-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 26 2010, 05:59 PM
[b] [SIZE=1][color=green]ניב-
מדקיפ שולח אקדח מים עצום לעבר הזיגזגונים ומעיף אותם אחורנית ובאותו זמן טריקו מישתמשת בספיגה ומרוקנת את האנרגייה של הזיגזגונים.
"זהו זה מספיק" אומר פרופסור בירץ' ועוצר את טריקו ואת מדקיפ. "עבודה טובה נערי. מה שמך בכלל?" הוא שואל בחיוך ומחזיר את מדקיפ ואת טריקו לפוקדור שלהם.
"בוא תספר לי בדרך חזרה לביתי" הוא אומר בחום ומניח את ידו על גבך ומוביל אותך בחזרה לביתו. "איך הגעת לפה? אף פעם לא ראיתי אותך!"[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מתנשף ומרגיע את עצמי, ואז אומר "לי קוראים ניב. אני באתי הנה מאי מרוחק, בגלל שאני ושלושת חברי ראינו את ההתאחדות של האחווה. האחווה עלתה עלינו בלילה שבו ראינו אותה, ולאחר אותו לילה, החלטנו לפעול. כל אחד מאיתנו הלך למחוז אחר, ואני הלכתי למחוז הזה, מחוז הואן, במטרה לעזור במלחמה נגד האחווה ולהילחם בדרך לליגה באותו הזמן. ומי אתה?"
-
[b] [SIZE=1][color=purple]יוסי-
"לא שמעתי עליהם הרבה" הוא אומר ומגרד את סנטרו. "אבל, לפני כמה ימים שמעתי משהו על כמה אנשים נעדרים ושצוות גלאקטיק, צוות מרושע שהיה פעיל במחוז הזה נעלם לחלוטין וכל האנשים שהיו קשורים אליהם נירצחו בדרך מיסתורית" הוא אומר וקם מהספא והולך לשלוחן גדול ומרים פוקדור חדש וזורק לך אותו.
"זה טוטריג, תשמור עליו טוב" אומר ברוגע וחוזר לספתו. "עוד משהו?"[/color][/SIZE] [/b][/quote]
''תודה רבה פרופסור, אשמור עליו.'' אומר בחיוך ואנופף לשלום.
אצא מן המעבדה ואמשיך לכיוון היציאה מהעיר טווינלייף.
-
[b] [SIZE=1][color=darkred]רועי-
"אוקי סטיבן אתה רוצה אולי לעזור לי במחקר שלי?" הוא שואל "הפוקימונים האלה לא היתפתחו הרבה זמן ואני מאמין שהם צריכים מאמן שיוכל לטפל בהם כמו שצריך כדי שהם יתפתחו" הוא אומר בחיוך.
"תרצה אולי אחד?" הוא שואל בחיוך[/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אין בעיה!" אני אומר לו וחיוך מתפרש על פניי, תמיד רציתי שיהיה לי פוקימון ממחוז אחר.
"רגע, איזה פוקימונים יש פה?" אני שואל את הפרופסור ומצביע על הפוקדורים.
-
[SIZE=1][color=orange]אופיר-
אתה רץ מבהירות מביתו של הפרופסור ומתחיל לשאול אנשים. לאחר כמה אנשים אישה אחת מספרת לך שראתה גרבלר לא מזמן שהיתגלגל במהירות רבה לעבר דרך 1. אתה מודה לה ומתחיל לרוץ לכיוון דרך 1. אתה מגיע לשם ועשרות פוקימונים מיסתובבים שם חופשי.
לפתע, לפני שאתה מבחין במישהו קופץ עליך רטטה([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b3/Spr_4h_019_m.png[/img]) שמן במיוחד וניראה שהוא רוצה קרב.
[/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1]ניב-
חשבתי שקוראים לך אריק ;)
אני רושם את השם שלכם כי יותר קל לי לזכור ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהה שלום לך בחור צעיר. אני פרופסור בירץ'. אני פרופסור נודע במחוז הואן ומטרתך הלהיבה אותי. בנוסף, גם עזרת לי בסיטואציה הקטנה הזאת.." הוא אומר ומתחיל לצחוק. "הייתי רוצה לתת לך פרס על עזרתך ונחישותך ואתן לך לקחת את אחד מהפוקימונים שיש לי" הוא אומר בחיוך "פגשת כבר את טריקו ואת מדקיפ והנה טורצ'יק" הוא אומר וזורק פוקדור שלישי לאוויר. ממנו יוצא אפרוח קטן וכתום שמצייץ בחיבה לפרופסור. "תכיר זה טורציק" הוא אומר ומכוון את ידו על הפוקימון [img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7b/Spr_4d_255_m.png[/img] "אז איזה מהם אתה רוצה?"[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=purple]יוסי-
אתה בעיר סנדג'ם ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לפורפסור ויוצא מביתו.
כעבור כמה טעויות ביציאה מהבית, אתה מגיע ליציאה ויוצא החוצה ומתחיל לחפש את הדרך ליציאה מהעיר.
כעבור כמה דקות אתה מוצא שביל גדול יחסית המוביל לשדה גדול ופתוח. אתה מתחיל לצעוד שלפתע אתה שומע צעקה "חכה!" אתה מיסתובב ורואה את טינה רצה אחריך "אז קיבלת את הפוקימון הראשון שלך הא?" היא שואלת ומנשפת "אז מה דעתך על קרב של אחד עם אחד?" היא מוסיפה ומחייכת.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=darkred]רועי-
"קצר ולעיניין הא?" הפרופסור שואל בחיוך. "טוב יש למחוז כמו שאמרתי לך שלושה פוקימונים סינדקוויל,פוקימון האש. טוטדייל,פוקימון המים וצ'יקוריטה, פוקימון העשב" הוא אומר וכל פעם מצביע על פוקדור אחר.
"אז מי מהם אתה רוצה?"[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 27 2010, 04:52 PM
אתה בעיר סנדג'ם ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לפורפסור ויוצא מביתו.
כעבור כמה טעויות ביציאה מהבית, אתה מגיע ליציאה ויוצא החוצה ומתחיל לחפש את הדרך ליציאה מהעיר.
כעבור כמה דקות אתה מוצא שביל גדול יחסית המוביל לשדה גדול ופתוח. אתה מתחיל לצעוד שלפתע אתה שומע צעקה "חכה!" אתה מיסתובב ורואה את טינה רצה אחריך "אז קיבלת את הפוקימון הראשון שלך הא?" היא שואלת ומנשפת "אז מה דעתך על קרב של אחד עם אחד?" היא מוסיפה ומחייכת.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
''אין בעיה טינה, בואי נלחם!'' אומר בחיוך ואוציא את טרטוויג, ''בוא ניתן את כל מה שיש לנו, טרטוויג!'' אומר ואפנה לטרטוויג.
-
[b] [color=green][SIZE=1]ניב-
חשבתי שקוראים לך אריק ;)
אני רושם את השם שלכם כי יותר קל לי לזכור ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אהה שלום לך בחור צעיר. אני פרופסור בירץ'. אני פרופסור נודע במחוז הואן ומטרתך הלהיבה אותי. בנוסף, גם עזרת לי בסיטואציה הקטנה הזאת.." הוא אומר ומתחיל לצחוק. "הייתי רוצה לתת לך פרס על עזרתך ונחישותך ואתן לך לקחת את אחד מהפוקימונים שיש לי" הוא אומר בחיוך "פגשת כבר את טריקו ואת מדקיפ והנה טורצ'יק" הוא אומר וזורק פוקדור שלישי לאוויר. ממנו יוצא אפרוח קטן וכתום שמצייץ בחיבה לפרופסור. "תכיר זה טורציק" הוא אומר ומכוון את ידו על הפוקימון [img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7b/Spr_4d_255_m.png[/img] "אז איזה מהם אתה רוצה?"[/color][/SIZE] [/b][/quote]
יש סיכוי, אני לא זוכר את השמות של הדמויות שלי בכל המשחקים
"אהה, תודה רבה, זה יעזור לי מאוד להשיג את המטרה שלי. אני מערי את זה מאוד. אמממ, נראה לי שאני אקח את טריקו. טורציק ומדקיפ עלולים להרוס את היומן שלי בלי להתאמץ, וטריקו רק יכול לשאוב ממנו את האנרגיה שאין לו, ככה הוא לא יעשה כלום."
-
"אז לקחת את טורטוויג" היא אומרת בחיוך "צא פיצ'י!" היא קוראת וזורקת פוקדור לאוויר. מתוך הפוקדור יוצא קוף קטן החייך באושר לטינה ומחבק לה את הרגל. "זה צ'ימצאר פוקימון האש" היא אומרת בחיוך.
לעומת זאת טוטרוויג שלך יוצא מהפוקדור ובוחן אותך דקה או שתיים וניראה מסופק ממך.
"טוב פיצ'י תתחיל על שריטה!" קוראת טינה וצימצאר שלה קופץ לכיוון טרטוויג במהירות עצומה [img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a7/Spr_4h_390.png[/img].
טרטוויג שלך לא מצליח להיתחמק וניפגע בפרצוף.[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=green]ניב-
"אין בעיות" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את הפוקדור של טריקו "היא כולה שלך! תשמור עליה טוב ואם תיהיה צריך משהו אתה מוזמן להיתקשר אליי" הוא אומר בחיוך.[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 27 2010, 05:44 PM
"אז לקחת את טורטוויג" היא אומרת בחיוך "צא פיצ'י!" היא קוראת וזורקת פוקדור לאוויר. מתוך הפוקדור יוצא קוף קטן החייך באושר לטינה ומחבק לה את הרגל. "זה צ'ימצאר פוקימון האש" היא אומרת בחיוך.
לעומת זאת טוטרוויג שלך יוצא מהפוקדור ובוחן אותך דקה או שתיים וניראה מסופק ממך.
"טוב פיצ'י תתחיל על שריטה!" קוראת טינה וצימצאר שלה קופץ לכיוון טרטוויג במהירות עצומה [img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a7/Spr_4h_390.png[/img].
טרטוויג שלך לא מצליח להיתחמק וניפגע בפרצוף.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
''טרטוויג! תשתמש בשאיבה ואז בעלי תער!!!'' אומר ואנסה לעודד אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 27 2010, 05:44 PM
"אין בעיות" הוא אומר בחיוך ומגיש לך את הפוקדור של טריקו "היא כולה שלך! תשמור עליה טוב ואם תיהיה צריך משהו אתה מוזמן להיתקשר אליי" הוא אומר בחיוך.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אז טריקו הוא פוקימון ממין נקבה? שוב תודה אדוני"
-
[b] [SIZE=1][color=orange]אופיר-
אתה רץ מבהירות מביתו של הפרופסור ומתחיל לשאול אנשים. לאחר כמה אנשים אישה אחת מספרת לך שראתה גרבלר לא מזמן שהיתגלגל במהירות רבה לעבר דרך 1. אתה מודה לה ומתחיל לרוץ לכיוון דרך 1. אתה מגיע לשם ועשרות פוקימונים מיסתובבים שם חופשי.
לפתע, לפני שאתה מבחין במישהו קופץ עליך רטטה([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b3/Spr_4h_019_m.png[/img]) שמן במיוחד וניראה שהוא רוצה קרב.
[/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אוקיי צ'ארמנדר, בוא נראה למה אתה מסוגל! "
"תשתמש בגחלת ולאחר מכן בנגיסה! "
-
"פיצ'י החזר בגחלת ואז בעיטה כפולה!" קוראת טינה. טורטוויג קופץ גבוהה באוויר ושולח נקודות צהובות-ירוקות לעבר צ'ימצאר העוטופות את גופו וסופגות ממנו את האנרגיה ומעבירות אותה לטרטוויג. לפתע צ'ימצאר מישתחרר מהמתקפה ושולח גחלת לעבר טרטוויג שלך, אשר מקבל את המתקפה בישירות וניחלש מעט, אבל לא מוותר ותוך רגע שולח מאחוריו עלי טער החותכים את צ'ימצאר של טינה. צ'ימצאר מנסה להישתמש בבעיטה כפולה, אבל טרטוויג שלך ממשיך עם העלי טער ופוגע בו חזק.
"פיצ'י אל תוותר שריטה ואז גחלת!" קוראת טינה ופיצ'י שלה קופץ לעבר טרטוויג עם ציפורניים שלופות.
[/color][/SIZE]
[SIZE=1][color=green]ניב-
"או כן" הוא אומר במעט חשש "אתה מבין התחלתיים באים לרוב כזכרים נקבות מאוד נדירות בקרב הפוקימונים ההתחלתיים." מוסיף ושותק "זו לא בעיה אני מקווה. בכל מקרה אני בטוח יש לך עוד דרך ארוכה לפניך ואני מאחל לך בהצלחה!" אומר ולוחץ את ידך בחום.[/color][/SIZE]
אתה זורק את הפוקדור של צ'ארמנדר לאוויר והוא לראשונה רואה אותך. תגובתו הראשונה היא חיבוק ענקי של רגלייך. "אוקיי צארמנדר! בוא ניראה למה אתה מסוגל! גחלת ואז לעיסה!" אתה קורא.
צ'ארמנדר מיתנתק בהרגליים שלך ומיסתובב לעבר רטטה, שניראה מוכן לקרב.
צ'ארמנדר פותח את פיו ועשרות להבות נישלחות במהירות לעבר רטטה, שניפגע ישירות מניצוצות האש הקטנים האלה. כתגובה הוא קופץ לעבר צ'ארמנדר ומישתמש ביהירות (Swagger) וגורם בילבול לצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר מנסה להישתמש בלעיסה על רטטה, אבל בגלל הבילבול שלו, הוא מפספס ומחליק על אבן קטנה ונופל על ראשו.
רטטה מחייך ויוצא שוב עם דחיפה לעבר צ'ארמנדר![/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Ritsuka Kun[/i]@Jan 27 2010, 11:11 PM
[b]
אתה זורק את הפוקדור של צ'ארמנדר לאוויר והוא לראשונה רואה אותך. תגובתו הראשונה היא חיבוק ענקי של רגלייך. "אוקיי צארמנדר! בוא ניראה למה אתה מסוגל! גחלת ואז לעיסה!" אתה קורא.
צ'ארמנדר מיתנתק בהרגליים שלך ומיסתובב לעבר רטטה, שניראה מוכן לקרב.
צ'ארמנדר פותח את פיו ועשרות להבות נישלחות במהירות לעבר רטטה, שניפגע ישירות מניצוצות האש הקטנים האלה. כתגובה הוא קופץ לעבר צ'ארמנדר ומישתמש ביהירות (Swagger) וגורם בילבול לצ'ארמנדר.
צ'ארמנדר מנסה להישתמש בלעיסה על רטטה, אבל בגלל הבילבול שלו, הוא מפספס ומחליק על אבן קטנה ונופל על ראשו.
רטטה מחייך ויוצא שוב עם דחיפה לעבר צ'ארמנדר![/color][/SIZE] [/b][/quote]
"צ'ארמנדר תתעשת! "
"תקפוץ כלפי מעלה כדי להתחמק ותתקוף מהאוויר בגחלת על רטטה! "
"וכשאתה נוחת תנסה לפגוע בשריטות ברטטה! "
-
[b] [SIZE=1][color=darkred]רועי-
"קצר ולעיניין הא?" הפרופסור שואל בחיוך. "טוב יש למחוז כמו שאמרתי לך שלושה פוקימונים סינדקוויל,פוקימון האש. טוטדייל,פוקימון המים וצ'יקוריטה, פוקימון העשב" הוא אומר וכל פעם מצביע על פוקדור אחר.
"אז מי מהם אתה רוצה?"[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אני אבחר את סינדקוויל." אני אומר לפרופסור בחיוך.
-
"פיצ'י החזר בגחלת ואז בעיטה כפולה!" קוראת טינה. טורטוויג קופץ גבוהה באוויר ושולח נקודות צהובות-ירוקות לעבר צ'ימצאר העוטופות את גופו וסופגות ממנו את האנרגיה ומעבירות אותה לטרטוויג. לפתע צ'ימצאר מישתחרר מהמתקפה ושולח גחלת לעבר טרטוויג שלך, אשר מקבל את המתקפה בישירות וניחלש מעט, אבל לא מוותר ותוך רגע שולח מאחוריו עלי טער החותכים את צ'ימצאר של טינה. צ'ימצאר מנסה להישתמש בבעיטה כפולה, אבל טרטוויג שלך ממשיך עם העלי טער ופוגע בו חזק.
"פיצ'י אל תוותר שריטה ואז גחלת!" קוראת טינה ופיצ'י שלה קופץ לעבר טרטוויג עם ציפורניים שלופות.
[/color][/SIZE] [/b][/quote]
''טרטוויג, תשתמש מיד בדחיפה ותעיף את צ'ימצ'אר! לאחר-מכן תתחמק מהגחלת ותשתמש בעלי תער!'' אומר
-
"או כן" הוא אומר במעט חשש "אתה מבין התחלתיים באים לרוב כזכרים נקבות מאוד נדירות בקרב הפוקימונים ההתחלתיים." מוסיף ושותק "זו לא בעיה אני מקווה. בכל מקרה אני בטוח יש לך עוד דרך ארוכה לפניך ואני מאחל לך בהצלחה!" אומר ולוחץ את ידך בחום.[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר מתרגש "לא זו בכלל לא בעיה. שוב תודה רבה. ביי" וארוץ מתלהב. אחרי כמה מטרים אעצור, אסתובב ואשאל בחשש "אהה, אתה יודע איפה נמצא המכון הקרוב?"