[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 07:38 PM
[b] בובי:
אתה מוצא דיי בקלות את מרכז האונייה ושם אתה רואה את פרופסור אוק "טוב אתה יחיד שנשאר אז איזה פוקימון תבחר ?"הוא שואל אותך . [/b][/quote]
"אני בוחר בצ'ימצ'ר פוקימון האש"
Printable View
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 07:38 PM
[b] בובי:
אתה מוצא דיי בקלות את מרכז האונייה ושם אתה רואה את פרופסור אוק "טוב אתה יחיד שנשאר אז איזה פוקימון תבחר ?"הוא שואל אותך . [/b][/quote]
"אני בוחר בצ'ימצ'ר פוקימון האש"
ניתאי :
שאתה נכנס לזירה אתה שם לב שרוב הזירה היא בעצם משטח גדול של דשא גבוה .
מולך אתה רואה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr162.png[/img]
"למה אני תמיד נדפק בהתחלה נגד החדשים "הוא אומר במבט עצבני .
"טוב ציקוריטה צאי !"הוא אומר ומוציא ציקוריטה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr152.png[/img]
"אתה רוצה להתחיל או לא ?"הוא שואל אותך במבט מיואש .
מה תעשה ?
אמבראון :
"טריקו טריק "טריקו אומר ובהתחלה מתעלם ממך .
"טוב אקנס תשתמש בקשירה ואז בזנב רעל "הוא אומר בזמן שאקנס זוחל במהירות לכיוונו של טריקו,ברגע שאקנס מגיע לטריקו טריקו משתמש בחבטה ואז קופץ על אחד העצים .
מה תעשה ?
אקנס 90%
טריקו 100%
דניאל :
צארמנדר נופלת >>
---
בזמן שצארמנדר נופלת בלבאזור מתקרב ומנסה להתשתמש בדחיפה אבל צארמנדר ברגע האחרון מצליחה לברוח על ידי זה שהיא משתמשת בגחלת על הריצפה בשביל לעצור את הנפילה .
לפתע צארמנדר מתחילה לצעוק בחוזקה בזמן שבלבאזור סותם את האוזניים והוא לא יכול לעשות כלום אחריי כמה שניות צארמנדר שולח גחלת חלשה אבל מספיק חזקה בשביל לגמור את הקרב הזה .
"צארמנדר הוא המנצח בקרב "השופט אומר .
"עדיין לא אמרת לי איך קוראים לך ?"ג'ק שואל אותך לפתע .
מה תעשה?
בובי :
"צימצאר ?"הוא אומר במעט פחד .
"טוב הצימצאר היחידי שנשאר לנו הוא קצת עצבני אז תהנה "הוא אומר ונותן לך את הפוכדור במהירות .
"הא ואל תשכח את התיק שלך "הוא אומר ומושיט לך תיק "יש בוא 5 פוכדורים וגם פוקידע "הוא מוסיף .
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 10:56 PM
[b] אמבראון :
"טריקו טריק "טריקו אומר ובהתחלה מתעלם ממך .
"טוב אקנס תשתמש בקשירה ואז בזנב רעל "הוא אומר בזמן שאקנס זוחל במהירות לכיוונו של טריקו,ברגע שאקנס מגיע לטריקו טריקו משתמש בחבטה ואז קופץ על אחד העצים .
מה תעשה ?
אקנס 90%
טריקו 100% [/b][/quote]
האיש שאני נגדו הוא ותיק או שהוא חדש סתם שאלה?
-------------------------------------------------
"שוב חבטה!"
[b]
בובי :
"צימצאר ?"הוא אומר במעט פחד .
"טוב הצימצאר היחידי שנשאר לנו הוא קצת עצבני אז תהנה "הוא אומר ונותן לך את הפוכדור במהירות .
"הא ואל תשכח את התיק שלך "הוא אומר ומושיט לך תיק "יש בוא 5 פוכדורים וגם פוקידע "הוא מוסיף . [/b][/quote]
"תודה רבה לך פרופסור" אני אומר לו והולך
אני יוצא מהביניין ומוציא את הצ'ימצ'ר שלי מהפוכדור
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 4 2009, 05:10 PM
[b] התחלה :
אתה יודע שמחר זה היום הגדול ,היום שבוא תיכנס לבית הספר .
לפתע אתה שומע:"הספינה האחרונה יוצאת עוד 5 דקות כל המאחרים נא להגיע בהקדם האפשרי ".
"לעזאזל "אתה חושב לעצמך ומתחיל לרוץ לכיוון הספינה .
למזלך אתה מגיע בדקה האחרונה .
לפתע אתה שומע כל מוכר מהרמקולים "כל תלמידי השנה הראשונה נא להגיע למרכז הספינה על מנת לקבל את הפוקימון הראשון שלכם "לאחר כמה רגעים אתה מבין שמי שדיבר הרגע בטלפון הוא בעצם פרופסור אוק המפורסם .
מה תעשה ? [/b][/quote]
אני אתעלם מהעובדה שזהו פרופסור אוק וארוץ במהירות לכיוון מרכ הספינה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מצטער שלא הגבתי היו לי בעיות...
[quote][b]דניאל :
צארמנדר נופלת >>
---
בזמן שצארמנדר נופלת בלבאזור מתקרב ומנסה להתשתמש בדחיפה אבל צארמנדר ברגע האחרון מצליחה לברוח על ידי זה שהיא משתמשת בגחלת על הריצפה בשביל לעצור את הנפילה .
לפתע צארמנדר מתחילה לצעוק בחוזקה בזמן שבלבאזור סותם את האוזניים והוא לא יכול לעשות כלום אחריי כמה שניות צארמנדר שולח גחלת חלשה אבל מספיק חזקה בשביל לגמור את הקרב הזה .
"צארמנדר הוא המנצח בקרב "השופט אומר .
"עדיין לא אמרת לי איך קוראים לך ?"ג'ק שואל אותך לפתע .
מה תעשה?[/b][/quote]
"אה... שאלת אותי את זה?" אני שואל מתוך בלבול "בכל אופן קוראים לי מליפאן." אני אומר לו, ובינתיים מחזיר את צ'ארמנדר.
[b] ניתאי :
שאתה נכנס לזירה אתה שם לב שרוב הזירה היא בעצם משטח גדול של דשא גבוה .
מולך אתה רואה את [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr162.png[/img]
"למה אני תמיד נדפק בהתחלה נגד החדשים "הוא אומר במבט עצבני .
"טוב ציקוריטה צאי !"הוא אומר ומוציא ציקוריטה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr152.png[/img]
"אתה רוצה להתחיל או לא ?"הוא שואל אותך במבט מיואש .
מה תעשה ? [/b][/quote]
"ברור,צא! צ'ארנדר!,תשתמש בצעקה ואז בשריטה!"
ניתאי :
"קדימה ציקוריטה נלחמת נגד פוקימונים גדולים יותר תשתמשי בעלי טער ואז ישר בדחיפה "הוא אומר "טוב מתוך נימוס קוראים לי בוב איך קוראים לך ?"בוב שואל .
ציקוריטה משתמשת בעליי טער שפוגעים חלש בצארמנדר שצועק הכי חזק שהוא יכול ואז מתחיל לרוץ לכיוון ציקוריטה ותוקף אותה בשריטה חזקה מאוד .
מה תעשה ?
דניאל :
"שאלתי אותך מקודם אבל כנראה לא שמעת אולי עוד נתראה "הוא אומר בחיוך בזמן שהוא יוצא בהזירה בעצב .
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה אבל שם לב שהיא נעולה אחריי כמה דקות נכנס לזירה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr016.png[/img] "סקווירטל צא !"הוא אומר ומוציא [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa007.png[/img] "נו אז מי הפוקימון שלך ?"הוא שואל .
מה תעשה ?
אבראון :
פעם הבאה תנסה לעשות משהו אחר חוץ מלהגיד חבטה זה דיי קצר וזה לא השקעה בסדר :)?
---
"אקנס תשתמש בזנב רעל כאשר הוא מתקרב אליך ואז תשתמש בנשיכה "הוא אומר אקנס מתחיל לזחול במהירות לכיוונו של טריקו שמשתמש בחבטה חזקה מאוד שפוגעת באקנס כתגובה אקנס משתמש בזנב רעל שפוגע גם כן בטריקו ואז משתמש בנשיכה .
שני הפוקימונים מתעייפים
fire blaze:
אתה מתחיל לרוץ שלפתע אתה שומע את הכל של הפרופסור שנית אבל הפעם זה לא דרך הרמקולים .
מה תעשה ?
בובי:
אתה מוציא את צימצאר שנראה דיי עצבני ולא מוכן לענות לך .
מה תעשה?
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 10:34 AM
[b] אבראון :
פעם הבאה תנסה לעשות משהו אחר חוץ מלהגיד חבטה זה דיי קצר וזה לא השקעה בסדר :)?
---
"אקנס תשתמש בזנב רעל כאשר הוא מתקרב אליך ואז תשתמש בנשיכה "הוא אומר אקנס מתחיל לזחול במהירות לכיוונו של טריקו שמשתמש בחבטה חזקה מאוד שפוגעת באקנס כתגובה אקנס משתמש בזנב רעל שפוגע גם כן בטריקו ואז משתמש בנשיכה .
שני הפוקימונים מתעייפים [/b][/quote]
בסדר
-------
"טרקו בוא נראה להם חזה תקפוץ לכיוון של אקנס ואז שאתה בגובה רב תישתמש בחבטה כדי שהיא תיצא יותר חזקה!"
[b] דניאל :
"שאלתי אותך מקודם אבל כנראה לא שמעת אולי עוד נתראה "הוא אומר בחיוך בזמן שהוא יוצא בהזירה בעצב .
אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה אבל שם לב שהיא נעולה אחריי כמה דקות נכנס לזירה img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/img] "סקווירטל צא !"הוא אומר ומוציא img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr007.png[/img] "נו אז מי הפוקימון שלך ?"הוא שואל .
מה תעשה ? [/b][/quote]
התמונות התפקששו
--
"אין לי כל כך הרבה בחירה" אני אומר ומוציא "צ'ארמנדר צאי!" אני מוציא את צ'ארמנדר "הקרב הזה יהיה קשה יותר תאורטית מהקודם. התחילי בצעקה, והמשיכי במתקפה שריטה!".
[b] ניתאי :
"קדימה ציקוריטה נלחמת נגד פוקימונים גדולים יותר תשתמשי בעלי טער ואז ישר בדחיפה "הוא אומר "טוב מתוך נימוס קוראים לי בוב איך קוראים לך ?"בוב שואל .
ציקוריטה משתמשת בעליי טער שפוגעים חלש בצארמנדר שצועק הכי חזק שהוא יכול ואז מתחיל לרוץ לכיוון ציקוריטה ותוקף אותה בשריטה חזקה מאוד .
מה תעשה ? [/b][/quote]
מה מצב החיים?
-----------
"שמי הוא קיט" אענה לו בחביבות "צא! צ'ארמנדר! שריטה!"
ניתאי :
"ציקוריטה !"הוא אומר בחשש "טוב זה לא הולך להיות קרב קל ,תשתמשי בעלי טער ואז בהצלפת גפן "הוא אומר בזמן שציקוריטה שולחת עלי טער חזקים לכיוונו של צאמנדר שמשתמש לפתע בגחלת חזקה ועוצר את עלי הטער ופוגע בציקוריטה חזק .
צארמנדר במצב מצויין לעומת ציקוריטה שפגועה חזק .
מה תעשה?
דניאל :
סידרתי את התמונות תראה
----
"סקווירטל תשתמש בבועות "הוא אומר בזמן שסקווירטל משתמש בבועות צארמנדר מצליח לברוח מחלק אבל עדיין נפגע הוא משתמש בשריטה שפוגעת בשיריון של סקווירטל ולכן לא פוגעת חזק .
מה תעשה?
אמבראון :
טריקו קופץ לגובה ואז משתמש בחבטה חזקה מאוד שמחזירה לאקנס את הזנב רעל של עצמו והוא נפגע חזק .
מה תעשה?
[quote][b]דניאל :
סידרתי את התמונות תראה
----
"סקווירטל תשתמש בבועות "הוא אומר בזמן שסקווירטל משתמש בבועות צארמנדר מצליח לברוח מחלק אבל עדיין נפגע הוא משתמש בשריטה שפוגעת בשיריון של סקווירטל ולכן לא פוגעת חזק .
מה תעשה?
[/b][/quote]
כן כבר ראיתי
--
"צ'ארמנדר, כווני את השריטות לראש, ואם הוא מתכוון להשתמש בבועות, קפצי אחורה ותירי גחלת על הבועות!" אני אומר לה.
[quote][i]Originally posted by tomer14[/i]@Aug 5 2009, 10:59 AM
[b] ניתאי :
"ציקוריטה !"הוא אומר בחשש "טוב זה לא הולך להיות קרב קל ,תשתמשי בעלי טער ואז בהצלפת גפן "הוא אומר בזמן שציקוריטה שולחת עלי טער חזקים לכיוונו של צאמנדר שמשתמש לפתע בגחלת חזקה ועוצר את עלי הטער ופוגע בציקוריטה חזק .
צארמנדר במצב מצויין לעומת ציקוריטה שפגועה חזק .
מה תעשה? [/b][/quote]
"מצוין צ'ארמנדר! תשתמש בגחלת שוב!"
[b] בובי:
אתה מוציא את צימצאר שנראה דיי עצבני ולא מוכן לענות לך .
מה תעשה? [/b][/quote]
"שלום לך צימצאר אני בובי המאמן החדש שלך" אני אומר לו
אני מסה להרגיע אותו ומנסה להתחבב עליו