מגיב לפרק הבא...
Printable View
מגיב לפרק הבא...
מתי אתה ממשיך?
[b]ראיתם פתחו עוד שני סיפורים על צינוק מסטורי, אני מקוווה שעם יהיו בחירות לסיפור הכי טוב שלנו יזכה.
היום יש ספיישל סיום קיץ בו יפורסמו או 2 פרקים או 3 זה הפרק הראשון של הספיישל השני יפורסם יותר מאוחר ועם יהיה לי כוח גם יהיה גם פרק שלישי.[/b]
[b]פרק 7: להציל את פרוניפלאפ[/b]
לפתע פיפ התעלף, צ'ימי הניח את היד שלו על החזה של פיפ והרגיש שהדופק שלו חלש ושהוא בקושי נושם.
"קריקטוט קום בבקשה, פיפ הולך למות, עם לא ניקח אותו מפה חזרה לבית ויגלי, חיים לטפל בו!!" צעק צ'ימי שהחל לטלטל את קריקטוט כדי שיתעורר.
"מה מה קרה?" שאל קריקטוט שעיניו נפקחו לפתע.
"קרה שפיפ חזק בתור פרוניפלאפ והוא פצוע קשה מאוד ועם לא נציל אותו הוא ימות" אמר צ'ימי.
"אוי לא ! חכה שנייה" אמר קריקטוט שלפתע קם מרצפת המקדש, הוא התחיל ללכת ויצא מן המקדש, לפתע נשמע מן שריקה רעשנית במיוחד, לפתע נשמע רעש של כנפיי חרק הזזות במהירות.
צ'ימי רץ במהירות לראות מה קרה, בכניסה אל המקדש עפו להם שלושה שפיריות ענקיות ומפלצתיות, בעלות כנפיים שקופות הזזות במהירות, ובעלות עיניים ענקיות, על גופם מן קוצים מוזרים וצבע גופם ירוק כהה.
"אלה היאנמגות שעוזרות לי ביער הן יוכלו לקחת אותנו לבית ויגלי במהירות" אמר קריקטוט.
"אבל מה עם יאנמגה לסטארלי?" שאל צ'ימי.
"עדיף שנשאיר אותו פה" אמר קריקטוט.
"טוב עם אתה חושב ככה" אמר צ'ימי ורץ אל תוך המקדש ותפס את ידיו של והתחיל למשוך אותו עד הכניסה.
"טוב קדימה בו נזוז" אמר צ'ימי ועלה אל אחד מהיאנמגות, גם קרקטוט עלה על אחת מהם, ואחת מהיאנמגות תפסה את פיפ בעזרת ידיה.
לפתע הכנפיים של היאנמגות התחילו לזוז במהירות ואז הם התחילו לעוף, הם עפו מעל היער במהירות ועברו מעל הים, המהירות שבה הם עפו הייתה מדהימה אפילו הסטארלים לא הצליחו לעוף ככה, כעבור כמה זמן הם עוברים מעל מקדש הפוקימון המעופף, ואז הם התחילו לנחות
כעבור כמה דקות הם הגיעו אל בית ויגליטאף, ויגלי וצ'אט עמדו ודיברו בחוץ, לפתע הם רצו לכיוונם של היאנמגות.
"מה קרה?" שאלה ויגלי.
"אין זמן לשאלות תקראי לאחות צ'אנסי צריך לטפל בפיפ.
"צ'אט לך תקרא לאחות צ'אנסי, ואוו פיפ השתנה, איך זה קרה?" שאל ויגלי.
"אין זמן לשאלות תעזרי לנו להכניס את פיפ לתוך בית ויגליטאף" אמר צ'ימי, הוא קפץ מגבו של היאנמגה ורץ אל פיפ, צ'ימי תפס את ידיך של פיפ וויגלי את רגליו, ואז שניהם החלו לסחוב אותו אל תוך בית ויגליטאף, לפתע הם פגשו את אחת מהאחיות צ'אנסי.
"תעזבו בבקשה את הפוקימון מכאן אני אקח אותו" אמרה האחות צ'אנסי, ויגלי וצ'ימי הניחו את פיפ על הרצפה, האחות צ'אנסי תפסה את פיפ והרימה אותו, ואז היא התחילה לרוץ לכיוון חדר הטיפולים, צ'ימי רץ אחריה אבל אחות אחרת שהייתה במקום לא הסכימה לו להכנס.
צ'ימי ישב מחוץ לחדר הטיפולים וכעבור כמה דקות קריקטוט הצטרף עליו, השניים חיכו הרבה זמן עד שהם יקבלו תשובה לגבי מצבו של פיפ, כעבור שעה ומשהו יצא האחות צ'אנסי.
"טוב הצלחנו לייצב את המצב שלו אבל הוא עדיין לא יצא מכלל סכנה, אולי הוא יתעורר עכשיו אז שאחד מכם יכנס" אמרה האחות צ'אנסי.
"אני אכנס" אמר צ'ימי ורץ אל תוך חדר הטיפולים, פיפ שכב על מיטת העלים שנראתה נוחה מאוד, צ'ימי ישב ליד פיפ שישן, כעבור חצי שעה לפתע פיפ פקח את עיניו.
"איפה אני?" של פיפ שבקושי הצליח לזוז בגלל בפציעות של גופו.
"אתה בבית ויגלי בחדר הטיפולים, מקודם שהיינו במקדש אמרתה לי שהייתה בעתיד זה נכון?" שאל צ'ימי שניראה סקרן במיוחד.
"כן, הייתי בעתיד, חשבתי שהגעתי לגיהינום, דארקראי חיסל מלא פוקימונים חשובים, הוא אפילו הרג את ויגלי, מול העיניים שלי, היא קפצה להגן עלי ואז הוא חדר לתוך הגוף שלה עם היד שלו והרג אותה, רק התקדמתי שבועיים קדימה לא יותר לא פספסתי יותר מדי, שבועיים והמלחמה הגדולה מתחילה, הוא הצליח לחסל שני נבחרים, אחד את הנבחר של האש ואת הנבחר של הסוג הרגיל." אמר פיפ.
"מה הוא חיסל אותי?" שאל צ'ימי.
"הסיפור שלך בעתיד מסובך יותר ממה שחשבתי, אני לא יכול לספר לך מה זה אבל זה יהרוג אותך עם לא תצליח לשלוט בזה, אסור לי לספר לך מה זה, זה ישגע אותך עם תדע מה הולך לשנות אותך." אמר פיפ והזיל דמעה.
"אתה אומר שאני אמות" אמר צ'ימי שלפתע מבטו הושפל מטה.
"תקשיב יש משימות חשובות שאני רוצה שתבצע, אני לא אשרוד הרבה" אמר פיפ.
"איך אתה מדבר, עם אתה תמות כל האיזון יתהפך ואז לא נוכל להציל את העולם" אמר צ'ימי.
"אל תדאג אתם תמצאו דרך שבא אני אחזור, אבל זה לא חשוב כרגע יש דברים יותר חשובים.
בקרוב תפגוש מנצ'לאקס שמן במיוחד, הוא יעזור לך במשימה, תיקח אותו איתך הוא יהיה גורם חשוב מאוד בעתיד הוא לא נבחר אבל הוא יגלה משהו שיציל אתכם.
קריקטוט הוא חשוב מאוד, דבר אחד אני יכול לומר לך שאתה כן תעשה אתה תהרוג אותו, ברגע שהוא יסיג יהלום מסוים אתה צריך להרוג אותו, אחרת הוא יהיה עוד צרה בדרך, את הכול אתה תבין לבד.
עם תפגוש באנירי והיא תנסה לנשק אותך או לפתות אותך אל תיתן לה, היא מסוכנת מאוד מאוד, אני לא יכול להסביר לך למה היא קשורה עליך במשהו, אבל זה עדיין לא הסיבה שכדי לך להתקרב עליה.
תקשיב בספרייה יש ספר שמו "סודות המקדש המעופף, בתוכו יש פתק חשוב בעמוד 78 תקרא את כל מה שכתוב בעמוד ואז תקח את הפתק, ותשמור את הספר הוא חשוב מאוד" אמר פיפ.
"זה יותר מדי לזכור אני מקווה שאני אצליח במשימה הזו, אבל אתה חייב לספר לי מה יהרוג אותי אחרת אני באמת השתגעה" אמר צ'מי.
"טוב זה.. זה.." לפתע פיפ התחיל לנשום בכבדות, ואז לפתע הוא איבד את ההכרה, צ'ימי רץ במהירות החוצה לקרוא לאחת האחיות שרצה במהירות אל החדר וסגרה א הדלת כאשר צ'ימי נישאר בחוץ.
"מה הוא אמר לך שאתה ניראה כזו מבוהל?" שאל קריקטוט.
"כככלום" גמגם צ'ימי, לפתע החלה רעידת אדמה חזק מאוד וצ'ימי נפל על הרצפה, הוא קם במהירות ונכנס אל חדר הטיפולים לפתע הוא ראה את האחות צ'אנסי המומה.
"זה ניגמר, הוא מת" היא אמרה ומבטה הופנה מטה.
"לא!!!!!!!" צעק צ'ימי, והבין שהסוף קרוב מאוד ממה שהוא חשב.
[img]http://img34.imageshack.us/img34/7341/47735475.png[/img]
פרק עצוב :(
פרק עצוב ויפה.
אתה מותח את זה טוב, וזאת נקודת הסיום הכי טובה לפרק הזה, לא מתח אלה דרמה.
פרק חזק!!
זה כל כך קטלני!!!
העלילה ממש מעניינת ואני מבטיח לך שאתה תזכה בסיפור הכי טוב!
מחכה לפרק הבא כבר!!!!!!
פרק עצוב, מותח ויפה...
קיוויתי שפיפ לא ימות, חבל שהוא מת :(
ודרך אגב- פתחו רק סיפור נוסף אחד של צינוק מיסתורי, של שי. שלי הוא לא של צינוק מיסתורי
פרק יפה,אבל גם עצוב,אבל אני לא מאמין שצ'ימצ'אר באמת יהרוג את קריקטוט,אולי הוא לא יהרוג אותו וקריקטוט יצלח לבצע את "המזימה" שלו,ואז הוא יצליח להרוס את התוכנית של קריקטוט ויהרוג אותו,ללדעתי הסיפור שלך ממש יפה,והוא סיפור הפוקימון הכי טוב שאני קראתי,ויהיה נבחר מסוג אופל?,או שהנבחר מסוג אופל הוא דארקריי?
משתמשים הפרק השמיני יצא מחר, הוא פרק יפה מאוד והפרק שאחריו מסובך, רציתי לחלק את הפרק השמיני לשני חלקים אבל העדפתי שלא.
תראו ראיתי סיפורים של משתמשים והם ממש מעתקנים נכון התמונות שעשיתי העגולות, רוב המשתמשים העתיקו את הרעיון שלי אני חושב שזה זכויות יוצרים שלי, כי מה פתאום הם עושים כמוני עיגולים כאלה?
הינה מהסיפור של דרגונייט.
[img]http://i26.tinypic.com/2evdflg.png[/img]
והסיפור של נתי
[img]http://i31.tinypic.com/mqnr.jpg[/img]
ושלא יגידו לי שזה לא חיקוי, כי זה כן הרעיון של העיגולים היה שלי, זה מעצבן יש פה מעתיקנים.
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 4 2009, 07:06 PM
[b] משתמשים הפרק השמיני יצא מחר, הוא פרק יפה מאוד והפרק שאחריו מסובך, רציתי לחלק את הפרק השמיני לשני חלקים אבל העדפתי שלא.
תראו ראיתי סיפורים של משתמשים והם ממש מעתקנים נכון התמונות שעשיתי העגולות, רוב המשתמשים העתיקו את הרעיון שלי אני חושב שזה זכויות יוצרים שלי, כי מה פתאום הם עושים כמוני עיגולים כאלה?
והסיפור של נתי
ושלא יגידו לי שזה לא חיקוי, כי זה כן הרעיון של העיגולים היה שלי, זה מעצבן יש פה מעתיקנים. [/b][/quote]
מה העתקה? O:
אין לך זכויות יוצרים על זה,חוצמיזה,זה קשור לסיפור שלנו,אין לזה שום קשור לשלך
אבל תודה שהרעיון עם העיגול לא היה שלך אני הבאתי אותו אתם לקחתם אותו אתם סתם מעפנים, זה מעליב ככה אתם לא מקוריים אבל אתה יודע מה תמשיך ככה ניראה כמה רחוק תגיעה.
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 4 2009, 07:14 PM
[b] אבל תודה שהרעיון עם העיגול לא היה שלך אני הבאתי אותו אתם לקחתם אותו אתם סתם מעפנים, זה מעליב ככה אתם לא מקוריים אבל אתה יודע מה תמשיך ככה ניראה כמה רחוק תגיעה. [/b][/quote]
איזה עיגול?
ובקשר לסיפור:קראתי כמה מהפרקים הראשונים,ומצטער,אבל הסיפור נראה לי ילדותי.
איגי? וויגי? פיפ? מה אנחנו חבורה של ילדים בכיתה ג'?!
גם צורת הכתיבה לא בוגרת במיוחד,אבל אתה לפחות משקיע בפרקים,וגורם להם להיות ארוכים,אז אני לא אהבתי,אני בטוח שיש כמה שכן
חחח, הכתיבה בהתחלה קלילה כדי למשוך קהל קוראים אחר כך העלילה הופכת מטורפת במיוחד, השמות של הפוקימונים לא אומרים שהסיפור ילדותי, אתה אולי ילדותי, סיפור מקורי כזה אפילו אתה לא תצליח לכתוב בניתי סיפור מורכב, תחכה הפרקים הבאים יראו לך מזה סיפור "ילדותי"
[b] משתמשים הפרק השמיני יצא מחר, הוא פרק יפה מאוד והפרק שאחריו מסובך, רציתי לחלק את הפרק השמיני לשני חלקים אבל העדפתי שלא.
והסיפור של נתי
ושלא יגידו לי שזה לא חיקוי, כי זה כן הרעיון של העיגולים היה שלי, זה מעצבן יש פה מעתיקנים. [/b][/quote]
תסלח לי אבל אם כל הכבוד אליך (ויש לי הרבה כבוד כלפייך) אתה לא יכול להגיד שזו העתקה.
מותר לכולם לעשות עיגולים.
אם תסתכל על התמונות הראשונות שעשיתי תראה שהן לא היו נוחות.
אני לא העתקתי ממך את הציור. ראיתי שעשית "עיגולים" ושזה גרם לסיפור להיות יותר נוח ולתמונות פחות מבולגנות, אז יצרתי "עיגולים" בעצמי.
אין לך זכויות יוצרים. אני לא רואה שום c על המושג ריבועים מעוגלים (או כמו שאתה קורא להם- עיגולים).
מותר לכולם לעשות "עיגולים" כתמונה.
אז אל תגיד שזה זכויות יוצרים שלך למה זה לא.
[b] תראו ראיתי סיפורים של משתמשים והם ממש מעתקנים נכון התמונות שעשיתי העגולות, רוב המשתמשים העתיקו את הרעיון שלי אני חושב שזה זכויות יוצרים שלי, כי מה פתאום הם עושים כמוני עיגולים כאלה?
והסיפור של נתי
[/b][/quote]
תשמע,יש גם הרבה משחקי תפקידים שהעלילה שלהם היא מאמן פוקימונים שצריך לנצח בליגה,ולפי מה שאתה אומר אסור להם לעשות את זה,כי אין להם אישור מהאיש הראשון שעשה משחק תפקידים בסגנון הזה,ותאמין לי אתה לא הראשון שחשב על הרעיון של להשים תמונות אחרי כל פרק,אני בטוח שיש לפחות עוד אחד כזה שחשב על זה לפניך.