-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"אני יכול להכנס לתיק שלך" הוא אומר,הוא נכנס לתיק ואתה בריצה נכנס לשביל הטיולים.
אחר כך אתה מגיע לבית הספר ובכיתה המורה כועסת ושואלת"היכן היית?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][COLOR="DarkOrange"]לפתע האור מפסיק,אתה קולט ביצה מרחפת מרחפת לעברך ומפילה אותך,מה תעשה?[/COLOR][/B[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"הגעתי מהעולם הדיגיטלי הוא אומר",בזמן שאתה חוקר את המכשיר את שם לב שיש שעון ושאתה מאחר לבית הספר באיחור של שעה!,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"לא לא ולא!" היא עונה לך בפחד וחשש,"אסור שידעו עליי" אחריי זה היא קופצת אליך לתיק,מה תעשה?B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"אני לא ראיתי את זה אף פעם",הוא עונה לך.
בעודך מסתכל על המכשיר המוזר אתה שם לב שהשעה כבר 9 ואתה מאחר בשעה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית",לפני שאתה מספיק להגיב למה שאמר אתה שם לב למכשיר מוזר שנוחת על ידך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"אני לא יודע טושירו" הוא אומר לך,שלפתע בידך מופיע מכשיר מוזר אשר בתוכו אתה מבחין בשעה ואתה שם לב שאתה מאחר באיחור גדול לבית הספר!,מה תעשה?[/B][/COLOR]
ל ranrevah -
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620463][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"אני יכול להכנס לתיק שלך" הוא אומר,הוא נכנס לתיק ואתה בריצה נכנס לשביל הטיולים.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אחר כך אתה מגיע לבית הספר ובכיתה המורה כועסת ושואלת"היכן היית?",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אני.. זה משהו אישי.." אני ממלמל ומתיישב במקומי.
-
[quote=adidas;620463][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"לא לא ולא!" היא עונה לך בפחד וחשש,"אסור שידעו עליי" אחריי זה היא קופצת אליך לתיק,מה תעשה?B][/B][/COLOR]
[/quote]
"אז מה אני יעשה? איך אני יחביא אותך הרבה זמן?"אני שואל מודאג וחושב 'אני הולך לחיות חיי שמירת סודות בפחד חבל!'
-
[COLOR=#00bfff][B][QUOTE] [/B]
[COLOR=#00bfff][B]אייס
"דיג'ימון זו מפלצת דיגיטלית",לפני שאתה מספיק להגיב למה שאמר אתה שם לב למכשיר מוזר שנוחת על ידך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][/QUOTE][/B]
[/COLOR][COLOR=black]"מה הדבר הזה?" אני שואל את היצור[/COLOR]
-
[QUOTE=adidas;620463"]
[COLOR="Red"][B]"אני לא יודע טושירו" הוא אומר לך,שלפתע בידך מופיע מכשיר מוזר אשר בתוכו אתה מבחין בשעה ואתה שם לב שאתה מאחר באיחור גדול לבית הספר!,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני באיחור לבי.. - רגע,איך אתה יודע את השם שלי?
ומה זה המכשיר המוזר הזה?..."
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"רגע אחד" אומרת המורה,אתה מסתובב אליה והיא אומרת "יש משהו שזז בתיק שלך מה זה?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="green"][B]*אתה מקבל 100 $ בגלל שהגבת ראשון בעמוד 5,להזכירכם תוכלו לקנות במרכז העיר אוכל ושתייה שיזרזו את גדילת הרמות של היג'ימונים בהתאם לרמה שלהם(כמה שיותר גבוה ככה כמה שפחות)[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][COLOR="DarkOrange"]לפתע האור מפסיק,אתה קולט ביצה מרחפת מרחפת לעברך ומפילה אותך,מה תעשה?[/COLOR][/B[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"הגעתי מהעולם הדיגיטלי הוא אומר",בזמן שאתה חוקר את המכשיר את שם לב שיש שעון ושאתה מאחר לבית הספר באיחור של שעה!,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"אל תדאג" היא אומרת לך בביטחון,"אני אתחבא לי בתיק ואתה תוכל ללכת לדבר הזה שנקרא בית ספר",מה תעשה?B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]"אני לא ראיתי את זה אף פעם",הוא עונה לך.
בעודך מסתכל על המכשיר המוזר אתה שם לב שהשעה כבר 9 ואתה מאחר בשעה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"מה איך? אנחנו חברים!" הוא אומר לך בתמימות רבה,אחר כך הוא אומר לך"אני לא יודע מה זה".
פתאום אתה רואה מולך את השעון המרכזי של הפארק ואתה מבין שאתה באיחור גדול לבית הספר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
ל ranrevah -
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם קמים לעוד יום שיגרתי,אמכם מעירה אותכם לבית הספר ואתם מתארגנים ויוצאים מן הבית.
בעודכם הולכים בפארק השכונתי אשר ריק מאנשים אתם רואים אור מבצבץ מאחורי המגלשה,מה תעשו?[/B][/COLOR]
-
[quote=adidas;620430]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אני לא ראיתי את זה אף פעם",הוא עונה לך.
[/quote]
*מאחר לאן?*
"אוי לא אני מאחר!" אומר. אתחיל ללכת ואקווה שהיצור המוזר הזה לא יעקוב אחרי
-
[QUOTE=adidas;620519][B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]"מה איך? אנחנו חברים!" הוא אומר לך בתמימות רבה,אחר כך הוא אומר לך"אני לא יודע מה זה".
פתאום אתה רואה מולך את השעון המרכזי של הפארק ואתה מבין שאתה באיחור גדול לבית הספר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
שיט, אני מאחר לבית הספר! טוב טסונאמון... אמרתה שאנחנו חברים אז אתה רוצה לחכות לי פה או שאני אקח אותך איתי לבית ספר?
-
[quote=adidas;620519][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הגעתי מהעולם הדיגיטלי הוא אומר",בזמן שאתה חוקר את המכשיר את שם לב שיש שעון ושאתה מאחר לבית הספר באיחור של שעה!,מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"שיט אני מאחר תקשיב תיכנס לתיק שלי, ותשדדל שאף אחד לא יראה אותך ותנסה לא לזוז הרבה."אני אומר מכניס אותו לתיק ורץ במהירות לבית הספר
-
[quote=adidas;620519][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"רגע אחד" אומרת המורה,אתה מסתובב אליה והיא אומרת "יש משהו שזז בתיק שלך מה זה?",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"התיק שלי.. ב.. גיל ההתבגרות!" אני חושב על משהו מופרך וצועק אותו.
"את יודעת.. הורמונים.." אני לאט מתחיל להחליש את הכל.
-
[quote=adidas;620463]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][COLOR=darkorange]לפתע האור מפסיק,אתה קולט ביצה מרחפת מרחפת לעברך ומפילה אותך,מה תעשה?[/COLOR][/B[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]?[/COLOR][/B][/quote]
"וואוו מה זה?" אני שואל את עצמי כאשר אני מביט בביצה בסקרנות נמרצת
"ביצה מטופשת" אני אומר
"הפלת אותי אין לך בושה?" אני שואל אותה בלי שהיא עונה לי אפילו ומחפש לראות מה מיוחד בביצה ואני בוחן אותה
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"תן לי לבדוק מה זה" אומרת לך בכעס,היא ניגשת ופותחת את התיק וכולך לחוץ,הי מוציאה מהתיק את טוקומון שנראה כחפץ דומם,"חח זאת הבוה שלו!"צועק ילד אחד,פתאום כל הכיתה מתחילה לצחוק עליך ואתה רואה את טוקומון במבט עצוב שמראה חרטה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="darkorange"][B]אתה מתקרב ובוחן את הביצה שלפתע היא זוהרת ונראית כאילו היא עומדת לבקוע,האור המסנוור מפיל אותך שוב,מהביצה מופיע [URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/yzv2yeymwntm.gif [/IMG][/URL], מה תעשה? [/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]"אתה מגיע לבית הספר בשעת ההפסקה,אתה מחפש את המורה בכדי להסביר לה ובחדר מורים את רואה את אמך ואת מורתך משוחחות,כאשר אמך שמה לב שאתה שם הי מסתכלת עליך במבט כועס,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"אל תדאג" היא אומרת לך בביטחון,"אני אתחבא לי בתיק ואתה תוכל ללכת לדבר הזה שנקרא בית ספר",מה תעשה?B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]אתה מגיע לשער בית הספר ולפתע אתה מגלה שדמיוימון עקב אחריך כאשר הוא צועק:"חכה!חכה לי ריוכה,אני חבר שלך!",אתה רואה שהילדים יוצאים להפסקה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"אני אתחבא פה",אתה רואה אותו נכנס אל תוך היער ומתחבא,"אני אחכה לך עד שתבוא",מה תעשה?[/B][/COLOR]
ל ranrevah -
-
[QUOTE=adidas;620588][B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]"אני אתחבא פה",אתה רואה אותו נכנס אל תוך היער ומתחבא,"אני אחכה לך עד שתבוא",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב , אני מעדיף לקחת אותך איתי , אבל אם אתה רוצה להישאר פה אז בסדר." אני יגיד לו ויתחיל ללכת בצעדים איטיים.
-
[quote=adidas;620588]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה מגיע לשער בית הספר ולפתע אתה מגלה שדמיוימון עקב אחריך כאשר הוא צועק:"חכה!חכה לי ריוכה,אני חבר שלך!",אתה רואה שהילדים יוצאים להפסקה,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][/COLOR][/quote]
"היי! כנס לתיק!" אומר ואדחוף אותו לתוך תיק הבית ספר שלי
-
[quote=adidas;620588][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]"אל תדאג" היא אומרת לך בביטחון,"אני אתחבא לי בתיק ואתה תוכל ללכת לדבר הזה שנקרא בית ספר",מה תעשה?B][/B][/COLOR]
[/quote]
"אתה בטוח שתחזיקי שם?זה אמור להיות שם כמה שעות טובות.אני אישית אוהב ללמוד אבל מה יהיה איתך?"אני אומר ושואל אותה.