-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 01:20 PM
[b] טרביס-
אתה ובאלבאזור הולכים ורואים [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa283.png[/img] סורסקיט משחק עם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa401.png[/img] ולא שמים לב אליך.
[/b][/quote]
אני לא מפריע להם ומחפש פוקימון אחר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 02:20 PM
[b] לני-
טורצ'יק תוקף את הענף שטיילו ישן עליו וטיילו שישן לא שם לב ונפל עם הענף. הוא מתעצבן ושולך סופה חזקה שמעיפה את טורציק ואז משתמש במתקפת מהירות ופוגע ישירות בטורצ'יק! [/b][/quote]
"טורצ'יק תשתמש עליו בגחלת וכשהוא לא ישים לב תגיע מאחוריו ותשתמש בשריטה בכל הכוח" אני אומר לו.
-
[b]
ג'ון-
אברה עושה את מה שאתה אומר ונחט על סידוט ותוקף אותו עם בילבול ואז סידוט משחרר את ההתמדה ופוגע קשות באברה! [/b][/quote]
"אברה תשתגר על הראש שלי ואז תשגר אותנו מפה"אני אומר וכיווה שהוא יצליח למרות הפציע
-
דיוויס-
אתה הולכים ופתאום שומעים צווחה חזקה מאוד!. מה תעשה?
___
אני אוסיף תחרויות סרט מתישהו היום ^_^
טורי-
"שלום לך בחור צעיר כמה כמה מאמנים הגיעו השקם בבוקר והעירו אותי" הוא אומר בטיפה רוגז ומכניס אותך פנימה "אני מצטער אבל כל מה שנשאר לי זה זובאט "הוא כבר הרבה זמן פה" הוא אומר ביאוש "היום מאמנים חושבים רק שפוקימון יפה הוא פוקימון טוב!" הוא אומר בעצב "טוב הנה קח אותו וקבל גם חמישה פוקדורים ופוקדע הם יעזרו לך בדרך!" הוא אומר לך ומלווה אותך ליציאה. מה תעשה?
טרביס-
אתה ממשיך לטייל ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa060.png[/img] קטן מטייל לו.
לני-
טורציק מנסה חזק ומצליח לשרוף את הכנף של טיילו! טיילו נופל על הקרקע ולא מצליח לזוז הוא נראה כועס.
ג'ון-
אברה מנסה חזק לשגר אותכם ומצליח לשגר אותכם אולי שתי מטר. הוא עייף מידי. כנראה שעכשיו זה ברגל.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 02:27 PM
[b] דיוויס-
אתה הולכים ופתאום שומעים צווחה חזקה מאוד!. מה תעשה?
___
אני אוסיף תחרויות סרט מתישהו היום ^_^
[/b][/quote]
"שמעת את זה?!" אני שואל את טוטודייל ומתחיל לרוץ לכיוון שממנו באה הצווחה.
יאי D:
-
[b] טורי-
"שלום לך בחור צעיר כמה כמה מאמנים הגיעו השקם בבוקר והעירו אותי" הוא אומר בטיפה רוגז ומכניס אותך פנימה "אני מצטער אבל כל מה שנשאר לי זה זובאט "הוא כבר הרבה זמן פה" הוא אומר ביאוש "היום מאמנים חושבים רק שפוקימון יפה הוא פוקימון טוב!" הוא אומר בעצב "טוב הנה קח אותו וקבל גם חמישה פוקדורים ופוקדע הם יעזרו לך בדרך!" הוא אומר לך ומלווה אותך ליציאה. מה תעשה?
[/b][/quote]
'יש!,זובאט,בדיוק כמו שרציתי!' אני חושב ויוצא מהמעבדה קד בנימוס לפרופסור והולך אל תוך היער
-
[b] לני-
טורציק מנסה חזק ומצליח לשרוף את הכנף של טיילו! טיילו נופל על הקרקע ולא מצליח לזוז הוא נראה כועס. [/b][/quote]
"טורצ'יק מהר! עכשיו שריטה אחת חזקה וגמרת אותו!" אני קורא בקול.
-
[b]
ג'ון-
אברה מנסה חזק לשגר אותכם ומצליח לשגר אותכם אולי שתי מטר. הוא עייף מידי. כנראה שעכשיו זה ברגל. [/b][/quote]
אני מחזיר את אברה ורץ מהר למרכז הפוקימונים הקרוב בלי לעצור
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 01:27 PM
[b] טרביס-
אתה ממשיך לטייל ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa060.png[/img] קטן מטייל לו.
[/b][/quote]
אני אומר "באלבזור קדימה תיקפי בזרע עלוקה ואז דחיפה" אני אומר לבאלבזור שלי
-
דיוויס-
אתה רץ מהר לתוך היער ורואה ילדה קורעת תחת עומס של פוקימון גדול שאתה לא מצליח לזהות. מה תעשה תתקרב ותנסה לעזור או תתעלם?
טורי-
אתה מתחיל ללכת ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa316.png[/img] גלופין קטן שהולך לפניך והוא מסריח מאוד! מה תעשה?
לני-
טורציק מצליח לפגוע בו אבל טיילו בכוחות אחרונים השתמש בניקור לבטן של טורציק ואז מתעלף. טורציק פצוע קשה. מה תעשה?
ג'ון-
אתה רץ למרכז פוקימונים הקרוב. האחות ג'וי לוקחת את הפוקימון שלך ואחרי כמה דקות אתה מקבל אותו. לאן עכשיו?
טרביס-
באלבאזור פתאום נתקפת טרוף ומתחילה לשלוח זרע עלוקה על פווילואג ואז בסידרת דחיפות רצחנית מה שגורמת לפווליואג להתעלף מיידית. בלאבזור חוזרת אליך מאושרת ואת מזועזע מהמראה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 02:37 PM
[b] לני-
טורציק מצליח לפגוע בו אבל טיילו בכוחות אחרונים השתמש בניקור לבטן של טורציק ואז מתעלף. טורציק פצוע קשה. מה תעשה? [/b][/quote]
אני מחזיר במהירות את טורצ'יק לפוקדור.
"קדימה!" אני צועק וזורק על טיילו פוקדור.
גם אם הצלחתי וגם אם לא אני רץ במהירות למרכז הפוקימונים הכי קרוב.
-
[b]
ג'ון-
אתה רץ למרכז פוקימונים הקרוב. האחות ג'וי לוקחת את הפוקימון שלך ואחרי כמה דקות אתה מקבל אותו. [/b][/quote]
אני אומר לאחות ג'וי"תודה רבה לך" ואז אולך בחזר לשדות
-
[b] דיוויס-
אתה רץ מהר לתוך היער ורואה ילדה קורעת תחת עומס של פוקימון גדול שאתה לא מצליח לזהות. מה תעשה תתקרב ותנסה לעזור או תתעלם?
[/b][/quote]
אני אתקרב ואנסה לעזור לה.
"מה קרה פה?" אני שואל אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 29 2009, 01:37 PM
[b] טרביס-
באלבאזור פתאום נתקפת טרוף ומתחילה לשלוח זרע עלוקה על פווילואג ואז בסידרת דחיפות רצחנית מה שגורמת לפווליואג להתעלף מיידית. בלאבזור חוזרת אליך מאושרת ואת מזועזע מהמראה. [/b][/quote]
אני זורק פוקדור על פוליויג
ואומר "באלבאזור כל הכבוד לך!"
-
[b] קייט-
טריפניץ תוכף את נידורן בנשיכה חזקה! נידורן העייף תוקף את טריפניץ בעוקץ רעל ושריטה טריפניץ מצליח להתחמק מהעוקץ רעל אבל נפגע מהשריטה!. מה עכשיו? [/b][/quote]
אם נידורן נראה ממש פצוע קשה אז זורקת עליו פוקדור, אם לא אז "טרפינץ' נשיכה בכל הכוח! אנחנו כבר כמעט שם!"