-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 27 2010, 05:18 PM
[b] יוסי אזולאי
"זה יותר מסובך ממטרה ואויב. בכל מקרה, אנחנו נילחמים בין, ואנחנו לוחמי היאנג. לרוב העולם מאוזן, אבל מאז צליבת ישו פחות או יותר, החלה מלחמה שתופסת תאוצה בעשרות השנים האחרונות, ועלולה להסתיים בשנים הקרובות ואפילו השנה" [/b][/quote]
אבהה בו במבט עקום ואומר, ''ין? חח, באמת יש דבר כזה ין ויאנג, חשבתי שאלה סתם אגדות ישנות.'' אומר ואגחגח מעט, לאחר-מכן אוסיף, ''אוקיי, ומה עושים עכשיו?'' אומר ואפנה אליו.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 27 2010, 05:18 PM
[b]
ליעד בר לב
"אתה לא תקבל אישור יציאה מבית הספר, אתה תישאר כאן ותמשיך ללמוד עד סוף היום, ובסוף היום תבוא אלי לשעה נוספת של עונש על חוצפה. עכשיו תירגע ומיד!" מיכל אומרת בכעס, ואז נרגעת קצת וממשיכה "איך בדיוק ניגשת אל הילד ושאלת אותו מה קרה? ומה אמרת לעדי כשהיא ביקשה ממך לרדת הנה? ועדי באמת צעקה?" [/b][/quote]
"טוב את הילד תפסתי בגרון ואז עדי צעקה עלי טוב.
אז אני יכול לחזור לכיתה" ואחשוב 'כן בטח אני רק צריך אישור יציאה ואני אוכל לברוח מבית הספר'.
-
יוסי אזולאי
"הין והיאנג קיימים, האגדה הסינית העתיקה מבוססת על סיפור אמיתי. הבעיה היא שכל המידע על הסיפור האמיתי נעלם מזמן, ומעטים האנשים שיודעים אותו. המטרה שלנו בנתיים היא למצוא מידע על האגדות העתיקות, כדי להבין יותר טוב מול מה אנחנו נילחמים, וכמובן, להצליח לפענח את סיפור בריאת הין והיאנג והעולם, כולל הכוחות השונים, הנקראים אלמנטים. אבל לפני שאתה מתחיל לשאול שאלות, לא, לא מדובר על אלמנטים כגון אש ומים. אלה נקראים אבות הכוחות, ואין אדם המסוגל להשתמש בכוחות האלה"
ליעד בר לב
מיכל אומרת בכעס "אוקיי, עכשיו אתה עולה לכיתה שלך, ובהפסקה הבאה תבוא אלי ואני ועדי נקבע את העונש שלך על מה שעשית לילד. אם לא תבוא, אתה תקבל עונש שלא תשכח בחיים. ואל תחשוב אפילו על בריחה מבית הספר, אני מלווה אותך עד שאתה נכנס לכיתה שלך כדי למנוע את זה. אני צריכה ללכת לשם בכל מקרה" ואז קמה ואומרת "נו כבר, עולים לכיתה שלך"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 27 2010, 05:33 PM
[b]
ליעד בר לב
מיכל אומרת בכעס "אוקיי, עכשיו אתה עולה לכיתה שלך, ובהפסקה הבאה תבוא אלי ואני ועדי נקבע את העונש שלך על מה שעשית לילד. אם לא תבוא, אתה תקבל עונש שלא תשכח בחיים. ואל תחשוב אפילו על בריחה מבית הספר, אני מלווה אותך עד שאתה נכנס לכיתה שלך כדי למנוע את זה. אני צריכה ללכת לשם בכל מקרה" ואז קמה ואומרת "נו כבר, עולים לכיתה שלך" [/b][/quote]
"פאק מה את קוראת מחשבות ולמה את כול כך עצבנית,ולמה אני צריך להענש היא זות שצעקה עלי קודם!" <_< .
אקום מן הכיסה ואחכה למיכל שתלווה אותי לכיתה.
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 27 2010, 05:33 PM
[b] יוסי אזולאי
"הין והיאנג קיימים, האגדה הסינית העתיקה מבוססת על סיפור אמיתי. הבעיה היא שכל המידע על הסיפור האמיתי נעלם מזמן, ומעטים האנשים שיודעים אותו. המטרה שלנו בנתיים היא למצוא מידע על האגדות העתיקות, כדי להבין יותר טוב מול מה אנחנו נילחמים, וכמובן, להצליח לפענח את סיפור בריאת הין והיאנג והעולם, כולל הכוחות השונים, הנקראים אלמנטים. אבל לפני שאתה מתחיל לשאול שאלות, לא, לא מדובר על אלמנטים כגון אש ומים. אלה נקראים אבות הכוחות, ואין אדם המסוגל להשתמש בכוחות האלה" [/b][/quote]
''אוקיי.. ורגע, מי עוד נמצא ב''צוות'' הזה? אתה והמורה? זהו?'' אומר ואבהה בו.
-
יוסי אזולאי
"לא. יש עוד תלמיד אחד בשז"ר וארבעה תלמידים בתיכון מכיתה י', וגם שני תלמידים נוספים מהשכבה. בנוסף לכך יש גם אדם בוגר אחד העובד מחוץ לבית הספר."
ליעד
"על הדיבור הזה העונש שלך יגדל, ואתה נענש כי עברת על חוקי בית הספר ותקפת ילד בכיתה ז. עכשיו צא כבר מהחדר, אני צריכה לנעול אותו!"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 27 2010, 05:52 PM
[b] יוסי אזולאי
"לא. יש עוד תלמיד אחד בשז"ר וארבעה תלמידים בתיכון מכיתה י', וגם שני תלמידים נוספים מהשכבה. בנוסף לכך יש גם אדם בוגר אחד העובד מחוץ לבית הספר." [/b][/quote]
''וכל זה, מתחת לאף של הממשלה והעולם כולו? כל הלחימה בין? כל הפעולות הסודיות של היאנג? זה קצת מוזר לי...'' אומר בהפתעה גמורה.
-
"נו באמת" אומר אצה מן החדר ואתקדם לכיתה שלי.
-
ליעד בר לב
לצטט!
______
אתה יוצא מהחדר של מיכל, היא יוצאת אחריך ונועלת אותו. אתה עולה לכיתה, עכשיו יש שיעור מדעים עם עירית. כשאתם מגיעים לכיתה אתה פשוט נכנס והולך למקומך ומיכל שואלת "אפשר להפריע שניה?" עירית מאפשרת לה להיכנס ולדבר, אבל אתה לא מקשיב. אתה מנסה להסיח את דעתך ממה שמיכל אומרת. אתה מביט על הלוח ורואה שהוא ריק. רק התאריך כתוב עליו, בפינה השמאלית העליונה. אתה מביט על השולחן. רק היום הביאו אותו, שולחן חדש, בלי שום קישקוש, שום שריטה, שום מסטיק שדבוק לחלקו התחתון של השולחן. אתה שומע את מיכל אומרת "טוב, אז לסיכום" כשלפתע הדלת של הכיתה נפתחת במהירות ופוגעת בקיר בחוזקה, ומישהו אומר בלחץ "מיכל הם תוקפים! עכשיו הנבחרת שלו עומדת מול שער בית ספר, ואין אף אחד פה חוץ ממני, מניב ומאריק!"
יוסי אזולאי
"זה מוזר מאוד, אבל כן. הפעילות היא מתחת לאף של כ99% מאוכלוסיית העולם. מעטים האנשים שיודעים על קיום הכוחות ועל המלחמה, ומעטים עוד יותר האנשים שלוקחים בה חלק."
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 28 2010, 08:20 PM
[b] יוסי אזולאי
"זה מוזר מאוד, אבל כן. הפעילות היא מתחת לאף של כ99% מאוכלוסיית העולם. מעטים האנשים שיודעים על קיום הכוחות ועל המלחמה, ומעטים עוד יותר האנשים שלוקחים בה חלק." [/b][/quote]
''אוקיי.. ומה אנחנו עושים עכשיו?'' אומר ואחייך אליו.
-
יוסי אזולאי
"בנתיים אין לנו שום רמז לגבי האגדות העתיקות, ולכן אנחנו מתאמנים ומוודאים שהציידים לא תופסים אף אחד מאיתנו. הציידים הם שליחי הין שתופסים לוחמי יאנג ולוקחים מהם את כוחם, עדיין לא ידוע איך ומה הם עושים איתו אחרי זה, שגורם לו לא להשפיע על האיזון בעולם"
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 30 2010, 06:59 AM
[b] יוסי אזולאי
"בנתיים אין לנו שום רמז לגבי האגדות העתיקות, ולכן אנחנו מתאמנים ומוודאים שהציידים לא תופסים אף אחד מאיתנו. הציידים הם שליחי הין שתופסים לוחמי יאנג ולוקחים מהם את כוחם, עדיין לא ידוע איך ומה הם עושים איתו אחרי זה, שגורם לו לא להשפיע על האיזון בעולם" [/b][/quote]
''אוקיי, אז בוא נתאמן.'' אומר בקור רוח ואעמוד בתנוחת קרב, ''תתאמן איתי?'' אוסיף.
-
יוסי אזולאי
הילד אומר "אתה צוחק נכון?" ונראה כאילו מתאמץ כדי לא להתפקע מצחוק. הוא אומר "אתה לא באמת יודע להילחם נכון? לא יותר מהקצת ניסיון של ללכתך מכות בין חברים בכיתה, הא? טוב, כאן זה עובד אחרת לגמרי, ואם לומר אתת האמת, כמו שזה נראה בקרב אמיתי יהרגו אותך בשניה. קודם אתה צריך ללמוד צורות שונות לשימוש באנרגיה ואחרי זה לבנות צורת לחימה משלך."
-
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Jan 28 2010, 08:20 PM
[b] ליעד בר לב
לצטט!
______
אתה יוצא מהחדר של מיכל, היא יוצאת אחריך ונועלת אותו. אתה עולה לכיתה, עכשיו יש שיעור מדעים עם עירית. כשאתם מגיעים לכיתה אתה פשוט נכנס והולך למקומך ומיכל שואלת "אפשר להפריע שניה?" עירית מאפשרת לה להיכנס ולדבר, אבל אתה לא מקשיב. אתה מנסה להסיח את דעתך ממה שמיכל אומרת. אתה מביט על הלוח ורואה שהוא ריק. רק התאריך כתוב עליו, בפינה השמאלית העליונה. אתה מביט על השולחן. רק היום הביאו אותו, שולחן חדש, בלי שום קישקוש, שום שריטה, שום מסטיק שדבוק לחלקו התחתון של השולחן. אתה שומע את מיכל אומרת "טוב, אז לסיכום" כשלפתע הדלת של הכיתה נפתחת במהירות ופוגעת בקיר בחוזקה, ומישהו אומר בלחץ "מיכל הם תוקפים! עכשיו הנבחרת שלו עומדת מול שער בית ספר, ואין אף אחד פה חוץ ממני, מניב ומאריק!"
[/b][/quote]
אני אקום מן הכיסה ואתקדם לעבר אחד הילדים המעצבנים אתן לו קאפה ואמשיך להיתקדם לעבר פח הזבל שאני בתיקווה שהוא יתחיל ללכת איתי מכות ואז אוכל לצת מין הכיתה.
בדרך אחפש מי מהילדים לא בכיתה ומי ניראה לי מבריז ואולך למחששה של בית הספר.
-
ליעד בר לב
אתה קם כשמיכל אומרת לך בכעס "ליעד שב עכשיו, אלה אם אתה רוצה שהעונש שלך ימשיך לגדול" ואז פונה לילד שנכנס ואומרת "תרד למקלט, ניב נמצא שם עם חדש. אני מניחה שהוא המטרה שלהם, אחרי שהם הבינו שאתם חזקים מדי"