-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 11:48 PM
[b] [u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
אתה מוציא את המחסנית הריקה שהיא נופלת על הריצפה, אתה לוקח מחסנית מהחגורה וטוען את הנשק.
אתה יוצא מן חדר האימונים של הדיוק, ומכניס את הנשק לתוך החגורה, אתה נכנס לחדר המהירות, ורואה שיש שם מין מסלול מכשולים, אתה שומע ברקע את אותו קול מהחדר הקודם שאומר:"יש לך חצי דקה לגמור את כל המסלול, ולא תיכשל, ותצטרך לעבור אותו שוב מהתחלה, אם אתה מסיים תעבור למסלול הבא."
אתה רואה שהמסלול הוא בערך 200 מטר אורך, ויש הרבה מכשולים, אפשר לעשות מה שעולה בראשך כדי לעבור, רק לא לצאת מהמסלול עצמו.
מה תעשה? [/b][/quote]
זה קצת קשה כי לא יודעים איך המסלול נראה אבל.......
---------
אני מחזיק את הסכין ביד ומתחיל לרוץ-כל מכשול שיש לי אני אנסה להזיז\לקרוע ולהמשיך בדרכי בשיא המהירות
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 11:37 PM
[b]
[u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
אתה יורה עליו 3 כדורים אחד פוגע בבטן אחד בחזה ואחד בין העיניים, האיש נופל מת ואתה בועט בו שהוא עוד באוויר כדי שלא יפול עליך.
פתאום אתה קולט שיש משני האלכסונים שלך שני אנשים שבאים לכיוונך עם אקדחים אבל הם עדיין לא מכוונים אליך.
מה תעשה? [/b][/quote]
אנ י רץ לאיתחבא ואז מנסה לירות עליהם 1 על כל אחד
-
[u][i][b]ג'וני:[/b][/i][/u]
לא משנה, אתה מתקדם כמו שחשבתי שתעשה
-------
אתה לוקח את הסכין ומעיף את כל המכשולים וחותך אותם, ואתה מצליח להגיע לקו הסיום בשניה האחרונה בתוצאה 29 שניות ו50 מאיות השניה.
אתה רץ להתחבא מאחורי עץ כלשהו שיש באיזור, אתה מנסה לכוון על אחד ואתה יורה בו יריה אחת, אתה פוגע בחזה באיזור הלב, הוא נופל ומת, על השני אתה יורה יריה אחת ואתה מפספס אותו, אתה יורה עוד יריה אחת ואתה פוגע לו בין העיניים.
לפתע מופיע מופיע עוד איש אחד עם אקדח, הוא יורה לכיוון שלך, אבל מפספס אותך ופוגע בקיר שלידך.
נשארו לך עוד 13 כדורים במחסנית.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:09 AM
לא משנה, אתה מתקדם כמו שחשבתי שתעשה
-------
אתה לוקח את הסכין ומעיף את כל המכשולים וחותך אותם, ואתה מצליח להגיע לקו הסיום בשניה האחרונה בתוצאה 29 שניות ו50 מאיות השניה.
[/b][/quote]
"כן!" אני אומר בשמחה ומתקדם למסלול הבא
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:09 AM
[b]
אתה רץ להתחבא מאחורי עץ כלשהו שיש באיזור, אתה מנסה לכוון על אחד ואתה יורה בו יריה אחת, אתה פוגע בחזה באיזור הלב, הוא נופל ומת, על השני אתה יורה יריה אחת ואתה מפספס אותו, אתה יורה עוד יריה אחת ואתה פוגע לו בין העיניים.
לפתע מופיע מופיע עוד איש אחד עם אקדח, הוא יורה לכיוון שלך, אבל מפספס אותך ופוגע בקיר שלידך.
נשארו לך עוד 13 כדורים במחסנית.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני רץ אליו במהירות קופץ יורה לו לה ראש 3 יריות וממשיך להיתקדם קדימה
-
אתה מתקדם למסלול הבא ואתה רואה מסלול של 30 מטר, שאין בו שום מכשול ואתה שומע את אותו קול שאומר:"יש לך עכשיו מסלול של 30 מטר, אם אתה לא מסיים אותו בתוך 15 שניות אתה נכשל ואתה צריך להתחיל את המסלול מהתחלה ולנסות עד שתצליח.
אתה רץ במהירות אל האיש והוא מכוון אליך ובא לירות, הוא יורה עליך כדור אחד אבל בדיוק את קופץ והוא מפספס, אתה מגיע אליו באוויר והאקדח שלך מוצמד לראש שלו ואתה יורה עליו שלוש כדורים שפוגעים בעוצמה ויורד לו מלא דם, והוא מת ישר.
פתאום נעלם הכל והכל חוזר להיות כמו שהחדר היה מקודם שנכנסת אליו, אתה רואה שכל האנשים שהרגת היו מטרות.
נשארו לך 10 כדורים במחסנית ועוד 4 מחסניות נוספות לשימוש (80 כדורים סה"כ במחסניות הנוספות).
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:23 AM
אתה מתקדם למסלול הבא ואתה רואה מסלול של 30 מטר, שאין בו שום מכשול ואתה שומע את אותו קול שאומר:"יש לך עכשיו מסלול של 30 מטר, אם אתה לא מסיים אותו בתוך 15 שניות אתה נכשל ואתה צריך להתחיל את המסלול מהתחלה ולנסות עד שתצליח.
[/b][/quote]
בטוח יש איזה תכחום כאן...
------
אני מכין סכין ביד ומתחיל לרוץ בשיא המהירות שלי- אם יש משהו שקופץ עלי בדרך אני דוקר אותו וממשיך לרוץ
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:23 AM
[b]
אתה רץ במהירות אל האיש והוא מכוון אליך ובא לירות, הוא יורה עליך כדור אחד אבל בדיוק את קופץ והוא מפספס, אתה מגיע אליו באוויר והאקדח שלך מוצמד לראש שלו ואתה יורה עליו שלוש כדורים שפוגעים בעוצמה ויורד לו מלא דם, והוא מת ישר.
פתאום נעלם הכל והכל חוזר להיות כמו שהחדר היה מקודם שנכנסת אליו, אתה רואה שכל האנשים שהרגת היו מטרות.
נשארו לך 10 כדורים במחסנית ועוד 4 מחסניות נוספות לשימוש (80 כדורים סה"כ במחסניות הנוספות). [/b][/quote]
אני הולך אל הדלת שרשום עלייה עוצמה ולפני שאני ניכנס אני מחליף מכסנית
-
יש כאן תחכום, אבל לא מהסוג הזה שאתה חושב.
------
אתה מתחיל לרוץ במסלול בשיא המהירות, אבל לפתע המסלול מתחיל לזוז לאחורה במהירות (כמו הליכון) אתה רץ חמש שניות ואז אתה לא מצליח יותר ואתה נופל וחוזר לתחילת המסלול, הקול אומר ברקע:"נכשלת, תנסה שנית עד שתצליח"
עלה לך הדיוק ב-2
-----
אתה טוען את המחסנית ונשאר לך 20 כדורים בתוך המחסנית שברובה, ועוד 3 מחסניות מלאות וחצי מחסנית עם 10 כדורים.
אתה נכנס לחדר העוצמה ואתה רואה שם כל מיני אנשים וזירות של קרבות ואז [url=http://farm2.static.flickr.com/1383/752991945_076e9f1c13.jpg?v=0]איש[/url] אחד עם סיגריה בפה אומר לך:"אתה נגדי בזירה טירון, בוא נראה מה אתה שווה"
שניכם הולכים לאחת הזירות, והוא מתכונן לקרב ועומד בעמדה של לחימה כאילו הוא מזלזל בך והוא אומר לך:"בוא נראה מה יש לך טירון"
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:40 AM
יש כאן תחכום, אבל לא מהסוג הזה שאתה חושב.
------
אתה מתחיל לרוץ במסלול בשיא המהירות, אבל לפתע המסלול מתחיל לזוז לאחורה במהירות (כמו הליכון) אתה רץ חמש שניות ואז אתה לא מצליח יותר ואתה נופל וחוזר לתחילת המסלול, הקול אומר ברקע:"נכשלת, תנסה שנית עד שתצליח"
[/b][/quote]
חבל...
-----
אני מנסה למצוא כפתור או לחץ סודי שייהפוך את כיוון ה"הליכון"
-
אל תנסה להתחקם כאן, תנסה ומתישהו תצליח.
----
אתה מחפש כפתור או משהו סודי, ואתה לא מוצא כלום, אתה מבין שאתה תצטרך לעשות את זה בכוחות עצמך.
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:45 AM
אל תנסה להתחקם כאן, תנסה ומתישהו תצליח.
----
אתה מחפש כפתור או משהו סודי, ואתה לא מוצא כלום, אתה מבין שאתה תצטרך לעשות את זה בכוחות עצמך. [/b][/quote]
"אני לוקח את הסכין שלי ומנסה לתקוע אותה באדמה (על מנת שה"הליכון" יפעל) ואז אני לוקח תנופה מהירה ורץ בשיא המהירות
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 22 2009, 11:10 PM
[b] [u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
סליחה התבלבלתי בינך לבין מייק
----
הוא אומר לך:"אין זמן עכשיו לשאלות, עכשיו אתה הולך קצת לקרוע את התחת שלך כדי לשפר את היכולות שלך ולהיות יותר מוכן למשימות, מבין? עכשיו לך לחדר ההוא שם ותתארגן לאימונים" והוא מצביע לכיוון חדר באמצע המסדרון, ואתה הולך לשם, רואה שם חדר מלא בציוד ונשקים, ועומד שם [url=http://img25.imageshack.us/img25/2694/365641928059db1792e.jpg]איש[/url] ומחבר נשק מסויים.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מתארגן מהר ואז שואל את האיש "איזה מין נשק אתה מחבר לך שם?"
-
[quote][i]Originally posted by MatanS23[/i]@Aug 23 2009, 12:40 AM
[b] [u][i][b]מייק:[/b][/i][/u]
עלה לך הדיוק ב-2
-----
אתה טוען את המחסנית ונשאר לך 20 כדורים בתוך המחסנית שברובה, ועוד 3 מחסניות מלאות וחצי מחסנית עם 10 כדורים.
אתה נכנס לחדר העוצמה ואתה רואה שם כל מיני אנשים וזירות של קרבות ואז [url=http://farm2.static.flickr.com/1383/752991945_076e9f1c13.jpg?v=0]איש[/url] אחד עם סיגריה בפה אומר לך:"אתה נגדי בזירה טירון, בוא נראה מה אתה שווה"
שניכם הולכים לאחת הזירות, והוא מתכונן לקרב ועומד בעמדה של לחימה כאילו הוא מזלזל בך והוא אומר לך:"בוא נראה מה יש לך טירון" [/b][/quote]
אני בועט לו בביצים בעוצמה ואז נותן לו בירקית לפנים.
-
אתה תוקע אותו באיזור שהמסלול מתחיל ואיפה מתחיל החלק של ההליכון, ואתה מתחיל לרוץ, ואתה רואה שההליכון נהיה יותר איטי ואתה יכול לרוץ, אתה רץ וקצת מתקשה, אבל אתה מצליח להשלים את המסלול ב13 שניות. הקול אומר:"כל הכבוד, סיימת את חלק המהירות, תעבור לחדר הבא"
*המהירות עלתה לך ב-2*
[u][i][b]טוני:[/b][/i][/u]
הוא מסתובב אליך ואומר:"אתה לא נוגע בכלום" והוא מונע ממך לקחת דברים.
הוא אומר לך:"רק אני נוגע בציוד... וזה לא עניינך במה אני מתעסק... הנה כך את אלה שיהיה לך תמיד" והוא נותן לך מכשיר קשר וסכין.
הוא מסיים להרכיב את הנשק במהירות גדולה מאוד, ואז ניגש אליך ואומר:"אז עכשיו אתה הולך לעבור את האימונים, אז הנה כך את זה שיהיה לך גם" והוא נותן לך מין חגורה לאכסן שם ציוד כמו את הסכין ואת המכשיר קשר.
הוא אומר לך:"תבחר אחד מהאקדחים האלו" והוא מראה לך שני אקדחים:
הראשון - [img]http://www.enemyforces.net/firearms/glock17.jpg[/img]
השני - [img]http://img40.imageshack.us/img40/6637/km45tactical.jpg[/img]
הוא ממשיך להגיד לך:"תקבל את אחד מהנשקים ואיתו 4 מחסניות, והאקדח הזה ישמש אותך לאימונים כרגע"
מה תעשה?
אתה מנסה לבעוט לו בביצים והוא קצת מתכופף וחוסם את הבעיטה לביצים ואומר:"זה לא יצליח לך..." ולפני שהוא מסיים לדבר אתה נותן לו בירכיה לפנים והוא זז אחורה יורק לצד קצת דם ואומר:"אוקיי זה לא היה כל כך צפוי"
הוא רץ ומכין אגרוף כדי לפגוע בך, מה תעשה?