-
ניתאי
מתנאשת זה מילה? אם כן אשמח לדעת את המשמעות שלה.
"הפרוספור, נמצא בפנים, הוא עובד קצת על סיבוכיות ואלגוריתמים, הוא מתעצבן מזה שבאים היום כל כך הרבה אנשים, אבל הוא אף פעם לא מתרגז כלפי אורחים, גש אליו" הוא אומר לך ומפנה את הכניסה, ואתה רואה את הפרופסור, מקליד שורות קוד במחשב באטרף
ירין.
אלקיד מנסה, אך בגלל הלחץ של הקרב, הוא לא מצליח, ויש רק כמה ניצוצות חשמלים באנטנה שלו. זיגזגון מבחין בכך ומתחיל להשתמש בכנראה דחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:41 PM
[b]
ירין.
אלקיד מנסה, אך בגלל הלחץ של הקרב, הוא לא מצליח, ויש רק כמה ניצוצות חשמלים באנטנה שלו. זיגזגון מבחין בכך ומתחיל להשתמש בכנראה דחיפה. [/b][/quote]
"טוב אלקיד דחיפה!ותנסה שוב אל תלחץ!" אני אומר
-
ערכתי.
אני עוד יכול בכרלל להרשם?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:35 PM
[b] מקס
לא, אחרת הייתי מציין ברשימת הערים.
אתה מתחיל ללכת לכיוון מרוול, ואתה רואה 3 אנשים מהמחשק הזה (אני מת על הרקורסיה שיש כאן) בקרבות פוקימונים אלו או אחרים, והשדה מלא פוקימונים. הפוקימון הכי קרוב אליך הוא סטארלי. [/b][/quote]
יש סיכוי שאתה נותן לי תמונות של פוקימונים שאתה אומר את שמם?
חח פשוט המידע שלי בפוקימונים הלך ל*** בגלל שהרבה זמן אין לי טלוויזיה
-
ירין.
אלקיד מנסה להתחמק, והוא מצליח ברגע האחרון, ובזמן שזיגזגון מאט, הוא דוחף אותו. זגזגון מתאושש, ובזמן הזה אלקיד מנסה שוב, ויש יותר ניצוצות באנטנה, אך הוא נכשל בכל זאת
לורן
אתה עדיין יכול להרשם, אבל לא פתרת את הבעה, אלא אם כן אתה מתכוון לבעיות בקשר אחרות ופתק אחר (למרות שבעלילה זה לא פתק, אלא כיתוב על מערה), אז זה מתקבל, אבל אז יש להסביר "מי זה הפתק הזה?!". אם לא הבנת, אני אוסר בתוקף לכך שהדמות במשחק קשורה קשר ישיר לעלילה (הווה אומר, שקרוב משפחה כלשהו בדרגה סבירה, היה אחד מצוות מגלה עבר שנעלם באורח מסתורי.). אם אתה רוצה קשר בסגנון "שמע על האירוע המוזר של העלמות קבוצת ארכיאלוגים במהלך חפירה בטלויזיה" זה בסדר. תערוך שוב.
מקס
אני גם לא מבין כל כך בפוקימונים החדשים, אז אני מבין את המצב שלך
[url=http://serebii.net/pokedex-dp/396.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/396.shtml[/url]
זה סטארלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:49 PM
[b] ירין.
אלקיד מנסה להתחמק, והוא מצליח ברגע האחרון, ובזמן שזיגזגון מאט, הוא דוחף אותו. זגזגון מתאושש, ובזמן הזה אלקיד מנסה שוב, ויש יותר ניצוצות באנטנה, אך הוא נכשל בכל זאת
[/b][/quote]
"לא נורא! עכשיו תנסה שוק חשמלי! זה גם לרכז אנרגייה של חשמל ולהוציא אותה מהאנטנה רק יותר חלש! תנסה זאת!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:49 PM
[b] מקס
אני גם לא מבין כל כך בפוקימונים החדשים, אז אני מבין את המצב שלך
[url=http://serebii.net/pokedex-dp/396.shtml]http://serebii.net/pokedex-dp/396.shtml[/url]
זה סטארלי. [/b][/quote]
"וואו סטארלי!!" אני אומר ובודק אותו בפוקדע
"צא צ'ארמנדר!!" אני צועק וזורק את הפוקדור
מותר לי לשלוף את צ'ארמנדר?S:
-
אני יוצא לכיוון המעבדה לקחת את הפוקימון הראשון שלי^^
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:41 PM
[b] ניתאי
מתנאשת זה מילה? אם כן אשמח לדעת את המשמעות שלה.
"הפרוספור, נמצא בפנים, הוא עובד קצת על סיבוכיות ואלגוריתמים, הוא מתעצבן מזה שבאים היום כל כך הרבה אנשים, אבל הוא אף פעם לא מתרגז כלפי אורחים, גש אליו" הוא אומר לך ומפנה את הכניסה, ואתה רואה את הפרופסור, מקליד שורות קוד במחשב באטרף
[/b][/quote]
*מתנשאת O:
"אתה זה שנותן פוקמונים למתחילים?" אני אומר לא בקוצר רוח
-
ירין
הוא אוגר אנרגיה חשמלית באנטנה, ויש מספר ניצוצות, הוא מנסה להוציא את זה אך זה לא מתקדם יותר מדי מהאנטנה שלו. לאחר אלקיד ואתה מבחינים שזגזגון כבר תקרב עם מתקפת דחיפה.
וד"א, אולי אתמול לא הייתי מספיק מרוכז כדי להבהיר שהדמות שמלווה אותך לא מלווה אותך כל הזמן כמו ברוק בסדרה, אלא פשוט לפעמים נפגשת איתך.
מקס
למה שלא תוכל להוציא את צ'אמרנדר?
בכל אופן אתה מוציא את הפוקדע
"מערכת פוקדע.. מופעלת.. מערכת הנחייה דרך מצלמה... מופעלת. אנא כוון על פקימון שברצונך לקבל עליו מידע" נשמע קול מונוטוני מהפוקדע.
ניתאי
"כן אבל לא רק, אני גם זה שבונה אלגוריתמים מתוחכמים לפוקדע" הוא אומר "אז אני מבין שבאת לקבל פוקימון, מי אתה רוצה?" הוא פותח דף ריק במחשב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:17 AM
[b] ירין
הוא אוגר אנרגיה חשמלית באנטנה, ויש מספר ניצוצות, הוא מנסה להוציא את זה אך זה לא מתקדם יותר מדי מהאנטנה שלו. לאחר אלקיד ואתה מבחינים שזגזגון כבר תקרב עם מתקפת דחיפה.
וד"א, אולי אתמול לא הייתי מספיק מרוכז כדי להבהיר שהדמות שמלווה אותך לא מלווה אותך כל הזמן כמו ברוק בסדרה, אלא פשוט לפעמים נפגשת איתך.
[/b][/quote]
חבל, אבל בכל זאת שיהיה בת! ובכל פעם שאתה רוצה להגיד משהו מחוץ למשחק תכתוב את זה למעלה ותשאיר ____ או........, סבבה?
ירין
אל תדאג... זו תהיה בת..., וכן אני מניח שלהשתמש בקו מפריד זה יעיל יותר
--
אלקיד לא בדיוק מצליח להתרכז ב"דחיפה בכל הכח" וב"שוק החשמלי" שממילא חלש אצלו, ולכן הדחיפה שלו לא יוצאת יותר מדי חזקה, אך בגלל הקרבה אל זגזגון בהתנגשות, ניצוץ קטן מצליח לפגוע בזגזגון והוא מזנק אחורה, זגזגון מתחיל להיות מותש, והוא כנראה משתמש שוב בדחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 10:32 AM
[b] ירין
אל תדאג... זו תהיה בת..., וכן אני מניח שלהשתמש בקו מפריד זה יעיל יותר
--
אלקיד לא בדיוק מצליח להתרכז ב"דחיפה בכל הכח" וב"שוק החשמלי" שממילא חלש אצלו, ולכן הדחיפה שלו לא יוצאת יותר מדי חזקה, אך בגלל הקרבה אל זגזגון בהתנגשות, ניצוץ קטן מצליח לפגוע בזגזגון והוא מזנק אחורה, זגזגון מתחיל להיות מותש, והוא כנראה משתמש שוב בדחיפה. [/b][/quote]
יש לך מתקפות ללמד? כמו...?? יש לי מתקפות אבל הם חזקות מידי כמו אגרוף רעם ומכת חשמל.
-------------------------------
"שוב דחיפה! תתרכז בכל הכח בגוף ופשוט תדחוף אותו! בכל הכח!" אני אומר
-
ירין
תזכור שאני לא מגביל אותך, אתה יכול גם להמציא מתקפות, וחוץ מזה אין שום פסול בללמד אותו מתקפות חזקות מדי, כי פשוט יקח לו יותר זמן ללמוד.
--
שניהם מתנגשים שוב, ולאחר מכן זיגזגון נהייה מותש מדי ואין לו כח להלחם. אלקיד מחייך אליך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 10:42 AM
[b] ירין
תזכור שאני לא מגביל אותך, אתה יכול גם להמציא מתקפות, וחוץ מזה אין שום פסול בללמד אותו מתקפות חזקות מדי, כי פשוט יקח לו יותר זמן ללמוד.
--
שניהם מתנגשים שוב, ולאחר מכן זיגזגון נהייה מותש מדי ואין לו כח להלחם. אלקיד מחייך אליך. [/b][/quote]
סבבה..
------------
"הייתה מצויין! אתה רוצה שנלכוד אותו?" אני שואל