-
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Jul 14 2009, 06:23 PM
[b] אני מחכה עד שגיודוד קרוב מספיק ואז אני קופץ מעליו ומנסה לאגור את הגחלת בתוך הפה ואז לירות אותה בבאת אחת בשביל לנסות לירות להביור !
אם אני לא מצליח לירות להביור אני משתמש בגחלת עוד הפעם . [/b][/quote]
יוצא לך להביור חלש כל כך שאי אפשר לקרוא לזה מתקפה,אתה ממשיך להשתמש בגחלת אבל אתה מתעייף מכל הקפיצות,כדאי שתחשוב על משהו,ומהר
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 06:20 PM
[b]
ג'ז:"עם זה היה כל כך קל הייתי אעושה את זה בעצמי" היא אומרת לך בקוצר רוח "הבעיה היא שאני לא יכולה לעלות את הזרם,הוא חזק מדי" [/b][/quote]
"אני אחזיק אותך ואני אשחה,בסדר?"
-
[quote][i]Originally posted by Y-CORE 13[/i]@Jul 14 2009, 06:27 PM
[b] "אני אחזיק אותך ואני אשחה,בסדר?" [/b][/quote]
היא יורה עליך אקדח מים שמעיף אותך אחורה "אפילו את זה אתה לא יכול לעבור,ברור שלא תוכל לעזור לי"היא אומרת באכזבה "אתה אולי מכיר מישהו שכן?"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 06:29 PM
[b] היא יורה עליך אקדח מים שמעיף אותך אחורה "אפילו את זה אתה לא יכול לעבור,ברור שלא תוכל לעזור לי"היא אומרת באכזבה "אתה אולי מכיר מישהו שכן?" [/b][/quote]
"אני לא יודע מי יכול לעזור לך,אולי פשוט נחכה פה ואולי מישהו יעבור פה וירצה לעזור?"
-
[quote][i]Originally posted by Y-CORE 13[/i]@Jul 14 2009, 06:30 PM
[b] "אני לא יודע מי יכול לעזור לך,אולי פשוט נחכה פה ואולי מישהו יעבור פה וירצה לעזור?" [/b][/quote]
"בשביל מה אני צריכה אותך לזה?!" היא אומרת ומוסיפה בטון מעוצבן "פשוט עוף מכאן!"
-
הפוקימון:סווינב, אם אפשר.
שם הפוקימון:ממוט' (בהמשכים אשמח אם פשוט תקרא לי גיל)
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:
ממוט' נולד בהרי הקרח המיוערים הגדולים שבצפון הארץ לעדר מאמוסיוונים ופוליסיוונים גדול במיוחד ונהנה במיוחד מהחיים בטבע הפראי והקר. בתור סווינב היה לו תיאבון בריא דבר שלא תמיד היה ניתן להשגה ביערות קפואים. חייו החלו להסתבך כאשר עבר העדר בסמוך לכפר בני אדם ואכל מ"הגידולים החקלאיים" של בני האדם. בני האדם כעסו מאוד, ויום אחד קבוצה של מספר בני אדם באו יחד עם צאריזרד, בלייזיקן ועוד פוקימוני אש ולחימה רבים ותקפו את העדר, כמה מהם שאבו חלק מהמאמוסיוונים לתוך כדורים אדומים-לבנים מוזרים, ואז אחד מהאנשים התקרב לממוט' וכלא אותו בכלוב.
ממוט' בילה זמן רב בכלוב עד שיום אחד הגיע למקום, שנקרא "מרכז פוקימונים" כפי שגילה מאוחר יותר, ושם פגש גור אדם קטן בשם יוקי, יוקי אהב את ממוט' אבל התעלל בו, הוא לקח אותו לביתו ומשך לו בשיער, הרעיב אותו, השתמש בו כשק איגרוף וכדומה. ממוט' לא אהב את זה, והחליט לברוח מה"בית" שלו. וכך הגיע ממוט' לעיר הגדולה.
ממוט' התחבר עם כמה פוקימוני רחוב- פיצ'ואית בשם סנדרה, מיאו זוהר בשם רקס, וופר נודד בשם ג'ואי, מרילית בשם ליבי וצארמיליון מנהיג בשם וויואן, אשר חברו אליו ולימדו אותו לשרוד בעיר הגדולה. אבל גם זה לא נמשך זמן רב שכן חברי החבורה נעלמו במיסתוריות זה אחרי זה, עד שנשאר ממוט' לבדו.
ממוט' החליט לצאת מהעיר הגדולה לכיוון "הטבע" או ליתר דיוק- ליער שליד העיר, שם הוא חיי בניסיונות להשביע את תאבונו ולחזור לעדר המאמוסיוונים שבו נולד.
מקווה שזה יספיק, קצת התעצלתי עם הרקע, אם זה לא מספיק ארוך תודיע לי ^^
אני מקווה שגם אתה תשקיע במשחק כמוני, אין לי שום בעיה לפרוש באמצע.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 06:32 PM
[b] "בשביל מה אני צריכה אותך לזה?!" היא אומרת ומוסיפה בטון מעוצבן "פשוט עוף מכאן!" [/b][/quote]
"אז אני באמת הולך"אמרתי והתחלתי לשחות לצד השני של הנהר
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jul 14 2009, 06:33 PM
[b] הפוקימון:סווינב, אם אפשר.
ממוט' נולד בהרי הקרח המיוערים הגדולים שבצפון הארץ לעדר מאמוסיוונים ופוליסיוונים גדול במיוחד ונהנה במיוחד מהחיים בטבע הפראי והקר. בתור סווינב היה לו תיאבון בריא דבר שלא תמיד היה ניתן להשגה ביערות קפואים. חייו החלו להסתבך כאשר עבר העדר בסמוך לכפר בני אדם ואכל מ"הגידולים החקלאיים" של בני האדם. בני האדם כעסו מאוד, ויום אחד קבוצה של מספר בני אדם באו יחד עם צאריזרד, בלייזיקן ועוד פוקימוני אש ולחימה רבים ותקפו את העדר, כמה מהם שאבו חלק מהמאמוסיוונים לתוך כדורים אדומים-לבנים מוזרים, ואז אחד מהכדורים פגע בטעות בממוט' והוא נשאר כלוא זמן רב בתוך הכדור. פעם הבאה שהוא זוכר עצמו בחוץ זה היה בתוך מקום מוזר שהתגלה כ"מרכז פוקימונים" על שולחן כאשר אדם מופתע וכועס זרק אותו מכיוון שהוא לא מאמוסיוון ורק סווינב.
ממוט' התחבר עם כמה פוקימוני רחוב- פיצ'ואית בשם סנדרה, מיאו זוהר בשם רקס, וופר נודד בשם ג'ואי, מרילית בשם ליבי וצארמיליון מנהיג בשם וויואן, אשר חברו אליו ולימדו אותו לשרוד בעיר הגדולה. אבל גם זה לא נמשך זמן רב שכן חברי החבורה נעלמו במיסתוריות זה אחרי זה, עד שנשאר ממוט' לבדו.
ממוט' החליט לצאת מהעיר הגדולה לכיוון "הטבע" או ליתר דיוק- ליער שליד העיר, שם הוא חיי בניסיונות להשביע את תאבונו ולחזור לעדר המאמוסיוונים שבו נולד.
אני מקווה שגם אתה תשקיע במשחק כמוני, אין לי שום בעיה לפרוש באמצע. [/b][/quote]
מצטער,אבל אתה לא יכול להילכד,זה נוגד את החוקים,ואתה לא חייב רקע כל כך ארוך
ג'ז:אתה לא יודע אקדח מים...
אם תמשיך ככה אני אעיף אותך
-
-
[quote][i]Originally posted by Y-CORE 13[/i]@Jul 14 2009, 06:35 PM
[b]
"אז אני באמת הולך"אמרתי והתחלתי לשחות לצד השני של הנהר [/b][/quote]
כאשר אתה מבין למה הורסי התכוונה בזרמים חדשים זה מאוחר מדי,אתה מתעלף מעוצמת הזרמים וכשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך ביער כשקיובון[[img]http://i32.tinypic.com/2hi4jeu.png[/img]] מסתכל עליך
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 06:47 PM
[b] כאשר אתה מבין למה הורסי התכוונה בזרמים חדשים זה מאוחר מדי,אתה מתעלף מעוצמת הזרמים וכשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך ביער כשקיובון[[img]http://i32.tinypic.com/2hi4jeu.png[/img]] מסתכל עליך [/b][/quote]
"מי אתה??איפה אני???" אני שואל את קיובון בבהלה.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 04:05 PM
[b]
דינגו:אתה יכול להציב לעצמך ברקע,כמו שכמה עשו כאן
[/b][/quote]
ממה זה "להציב"?
-
[quote][i]Originally posted by Dingo[/i]@Jul 14 2009, 06:57 PM
[b] ממה זה "להציב"? [/b][/quote]
אתה יכול לעשות רקע של:XXX והם הרגו את אחי הגדול,ומאז אני רוצה לנקום על מות אחי הגדול
שזאת הצבת מטרה עצמית
ג'ז:"אתה ביער ורידיאן" הוא עונה לי "ואני קיובון" הוא ממשיך לפתע נשמע קול צעדים "בוא" קיובון אומר לך במהירות ומושך אותך לשיחים כשאתה רואה יצור מוזר[[img]http://i25.tinypic.com/28sucgl.png[/img]] מתהלך שם "קוראים להם בני אדם" אומר לך קיובון וממשיך "והמטרה שלהם היא לכלוא אותנו בתוך כדורים מוזרים עד שנוכחד"
-
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jul 14 2009, 07:33 PM
[b] הפוקימון:סווינב, אם אפשר.
ממוט' נולד בהרי הקרח המיוערים הגדולים שבצפון הארץ לעדר מאמוסיוונים ופוליסיוונים גדול במיוחד ונהנה במיוחד מהחיים בטבע הפראי והקר. בתור סווינב היה לו תיאבון בריא דבר שלא תמיד היה ניתן להשגה ביערות קפואים. חייו החלו להסתבך כאשר עבר העדר בסמוך לכפר בני אדם ואכל מ"הגידולים החקלאיים" של בני האדם. בני האדם כעסו מאוד, ויום אחד קבוצה של מספר בני אדם באו יחד עם צאריזרד, בלייזיקן ועוד פוקימוני אש ולחימה רבים ותקפו את העדר, כמה מהם שאבו חלק מהמאמוסיוונים לתוך כדורים אדומים-לבנים מוזרים, ואז אחד מהאנשים התקרב לממוט' וכלא אותו בכלוב.
ממוט' בילה זמן רב בכלוב עד שיום אחד הגיע למקום, שנקרא "מרכז פוקימונים" כפי שגילה מאוחר יותר, ושם פגש גור אדם קטן בשם יוקי, יוקי אהב את ממוט' אבל התעלל בו, הוא לקח אותו לביתו ומשך לו בשיער, הרעיב אותו, השתמש בו כשק איגרוף וכדומה. ממוט' לא אהב את זה, והחליט לברוח מה"בית" שלו. וכך הגיע ממוט' לעיר הגדולה.
אני מקווה שגם אתה תשקיע במשחק כמוני, אין לי שום בעיה לפרוש באמצע. [/b][/quote]
ערכתי את הקטע עם הפוכדור, ורקע זה כל הקטע במשחק, זה החיים של הדמות עד עכשיו.
רקע קצר זה דמות שיטחית, אני נוהג לעשות רקעים ארוכים ומושקעים.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 14 2009, 07:02 PM
[b]
ג'ז:"אתה ביער ורידיאן" הוא עונה לי "ואני קיובון" הוא ממשיך לפתע נשמע קול צעדים "בוא" קיובון אומר לך במהירות ומושך אותך לשיחים כשאתה רואה יצור מוזר[[img]http://i25.tinypic.com/28sucgl.png[/img]] מתהלך שם "קוראים להם בני אדם" אומר לך קיובון וממשיך "והמטרה שלהם היא לכלוא אותנו בתוך כדורים מוזרים עד שנוכחד" [/b][/quote]
"מה?למה שהם ירצו לכלוא אותנו בתוך כדורים כאלו?עשינו להם משהו?" אני שואל את קיובון