-
[I][B][COLOR=#33cc99][SIZE=6][COLOR=SeaGreen]שימו לב- מעכשיו כדי להריץ את המשחק יותר מהר, כל השתתפות בתור מעלה לפוקימון אקראי מהשישיה שלכם בין 20-11 נקודות ניסיון. כל אי השתתפות בתור או ויתור על תור מעלה לפוקימון אקראי מהשישיה שלכם 15-12 נק' ניסיון. אם יש לכם רק פוקימון אחד, כמובן שהוא ייבחר[/COLOR][/SIZE]
Farmer[/COLOR][/B][/I]- אתה במערה עם פוריגון, אך החיפוש לא נושא פרי. לא מצאתם כלום. התור העניק ל[I][B]פוריגון[/B][/I] שלך 18 נק' ניסיון.
[I][B][COLOR=#000000]DarkTiger-[/COLOR][/B][/I] אתה מאמן את הפוריגון שלך אימון בסיסי. האימון די מצליח וקיבלת 8 נקודות. התור העניק ל[I][B]מריפ[/B][/I] שלך 15 נק' ניסיון
[I][B][COLOR=Black]adidas[/COLOR][/B][/I]- אתה מטייל בפארק עד שאתה נתקל בפוקימון פראי:
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/2/23/Spr_4p_265.png[/IMG]רמה קרבית: 5. סוג: חרק.
שים לב! מידע על קרבות עם פוקימונים פראיים נוסף לעמוד הראשי. התור העניק ל[I][B]פוריגון[/B][/I] שלך 18 נק' ניסיון.
[I][B][COLOR=DarkRed]Shlomii4[/COLOR][/B][/I]- אתה מתאמן עם צ'ארמנדר בצורה בסיסית. מהאימון אתה מקבל לצ'ארמנדר 7 נק' ניסיון. התור העניק ל[I][B]צ'ארמנדר[/B][/I] שלך 17 נק' ניסיון.
[I][B][COLOR=#608aa0]Sanji[/COLOR][/B][/I]- אתה מתאמן אימון קרבי עם אלקיד. האימון לא מצליח ואתה לא מקבל ממנו שום נקודות ניסיון. התור העניק ל[I][B]אלקיד[/B][/I] שלך 20 נקודות ניסיון.
[B][I][COLOR=#000000]אלמוגסי[/COLOR][/I][/B]- אתה קונה חבל בריחה. התור העניק ל[I][B]מגנמייט[/B][/I] שלך 18 נקודות ניסיון.
[COLOR=#608aa0][I][B]RockStar:D-[/B][/I][/COLOR] אתה משוטט עם הפוקימון שלך ומוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem105.png[/IMG] פרי זריקה. פרטים על הפרי בעמוד הקניון. התור העניק ל[I][B]טוטודייל[/B][/I] שלך 15 נקודות ניסיון
[I][B][COLOR=#6a5acd]Tony Tony Chopper[/COLOR][/B][/I]- אתה מתאמן עם פוריגון אימון בסיסי. האימון לא הולך כל כך טוב ואתה מקבל רק 6 נק' ניסיון. התור העניק ל[I][B]דאסקל[/B][/I] שלך 11 נקודות ניסיון.
[COLOR=#8d8d8d][I][B]rm21-[/B][/I][/COLOR] אתה משוטט במערה אבל לא מוצא כלום. התור העניק ל[I][B]צ'מצ'אר[/B][/I] שלך 14 נקודות ניסיון
[I][B][COLOR=#608aa0]LACOSTE[/COLOR][/B][/I]- האימון הקרבי עם פוריגון לא הצליח. התור העניק ל[I][B]סטארלי[/B][/I] שלך 18 נקודות ניסיון.
[I][B][COLOR=green]ErWiN[/COLOR][/B][/I]- האימון הקרבי עם טרטוויג לא הצליח. התור העניק ל[I][B]טרטוויג[/B][/I] שלך 12 נקודות ניסיון.
[I][B][COLOR=#ff007f]Ritsuka Kun[/COLOR][/B][/I]- האימון הקרבי עם איגליבאף מצליח, ואתה מקבל 30 נקודות ניסיון. התור העניק לאיגליבאף שלך 20 נקודות ניסיון.
[SIZE=5]שחקנים שלא השתתפו\ויתרו על התור:
[/SIZE][SIZE=2][I][B][COLOR=#8d8d8d]Black Mamba[/COLOR][/B][/I][/SIZE]- באלבזור מקבל 14 נק' ניסיון.
[SIZE=2][COLOR=RoyalBlue][I][B][COLOR=Black]totodile[/COLOR][/B][/I][/COLOR][/SIZE]- צ'ארמנדר מקבל 13 נק' ניסיון
[SIZE=2][I][B][COLOR=#00ccdb]SnooP_DooG[/COLOR][/B][/I][/SIZE]- אלקיד מקבל 12 נק' ניסיון.
[SIZE=2][I][B][COLOR=#8d8d8d]elbaz2008[/COLOR][/B][/I][/SIZE]- טרפינץ' מקבל 13 נק' ניסיון
[SIZE=2][I][B][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Black]Valery [/COLOR][/COLOR][/B][/I][/SIZE]- צ'ארמנדר מקבל 13 נק' ניסיון.
זה הכל להפעם, תגובה הבאה מחר ב16:00
-
משוטט עם צ'ארמדר בפארק (עם אפשר עם שני הפוקמונים אז עם שניהם)
-
-
אני משוטט בפארק עם דאסקול כפוקימון ראשי ופוריגיון בתור פוקימון משני.
-
אני הולך לשוטטות עם טרטוויג בפארק
-
*יש לי יוזר בר של זה ועדיין לא קיבלתי פירוגן
עריכה:משוטט בפארק במקום עם צימצר
-
אשוטט בפארק עם אלקיד ופוריגון ואחפש פוקימון פראי / מאמן
-
טופס הרשמה:
שם משתמש: ranrevah
שם דמות: יואב
התחלתי: סקווירטל
-
רשום. לבחור פעולה.
אלה שמשתתפים במבצע הפוריגון! להודיע לי בפרטי על כך כדי שאני אדע לתת לכם אותו!
-
-
שם משתמש: פיקסלוק :)
שם דמות: אבי
התחלתי:טטודייל
בקשות והערות: אמממ כלום ^^
-
-
[QUOTE]adidas- אתה מטייל בפארק עד שאתה נתקל בפוקימון פראי:
רמה קרבית: 5. סוג: חרק.
שים לב! מידע על קרבות עם פוקימונים פראיים נוסף לעמוד הראשי. התור העניק לפוריגון שלך 18 נק' ניסיון.[/QUOTE]
אני רוצה להלחם עם צ/ארמנדר..
-
[quote=הראשון מהסוף;611173][B][I][COLOR=#8d8d8d]elbaz2008[/COLOR][/I][/B]- המשחק הזה שונה ממשחקי תפקידים אחרים. אין צורך לתאר בדיוק מה קורה, אלא רק לבחור פעולה. אחרי כמה תורות אני מקווה שתבין איך זה בדיוק הולך, ואם לא לא נורא, אני אסביר לך בפרטי.:wink: בכל מקרה, עשית אימון קרבי. האימון הקרבי נכשל, וטרפינץ' לא למד כלום הפעם.:(
.[/quote]
אלך לפארק ואחפש פוקימונים
-