-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 20 2009, 05:59 PM
[b]
ווילו
בהתפרצות אנרגיה אדירה קיובון זורם את העצם שלו, שמסתובבת במהירות ופוגעת ברטטה. רטטה עף כחצי מטר לאחור וקופל על הריצפה, וקיובון קופץ, תופס את העצם ובעודו באוויר, מרים אותו למעלה, ובידח עם כוח המשיכה המושך אותו למטה, שולח מכת עצם אדירה כלפי מטה, שכמעט פוגעת ברטטה שמתגלגל לצד ימין של קיובון במהירות. קיובון קם במהירות אבל לאט מדי, ורטטה מספיק להקולת בו בהתקלה ולדחוף אותו לאחור, גורם לו לאבד שיווי משקל וליפול על הגב שלו.
[/b][/quote]
"קדימה קיובון!" אקרא "תעמוד ואז קפוץ על רטטה עם דחיפה ואז מכת עצם!"
-
[b] אדוארד
אתה מתחיל לרוץ לכיוון העיר מונטריט בלי לחשוב פעמיים. לאחר כחמש דקות ריצה הצומת נעלמת מטווח הראיה שלך, ואתה מגיע לשביל ברוחב של שני מטר, הנמשך לאורך כעשרים מטר, ומוקף בשני צדדיו בעצים הצמודים זה לזה. אחרי השביל השביל הרגיל נמשך, ומשהו בשביל הזה נראה לך לא רגיל. אתה נכנס ומתחיל ללכת לאט, מביט בזהירות לכל כיוון, ולאחר כחמישה מטרים שומע 'וויד וויד, ווידל וויד'. אתה שם לב לתנועה בין העצים, כשעשרה עוקצי רעל (עשרה עוקצים) נורים לכיוונך במהירות. אתה קופץ הצידה וחומק, ומתוך העצים יוצא ווידל עצבני[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/13.png[/img] שחוסם לך את הדרך למונטריט. [/b][/quote]
''צא עכשיו טרטוויג, תשתמש על הווידל הזה בעלי תער ואז בזרע עלוקה!'' אומר.
-
[b] אדם
לאט לאט אתה מתקדם לשיח, שממשיך לנוע ולהשמיע רעשים. כשאתה מגיע לשיח עלים עפים לכל עבר, ובתוכו אתה רואה בדו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/img] קטן וחמוד, שעומד שם ומביט בך במבט מבולבל ומפחד. הוא קופץ לאחור וצורח 'בדדדד', מסתובב ומתחיל לברוח. הוא נופל לאחר כחצי מטר ומביט לאחור בעודו על הריצפה, מביט בך בפחד, ומתחיל לבכות. [/b][/quote]
"תירגע, תירגע חמוד.." אומר בעדינות לבדו ואתקרב אליו באיטיות
"אני רק רוצה להיות חבר שלך " אושיט את ידי באיטיות ללטף את בדו,
כולי מלא תקווה שיתן לי להתקרב אליו
-
[b] סם
"הלוואי שהייתי יודע. אני יודע שבדך כלל הוא לא פחד משום דבר במעבדה. מה יכל לגרום לו לפחד? מה השתנה?"
[/b][/quote]
"מה השתנה?...מה השתנה?..."אני מהרהר בקול רם.
"אני יודע מה השתנה!,גליגר...אתה פוחד ממני?"אני שואל אותו בחרדה.
-
הממ יש עוד מקום פנוי במשחק? D:
-
Jusuf
כן, והתגובה שלך היא תגובת ספאם.
עכשיו תערוך אותה עם טופס בבקשה.
סם
גרי אומר "יש בזה משהו, אתה הדבר החדש היחיד פה במעבדה. תתחבא מאחורי השולחן רגע, ובלי שאלות!"
אדם
אתה מתחיל להתקרב והוא מתחיל לבכות בהיסטריה הולכת וגוברת, וכשאתה נוגע בו הוא קופץ ומתחיל לרוץ בעודו בוכה בכי מר, ולאחר כשני מטרים נופל על הריצפה, שוב. הוא בוכה ובוכה ובוכה, וכבר קשה לך לשמוע את עצמך חושב.
אדוארד
טרטואיג נעמד בינך לבין ווידל ויורה על ווידל עלי טער ומיד אחר כך זרע עלוקה. זרע העלוקה נחתך בתוך עלי הטער ומסיט חלק מהם, ואת האחרים ווידל בולם עם עוקץ רעל, שגם פוגע בטרטואיג ברגלעם עוקץ אחד. לא נראה שהוא מורעל, אבל הוא כן מביט בווידל במבט זועם
ווילו
קיובון נעמד ואז קופץ קדימה ופוגע ברטטה, שנדחף מעט לאחור וחוטף מכת עצם ישירה ומהירה מלמעלה, שמרסקת אותו לריצפה. קיובון קם ומתנשף, אבל רטטה נשאר לשכב על הריצפה, מהמכה הזאת הוא כבר לא מתאושש במהירות
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 21 2009, 03:09 PM
[b] אדם
אתה מתחיל להתקרב והוא מתחיל לבכות בהיסטריה הולכת וגוברת, וכשאתה נוגע בו הוא קופץ ומתחיל לרוץ בעודו בוכה בכי מר, ולאחר כשני מטרים נופל על הריצפה, שוב. הוא בוכה ובוכה ובוכה, וכבר קשה לך לשמוע את עצמך חושב.
[/b][/quote]
"טוב לפעמים צריך לנסות דברים ישר ולעניין " אומר לבדו
ואקח פוכדור ריק ואשליך עליו
-
[b]
ווילו
קיובון נעמד ואז קופץ קדימה ופוגע ברטטה, שנדחף מעט לאחור וחוטף מכת עצם ישירה ומהירה מלמעלה, שמרסקת אותו לריצפה. קיובון קם ומתנשף, אבל רטטה נשאר לשכב על הריצפה, מהמכה הזאת הוא כבר לא מתאושש במהירות [/b][/quote]
"עבודה מעולה קיובון!" אקרא באושר ואחבקו "צא פוקדור!" אקרא באושר.
-
[b]
סם
גרי אומר "יש בזה משהו, אתה הדבר החדש היחיד פה במעבדה. תתחבא מאחורי השולחן רגע, ובלי שאלות!"
[/b][/quote]
"אוקי..."אני אומר בקול מדוכדך.
'אני לא מאמין שהמזל שלי גרוע עד כדי כך, שאפילו הפוקימון הראשון שלי שונא אותי!'אני חושב בדיכאון בזמן שאני מתכופף לעבר השולחן.
-
סם
אתה מתכופף מאחורי השולחן וגרי מצליח לגרום לגליגר להביט בו, הוא נראה שמח. לא נראה שהוא מפחד משום דבר בחדר. אתה כבר נלחץ כשהכובע שלך נופל, וגליגר שוב צורח ומתקפל. כשגרי מסתיר אותו גליגר חוזר לעצמו.
אדם
אתה מרים פוקדור וזורם על בדו, אבל הוא בדיוק קם עם הגב אליך ופוגע בפוקדור, מעיף אותו חזרה אליך. הפוקדור מעיף אותו לריצפה והוא מפסיק לזוז פתאום
ווילו
את זורקת פוקדור בעודך מחבקת את קיובון, ומרגישה עד כמה הוא שמח ומתרגש מהרעידות הקטנות בכל גופו. הפוקדור פוגע ברטטה ומכניס אותו פנימה, ומתנדנד.
נינדוד ראשון, ניננוד שני, נידנוד שלישי, נילכד בהצלחה.
הפרטים של רטטה יעודכנו בקרוב
-
[b] אדוארד
טרטואיג נעמד בינך לבין ווידל ויורה על ווידל עלי טער ומיד אחר כך זרע עלוקה. זרע העלוקה נחתך בתוך עלי הטער ומסיט חלק מהם, ואת האחרים ווידל בולם עם עוקץ רעל, שגם פוגע בטרטואיג ברגלעם עוקץ אחד. לא נראה שהוא מורעל, אבל הוא כן מביט בווידל במבט זועם [/b][/quote]
''טרטוויג, תשתמש בהתקלה על ווידל, ואז בזרע עלוקה!'' אומר ואעודד את טרטוויג.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 21 2009, 04:24 PM
[b]
ווילו
את זורקת פוקדור בעודך מחבקת את קיובון, ומרגישה עד כמה הוא שמח ומתרגש מהרעידות הקטנות בכל גופו. הפוקדור פוגע ברטטה ומכניס אותו פנימה, ומתנדנד.
נינדוד ראשון, ניננוד שני, נידנוד שלישי, נילכד בהצלחה.
הפרטים של רטטה יעודכנו בקרוב [/b][/quote]
"בוא נמשיך" אני אומרת לקיובון וממשיכה בדרך לעיר הבאה
-
[b] אדם
אתה מרים פוקדור וזורם על בדו, אבל הוא בדיוק קם עם הגב אליך ופוגע בפוקדור, מעיף אותו חזרה אליך. הפוקדור מעיף אותו לריצפה והוא מפסיק לזוז פתאום
[/b][/quote]
אתקרב אל בדו באיטיות,
אשאל בלחישה:"בדו אתה בסדר? אני לא התכוונתי להכאיב לך.."
אנסה ללטף אותו כדי לבדוק אם הוא בסדר
-
[quote][b]
טום
צימצאר מביט במבט מאיים כשאתה מתקרב אליו, ואז שורט אותך בידך כשאתה נעמד לידו. אתה קופץ אחורה במהירות ומביט על גרי במין רפלקס מוזר, והוא פשוט אומר "אל תדאג. לא תמיד ההתחלה טובה. זה ישתפר עם הזמן. אם הוא לא תקף בגחלת זה סימן טוב." [/b][/quote]
"אם אתה אומר.." אני אומר שאני עוד מופתע מהשריטה של צ'ימצ'אר..
"אז מה, צ'ימצ'אר? רוצה ללכת לכיון העיר מונטיריט? אני בטוח שנפגוש כמה פוקימונים בדרך ונוכל להלחם בהם ביחד. אני בטוח שנסתדר נהדר, אני יודע שאתה עוד מופתע קצת אבל אל תדאג." אני אומר לו בנימה אופטימית.
אני מתחיל ללכת ולצאת מהמעבדה עם צ'ימצ'אר וללכת לכיוון העיר מונטיריט.
-
[b] סם
אתה מתכופף מאחורי השולחן וגרי מצליח לגרום לגליגר להביט בו, הוא נראה שמח. לא נראה שהוא מפחד משום דבר בחדר. אתה כבר נלחץ כשהכובע שלך נופל, וגליגר שוב צורח ומתקפל. כשגרי מסתיר אותו גליגר חוזר לעצמו.
[/b][/quote]
אני יוצא מהמחבוא.
"אז מה שראינו עכשיו...זה אומר שגליגר מפחד ממני?"אני שואל בחשש.