-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 30 2010, 05:30 PM
[b] [color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
אתה מתקרב אל המעבדה, חושב על התחלת המסע שלך, אתה מתחיל להתרגש יותר מדיי ולבסוף דופק בדלת, אתה שומע קול הבוקע מן המעבדה שאומר, ''רגע! אני כבר בא!'' ולפתע הדלת נפתחת, אדם יחסית נמוך, עם שיער שחור קצר וחלוק לבן עומד בפתח, ''כן, מה רצונך נערי?'' אומר האיש.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"זה שוד!" אני קורא ומכוון את ידי אליו כמו אקדח "סתם סתם פרופסור, באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי" אני אומר לו בחיוך
-
[color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
פיפלאפ לא מגיב, אתה רץ במהירות אל פיפלאפ ולא רואה את האונדום כבר.
אתה מרים את פיפלאפ ומחזיק אותו על הידיים שלך, אתה מאוד נלחץ ומתחיל לרוץ בכל הכוח אל העיר פאלט, אתה רץ בכל הכוח ולא רואה לאן אתה רץ, פיפלאפ משמיע קולות נמוכים ואתה ממשיך לרוץ.
אתה מגיע לעיר פאלט והולך אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי מיד לוקחת את פיפלאפ ומתחילה לטפל בו.
צ'אנסי של האחות ג'וי לוקחת את פיפלאפ לחדר אחר, והאחות ג'וי שואלת אותך, ''נגד מי הוא נלחם?! הוא כל כך פצוע.'' אומרת האחות ג'וי.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]אליס וואנדרלנד-
חחחחחחחחחחחחח
----
את אומרת להם את זה ומיד המאמן שנישק אותך נגעל ונופל על הרצפה, המאמן עם הטרטוויג מתחיל לצחוק על השני ושניהם שוב מתחילים לריב.
את ממשיכה ללכת ומגיעה למפל יפה במיוחד, את רואה שבתוכו נמצאים מג'יקארפים, ומסביב האגם נמצאים פוקימונים אחרים: סטארלי, פיצ'ו קטן, וראלטס.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מיד נבהל ואומר לטריקו לקפוץ למעלה, אך טריקו עושה תנועה שמסמלת שהכל בשליטה ומנסה לחסום את קרן העל עם חבטה ועלי תער, הוא נפגע בפיצוץ אדיר ועף ישר לפנים שלך! הוא מתעלף ורייהורן שואג ורץ משם.
טריקו הפגוע שוכב על הגוף שלך והילד אומר לך, ''אולי תשים אותו במים קצת? זה אולי יעזור לו.'' אומר הילד ומביט על טריקו.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]תומאס בלאק-
אתה עובד על הפרופסור והוא מתחיל לצחוק, ''חוש הומור נערי, זה מצויין.'' אומר הפרופסור ומוסיף, ''אני הוא פרופסור האלם, בוא כנס ותקבל את הפוקימון הראשון שלך ואת החפצים האחרים שלך למסע שלך שעומד להתחיל.'' אומר פרופסור האלם ונכנס למעבדה, הוא מסמן לך לבוא איתו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 31 2010, 06:07 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה מיד נבהל ואומר לטריקו לקפוץ למעלה, אך טריקו עושה תנועה שמסמלת שהכל בשליטה ומנסה לחסום את קרן העל עם חבטה ועלי תער, הוא נפגע בפיצוץ אדיר ועף ישר לפנים שלך! הוא מתעלף ורייהורן שואג ורץ משם.
טריקו הפגוע שוכב על הגוף שלך והילד אומר לך, ''אולי תשים אותו במים קצת? זה אולי יעזור לו.'' אומר הילד ומביט על טריקו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר בכעס "אתה חושב שזה יעזור לו? בסדר, אין לי עוד שום דבר אחר לעשות נכון לעכשיו. לעזאזל אם הטריקו הלא ממושמע הזה" ואז אשים את טריקו במים, בתקווה שזה יעזור לו
-
[b]
חחחחחחחחחחחחח
----
את אומרת להם את זה ומיד המאמן שנישק אותך נגעל ונופל על הרצפה, המאמן עם הטרטוויג מתחיל לצחוק על השני ושניהם שוב מתחילים לריב.
את ממשיכה ללכת ומגיעה למפל יפה במיוחד, את רואה שבתוכו נמצאים מג'יקארפים, ומסביב האגם נמצאים פוקימונים אחרים: סטארלי, פיצ'ו קטן, וראלטס.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
:P
~~~~~~~~
אני ממשיכה בדרכי ומתעלמת משולשתם.
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]אדם מייקלז-
פיפלאפ לא מגיב, אתה רץ במהירות אל פיפלאפ ולא רואה את האונדום כבר.
אתה מרים את פיפלאפ ומחזיק אותו על הידיים שלך, אתה מאוד נלחץ ומתחיל לרוץ בכל הכוח אל העיר פאלט, אתה רץ בכל הכוח ולא רואה לאן אתה רץ, פיפלאפ משמיע קולות נמוכים ואתה ממשיך לרוץ.
אתה מגיע לעיר פאלט והולך אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי מיד לוקחת את פיפלאפ ומתחילה לטפל בו.
צ'אנסי של האחות ג'וי לוקחת את פיפלאפ לחדר אחר, והאחות ג'וי שואלת אותך, ''נגד מי הוא נלחם?! הוא כל כך פצוע.'' אומרת האחות ג'וי.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"הייתי בקרב מול האנדוור...אבל באמצע הוא התפתח להאונדום! "
"זה הכל אשמתי לא הייתי צריך לתת לפיפלאפ להילחם נגדו! "
-
אתה עובד על הפרופסור והוא מתחיל לצחוק, ''חוש הומור נערי, זה מצויין.'' אומר הפרופסור ומוסיף, ''אני הוא פרופסור האלם, בוא כנס ותקבל את הפוקימון הראשון שלך ואת החפצים האחרים שלך למסע שלך שעומד להתחיל.'' אומר פרופסור האלם ונכנס למעבדה, הוא מסמן לך לבוא איתו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני נכנס אל תוך המעבדה בהתרגשות ועוקב אחר הפרופסור.
-
''אני חושב, למה אתה ממש כועס...'' הוא אומר ומשפיל את פניו.
אתה לוקח את טריקו ושם אותו במים, הוא מתעורר וזז מעט, הוא עדיין פצוע אך נראה שהמים עזרו קצת לפציעה של טריקו.
טריקו מסתכל עליך במבט של רחמים, אתה שמח שהמים עוזרים לטריקו להתאושש והילד מחייך.
''אז... המעבר פתוח, אתה מתכוון להמשיך בדרך?'' אומר הילד ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE]
את עוברת את המפל, את מגיעה ליער קטן, מכוסה בהמון ענפים, הוא נראה לך מאוד מפחיד אך בכל זאת את עוזרת אומץ ונכנסת אליו, את רואה המון בורמים על העצים, וקאטרפי עפים בכל האזור.[/b][/color][/SIZE]
''האנדוור?! הוא פוקימון מסוכן מאוד, הוא פצע המון פוקימונים של מאמנים מתחילים שעברו באותו אזור, עכשיו שהוא התפתח להאונדום, זה עוד יותר מסוכן.'' אומרת האחות ג'וי ואז מוסיפה, ''אל תאשים את עצמך, הוא חזק מדיי, זאת לא אשמתך ולא ידעת את זה.'' מוסיפה האחות ג'וי וצ'אנסי מביא לך את פיפלאפ בריא ושלם, ''אני יכולה להגיד לך בוודאות שפיפלאפ בסדר גמור עכשיו.'' אומר האחות ג'וי ומחייכת.[/b][/color][/SIZE]
פרופסור האלם מכניס אותך למעבדה, אתה נכנס לחדר חשוך שבאמצע החדר נמצא שולחן ומסביבו שלושה אנשים עם חלוקים לבנים, אחד מהם גבוה עם שיער לבן קם ומציג את עצמו, ''אני פרופסור רואן, וזה פרופסור אוק'' הוא אומר ומצביע על איש בגובה ממוצע בעל שיער אפור, ''ופרופסור בריץ'.'' הוא אומר ומצביע על איש גבוה עם שיער חום מפוזר.
פרופסור האלם לוקח אותך לחדר אחר ונותן לך את הפוקדור של טורצ'יק, חמישה פוקדורים נוספים ופוקדע, ''חשוב שתזכור, המשימה הזאת מאוד מסוכנת, אבל כולנו סומכים עליך.'' אומר פרופסור האלם בחיוך ושולח אותך לדרכך באמירת הצלחה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 1 2010, 09:09 PM
[b]
את עוברת את המפל, את מגיעה ליער קטן, מכוסה בהמון ענפים, הוא נראה לך מאוד מפחיד אך בכל זאת את עוזרת אומץ ונכנסת אליו, את רואה המון בורמים על העצים, וקאטרפי עפים בכל האזור.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
ממתי קאטרפי עף? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מעניין אם יש פה בורמי זכר' אחשוב לעצמי ואתחיל לחפש אחרי אחד זכר.
-
[b]
''האנדוור?! הוא פוקימון מסוכן מאוד, הוא פצע המון פוקימונים של מאמנים מתחילים שעברו באותו אזור, עכשיו שהוא התפתח להאונדום, זה עוד יותר מסוכן.'' אומרת האחות ג'וי ואז מוסיפה, ''אל תאשים את עצמך, הוא חזק מדיי, זאת לא אשמתך ולא ידעת את זה.'' מוסיפה האחות ג'וי וצ'אנסי מביא לך את פיפלאפ בריא ושלם, ''אני יכולה להגיד לך בוודאות שפיפלאפ בסדר גמור עכשיו.'' אומר האחות ג'וי ומחייכת.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תודה האחות ג'וי " אומר בהוקרת תודה ואקח את פיפלאפ בידיי
"אני מבטיח לך שאני לא יתן למשהו כזה לקרות שוב " אומר לפיפלאפ ואצא מהמרכז כדי להמשיך בדרכי
-
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
''אני חושב, למה אתה ממש כועס...'' הוא אומר ומשפיל את פניו.
אתה לוקח את טריקו ושם אותו במים, הוא מתעורר וזז מעט, הוא עדיין פצוע אך נראה שהמים עזרו קצת לפציעה של טריקו.
טריקו מסתכל עליך במבט של רחמים, אתה שמח שהמים עוזרים לטריקו להתאושש והילד מחייך.
''אז... המעבר פתוח, אתה מתכוון להמשיך בדרך?'' אומר הילד ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"כן, אין טעם להסתובב חזרה. אתה ממשיך?"
-
פרופסור האלם מכניס אותך למעבדה, אתה נכנס לחדר חשוך שבאמצע החדר נמצא שולחן ומסביבו שלושה אנשים עם חלוקים לבנים, אחד מהם גבוה עם שיער לבן קם ומציג את עצמו, ''אני פרופסור רואן, וזה פרופסור אוק'' הוא אומר ומצביע על איש בגובה ממוצע בעל שיער אפור, ''ופרופסור בריץ'.'' הוא אומר ומצביע על איש גבוה עם שיער חום מפוזר.
פרופסור האלם לוקח אותך לחדר אחר ונותן לך את הפוקדור של טורצ'יק, חמישה פוקדורים נוספים ופוקדע, ''חשוב שתזכור, המשימה הזאת מאוד מסוכנת, אבל כולנו סומכים עליך.'' אומר פרופסור האלם בחיוך ושולח אותך לדרכך באמירת הצלחה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אל תדאג פרופסור, אני לא אאכזם אותכם" אני אומר לו בנחישות ומתחיל לצעוד אל עבר היציאה מהעיר פאלט. לאחר כמה מאות מטרים מהיציאה של העיר, אני נעצר "בסדר טורצ'יק, צא!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה.
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מסתובב לך ביער, הרבה פוקימונים צצים משום מקום, המון שמחת חיים נמצאת שם.
אתה מחפש לך בורמי ביער הסבוך והגדול הזה, ואתה מוצא קבוצה של בורמים~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/412.png[/img] זזה בפאניקה מולך, אתה לא רואה למה הם זזים ככה ואתה שם לב למשהו שממש מפחיד אותם, אתה מסתכל יותר קרוב ורואה שזה קופינג!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/img][/b][/color][/SIZE]
אתה מודה לאחות ג'וי והאחות ג'וי מחייכת וכך גם צ'אנסי, אתה יוצא מן המכון ורואה את הפרופסורים מחייכים אליך, כנראה שגם הם יודעים על האונדוור החזק.
אתה הולך לכיוון היציאה מהעיר פאלט וממשיך בדרכך, אתה עובר במקום שבו נלחמת בהאונדוור שהתפתח להאונדום ואתה ממשיך משם במהירות.
אתה רואה לפתע הרבה אנשים בשטח פתוח, המקום שם מלא, כנראה שקורה שם משהו.[/b][/color][/SIZE]
הילד מהנהן לשלילה ואומר, ''אני חושב שאני אשאר כאן, אני מעדיף לאמן את הפוקימון שלי קודם.'' הוא אומר ומחייך אליך.
המערה נראית חשוכה ומפחידה מאוד, הילד מאחל לך הצלחה במסע שלך ואתה מתקדם אל המערה, אתה ניצב בפתח המערה ונושם נשימה עמוקה.[/b][/color][/SIZE]
אתה נפרד מן הפרופסורים, הם מחייכים אליך ומנופפים לך לשלום, כאשר הם מאחלים לך הצלחה במסע שלך.
אתה מתקדם לך לעבר היציאה מן העיר פאלט וכשאתה מגיע ליציאה, אתה נושם נשימה עמוקה, אתה מתחיל את המסע שלך עכשיו.
אתה יוצא מהעיר פאלט וממשיך להתקדם, אתה מגיע לאזור פתוח ומחליט להוציא את טורצ'יק, טורצ'יק יוצא מאושר מהפוקדור ומחייך אליך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 10:22 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מסתובב לך ביער, הרבה פוקימונים צצים משום מקום, המון שמחת חיים נמצאת שם.
אתה מחפש לך בורמי ביער הסבוך והגדול הזה, ואתה מוצא קבוצה של בורמים~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/412.png[/img] זזה בפאניקה מולך, אתה לא רואה למה הם זזים ככה ואתה שם לב למשהו שממש מפחיד אותם, אתה מסתכל יותר קרוב ורואה שזה קופינג!~ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/img][/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אויי הם כאלה חמודים!!!" אקרא בהיתלהבות "צאו קראש (זאנגוס) ובלוסום (הופיפ)!" אקרא ואוציא אותם מהפוקדור.
"בלוסום תגני עם הבורמים קראש תשתמש בציפורן על על קופינג!" אקרא
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Feb 4 2010, 10:22 AM
[b]
אתה מודה לאחות ג'וי והאחות ג'וי מחייכת וכך גם צ'אנסי, אתה יוצא מן המכון ורואה את הפרופסורים מחייכים אליך, כנראה שגם הם יודעים על האונדוור החזק.
אתה הולך לכיוון היציאה מהעיר פאלט וממשיך בדרכך, אתה עובר במקום שבו נלחמת בהאונדוור שהתפתח להאונדום ואתה ממשיך משם במהירות.
אתה רואה לפתע הרבה אנשים בשטח פתוח, המקום שם מלא, כנראה שקורה שם משהו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אתחיל לעשות את דרכי בן הקהל, אנסה להגיע לקדמת האנשים כדי לראות על מה כל המהומה
-
את מוציאה את הופיפ, הופיפ מיד ניצב ושומר על הבורמים מקופינג, קופינג מוציא רעל מהגוף שלו וזאנגוס מיד משתמש בציפורן על, הוא מתנגש בקופינג ומעיף אותו, קופינג נפגע אך חוזר לעצמו. זאנגוס נפגע קשה מהרעל ולא מצליח להתעשט.
לפתע, מופיע אותו בחור עם הצ'ימצ'אר שנישק אותך, ''אני לא אוותר עליך.'' הוא אומר בחיוך ומוציא את צ'ימצ'אר שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה הולך לעבר הקהל הגדול שעומד בהיסטריה ואתה לא מבין למה.
אתה עובר בכוח בין האנשים, דוחף כמה, ומגיע להתחלה, אתה רואה נערה יפה בערך בגיל שלך עם פיקאצ'ו מנצחת בחור אחד עם באטרפריי.
הקהל שואג למראה הניצחון, והנערה מחייכת לכולם.[/b][/color][/SIZE]