-
לן
----
אתה שומע את סדריק אומר "אלקס למה את מסתובבת במקום כזה עלוב!!!".
אתה רואה שכול האבק מתפזר ואתה מרגיש מחנק.
אתה חש שרוח חזקה עוטפת אותך המרגש הזה הוא מרגש מוזר כאילו מישהוא צופה בך,ופיתאום אתה מרגיש שמישהוא מחזיק אותך.
אתה סם לב שיש לו ביד סכין שמכוון אל גרונך הוא אומר "אלקס אני אוהב אותך ואני לא יתן לך לחיות אם מישהוא אחר חוץ מימני!" הוא מרים את הסכין וצועק "תמות".
אופיר
---------
הגוף שלך שוקע במחשבות עמוקות כול הגוף שלך נירגע לאט לאט חלק וחלק בגוף נירגע.
אתה רואה את אנה שוכבת לידך ואתה נירדם.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 10:51 PM
[b] לן
----
אתה שומע את סדריק אומר "אלקס למה את מסתובבת במקום כזה עלוב!!!".
אתה רואה שכול האבק מתפזר ואתה מרגיש מחנק.
אתה חש שרוח חזקה עוטפת אותך המרגש הזה הוא מרגש מוזר כאילו מישהוא צופה בך,ופיתאום אתה מרגיש שמישהוא מחזיק אותך.
אתה סם לב שיש לו ביד סכין שמכוון אל גרונך הוא אומר "אלקס אני אוהב אותך ואני לא יתן לך לחיות אם מישהוא אחר חוץ מימני!" הוא מרים את הסכין וצועק "תמות". [/b][/quote]
אני מנסה במהירות להתחמק מן הסכין ואז אתן לו אגרוף ישר לפרצוף, ''חתיכת נבלה, אם אתה רוצה אותה היא שלך, אני לא רוצה חברות ולא רוצה חברית, הבנת?'' אומר ואבעט לו לתוך הפרצוף.
-
לן
-----
אתה מצליך להיתחמק מין הסכין אתה נתתה לו מרפק ישר לצלעות והוא יתקפל,אתה זזתה כמה מטרים אחורה,אתה מיתקדם לעברו במהירות רבה ונותן לא אגרוף שמכוון לפנים שלו הוא תופס את האגרוף שלך כאשר האגרוף שלך נעצר אתה נותן בחוזקה אגרוף ביד השניה אך אם אותו הו מצליך לעצור הוא אומר "הייתה מת שאלקס תהייה חברה שלך יבן &ו%ה" הוא מושך את ידך בחוזקה ומרים את הברך שלו כך כשהוא מושך אתה מכבל מכה לבתן.
אלקס אומרת "תעזוב אותו סדריק" והיא זורקת את שני הכלפים באוויר.אתה מיתגלגל על הריצפה ורואה שהכלפים נעמדים בצורה ישרה.
אתה שומע פיצוץ גדול והמון עשן סמיך מחסה את הדירה העשן לאט לאט מתפזר וכשהוא חלף אתה רואה ששני דמויות מחזיקות את סדריק.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 11:14 PM
[b] לן
-----
אתה מצליך להיתחמק מין הסכין אתה נתתה לו מרפק ישר לצלעות והוא יתקפל,אתה זזתה כמה מטרים אחורה,אתה מיתקדם לעברו במהירות רבה ונותן לא אגרוף שמכוון לפנים שלו הוא תופס את האגרוף שלך כאשר האגרוף שלך נעצר אתה נותן בחוזקה אגרוף ביד השניה אך אם אותו הו מצליך לעצור הוא אומר "הייתה מת שאלקס תהייה חברה שלך יבן &ו%ה" הוא מושך את ידך בחוזקה ומרים את הברך שלו כך כשהוא מושך אתה מכבל מכה לבתן.
אלקס אומרת "תעזוב אותו סדריק" והיא זורקת את שני הכלפים באוויר.אתה מיתגלגל על הריצפה ורואה שהכלפים נעמדים בצורה ישרה.
אתה שומע פיצוץ גדול והמון עשן סמיך מחסה את הדירה העשן לאט לאט מתפזר וכשהוא חלף אתה רואה ששני דמויות מחזיקות את סדריק. [/b][/quote]
''את לא צריכה לעזור לי אלקס.'' אומר באדישות ובקור רוח.
''ובקשר אליך, תעוף מהבית שלי עכשיו או שאני אהרוג אותך, מובן?!'' אומר ואקח את הסכין, אצמיד אותו לצוואר שלו ואחכה לתגובתו.
-
לן
-----
הוא אומר וצוחק "חחח בלי אלקס לא הייתה מצליח לגעת בי"הוא מוסיף "אלקס תורידי אותי אני מוכן לעזוב את המקום הזה" היא אומרת לשני הדמויות להוריד אותו והם מורידים אותו.
אלקס אומרת עוף מיפו סדריק מיתקדם לעבר הדלת ונעלם.
אלקס אומרת לשני הדמויות "תסדרו את הבית" והיא מוסיפה במבט מושפל "אני כול כך מצטערת על הבלגן,לן בבקשה תיסלח לי".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 11:31 PM
[b] לן
-----
הוא אומר וצוחק "חחח בלי אלקס לא הייתה מצליח לגעת בי"הוא מוסיף "אלקס תורידי אותי אני מוכן לעזוב את המקום הזה" היא אומרת לשני הדמויות להוריד אותו והם מורידים אותו.
אלקס אומרת עוף מיפו סדריק מיתקדם לעבר הדלת ונעלם.
אלקס אומרת לשני הדמויות "תסדרו את הבית" והיא מוסיפה במבט מושפל "אני כול כך מצטערת על הבלגן,לן בבקשה תיסלח לי". [/b][/quote]
''את לא צריכה לבקש סליחה, אבל אני יוצא עכשיו, אני אמצא את סדריק ואני אהרוג אותו. לא משפילים אותי ככה.'' אומר ואצא החוצה מבלי לחכות לאלקס, אחפש בכל מקום בכל העיר את סדריק.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 10:51 PM
[b]
אופיר
---------
הגוף שלך שוקע במחשבות עמוקות כול הגוף שלך נירגע לאט לאט חלק וחלק בגוף נירגע.
אתה רואה את אנה שוכבת לידך ואתה נירדם. [/b][/quote]
*היא לא הלכה לסדר דברים ללילה?! :blink: *
כשאתעורר אנסה לשרוף את הזמן עד 23:00 בקריאה על שאמנים ורוחות מלוות
-
לן
----
אתה מתחיל לחפס את סדריק בכול מכום אתה שומעה את אלקס אומרת לך "לן אתה לא תימצה אותו פו הוא לא בעולם שלך"המון אנשים מביטים בה במבט משונה היא מוסיפה "אני צריך לדבר איתך".
אופיר
חחח אתה רואה את אנה בדימיונך
--------
אתה מיתעורר ורואה שרק 18:00 אתה הולך למחשב שלך וכותב בגוגל מידע על השאמנים,אתה ניכנס לאתר הראשון וכתוב לך שמה בכול סיפריה יש ספרים של שאמנים תישאלו את הספרנית "איפה מסתתרת הרוח השחורה".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 11:49 PM
[b] אופיר
חחח אתה רואה את אנה בדימיונך
--------
אתה מיתעורר ורואה שרק 18:00 אתה הולך למחשב שלך וכותב בגוגל מידע על השאמנים,אתה ניכנס לאתר הראשון וכתוב לך שמה בכול סיפריה יש ספרים של שאמנים תישאלו את הספרנית "איפה מסתתרת הרוח השחורה". [/b][/quote]
אצא מביתי במהירות וארוץ אל הספרייה הציבורית ואשאל את הספרנית:"איפה מסתתרת הרוח השחורה" כדי שיהיה לי כמה שיותר מידע לפני הפגישה עם אנה
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 11:49 PM
[b] לן
----
אתה מתחיל לחפס את סדריק בכול מכום אתה שומעה את אלקס אומרת לך "לן אתה לא תימצה אותו פו הוא לא בעולם שלך"המון אנשים מביטים בה במבט משונה היא מוסיפה "אני צריך לדבר איתך". [/b][/quote]
''מה קרה?'' אומר לאלקס ואפנה אליה, ''מה שאת אומרת לי שהוא רוח?'' אוסיף.
-
לן
-----
"לא סדריק ממש לא רוח,הוא שאמן כמוך" היא אומרת לך ומוסיפה "אנחנו צריכים לדבר במקום אחר".
אופיר
--------
אתה ניכנס לספריה ורואה המון מדפים ענקיים שולחנות עגולים והמון ילדים קוראים ספרים שי בסוף הסיפריה יש שולחנית עם מחשבים והמון פוסטרים אתה ניגש לעמדה של הספרנית יש לה שולחן גדול ועלו מחשב אתה שואל אותה "איפה מסתתרת הרוח השחורה" היא מביטה בך בפחד ואומרת "היא במדף b5t9 ".
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 31 2009, 02:59 PM
[b] אופיר
--------
אתה ניכנס לספריה ורואה המון מדפים ענקיים שולחנות עגולים והמון ילדים קוראים ספרים שי בסוף הסיפריה יש שולחנית עם מחשבים והמון פוסטרים אתה ניגש לעמדה של הספרנית יש לה שולחן גדול ועלו מחשב אתה שואל אותה "איפה מסתתרת הרוח השחורה" היא מביטה בך בפחד ואומרת "היא במדף b5t9 ". [/b][/quote]
"תודה " אומר במיסתוריות ואעלם! :ph34r:
סתם, לא אעלם, אתחיל ללכת לחפש את המדף שהיא אמרה לי
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 10:05 PM
[b] ריקאגו
-----------
אח שלך אומר לך "יילד קטן אתה נוסע עם בת דודה שלך ולא עם חברים חחח"הוא צוחוק ומוסיף"או נכון שכחתי שאין לך חברים אתה ממש חנון" אתה יצאה החוצה ורואה את גאיה ישבת על ספסל היא אומרת "ריקאגו המונית בדרך בוא תישב לצידי" ומחיכת את חיוך הכובש. [/b][/quote]
אני מתיישב לצידה ומחכה שהמונית תגיע.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 31 2009, 02:59 PM
[b] לן
-----
"לא סדריק ממש לא רוח,הוא שאמן כמוך" היא אומרת לך ומוסיפה "אנחנו צריכים לדבר במקום אחר". [/b][/quote]
''אוקיי.'' אומר ואלך איתה לאיפה שהיא רוצה כדי לדבר.
-
[quote][i]Originally posted by the-l[/i]@Dec 30 2009, 07:48 PM
[b] ניב
------
בן האדם אומר לך "אחי מיצתער על כול הבלגן שהיה פו שמי מליאון ואני שאמן,שלושת הרוחות האילה הם הרוחות המלוות שלי בעיקרון רק "הק" הוא הרוח המלווה שלי (והוא מצביע על הרוח הגובה) אבל הוא הביא איתו גם את האחים שלו",הוא שואל את הק "ואיפו כול הרוחות רוח מטומטמת". [/b][/quote]
"אז גם אתה שאמן הא? טוב לא אכפת לי, רק עופו מפה ותחזירו לפה את הרוחות שחיות פה, כדי שהחיים כאן ימשיכו כמו שהם תמיד היו"