-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 29 2010, 10:38 AM
[b] [color=green]סם-[/color]
"אין לך מה להודות לי עזרנו אחד לשני. אני בריאן דרך אגב.
תגיד אולי אתה רוצה להלחם? יש עוד זמן למבחנים הקבוצתיים וזה יעזור לנו להתחזק."
[/b][/quote]
"קרב?...אניב חיים לא אסרב לזה!"אני מריע בשמחה,
"בוא נתחיל מייד, תקוף אותו בהצלפת גפן בלבאזור וחכה לראות כיצד הוא יגיב"אני נותן לבלבאזור פקודה להתחלת הקרב.
-
[color=green]סם-[/color]
בלבאזור משתמש בהצלפת גפן ואזוריל מצליח להתחמק ומשתמש בבועות לכיוונו של בלבאזור.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 29 2010, 11:11 AM
[b] [color=green]סם-[/color]
בלבאזור משתמש בהצלפת גפן ואזוריל מצליח להתחמק ומשתמש בבועות לכיוונו של בלבאזור. [/b][/quote]
"אוקיי בלבאזור, תתחמק מזה, ולאחר מכן רוץ לעבר אזוריל, והשתמש בדחיפה, אך לא עליו אלא לצידו, כך שלאחר שתעשה זאת אתה תהיה ליד גבו של אזוריל, מובן?, משם תשתמש עליו בהצלפת גפן מטווח אפס!"אני מדריך אותו.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 29 2010, 12:20 AM
[b] [color=red]יואב-[/color]
"פוצ'ינה תשתמש גם בהתקפה מהירה!" שני הפוקימונים מתנגשים ונהדפים אחורנית. "פוצ'ינה נשיכה!" קרול אומרת ופוצ'ינה מתקרב אל ינמה עם פיו פעור.
[/b][/quote]
"מהר ינמה תשתמש בהכפלה וישר דחיפה בכל הכוח"
-
[b]
[color=green]אלכס-[/color]
המהלך מצליח ובלבאזור מסיים את הסלול. הבוחן אמר שציונך יעבור הלאה ושיש עוד זמן עד למבחנים הקבוצתיים. מה תעשה בזמן הפנוי?
[/b][/quote]
"כל הכבוד בלבא !" אני אומר לבלבא ומלטף אותו .
אני נותן לו אוכל ושואל "אתה רוצה להיכנס לכדור ? ו"מושיט את הכדור לעברו.
בלבא התרחק קצת אחורה ומביעה סירוב .
"הבנתי ,אז בוא נלך לחפש קרב פוקימונים ! " אי אומר ומתחל לסרוק את הסביבה .
----------------
אני יכול כבר לתפוס פוקימונים ?
-
[b] [color=blue]תומר-[/color]
גם אתה וגם המאמן השני עברתם את החומה בזכות הרעיון שלך. הבוחן אמר שציונך יעבור הלאה ושיש עוד זמן עד למבחנים הקבוצתיים. מה תעשה בזמן הפנוי? [/b][/quote]
בזמן הפנוי אני רוצה לאמן את סטארלי ולהכיר את שאר חברי צוות לייט במחנה האימונים
מתי כבר אפשר לתפוס עוד פוקימונים?
-
שמתי תמונה
שם משתמש:rebbitt
שם דמות:גון אס (JON S)
תמונה:[img]http://i40.tinypic.com/2eurkls.png[/img]
הצוות שלכם: לייט
רקע: (מושקע) היי אני גון אס ואני הולך בקרוב להצטרף לצוות לייט אני כול כך שמח שאני הולך לעזור לטהר את העולם הזה מכול השנאה והאלימות אבל לפני זה אני רוצה לספר את הסיפור שלי ...
אני גון נולדתי לאמא מתאמת פוקמונים מאוד מפורסמת ואבא שלי נרצח כשאיתי בן שמונה בעצם מאותו רגע שבו אבא נרצח רק התחילה להיפתח בי מין שנה כלפי כול האנשים בעולם ובגלל זה אני שונה אי צדק ואלימות, אני בחיים לא מקלל או רב מכות ובגלל זה כששמתי על צוות לייט ועל מטרות של הצוות החלטתי שאני מצטרף לצוות הזה ועוזר להם להגשים את המטרות שלו.
גון גם מאוד אוהב פוקמונים והוא מתייחס עלים בצורה שווה לאייך שהוא מתייחס לכול האנשים בעולם, גון חושב שבני האדם והפוקימונים צריכים לחיות כשווים ושבני האדם צריכים לטפח ולארות את יופיים של הפוקימונים בגלל זה הוא אחליט להיות גם מתאם פוקימונים בנוסף לשירותו בצוות לייט
ציוד:
פוקימון התחלתי: פיצ'ו
הערות/בקשות
-
שם משתמש: Lugia_Master
שם דמות: סאם מאטיו
תמונה: [img]http://img185.imageshack.us/img185/7940/silvern.png[/img]
הצוות שלכם: דארק
רקע: סאם נולד בכפר קטן בשם רוהאן.משפחתו הייתה עוסקת בטיפוח פוקימונים ובכישוריהם בשביל להעשיר את הכפר ולפתח אותו.צוות לייט שמע על פעולותיה של משפחהת מאטיו ולכן רצתה לצרף את אנשיי הכפר אל הצוות. סאם תמיד היה נגד רעיון המשפחה, תמיד היה מנודה ממנה משום שלא התעניין בטיפוח הפוקימונים.
לילה אחד, התרחשה מהומה בכפר רוהאן אשר החרידה את כולה! צוות לייט חטף את הפוקימונים הטובים ביותר של הכפר ולמטרותיה ונטש את הכפר.
כאשר סאם ראה את משפחתו כואבת ובוכה, ידע שעכשיו הגיע התור שלו,ולכן,סאם בחר לצאת למסע נגד צוות לייט,והבטיח שיום אחד עוד יחזור והכפר ישגשג.
ציוד: לא למלא. כאן יהיה רק ציוד מיוחד. פוקדורים יש לכם ללא הגבלה, פוקדורים מיוחדים תצטרכו להרוויח ובכלל חפצים תצטרכו להרוויח דרך משימות או כדומה. אין כסף במשחק.
פוקימון התחלתי: פוצ'יאנה
הערות/בקשות:
*תמונה אערוך בעוד רגע
*אם הרקע לא מתאים לך אני יכול לשנות(מרחתי אותו קצתXD)
*שיהיה משחק מהנה :D
-
טופס רישום:לא הבנתי מה לרשום פה
שם משתמש:shlomii4
שם דמות:דילן סקריפט
תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/img]
הצוות שלכם:צוות לייט
רקע:סם נולד למשפחה עשירה במחוז דלוג,היו לדלוג הרבה בתים בכל רחבי המחוז כך שהוא היה עובר הרבה בין אחד לשני.
אביו של סם,ג'ון- היה מאמן חזק שהפך למוח חזית בסינו ואימו סנדי הייתה מתאמת טובה שניצחה בפסטיבל הגדול בהואן,הסיפור התחיל ככה:סם היה באחוזה מפוארת בדלוג שזה קרה,כהוא גילה שצוות בלאנס הרס את בניין החזית של אביו ושצוות דארק הרס את הפסטיבל שג'וטו שאמו התמודדה שם,הוא רצה לנקום אך הוא לא ידע איך.
ימים לאחר מכן צוות דארק פרץ לביתו והרס אותו מאוד וסם כמעט מת ללא עזרת המאבטחים הרבים שהיו באחוזה באותו זמן במזל,סם אהב מאוד את אימו והאמין שלהמתאמים יודעים איך לתקשר עם הפוקימונים שלך כי הם מראים את היופי שלהם ולא נלחמים בהם בצורה טיפשית,יום אחד שסם הסתובב לו ברחוב בדרכו לביתו הוא ראה שלט מוזר מאוד שכתוב שם שצוות לייט מחפש חיילים שיילחמו בצוותים האחרים ושיגלו את הפויקמונים המוזהבים,סם ישר נדלק על הרעיון והלך למבחני הקבלה ואת זאת הוא סיפר אך ורק לאמו כי הוא הרגיש שאביו לא היה מבין אותו.
ציוד: לא למלא. כאן יהיה רק ציוד מיוחד. פוקדורים יש לכם ללא הגבלה, פוקדורים מיוחדים תצטרכו להרוויח ובכלל חפצים תצטרכו להרוויח דרך משימות או כדומה. אין כסף במשחק.
פוקימון התחלתי:פיצ'ו
הערות/בקשות:להירשם
-
[color=green]סם-[/color]
בלבאזור לא מצליח להתחמק לחלוטין מהבועות. הוא משתמש בדחיפה ומגיע ליד אזוריל, הוא משתמש בהצלפת גפן ואזוריל נפצע קשה, הפגיעה הייתה ישירה. "אזוריל אתה בסדר? אתה רוצה להמשיך?" אזוריל מהנהן בראשו ומשתמש שוב בבועות.
[color=red]יואב-[/color]
ינמה משתמש בהכפלה אבל פוצ'ינה מצליח לנשוך את ינמה האמיתי. עם הנשיכה ינמה משתמש בדחיפה, דבר הגרם לפוצ'ינה להדף על הקיר ולקבל מכה חזקה. פוצ'ינה נראה קצת מבולבל.
[color=blue]תומר-[/color]
אתה יכול לנצל את הזמן הפנוי לחפש פוקימונים לתפיסה. מה תרצה להכיר אנשים מהצוות או לחפש פוקימונים פראיים בים?
[color=blue]ג'ון-[/color]
אתה נמצא במחנה הגיוסים של צוות לייט הנמצא ליד הים. אתה רואה את אחראית הגיוסים קייט רייט מתקרבת לבמה ומתחילה לנאום: "אני שמחה לראות את כולכם. צוות לייט הינו צוות שרוצה לשמור על טוהר אך בכדי לעשות זאת אנחנו חייבים להיות חזקים. בצוות אנחנו פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אנחנו נחלק אותכם לצוותים אחרי שתעברו את המבחנים האישיים. המבחן הראשון בודק מקוריות וכוח. כל אחד מכם יצטרך לעבור חומה בגובה שישה מטרים יחד עם הפוקימון שלו שכמובן שמי שרק יעוף לצד השני של החומה מראה שהוא חסר מקוריות. תתחילו!" חלק מהמגוייסים רצים לכיוון החומה לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
[color=red]סאם-Lugia_Master-[/color]
הרקע מספיק טוב בשבילי אתה בפנים. רק תחליף שם בבקשה כי כבר יש סם וזה נורא דומה.
אתה נמצא במחנה האימונים של צוות דארק הנמצא באמצע יער. אתה רואה את אחראית הגיוסים טינה ברקר עולה לבמה ומתחילה לנאום: "ברוכים הבאים. בצוות דארק אתם נדרשים להיות הכי חזקים שאפשר. לכן המחנה בנוי משני חלקים. בחלק הראשון יש את המבחנים האישיים ובחלק השני את המבחנים הקבוצתיים. בצוות דארק פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אז בואו נתחיל לעבוד במקום לדבר! "מאחורי הדלת הזאת יש חלק מהיער שהוא מלא בעצים דקים יחסית. עליכם לשבור כמה שיותר עצים במתקפה אחת. חשבו טוב איך אתם עומדים לעשות את זה." חלק מהמגוייסים רצים לכיוון היער לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
[color=blue]סם-shlomii4-[/color]
גם ממך אני צריך שתחליף שם.. אתה כבר הסם השלישי במשחק.. חחח
חוץ מזה אתה בפנים
אתה נמצא במחנה הגיוסים של צוות לייט הנמצא ליד הים. אתה רואה את אחראית הגיוסים קייט רייט מתקרבת לבמה ומתחילה לנאום: "אני שמחה לראות את כולכם. צוות לייט הינו צוות שרוצה לשמור על טוהר אך בכדי לעשות זאת אנחנו חייבים להיות חזקים. בצוות אנחנו פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אנחנו נחלק אותכם לצוותים אחרי שתעברו את המבחנים האישיים. המבחן הראשון בודק מקוריות וכוח. כל אחד מכם יצטרך לעבור חומה בגובה שישה מטרים שכמובן שמי שרק יעוף לצד השני של החומה מראה שהוא חסר מקוריות. תתחילו!" חלק מהמגוייסים רצים לכיוון החומה לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Mar 30 2010, 01:53 AM
[b]
[color=blue]ג'ון-[/color]
אתה נמצא במחנה הגיוסים של צוות לייט הנמצא ליד הים. אתה רואה את אחראית הגיוסים קייט רייט מתקרבת לבמה ומתחילה לנאום: "אני שמחה לראות את כולכם. צוות לייט הינו צוות שרוצה לשמור על טוהר אך בכדי לעשות זאת אנחנו חייבים להיות חזקים. בצוות אנחנו פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אנחנו נחלק אותכם לצוותים אחרי שתעברו את המבחנים האישיים. המבחן הראשון בודק מקוריות וכוח. כל אחד מכם יצטרך לעבור חומה בגובה שישה מטרים יחד עם הפוקימון שלו שכמובן שמי שרק יעוף לצד השני של החומה מראה שהוא חסר מקוריות. תתחילו!" חלק מהמגוייסים רצים לכיוון החומה לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני מסתכל על החומה בודק אם אני מצליח לראות את עקצה שלה וחושב לעצמי ~אולי יש בחומה מתג סודי שפותחה דלת לצד השני~
-
[b]
[color=red]סאם-Lugia_Master-[/color]
אתה נמצא במחנה האימונים של צוות דארק הנמצא באמצע יער. אתה רואה את אחראית הגיוסים טינה ברקר עולה לבמה ומתחילה לנאום: "ברוכים הבאים. בצוות דארק אתם נדרשים להיות הכי חזקים שאפשר. לכן המחנה בנוי משני חלקים. בחלק הראשון יש את המבחנים האישיים ובחלק השני את המבחנים הקבוצתיים. בצוות דארק פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אז בואו נתחיל לעבוד במקום לדבר! "מאחורי הדלת הזאת יש חלק מהיער שהוא מלא בעצים דקים יחסית. עליכם לשבור כמה שיותר עצים במתקפה אחת. חשבו טוב איך אתם עומדים לעשות את זה." חלק מהמגוייסים רצים לכיוון היער לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
[color=blue]סם-shlomii4-[/color]
גם ממך אני צריך שתחליף שם.. אתה כבר הסם השלישי במשחק.. חחח
חוץ מזה אתה בפנים
אתה נמצא במחנה הגיוסים של צוות לייט הנמצא ליד הים. אתה רואה את אחראית הגיוסים קייט רייט מתקרבת לבמה ומתחילה לנאום: "אני שמחה לראות את כולכם. צוות לייט הינו צוות שרוצה לשמור על טוהר אך בכדי לעשות זאת אנחנו חייבים להיות חזקים. בצוות אנחנו פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אנחנו נחלק אותכם לצוותים אחרי שתעברו את המבחנים האישיים. המבחן הראשון בודק מקוריות וכוח. כל אחד מכם יצטרך לעבור חומה בגובה שישה מטרים שכמובן שמי שרק יעוף לצד השני של החומה מראה שהוא חסר מקוריות. תתחילו!" חלק מהמגוייסים רצים לכיוון החומה לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה? [/b][/quote]
אני שיניתי לדילן :D
"קדימה בואו נתחיל לרוץ" אמלמל לעצמי וארוץ אל עבר החומה ושיבוא התור שלי אני אתפוס בחומה חזק ואקפוץ מעבר לה
-
[b] [color=red]סאם-Lugia_Master-[/color]
אתה נמצא במחנה האימונים של צוות דארק הנמצא באמצע יער. אתה רואה את אחראית הגיוסים טינה ברקר עולה לבמה ומתחילה לנאום: "ברוכים הבאים. בצוות דארק אתם נדרשים להיות הכי חזקים שאפשר. לכן המחנה בנוי משני חלקים. בחלק הראשון יש את המבחנים האישיים ובחלק השני את המבחנים הקבוצתיים. בצוות דארק פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אז בואו נתחיל לעבוד במקום לדבר! "מאחורי הדלת הזאת יש חלק מהיער שהוא מלא בעצים דקים יחסית. עליכם לשבור כמה שיותר עצים במתקפה אחת. חשבו טוב איך אתם עומדים לעשות את זה." חלק מהמגוייסים רצים לכיוון היער לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה? [/b][/quote]
אשנה את השם לרנדי
------------------------------------
*סוף סוף אני מתחיל את המסע* חושב לעצמי ומתרגש.
אני מתחיל לרוץ לכיוון היער בלי היסוס (:
-
[b]
[color=red]יואב-[/color]
ינמה משתמש בהכפלה אבל פוצ'ינה מצליח לנשוך את ינמה האמיתי. עם הנשיכה ינמה משתמש בדחיפה, דבר הגרם לפוצ'ינה להדף על הקיר ולקבל מכה חזקה. פוצ'ינה נראה קצת מבולבל.
[/b][/quote]
"כל הכבוד ינמה עכשיו תשתמש מהר בהתקפה מהירה לפני שתיגמר לו הבלבול"
-
[color=green]אלכס-[/color]
סליחה ששכחתי..
אתה יכול לחפש פוקימונים פראיים אם אתה רוצה
אתה ופיצ'ו מחפשים איזה מתג אך כלום לא נראה לעין, נראה שזאת סתם חומה... פתאום מתחילים לצאת גפנים מתוך החומה שיוצרים סוג של מדרגות.. כנראה יש פוקימוני עשב בצד השני של החומה. הגפנים מופיעים רק לשניות ספורות... יהיה מסוכן לנסות לעלות עליהם כל עוד לא בטוח שהן לא יזוזו.
[color=blue]דילן-[/color]
תורך הגיע ואתה מנסה לקפוץ מעבר לחומה אך אינך מגיע לקצה.. בנוסף, פיצ'ו שלך נשאר על הרצפה. פתאום מתחילים לצאת גפנים מתוך החומה שיוצרים סוג של מדרגות.. כנראה יש פוקימוני עשב בצד השני של החומה. הגפנים מופיעים רק לשניות ספורות... יהיה מסוכן לנסות לעלות עליהם כל עוד לא בטוח שהן לא יזוזו.
[color=red]רנדי-[/color]
אתה מגיע ליער ורואה שהעצים מסודרים בטורים של 10 עצים בכל טור ובכל שורה יש 10 עצים (בעצם יש ריבוע של עצים..חחח). הבוחן מתקרב אלייך ואומר: "יש לך רק ניסיון אחד להוריד כמה שיותר עצים. תפתיע אותנו בטקטיקה מרשימה ומספר עצים גבוהה ותקבל את מירב הנקודות."
[color=red]יואב-[/color]
ינמה משתמש במכה מהירה אבל פוצ'ינה נראה שיצא מהבלבל וקופץ בכדי להתחמק. ינמה מתנגש בקיר וסובל נזק קשה. פוצ'ינה משתמשת בדחיפה ודוחפת את ינמה למרכז המגרש... המצב לא נראה טוב