-
[quote=אדון פריון;610350][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה הגעת לעיר אולדה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אלך לחפש פוקימון לצוות ולאימון
-
[quote=אדון פריון;610350][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמנים אומרים :"אנחנו צוות או שתמצא עוד פוקימון או שאין קרב!"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יגיד להם שאני הלך לחפש עוד פוקימון ובנתיים שיכקו לי כאן
-
[quote=אדון פריון;610350]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"פיקאצ'ו אל תחמוק" המאמן אומר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"חושב שהפיקאצ'ו שלך משהו?"אומר לו בטון מזלזל "צ'יקוריטה תשתמש בנגיחה ואז עוד נגיחה!"
אצעק לצ'יקוריטה
-
[quote=אדון פריון;610350]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה מצליח ומיסטי מחייכת אלייך ואומרת :"אני ממליצה לך לתפוס אחד הם חזקים מאוד"[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"כן הם באמת חזקים,נראה לי שאתפוס אחד מהם ומתקיפ כל הכבוד!מה דעתכך מיסטי לסיים את הקרב וכל הכבוד על הטיפ!"אני אומר למתקיפ ולמסטי וזורק פוקדור על הבידריל שהבסתי.
-
כינוי:coconut115
שם במשחק:טרי
תמונה\תיאור:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]
פוקימון התחלתי:[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/xdxomdknjtnk.png[/IMG]
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים שאצל פרופסור בירץ': לא לגעת
כסף: 3000$
ציוד: 5 פוכדורים פוקדע וחכה ישנה.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה את הוורפל ממקודם.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה פוצ'יאנה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?+פתחת את ע''מ 5 קיבלת ביצה.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*נגיחה ועשן[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]סינדווקויל מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן צוחק ואתה רואה שצ'יקוריטה שלך משותק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"פיקאצ'ו מכת ברק המכה פוגעת בצ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה זורק את הפוכדור ואתה תפסת בידריל.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?תפסת בידריל [URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/yv4ktnmmmmwz.png[/IMG][/URL]![/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#993300][FONT=Verdana]coconut115[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה יוצא מין הבית ואתה רואה פוקימון זחל ירוק.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610359]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*נגיחה ועשן[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]סינדווקויל מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"קדימה השתמש מהר בעשן כדי שלא יוכל לראות אותך ואז מהר נגיחה!" אומר לו
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]elbaz2008[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה פוצ'יאנה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?+פתחת את ע''מ 5 קיבלת ביצה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]?[/SIZE][/FONT][/quote]
אמשיך בדרכי פוצ'אנה לא מעניין אותי
-
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המאמן צוחק ואתה רואה שצ'יקוריטה שלך משותק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"פיקאצ'ו מכת ברק המכה פוגעת בצ'יקוריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוי לא!"אלחש לעצמי "צ'יקוריטה! אני יודע שהחשמל לא אמור כלכך להזיז לך תנסה לצאת מהשיתוק ולהשתמש בצרחה!"אצעק לצ'יקוריטה
-
[quote=אדון פריון;610359][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה את הוורפל ממקודם.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יחשוב בלב שאולי מגיע לו הזדמנות והוציא את צררמנדר והגיד לו להשתמש בלהביור על הוורמפל
-
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה זורק את הפוכדור ואתה תפסת בידריל.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
*מה בידריל יודע לעשות?
"בידריל תכיר את המאמן החדש שלך!מיסטי בואי נגמור את הקרב שלנו! מתקיפ בוא תמשיך את הקרב שלא סיימנו מול מיסטי!"אני אומר לבידריל,מיסטי ומדקיפ ומוכן בקוצר רוח לסיים את הקרב שלא נגמר.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הוורפל נפגע הוא עומד אבל רוצה להיכנס לפוכדור.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']elbaz2008[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הפוצ'יאנה לא מוכן לוותר.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]העשן פוגע בראלטס המבולבל, סינדווקויל פוגע בראלטס שמתעלף.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]צ'יקוריטה מתאוששת במהירות ופוגעת בפיקאצ'ו שמפסיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המאמן נותן לך את הפיקאצ'ו ואומר :"אני מאמן מתנות כל מי שמנצח אותי מקבל פוקימון קח את פיקאצ'ו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?יכול להיות שקיבלת פיקאצ'ו! האם תרצה אותו?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*עוקץ רעל ועוקץ.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מיסטי אומרת :"אני רוצה לנוח קצת אפשר להיצטרף אליך לכמה זמן?"[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;610374]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*עוקץ רעל ועוקץ.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי אומרת :"אני רוצה לנוח קצת אפשר להיצטרף אליך לכמה זמן?"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
"לבחורה מגיעה את הטוב ביותר ואם זה לדעתך הדבר הטוב אז אין לי בעיה את מוזמנת לכמה זמן שאת רוצה!מה דעתכם בנושא בידריל ומתקיף?"אני אומר למסטי ומחייך.
-
[quote=אדון פריון;610374][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הוורפל נפגע הוא עומד אבל רוצה להיכנס לפוכדור.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יזרוק עליו את הפוקדור
איזה מתקפות יש לוורפל
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]*עוקץ רעל ומכה.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הצלחת לתפוס את הוורפל.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?תפסת וורפל [[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT='Guttman Yad-Brush']URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yi5nmzeznwty.png[/IMG][/URL[/FONT][/FONT][FONT='Guttman Yad-Brush']]! [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT='Guttman Yad-Brush'][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי[/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush']בידריל עושה כן וכך גם מדקיפ.[/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush']מה תעשה?[/FONT]
[/FONT][/SIZE]