-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 28 2010, 07:42 PM
[b]
עומר~
צקיוריטה משתמשת בצעקה ופ'וציאנה נרתע, וציקוריטה שולחת עלי תער נוספים שחלקם הגדול פוגע בפ'וציאנה. הוא מתעצבן ומשתמש בדחיפה שפודעת בציקוריטה "עכשיו מתקפת חול!" מצווה המאמן
[/b][/quote]
"צ'יקוריטה תנסי הישתמש בעלה שעל הראש שלך כדי לפזר את החול ואז עלי טער ודחיפה!"
-
עומר~
ציוקירטה משתמשת בעלה שלה ומצליחה להדוף את רוב מתקפת החול, ואז שולחת מתקפת עלי תער שפוגעים בפ'וציאנה שלא מצליח להתחמק "אל תוותר, נשיכה!" קורא המאמן, ופ'וטציאנה מתרומם לאט לאט מהקרקע, רץ אל עבר ציקוריטה ונושך אותה בעלה, בעוד היא דוחפת אותו. שניהם נפצעים מההתקפה, אולם פ'וציאנה פצוע יותר "קדימה, אל תוותר! מתקפת חול ואז נשיכה!" מצווה המאמן.
אופיר~
אתה מתעלם משרומיש וממשיך בדרככך, ולאחר כחצי שעה אתה שומע לפתע משק כנפיים. אתה מביט כלפי מעלה ומבחין בקבוצה של סטארלי פראיים נוחתים על עץ לא רחוק ממך. אתה קולט אחד שקרוב יותר אלייך.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/img]
מור~
הוא מעולף, הוא לא יכול להילחם עד שתטפל בו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לרביטר מגיח החוצה ומחייך לעברך, הוא נעמד מול המאמנת מוכן לקרב "צא החוצה, זיגזגון!" היא קוראת ומשחררת החוצה זיגזגון מוכן לקרב
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/263.png[/img]
נדב~
"פשוט תמשיך עם השביל, הוא מוביל ישר לעיר" היא אומרת לך "ואני מצטערת, אין מה לעשות בינתיים, אבל אני בטוחה שהוא יחזיק מעמד" היא מוסיפה "טוב, אז להתראות לך" היא אומרת בשתיקה ומתחילה ללכת משם.
קאי~
אתה מחזיר במהירות את איווי לפוכדור שלו, ואתה מתחיל לרוץ מהמקום כשהבידרילים רודפים אחרייך. אתה ממשיך לרוץ והם רודפים אחרייך. אתה מגיע לפתע לאגם קטן, וקופץ פנימה במהירות, והבידריילים עפים וממשיכים קדימה.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 29 2010, 04:06 PM
[b]
מור~
הוא מעולף, הוא לא יכול להילחם עד שתטפל בו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לרביטר מגיח החוצה ומחייך לעברך, הוא נעמד מול המאמנת מוכן לקרב "צא החוצה, זיגזגון!" היא קוראת ומשחררת החוצה זיגזגון מוכן לקרב
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/263.png[/img]
[/b][/quote]
'מעולה, לרביטר הוא סוג אבן והוא חזק על סוג נורמלי כמו זיגזגון' אחשוב לעצמי בשמחה.
"קדימה לארביטאר" תשתמש בצווחה ומיד לאחר מכן עבור לסופת חול!" אצווה על לרביטר
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 29 2010, 04:06 PM
[b] עומר~
ציוקירטה משתמשת בעלה שלה ומצליחה להדוף את רוב מתקפת החול, ואז שולחת מתקפת עלי תער שפוגעים בפ'וציאנה שלא מצליח להתחמק "אל תוותר, נשיכה!" קורא המאמן, ופ'וטציאנה מתרומם לאט לאט מהקרקע, רץ אל עבר ציקוריטה ונושך אותה בעלה, בעוד היא דוחפת אותו. שניהם נפצעים מההתקפה, אולם פ'וציאנה פצוע יותר "קדימה, אל תוותר! מתקפת חול ואז נשיכה!" מצווה המאמן.
[/b][/quote]
"קדימה צ'יקוריטה אל תוותרי תשלחי שוב עלי טער עם שילוב של אבקת רעל ואז דחיפה!"
-
[b] קאי~
אתה מחזיר במהירות את איווי לפוכדור שלו, ואתה מתחיל לרוץ מהמקום כשהבידרילים רודפים אחרייך. אתה ממשיך לרוץ והם רודפים אחרייך. אתה מגיע לפתע לאגם קטן, וקופץ פנימה במהירות, והבידריילים עפים וממשיכים קדימה. [/b][/quote]
אני עולה קצת למעלה ומוציא את הראש לבדוק אם הם נעלמו: ואם כן אני יוצא מהאגם, אם לא אני לוקח במהירות הרבה אוויר ונכנס פנימה לתוך האגם.
-
[b] אופיר~
אתה מתעלם משרומיש וממשיך בדרככך, ולאחר כחצי שעה אתה שומע לפתע משק כנפיים. אתה מביט כלפי מעלה ומבחין בקבוצה של סטארלי פראיים נוחתים על עץ לא רחוק ממך. אתה קולט אחד שקרוב יותר אלייך.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/img]
[/b][/quote]
"אוקיי פיצ'ו, בוא נראה אם נוכל ללכוד פוקימון! " אומר בהתרגשות ואוציא את פי'צו מהפוכדור שלו
"תתקוף את הסטארלי הזה במכת ברק! "
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 28 2010, 08:42 PM
[b] דודי~
אתה מתקדם יחד עם סינדיקוויל ואתה נכנס לדרך 29 המובילה לעיר צ'ארינגרוב. אתם צועדים יחדיו, ולפתע אתה מבחין בסידוט קטן שמקפץ ליד אחד העצים. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/273.png[/img] [/b][/quote]
'אני רוצה אותו ! ' אחשוב לעצמי .
" סינדקוויל גחלת ! "
-
דודי~
סינדיקוויל קופץ קדימה ושולח גחלת שפוגעת ישירות בסידוט המופתע שנופל על הקרקע. הוא מתרומם במהירות אבל נראה שהוא סתם עומד שם ולא עושה כלום.
אופיר~
פ'יצו מגיח החוצה מהפוכדור שלו וקופץ על העץ במהירות, סטארלי מבחין בו ומנסה לעוף אבל פ'יצו מצליח לשלוח מכת ברק ולחשמל אותו. סטארלי נפצע בינוני. הוא עף למעלה וצונח לעבר פ'יצו עם מתקפה מהירה ופוגע בו.
קאי~
אתה מוציא את ראשך מהאגם ומבחין שהם נעלמו כבר. אתה יוצא החוצה מהאגם, ומייבש את עצמך. אתה מתחיל ללכת משם, ולפתע אתה קולט וופר קטן יוצא מהאגם.
עומר~
ציקוריטה מתאושש ושולח עלי תער יחד עם אבקת רעל, מפ'וציאנה סופג מכה ישירה והוא נופל מעולף על הקרקע "אוי לא!" אומר המאמן בעצב. ציקוריטה מסתובבת אלייך והיא קופצת משמחה.
מור~
"השתמש במהירות שלך!" קוראת המאמנת, וזיגזגון רץ במהירות קדימה, ולא מושפע מהצווחה! המאמנת מחייכת "זאת יכולת מיוחדת של זיגזגון, בתנאי שטח מסויימים המהירות שלו כל כך גבוהה שהוא לא יכול לשמוע מתקפות של רעש" היא אומרת אותך "הצלחתי לגרום לו ללמוד את זה בעצמי" היא אומרת לך בחיוך "עכשיו, מתקפה מהירה!" היא קוראת. לרביטר שולח סופת חול, אולם זיגזגון מצליח להתחמק ממנה ולפגוע בלרביטר! לרביטר מופתע מזה שנפגע, אבל מיד קם על רגליו "זיגזגון, צוות כפול!" היא מצווה וזיגזגון משתכפל ל10 כפילים.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 30 2010, 12:30 PM
[b] אופיר~
פ'יצו מגיח החוצה מהפוכדור שלו וקופץ על העץ במהירות, סטארלי מבחין בו ומנסה לעוף אבל פ'יצו מצליח לשלוח מכת ברק ולחשמל אותו. סטארלי נפצע בינוני. הוא עף למעלה וצונח לעבר פ'יצו עם מתקפה מהירה ופוגע בו. [/b][/quote]
"פיצ'ו תשתמש בגל הלם כדי לשתק את סטארלי ולאחר מכן תתקוף שוב במכת ברק! "
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 30 2010, 12:30 PM
[b] קאי~
אתה מוציא את ראשך מהאגם ומבחין שהם נעלמו כבר. אתה יוצא החוצה מהאגם, ומייבש את עצמך. אתה מתחיל ללכת משם, ולפתע אתה קולט וופר קטן יוצא מהאגם. [/b][/quote]
אני בודק אם משהו לא נפל לי שהייתי באגם ואז פונה אליו.
"שלום לך מה אתה רוצה?"אני שואל אותו ומתכופף לידו.
-
קאי~
אתה פונה לוופר ובודק מה הוא מחפש "וופר?" שואל וופר ומסתכל עליך במבט פליאה כזה. לאחר מכן הוא ממשיך ללכת משם אל עבר עץ סמוך.
אופיר~
פ'יצו משתמש בגל הלם שנשלח לעבר סטארלי אבל סטארלי מצליח להתחמק והוא תוקף במתקפת כנף, אולם פ'יצו מפתיע אותו עם מכת ברק חזקה במיוחד שפוגעת בו ישירות והוא מתרסק על הקרקע, מעולף. כעבור כמה שניות, פ'יצו מסתחרר גם הוא ממתקפת הברק ששלח ונופל על הקרקע מסוחרר.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 30 2010, 01:26 PM
[b] קאי~
אתה פונה לוופר ובודק מה הוא מחפש "וופר?" שואל וופר ומסתכל עליך במבט פליאה כזה. לאחר מכן הוא ממשיך ללכת משם אל עבר עץ סמוך. [/b][/quote]
אני עוקב אחרי לבדוק מה הוא עושה.
-
[quote][i]Originally posted by The Pope D'angelo Dinero[/i]@Mar 30 2010, 01:26 PM
[b] אופיר~
פ'יצו משתמש בגל הלם שנשלח לעבר סטארלי אבל סטארלי מצליח להתחמק והוא תוקף במתקפת כנף, אולם פ'יצו מפתיע אותו עם מכת ברק חזקה במיוחד שפוגעת בו ישירות והוא מתרסק על הקרקע, מעולף. כעבור כמה שניות, פ'יצו מסתחרר גם הוא ממתקפת הברק ששלח ונופל על הקרקע מסוחרר. [/b][/quote]
"פיצ'ו היית מצוין תחזור עכשיו ותנוח " אומר ואכניס את פיצ'ו לפוכדור
"סטארלי אתה שלי! " אכריז לאחר מכן בהתרגשות ואזרוק פוכדור ריק על סטארלי
-
[b]
מור~
"השתמש במהירות שלך!" קוראת המאמנת, וזיגזגון רץ במהירות קדימה, ולא מושפע מהצווחה! המאמנת מחייכת "זאת יכולת מיוחדת של זיגזגון, בתנאי שטח מסויימים המהירות שלו כל כך גבוהה שהוא לא יכול לשמוע מתקפות של רעש" היא אומרת אותך "הצלחתי לגרום לו ללמוד את זה בעצמי" היא אומרת לך בחיוך "עכשיו, מתקפה מהירה!" היא קוראת. לרביטר שולח סופת חול, אולם זיגזגון מצליח להתחמק ממנה ולפגוע בלרביטר! לרביטר מופתע מזה שנפגע, אבל מיד קם על רגליו "זיגזגון, צוות כפול!" היא מצווה וזיגזגון משתכפל ל10 כפילים. [/b][/quote]
"הזיזגון הזה חזק!" אומר בזעם.
"לארביטר השתמש בסופת חול שתפגע בכל הכפילים ואז תשלח צרחה לעבר סופת החול, יכול להיות שזה ישמע לך מוזר אבל סמוך עליי זה יעבוד!" אומר לו בביטחון.
-
מור~
לרביטר משתמש בסופת חול שעפה לעבר הכפילים ומתחילה להעיף אותם אחד אחד ולבסוף פוגעת באמיתי! זיגזגון מועף לאחור מסופת החול, בשילוב עם צרחה של לרביטר, והוא נפצע קשה בגלל יתרון הסוג של לרביטר "אל תוותר, חפירה!" מצווה המאמנת, וזיגזגון חופר באדמה.
אופיר~
אתה מחזיר את פ'יצו לפוכדור שלו וזורק פוכדור ריק על סטארלי. סטארלי נשאב פנימה והפוכדור נע מספר פעמים, ולבסוף נעצר.
סטארלי נלכד!
קאי~
אתה עוקב אחריו, ולאחר כמה רגעים אתה מבחין שהוא אוכל כמה פירות שהיו מוחבאים שם. הוא גומר לאכול ופונה חזרה לכיוון האגם.