת המים שלו.לאחר מכן הונצ'קרו עף לעבסר סאימיטוד ותוקף אותו בדופק אפל.הדופק האפל פוגע בסאימיטוד.סאימיוד נפגע ומתעלף על הזירה.ודא מחזיר את סאימיטוד לפוכדור שלו ואומר לך"ניצחת אותי בקרב אתה רשאי לעזוב את המבנה".מאחורי ודא נפתחת דלת הישר אל דרך 2.ודא נעלם.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח.הוא מעיף רסיסי קרח רבים לעבר הידרוגן.רסיסי הקרח פוגעים בהידרוגן ובכנפיו ומועות מימנו לעוף.הידרוגן נופל על הזירה ומתעלף ישר בפגיעה.מלך האופל מחזיר את הידרוגן לפוכדור שלו.דאקראי אומר"הידרוגן לא יכול להילחם.המנצח הוא מאמאסווין.ניר ניצח את מלך האופל בקרב ולכן הוא זוכה בכוחות האופל שמלך האופל יתן לו ממש עוד מעט.".דאקראי אומר לך"יפה ניר.ניצחת מלך היום"[/quote]
אני הולך ליד דארקראי, מחכה שאני יקבל את הכוחות, ואז אני מוציא רובה חרק לוחם ויורה בדארקראי מטווח-0 שככה המגן שלו לא יעבוד
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028561][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על הווריקן של סוואנה.זנב הברזל של ראיצ'ו פוגע בהוריקן ומחזיר אותו לעבר סוואנה.סוואנה מצליח לבטל את ההוריקן של עצמו.ראיצ'ו תוקף במכת ברק מפתיעה את סוואנה.סוואנה לא מצליח להתחמק מן מכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את ויבל.ויבל תוקף בברסיסי קרח את סיגליפ.סיגליפ לא מצליח להתחמק מרסיסי הקח ונפגע.לאחר מכן ויבל תוקף בציפורני מתכת את סיגליפ.סיגליפ מתחמק מזה.סוואנה תוקף בקרן בועות אאת ויבל.סיגליפ בעל חושי את ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ויבל תשתמש ברסיסי קרח וראיצ'ו תשתמש במכת ברק על הרסיסי הקרח כדי שעם יקבלו תנופה חזקה ושיעלפו את סוואנה ואת סיגליפ!"אצעק לראיצ'ו ולויבל.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028561][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אסור 3מתקפות בהמשך
ספיל משתמש בגילגול.הוא מתגלגל על הזירה ומצליח להתחמק מן כדור האנרגיה של סקפטייל.בנוסף ספיל מתגלגל לעבר סקפטייל ופוגע בו עם מתקפת הילגול שלו.סקפטייל נפגע קשה מזה.לאחר מכן ספיל תוקף באקדח מים את זירת הקרב.אקדח המים פוגע בזירה והופכך אותה לרטובה ולבוצית.הרגלייים של סקפטיל נתקעות בבוץ של הזירה.עכשיו הוא לא יכול להתחמק מהתקפות של ספיל.סקפטייל יורה עלי טער לעבר ספילל שלך.[/COLOR][/B]
בועו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ספיל תתחמק וןתשתמש ברסיסי קרח!, תגמור את הקרב הזה!" אני אומר בנחישות ומחכה לצעד של ספיל.
-
[COLOR=DarkRed][B]טל
ספיל מתחמק מן קליע הזרעים של סקפטייל בקלות רבה.לאחר מכן ספיל משתמש ברסיסי קרח.הוא יורה הרבה רסיסי קרח לעבר סקפטילל שתקוע בבוץ.מכיוון שסקפטילל תקוע בבוץ הוא לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של ספיל.סקפטייל נפגע מרסיסי הקרח ומתעלף על הזירה.טוני מחזיר את סקפטייל לפוכדור שלו ואז אומר לך"כול הכבוד טל הצלחת לנצח תפוקימון שלי.עכשיו אתה רוצה להמשיך את המסע שלנו במחוז האש?"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
ויבל רץ במהירות באוויר הפתוח ומצליח להתחמק מקרן הבועות של סוואנה.ראיצ'ו מתחמק בקלות מן העל חושי של סיגליפ.ויבל תוקף ברסיסי קרח.ראיצ'ו תוקף במכת ברק ומחזק את רסיסי הקרח ל ויבל.רסיסי הקרח ומכת הברק עפים ביחד לעבר סוואנה וסיגליפ.שתיהם משתמשים בצוות כפול.המכות של ויבל וראיצ'ו פוגע בכפילים שלהם.סיגליפ וסוואנה ניצלים מפגיעה.סוואנה תוקף שוב בהוריכן את ראיצ'ו ואת ויבל שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה ניגש לדאקראי ומחכה לכוחות שלך.דאקראי אומר לך"אם לא הבנת מלך האופל נותן לך תכוחות המחודשים שלך". מלך האופל אומר לך"על זה שניצחת אותי אתה מקבבל כוח מיוחד.בשם כוח האופל אני נותן לך כוח חדש שיעזור לך במחוזות האופל." הוא שלח קרן שחורה לתוך הגוף שלך.הקרן נכנסת לגופך.מלך האופל מוסיף"נתתי לך את כוח הפירוק של הדברים.אם תשלב את זה עם יסוד הברק שלך תתחזק יותר".אתה יורה בדאקראי עם רובה חרק הלוחם שלך עליו.היריות פוגעות בו אך לא מזיזות לו.דאקראי אומר לך"לא תצליח להרוג אותי" [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028644][COLOR=DarkRed][B][COLOR=Red][B]תומר
ויבל רץ במהירות באוויר הפתוח ומצליח להתחמק מקרן הבועות של סוואנה.ראיצ'ו מתחמק בקלות מן העל חושי של סיגליפ.ויבל תוקף ברסיסי קרח.ראיצ'ו תוקף במכת ברק ומחזק את רסיסי הקרח ל ויבל.רסיסי הקרח ומכת הברק עפים ביחד לעבר סוואנה וסיגליפ.שתיהם משתמשים בצוות כפול.המכות של ויבל וראיצ'ו פוגע בכפילים שלהם.סיגליפ וסוואנה ניצלים מפגיעה.סוואנה תוקף שוב בהוריכן את ראיצ'ו ואת ויבל שלך.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"ויבל תשתמש ברסיסי קרח על היד שלך כדי שהווצר אגרוף קרח ואז בעזרת האגרוף הקרח תפגע בהוריקן,תעיף אותו לעבר סוואנה ולסיגליפ ואז ראיצ'ו תוסיף ךהוריקן קרח מכת ברק שיקבל כוח במיוחד שיחסל את סיגליפ ואת סוואנה במהירות!"אצעק לעבר ויבל וראיצ'ו בעידוד רב.