-
[quote][b]
Gliscor
גלייגר משתמש בעוקץ רעל ומרעיל את סווינאב. סווינאב משתמש בדחיפה ופוגע בגופו של גלייגר אחרי ההתקשחות. בטנו של גלייגר פצועה וראשו של סווינאב כואב. מה תעשה?
[/b][/quote]
אגיד לגליגר להישתמש בזנב שלו כדי ליקפוץ גבוה לשמיים ואז ליתקוף אותו בעוקץ רעל מלמעלה
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Aug 11 2009, 01:52 PM
[b] [b]אמבראון[/b]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa133.png[/img] איוי מחייך עליך בחיבה רבה ומבט שמח בעיניו. איוי עולה על כתפך ואתה נכנס לדרך AB.בדרך אתה רואה כל מיני פוקימוני חרק על העצים ופוקימוני מים באגמים. כמו כולם! מה תעשה? [/b][/quote]
"טוב איווי תקשיב אני רוצה שתיהיה אמבראון אז בוא נתחיל באיזה קרב נגד פוקימון מים" אני אומר ואנכנו הולכים לאגם
-
"היי מורקרוו,בו לכאן"אני אומר לו ומוציא קצת אוכל פוקימונים מהתיק שלי בשביל לתת לו (עם יש לי)ועם אין לי אני עוזר לו לחפש כמה ברים שהוא אוהב
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Aug 11 2009, 12:58 PM
[b] [b]~nitay~[/b]
לפתע הדלת נפתחת ואתה לא רואה שם אף אחד, לפתע אתה שומע קרקור מתחתיך. אתה מסתכל למטה ורואה את הפוקימון קרוגאנק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa453.png[/img] ואת המאמן שלו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr136.png[/img] יוצאים מהמעבדה. המאמן אומר "שלום לך ילד, הפרופסור נילי מחכה למשהו שקוראים לו קיט! אם זה לא אתה אז לא תוכל להכנס!" ואז הולך עם קרוגאנק! [/b][/quote]
"קיט הוא שמי" אגיד לו אכנס למעבדה
-
[b] [b]TreeCko[/b]
יש לו מתקפת גיצים
~~~~~~~~~~~~~~~
צ'ארמנדר לא משתמש בדחיפה וטריקו מספיק לברוח מהקרב. אתה מבואס שלא הצלחת לתפוס את טריקו ושם לב שלצ'ארמנדר לא אכפת!
[/b][/quote]
"יכול להיות שקצת מיהרתי" אני אומר לצ'ארמנדר
"אבל עדיין אפשר להכיר.." אני אומר ומתיישבה ליד צ'ארמנדר
-
[b] [b]LordAbiz[/b]
אתה מסתובב בדרך AB ורואה כל מיני פוקימוני חרק על העצים ופוקימוני מים באגמים. פתאום אתה נזכר שעוד לא גרמת לפוקימון שלך לאהוב אותך, אתה מוציא את הצ'ארמנדר שלך [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa004.png[/img] כדי להכיר אותו. מה תגיד בפגישתך הראשונה עם צ'ארמנדר? [/b][/quote]
אין זה נוגד את עקרון הבחירה החופשית של השחקן?
--
"היי צ'ארמנדר. אני מליפאן. אני המאמן שלך. אם אתה רוצה או אם לא, תתרגל לזה, כי עם הזמן תלמד לאהוב את הדרכים המעוותות שלי. אם אתה לא יודע למה אתה צריך לסמוך עליי, אז פשוט, אתה לא יכול לדעת, אבל אני ראיתי קרבות, והרבה. אני צריך אותך בשביל קרבות, ואתה צריך אותי, אחרת כנראה תעשה שטויות. האם ברור למה צריכה להיות בינינו סימביוזה?" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Aug 11 2009, 02:46 AM
[b]
[b]Waluigi[/b]
הפרופסור עונה לך "מצטערת, אבל זהו לא תפקידי. זהו תפקידו של ידידי הפרופסור דייב. הוא נמצא בעיר B, אם תצא מהר תוכל להגיע עליו עוד היום. בהצלחה במסע!"
אתם נפרדים ואתה מתחיל ללכת בדרך AB. אתה רואה כל מיני פוקימוני מים באגמים ופוקימוני חרק בעצים.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני אמשיך בדרכי ואנסה לא להיתקל בפוקימונים פראיים.
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Aug 11 2009, 02:46 AM
[b] [b]MatanS23[/b]
אתה קם בבוקר, מתלבש, אוכל, מתארגן ויוצא לדרך בריצה מהירה! אתה מגיע למעבדה ופותח את הדלת מבלי לחשוב פעמיים. לפתע ניגשת עליך אישה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/img] שאומרת לך "שלום, אני הפרופסור נילי. מי אתה?"
ואתה עונה... *תמשיך* [/b][/quote]
אני עונה לפרופסור נילי:"פרופסור, אני ג'ון, אני אמור לבוא אליך לקבל תדרוך לפני שאני יוצא למסע שלי לנקמה של סיירוס במי שרצח את בנו... אני מקווה שלא איחרתי פרופסור" אני מתנשף אחרי זה קצת מהריצה.
-
[b]Y-CORE 13[/b]
הסייטרים חוסמים לך את הדרך חזרה העירה מכל הכיוונים. אתה רואה שסינדקוויל מתחיל להחלש יותר. הסייטרים שמאחוריך מתכננים להשתמש במתקפת רדיפה! מה תעשה?
[b]Gliscor[/b]
גלייגר עומד על הזנב קופץ מפחד לזוז! גלייגר נוחט עליך שוב וסווינאב מצליח לברוח! אתה מוריד מפרצופך את גלייגר בכעס בגלל כישלון תפיסת סווינאב! מה תעשה?
[b]אמבראון[/b]
איוי נשאר עם החיוך ומסכים עם דבריך! איוי מפנה אותך לדרך AB שם יש פוקימוני מים וחרקים. אתה ואייוי נכנסים לדרך AB ורואים כל מיני חרקים ופוקימוני מים באגמים! מה תעשה?
[b]ido6[/b]
פעם הבאה תצוטט! ואין לכם אוכל פוקיונים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחפש על העצים כמה בריים ורואה שמורקרוו כבר מצא כמה אורן ברי. הוא אוכל ואתה צופה בו אוכל קצת! בזמן שמורקרוו אוכל הוא גם מסתכל עליך לעיתים ונותן לך קצת מהבריים האהובים עליו. מה תעשה?
[b]~nitay~[/b]
אתה נכנס למעבדה ורואה את האישה הזאת [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/img] מחכה למישהו. היא רואה אותך ואומרת "אתה בטח קיט. אני היא הפרופסור נילי." ומוסיפה "בעיר B שזה אחרי הדרך AB תפגוש שם את הפרופסור דייב, הוא כבר יגיד לך מה לעשות. ודרך אגב- יש לך את ההתחלתי שביקשת שבוע שעבר!" אתם נפרדים ואתה יוצא לדרך AB. נכנסת לשם ואתה רואה כל מיני פוקימוני חרק על העצים ופוקימוני מים באגמים. מה תעשה?
[b]TreeCko[/b]
אתה מתיישב ליד צ'ארמנדר ומציג את עצמך כמאמן שלו. צ'ארמנדר מחייך עליך טיפה, ואז משחרר עליך גיצים וצוחק. פתאום באים עליכם להקת טריקויים שמוכנה לתקוף אותך ואת הצ'ארמנדר שלך! הם משתמשים במקלות וזורקים עליכם אתה וצ'ארמנדר מוצאים מקום הסתתרות! מה תעשו?
[b]LordAbizi[/b]
תאמין לי אתה לא רוצה לדעת מה אני מתכנן להמשך שלך, אבל אתה יכול לדעת שזה לטובתך!
צ'ארמנדר מסתכל עליך מחייך. צ'ארמנדר שלך מצביע על המעבר לדרך AB בגלל שהוא רוצה ששם יהיה מקום האימונים הראשון שלו. האם תלך איתו לדרך AB או שתמשיך לדבר איתו? או שתעשה דברים אחרים?
[b]Waluigi[/b]
פתאום אתה קולט וומפרל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa265.png[/img] מסתכל עליך במבט זועם ומתכנן לתקוף, בהמשך אתה רואה עוד כמה פוקימונים פראיים ורואה גם את אותו הוורמפל עוקב אחרייך כדי לתקוף. מה תעשה?
[b]MatanS23[/b]
"אתה יודע מה השעה? רק 10:14! אתה לא מאחר, אתה רק מתעכב. דרך אגב אני כאן עד 18:00." היא אומרת וממשיכה לדבר "בעיר B שזה אחרי הדרך AB תפגוש שם את הפרופסור דייב, הוא כבר יגיד לך מה לעשות. ודרך אגב- יש לך את ההתחלתי שביקשת שבוע שעבר!" אתה נפרד מהפרופסור. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by FFire-Blaze[/i]@Aug 11 2009, 07:28 PM
[b]
[b]ido6[/b]
פעם הבאה תצוטט! ואין לכם אוכל פוקיונים
אתה מחפש על העצים כמה בריים ורואה שמורקרוו כבר מצא כמה אורן ברי. הוא אוכל ואתה צופה בו אוכל קצת! בזמן שמורקרוו אוכל הוא גם מסתכל עליך לעיתים ונותן לך קצת מהבריים האהובים עליו. מה תעשה?
[/b][/quote]
"תודה לך מורקרו,שלום אני עידו ואני המאמן החדש שלך,אז מה לדעתך כדאי שנעשה אחרי שנסיים לאכול?"אני אומר לו ואוכל את הפרי שהוא נותן לי
-
אומר לגליגר שככה זה לא ילך, ומנסה לחפש איזה פוקימון חלש לאמן עליו את גליגר
-
[b] [b]LordAbizi[/b]
תאמין לי אתה לא רוצה לדעת מה אני מתכנן להמשך שלך, אבל אתה יכול לדעת שזה לטובתך!
צ'ארמנדר מסתכל עליך מחייך. צ'ארמנדר שלך מצביע על המעבר לדרך AB בגלל שהוא רוצה ששם יהיה מקום האימונים הראשון שלו. האם תלך איתו לדרך AB או שתמשיך לדבר איתו? או שתעשה דברים אחרים? [/b][/quote]
אי הוודאות זה משהו טוב. גם דברים לא שפויים זה משהו טוב. אני עלול עוד להינות מזה.
--
'ישר ולעניין. יעיל ביותר. מצוין' אני אחשוב, ואז אפנה אל צ'ארמנדר "אם אתה מיד רוצה להתאמן, אני בוודאי אתמוך במטרה שלך, קדימה בוא נלך לחפש קרב!" אני אומר ואלך בדרך AB, ואחפש פוקימון.
-
[b] [b]~nitay~[/b]
אתה נכנס למעבדה ורואה את האישה הזאת [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/img] מחכה למישהו. היא רואה אותך ואומרת "אתה בטח קיט. אני היא הפרופסור נילי." ומוסיפה "בעיר B שזה אחרי הדרך AB תפגוש שם את הפרופסור דייב, הוא כבר יגיד לך מה לעשות. ודרך אגב- יש לך את ההתחלתי שביקשת שבוע שעבר!" אתם נפרדים ואתה יוצא לדרך AB. נכנסת לשם ואתה רואה כל מיני פוקימוני חרק על העצים ופוקימוני מים באגמים. מה תעשה? [/b][/quote]
'לארביטר לא יכול להילחם נגד פוקמוני מים כרגע' אחשוב ואלך לצד לחפש פוקמוני חרק
---------------------
אני אמצא גם פוקמונים שלא בחרתי בטופס ההרשמה?
-
[b] [b]TreeCko[/b]
אתה מתיישב ליד צ'ארמנדר ומציג את עצמך כמאמן שלו. צ'ארמנדר מחייך עליך טיפה, ואז משחרר עליך גיצים וצוחק. פתאום באים עליכם להקת טריקויים שמוכנה לתקוף אותך ואת הצ'ארמנדר שלך! הם משתמשים במקלות וזורקים עליכם אתה וצ'ארמנדר מוצאים מקום הסתתרות! מה תעשו?
[/b][/quote]
אני מלטף את צ'ארמנדר על ראשו
"אנחנו עוד נתפוס טריקו אחד, אנחנו ננקום!" אני אומר
"אבל כרגע אני לא יודע מה לעשות..." אני מוסיף ומסתכל על המערה
-
[b] [b]אמבראון[/b]
איוי נשאר עם החיוך ומסכים עם דבריך! איוי מפנה אותך לדרך AB שם יש פוקימוני מים וחרקים. אתה ואייוי נכנסים לדרך AB ורואים כל מיני חרקים ופוקימוני מים באגמים! מה תעשה? [/b][/quote]
אני הולך לחפש פוקימוני מים