פרק מותח היית לי תחושה שהפרק הזה יהייה עסוק בבחורה מעוד הפרק הקודם
דרך אגב מה שאמרת על אהבה זה דיי נכון
מחכה לפרק חמש
Printable View
פרק מותח היית לי תחושה שהפרק הזה יהייה עסוק בבחורה מעוד הפרק הקודם
דרך אגב מה שאמרת על אהבה זה דיי נכון
מחכה לפרק חמש
אחלה סיפור מעניין מאד D:
Tony Tony Choppe -כן אני יודע שזה נכון -_-
ותודה לך
רומה -תודה רבה
קראתי רק את שני הפרקים הראשונים בינתיים, אבל אני חייב להגיד שזה סיפור יפה, מעט כבד אבל נחמד מאוד לקריאה ...
ממש מוצלח
רומנטי ויפה
מקווה שיהיה המשך טוב
ובהצלחה:)
תודה רבה לכולם
עוד תגובות
וואו איזה יפה זה קראתי עכשיו את כל הפרקים
יפים כל אחד מהם !!
תודה רבה לך .
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][B][I][U]שימו לב! הדמויות שפירסמתם וכל כך רציתם שיכנסו לסיפור.יכנסו ,אך במועד מאוחר יותר !נא לחכות ולהתעזר בסבלנות תודה.[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=deepskyblue][I][U]פרק 5:דירה בפלורנטין[/U][/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#9932cc][SIZE=3][COLOR=black]אני יוצא החוצה לבדוק מה קורה ,כאשר כל צעד במדרגות הופך להיות הצעד הגורלי .[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#9932cc]
[B][SIZE=3][COLOR=#9932cc]המדרגות הרוסות מרעידת האדמה החזקה שהייתה הרגע ,אין נפש חיה ברחוב ,אולי כמה גופות פזורות פה ושם .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9932cc]"מה קורה פה?" אני שואל כאשר אין לי מענה לתשובה[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9932cc]אני צופה בירח ,ורואה את צבעו המשקף ארגמן ,צבעו האדום שזורם לי בדם .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#9932cc]צבעו האדום נראה כל כך בוהק עד כדי כך ,שלא מובן מה קרה ,אך צפיתי בירח והתעלפתי ...[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][I][U][SIZE=4][COLOR=deepskyblue]ישראל ,תל אביב ,16 במאי ,8 בבוקר [/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[U][I][B][SIZE=4][COLOR=deepskyblue],2018.[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/U]
[B][SIZE=3][COLOR=black]שקט כזה בפלורנטין שבתל אביב בחיים לא היה.בדרך כלל בבקרים יש עומס תנועה ופקקים רציניים .אך היום.. אף בן אדם לא יצא החוצה .כי אין מי שייצא החוצה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]השמש התגלתה ויום חם נוסף בישראל ,גופות שורצות על עמודי חשמל ובניינים הרוסים נשקפים לאורך הרחובות .עמודי חשמל שנפלו על בני אדם ומעכו אותם לגמרי ,מראה מצמרר.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני מתעורר לאט לאט ומגרד בעיניי ,פוקח את עיניי ורואה את הרחובות ואת המראה המזעזע .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"סבא.. סבא.." אני ישר אומר ורץ לעבר הדירה של סבא וסבתא ,המדרגות עדיין הרוסות אך צריך לעלות בזהירות שלא יקרה לך כלום או תיפצע.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני נכנס לדירה ,ושם השקט והחושך בדירה ,מרוב הוילונות שמסתירים את קרני האור [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני הולך בדירה ומחפש את סבא שלי , שנותר פגוע בתוך חדרו אחרי המוות של סבתא .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"סבא?" אני שואל ומחפש אותו בדירתו [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]החדר שלו פתוח ובכניסה לחדר אני רואה פתק מודבק על הדלת ,פתק דיי חדש ,סבא כתב אותו .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]רשום בו :[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=navy]"אנדי היקר ,[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]אני ממש מצטער ,אך אני חייב לגאול את עצמי מיסוריי .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]סבתא שלך הלכה לעולמה ,אך גם נפשי הלכה איתה והלב שלי נספה עימה.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]אני לא יודע מאיפה אסון הטבע הזה היכה בנו ,אך אני מבקש ,שמור על עצמך ,המשך את השושלת של משפחתנו ,לילדים ממך לא ציפיתי ,מרוב גילי המבוגר .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]אומרים שזקנים לא יודעים הרבה מרוב שהם סניליים או חירשיים ,אך את אסון הטבע הזה סבתא שלך חזתה .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]שמור על עצמך אנדי ,תשרוד ,סוף העולם אכן הגיע כמו שאמרת לי בבית הקפה .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]אני אוהב אותך מאוד נכדי היקר ,ואני מבקש אל תוותר על חייך בקלות כזו כמוני .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=navy]באהבה ,סבא ג'פרי"[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]נ.ב [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Garamond][COLOR=navy]תסגור אחריך את הדלת כשאתה יוצא מהדירה.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני קורא את המכתב ,ומתחיל לבכות ,מבלי לדעת מה קורה ,אני צועק כמה צעדים לעבר המטבח [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]ואני רואה שם כיסא על הרצפה ,מעל הכיסא אני מבחין ברגליו של סבא תלויות באוויר [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]וחבל היוצא מן התקרה וחונק את גרונו של סבא .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"לא!" אני צועק לעצמי ומבין ששום דבר לא יעזור [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]סבא שלי התאבד ושם קץ לחייו ,עכשיו אני צריך לחזור מהר הביתה ,בחולון הוריי ומשפחתי נמצאים ,שם אולי אוכל לקבל תשובות .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני יוצא מן הדירה במהירות וסוגר את הדלת בבכי על פי בקשת סבי .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני רץ החוצה ואני שומע אמבולנסים עושים הרבה רעש ברחובות ואוספים גופות ואת מי שנותר עדיין חי מן הטבח של אסון הטבע.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"וואוו ! יש פה מישהו ?" שואל מישהו מהאמבולנס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"כן ! אני !" אני צועק ומרים את ידי [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני נכנס לתוך האמבולנס ומתיישב ,מגישים לי ישר בקבוק מים ,כריך עם נקניק ומזריקים לי משהו לווריד[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"היי מה אתה מזריק לי ?" אני שואל את הבחור שמזריק לי את החומר המסוים[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]הוא עונה לי בפשטות "זה מחזק תאי דם ,אתה אחרי טראומה" אומר לך [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"איך נשארתם בחיים ?" שואל [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"בבתי החולים יש ממד"ים רבים ,איכשהו הקומות התחתונות של בית החולים לא קרסו " מסביר לך .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"ממש נס " אני אומר לו כבדיחה קלה .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"לאן נוסעים?" אני שואל אותו [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]הוא עונה לי "אנחנו נוסעים לבית החולים התקין היחיד" אומר [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"אתה יכול לעשות לי טובה?" אני שואל אותו [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"מה?" מגיב הבחור[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"תעצור אותי בחולון ,ליד ביתי ,אני רוצה לראות איך משפחתי ." אני אומר לו בכריזמה ומצפה שיסכים[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"אין לך מה לחפש בחולון" אומר [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"מה ? למה?" אני שואל בתמימות וכנראה לא רוצה לשמוע את מה שהוא רוצה לומר לי [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"חולון כולה ,לא שרדה את האסון " אומר [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"לא .. " אני אומר והדמעות זולגות מעיניי שוב [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אין לי לאן ללכת ,כילד בן 18 שאת בית ספר אפילו לא סיים ,אין לי לאן ללכת ואני לא יודע מה לעשות .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]כאשר אנחנו מגיעים לבית החולים ,הבחור מוציא אותי מן האמבולנס ואני שואל אותו [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"מה עכשיו?" אני שואל אותו .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"אין הרבה שורדים בארץ ... מי שכן שרד ,מעבירים אותו לאנגליה ,מבחינה גיאוגרפיה זה המקום הכי בטוח בעולם כרגע" אומר לך [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]האמבולנס ממשיך לנסוע אחרי שהצטייד בתרופות והחל לנסוע לכיוון שדה התעופה .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]שדה התעופה נראה כמו תוצאה של מלחמה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]כל המטוסים הרוסים ואין זכר למטוס פועל.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אך יש מטוס קל ששרד ומעלים אותי עליו . "שמך בבקשה?" שואל נציג במטוס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"אנדי " אני עונה לו בלי לפרט עליי יותר מדי .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]"ברוך הבא " אומר לי ואני נכנס למטוס .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני שם לב שפעם ראשונה בחיי אני נמצא במחלקה ראשונה ,חבל שדווקא מנסיבות כאלו .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אני מבחין באנשים היושבים לידי ,ואני רואה שם אנשים מגונדרים ,חליפות ,אנשים כנראה עם מטען כלכלי טוב .פרוטקציות... לא חושב.. הפעם זה צירוף מקרים .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]ה16 במאי זכור כתאריך שבו יצא מטוס ישראלי אחד ,ובו כמעט 500 איש .מכל רחבי הארץ .זה המטוס היחיד שיצא .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אף אחד בעולם לא יכול כרגע להסביר את מה שקורה לעולם או לסביבה .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]הדבר הזה לקח לי את המשפחה ,אסון הטבע מכה בנו בלי שנשים לב [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]במהירות עצומה .אבל חייבים לשרוד ,אבל האם יש תקווה?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]את זה עוד נגלה ונדע.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]המשך יבוא...[/COLOR][/SIZE][/B]
[/COLOR]
ממש אהבתי !! מסכן כולם מתו לו :(
ממש יפה אחי! אחלה פרק!
תודה רבה לכם.
הסיפורים שלך תמיד מפתיעים
מאן איזה פרק טוב זה יכול להיות סידרה מז'אנר על טבעי
איזה עצוב שאין הרבה אנשים בחיים
לפי מה שכתבת רוב הסיפור יתרחש באנגליה?
אני מחכה לפרק הבא.
חחח