-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:38 PM
[b]
[color=blue][b][i][u]גון:[/u][/i][/b][/color]
טרטוויג נוהם על אקנס. אקנס כועס ותוקף בעוקץ רעל. טרטוויג קופץ ושוכך להשתמש בבלימה אבל הא מנפנף בראשו ובוקעים משעם עלים חדים. טרטוויג למד עלי תער! [/b][/quote]
"תקוף את אקנס אם עלי תער"אני אומר לטרטויג
-
[color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
אני יודע.
-----------------------------------------------------------------------------------------
לפתע אתה מביט לשמיים ומגלה שפידג'י כלל לא ברח אלא מבצע מתקפת כנף. ג'יאודוד שמח שלא נכשל וקופץ לקרב.
[color=blue][u][i][b]גון:[/b][/i][/u][/color]
טרטוויג מבצע מתקפת עלי תער מרשימה אבל הוא עדיין מותש. אקנס רואה שהוא מותש וקופץ על ההזדמנות אך עושה טעות איומה ופוגע בעלי התער. אקנס מתעצבן ותוקף בזנב רעל. טרטוויג המותש מבקש לחזור לפוקדור.
-
"ג'יודוד בלימה!" אני צועק
-
שם-דודי
תמונה:[url=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=168133107.png][img]http://www.zix.co.il/thumbs/168133107.png[/img][/url]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):דודי חי בכפר קטן בצפון וחלומו היה להיות מאסטר פוקימון
אביו היה מגדל פוקימון מסוג רגיל ודודי תמיד רצה לקבל איווי
ואמא שלו היתה אחות פוקימונים ויום אחד הוא יצא למסע כדי להיות מאסטר פוקימון
ואז חלומו הידגשם
כינוי בפורום:DARK FOX
פוקימון התחלתי:איווי
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:להיתקבל ולפתח את איווי לאמבראון
-
להבא, תצטט את מה שאני כותב לך טוב? כי אני לא ממש מצליח להבדיל מי אתה אז תצטט טוב?
-------------------------------------------------------------------------------------------
ג'יאודוד משתמש בבלימה ובנוסף להדף, גופו הקשיח פוצע את פידג'י. פידג'י מתעצבן ועף לשמיים. כשהוא חוזר כנפיו בוהקות. פידג'י משתמש בכנף פלדה.
[color=blue][b][i][u]דודי[/u][/i][/b][/color]
רשום.
----------------------------------------------------------------------------------------------
[color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=orange][b]איוי[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:53 PM
[b]
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=orange][b]איוי[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך! [/b][/quote]
אני מוצא את איווי ואומר לו:
"שלום איווי אני דודי החבר החדש שלך בוא ניצא למסע"
-
[color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי בוחן אותך מקרוב. הוא מסתכל עליך היטב ואז פותח את פיו. הוא נראה רעב. אתה מבין, שאם תאכיל את איוי, הוא יסמוך עליך.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:53 PM
[b] [color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
להבא, תצטט את מה שאני כותב לך טוב? כי אני לא ממש מצליח להבדיל מי אתה אז תצטט טוב?
-------------------------------------------------------------------------------------------
ג'יאודוד משתמש בבלימה ובנוסף להדף, גופו הקשיח פוצע את פידג'י. פידג'י מתעצבן ועף לשמיים. כשהוא חוזר כנפיו בוהקות. פידג'י משתמש בכנף פלדה.
[color=blue][b][i][u]דודי[/u][/i][/b][/color]
[/b][/quote]
למה הציטוט שלי עובד רק לפעמים?!
ד"א מותר לי להחליף פוקימון לאלה שלא נבחרו?
"ג'יודוד,תחכה שהוא יתקרב ואז תקפוץ הצידה וכאשר הוא יהיה תקוע באדמה תתקוף אותו בבלימה שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:58 PM
[b] [color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי בוחן אותך מקרוב. הוא מסתכל עליך היטב ואז פותח את פיו. הוא נראה רעב. אתה מבין, שאם תאכיל את איוי, הוא יסמוך עליך. [/b][/quote]
אני פותח את התיק ונותן לאיווי לאכול ואומר:
"כך תוכל איווי"בחיוך
-
לא. אבל אתה יכול לבקש בכל הודעה ללכוד פוקימון מסויים ואני יודיע לך אם זה אפשרי/ מתי זה יקרה.
---------------------------------------------------------------------------------------------
ג'יאודוד לא מקשיב לך. הוא מרים אבן מהרצפה ומשליך אותה על פידג'י. ג'יאודוד למד זריקת אבנים! פידג'י נראה מופתע ומסוחרר. זו ההזדמנות שלך לסיים את הקרב!
איוי אוכל את האוכל. הבעת שמחה מתפשטת על פניו. הוא מפיל אותך ומלקק אותך. איו סומך עליך כעת ב-100% שלא תעזוב אותו או תפגע בו. אתה יכול לצאת איתו למסע!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 05:43 PM
[b]
טרטוויג מבצע מתקפת עלי תער מרשימה אבל הוא עדיין מותש. אקנס רואה שהוא מותש וקופץ על ההזדמנות אך עושה טעות איומה ופוגע בעלי התער. אקנס מתעצבן ותוקף בזנב רעל. טרטוויג המותש מבקש לחזור לפוקדור. [/b][/quote]
אני מחזיר את טרטויג לפוקדור ואז מוצי את טיילו "תקוף אם ניקור ובלימה" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:05 PM
[b] [color=blue][u][i][b]דודי:[/b][/i][/u][/color]
איוי אוכל את האוכל. הבעת שמחה מתפשטת על פניו. הוא מפיל אותך ומלקק אותך. איו סומך עליך כעת ב-100% שלא תעזוב אותו או תפגע בו. אתה יכול לצאת איתו למסע! [/b][/quote]
אני מחריז:
"קדימה איווי יוצאים למסע שלנו"
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:05 PM
[b] [color=blue][u][i][b]ג'יימס:[/b][/i][/u][/color]
לא. אבל אתה יכול לבקש בכל הודעה ללכוד פוקימון מסויים ואני יודיע לך אם זה אפשרי/ מתי זה יקרה.
---------------------------------------------------------------------------------------------
ג'יאודוד לא מקשיב לך. הוא מרים אבן מהרצפה ומשליך אותה על פידג'י. ג'יאודוד למד זריקת אבנים! פידג'י נראה מופתע ומסוחרר. זו ההזדמנות שלך לסיים את הקרב!
איוי אוכל את האוכל. הבעת שמחה מתפשטת על פניו. הוא מפיל אותך ומלקק אותך. איו סומך עליך כעת ב-100% שלא תעזוב אותו או תפגע בו. אתה יכול לצאת איתו למסע! [/b][/quote]
rollout או rock throw?
כי יש ביניהם הרבה הבדל
"פוקאדור,צא!" אני צועק וזורק פוקאדור על פידג'י
-
טיילו מאיץ בעזרת הבלימה והדיוק והעוצמה של הניקור עולים. הוא פוגע לאקנס ישירות בראש. אקנס מסוחרר לגמרי. זו ההזדמנות של ללכוד אותו!
[color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי מהנהן בראשו במרץ. לפתע אתם שומעים רשרוש מהעצים. משהו נזרק לפניכם על הקרקע. זו אבן שעליה חרוט [i]"אל אוצר מבטיח אני מובילה. הסלע הראשון שבשביל הימני, עליו תניח אותי והאוצר יחשוף עצמו בפניך..."[/i]. מה תעשה?
rock throw
---------------------------------------------------------
הפוקדור נע ללא הפסק ולבסוף, פידג'י נלכד.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jun 29 2009, 06:18 PM
[b] [color=blue][b][i][u]דודי:[/u][/i][/b][/color]
איוי מהנהן בראשו במרץ. לפתע אתם שומעים רשרוש מהעצים. משהו נזרק לפניכם על הקרקע. זו אבן שעליה חרוט [i]"אל אוצר מבטיח אני מובילה. הסלע הראשון שבשביל הימני, עליו תניח אותי והאוצר יחשוף עצמו בפניך..."[/i]. מה תעשה? [/b][/quote]
אני מרים את האבן ומתחיל ללכת בשביל הימני שאיווי לידי