-
[quote=Lanvin;621079]
[U]shayrahamim[/U]
צללית גדולה שעמדה מאחורי העצים התקדמה אליך וחשפה את עצמה. מולך עמד אדם גדול מימדים, מבוגר ומזוקן. הדמות שלו נראתה לך מאיימת.
"אני הוא קארל לאגר. מיאתה?" שואל אותך האיש בקולו הקשה.[/quote]
'אני ג'יסון חיפשתי אותך יש לי משהו בשבילך' אביא לו את החבלה 'זה מפרופ' רבקה וולרד'
-
[quote=Lanvin;620943][U]קיוגר[/U]
סקווירטל קופץ משמחה. גם הוא, למרות הקרב נגד זובאט, לא עייף בכלל.
מה תעשה?[/quote]
אני ילך אם סקווירטל ליער למצוא אימונים
-
[U]chimcharboy[/U]
האישה הבלונדינית היפה ציחקה. "אל תדאג," היא אומרת לך. "אני לא אספר לאף אחד. אבל בשביל שאני לא אספר לאף אחד, אתה צריך להלחם מולי. מזמן לא יצא לי להחלם מול אחד התלמידים שלי, ואני מתה כבר לנסות את הליקטיטונג הזה שקיבלתי רק היום. מקובל עליך?" היא שואלת אותך. "אגב, קוראים לי ויויאן ווסטווד. אני המורה ללימוד מתקפות פה בבית הספר."
מה תעשה?
[U]shayrahamim[/U]
"חיכיתי הרבה מאוד זמן לחבילה הזאת ידידי!" אומר לך קארל. "בוא איתי ואני אראה לך מה יש בתוכה."
אתה הולך אחריו, ותוך רגע אתם מגיעים לביקתה קטנה עשייה כולה עץ. "בוא כנס, הוא מזמין אותך, ואתה נכנס אחריו רל הבית. "כאן אני גר." הוא אומר לך. "אני השומר של האיזור הזה ביער, והתפקיד שלי זה לשמור ולהתריע אם מישהו מסוכן מנסה להסתנן ליער בלי רשות. בימים קשים כאלה אי אפשר לסמוך על אף אחד."
קארל הניח את החבילה על השולחן ופתח אותה. אבן קטנה וירוקה נחשפה, ובתוכה חרוט עלה דהוי ומטושטש. "קשה להשיג אני פיתוח בימנו." הוא אומר לך.
קארל הוציא פןקדור מחגורתו, ושיחרר לאוויר אור אדום שנחת על הרצפה אור האדום נעלם, ובמקומו הופיע דמות שנראתה אנושית, אך הייתה קטנה מידי בשביל להיות אדם. היה לה אף מחודד ועלה בודד הזדקר מראשה. קארל הצמיד את האבן לגופו של הפוקימון, ומיד הפוקימון החל לזהור. הוא שינה את צורתו, גדל וצמח. האור הבוהק נעלם ובחדר עמדה דמות גדולה ואימתנית.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/275.png[/IMG]
"קוראים לפוקימון הזה שיפטרי. הוא יעזור לי מאוד להגן על היער. בגלל זה היה חשוב לי לקבל את החבילה הזאת בהקדם." קארל חייך למראה הפוקימון החדש שלו. "תגיד," הוא שאל אותך, "מתחשק לך לנסות להלחם בשיפטרי שלי? אני יודע שאין לך סיכוי לנצח אותי, במיוחד כשהאלקיד שלך והוולביט חלשים אחרי הקרב האחרון, אבל מעניין אותי לנסות להלחם מולך. אם אתה רוצה, אני אשתמש בפוקימון שהוא לא שיפטרי, כי הוא באמת חזק מידי."
מה תבחר לעשות?
-
[quote=Lanvin;621113][U]chimcharboy[/U]
האישה הבלונדינית היפה ציחקה. "אל תדאג," היא אומרת לך. "אני לא אספר לאף אחד. אבל בשביל שאני לא אספר לאף אחד, אתה צריך להלחם מולי. מזמן לא יצא לי להחלם מול אחד התלמידים שלי, ואני מתה כבר לנסות את הליקטיטונג הזה שקיבלתי רק היום. מקובל עליך?" היא שואלת אותך. "אגב, קוראים לי ויויאן ווסטווד. אני המורה ללימוד מתקפות פה בבית הספר."
מה תעשה?
[/quote]
אני יגיד לה שלום גם לך אני אשמח לקרב יש לי ריולו שעוד לא נילחמתי איתו ואני יוציא את ריולו מהפוקדור
-
[quote=Lanvin;621113]
[U]shayrahamim[/U]
"חיכיתי הרבה מאוד זמן לחבילה הזאת ידידי!" אומר לך קארל. "בוא איתי ואני אראה לך מה יש בתוכה."
אתה הולך אחריו, ותוך רגע אתם מגיעים לביקתה קטנה עשייה כולה עץ. "בוא כנס, הוא מזמין אותך, ואתה נכנס אחריו רל הבית. "כאן אני גר." הוא אומר לך. "אני השומר של האיזור הזה ביער, והתפקיד שלי זה לשמור ולהתריע אם מישהו מסוכן מנסה להסתנן ליער בלי רשות. בימים קשים כאלה אי אפשר לסמוך על אף אחד."
קארל הניח את החבילה על השולחן ופתח אותה. אבן קטנה וירוקה נחשפה, ובתוכה חרוט עלה דהוי ומטושטש. "קשה להשיג אני פיתוח בימנו." הוא אומר לך.
קארל הוציא פןקדור מחגורתו, ושיחרר לאוויר אור אדום שנחת על הרצפה אור האדום נעלם, ובמקומו הופיע דמות שנראתה אנושית, אך הייתה קטנה מידי בשביל להיות אדם. היה לה אף מחודד ועלה בודד הזדקר מראשה. קארל הצמיד את האבן לגופו של הפוקימון, ומיד הפוקימון החל לזהור. הוא שינה את צורתו, גדל וצמח. האור הבוהק נעלם ובחדר עמדה דמות גדולה ואימתנית.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/275.png[/IMG]
"קוראים לפוקימון הזה שיפטרי. הוא יעזור לי מאוד להגן על היער. בגלל זה היה חשוב לי לקבל את החבילה הזאת בהקדם." קארל חייך למראה הפוקימון החדש שלו. "תגיד," הוא שאל אותך, "מתחשק לך לנסות להלחם בשיפטרי שלי? אני יודע שאין לך סיכוי לנצח אותי, במיוחד כשהאלקיד שלך והוולביט חלשים אחרי הקרב האחרון, אבל מעניין אותי לנסות להלחם מולך. אם אתה רוצה, אני אשתמש בפוקימון שהוא לא שיפטרי, כי הוא באמת חזק מידי."
מה תבחר לעשות?[/quote]
'אני אשמח אבל אני מקווה שאהיה שקול אליך בגלל שהוולביט והאלקיד שלי עייפים' אומר לו.
-
[U]chimcharboy[/U]
"יש לך ריולו? זה ממש מרשים. בוא נצא החוצה כדי להלחם." היא אומרת, ושלושתכם יוצאים מחדר המורים.
זקרת את הפוקדור של ריולו באוויר, ומיד יצא ממנו אור אדום שנחת על הרצפה בקלילות. ריולו נעמד מול הליקטיטונג הגדול, ונקרה נחוש להלחם.
"בהצלה," אמרה לך אנה, שהביטה בחשש בפוקימונים שעמדו זה מול זה.
"אתה תתחיל," אומרת לך ויויאן, ושיערה הבלונדיני המרהיב מתבדר ברוח.
[U]shayrahamim[/U]
"בדיוק בגלל זה אני אומר שאולי כדאי שאני אלחם איתך עם פוקימון פחות חזק משיפטרי." הוא אומר בחיוך. אתה מופתע לגלות שהוא הרבה יותר ידידותי ממה שנראה.
שניכם יוצאים מהבית של קארל, וקארל שולף פוקדור. "אתה מוכן?" הוא שואל אותך. "במי מהפוקימונים שלך תבחר?"
-
[quote=Lanvin;621121][U]chimcharboy[/U]
"יש לך ריולו? זה ממש מרשים. בוא נצא החוצה כדי להלחם." היא אומרת, ושלושתכם יוצאים מחדר המורים.
זקרת את הפוקדור של ריולו באוויר, ומיד יצא ממנו אור אדום שנחת על הרצפה בקלילות. ריולו נעמד מול הליקטיטונג הגדול, ונקרה נחוש להלחם.
"בהצלה," אמרה לך אנה, שהביטה בחשש בפוקימונים שעמדו זה מול זה.
"אתה תתחיל," אומרת לך ויויאן, ושיערה הבלונדיני המרהיב מתבדר ברוח.
[/quote]
אני אומר לריולו להשתמש באגרוף כוחני לתוך הבטן שלליקטיטונג
-
[U]chimcharboy[/U]
רילו מתחיל לרוץ במהירות לכיוונו של ליקטיטונג כשידו מכווצת ומוכנה להכות.
"ליקטיטונג תשתמש בהתקפלות הגנתית!" פקדה ויויאן במהירות. הליקטיטונג ציית מייד, התקפל לכדור, והארגוף פגע בכתפו של הפוקימון היריב.
"מכה יפה," אומרת לך ויויאן. "אבל זה לא מספיק. ליקטיטונג, תשתמש במתקפת דריכה!" קולה של ויויאן היה החלטי וברור. ראו שהיה לה ניסין עצום באימון פוקימונים.
ליקטיטונג שלח את רגלו לביטנו של ריולו ופגע בו בעוצמה. ריולו עף מספר מטרים אחורה ונחת על הרצפה.
מה תעשה?
-
[quote=Lanvin;621128][U]chimcharboy[/U]
רילו מתחיל לרוץ במהירות לכיוונו של ליקטיטונג כשידו מכווצת ומוכנה להכות.
"ליקטיטונג תשתמש בהתקפלות הגנתית!" פקדה ויויאן במהירות. הליקטיטונג ציית מייד, התקפל לכדור, והארגוף פגע בכתפו של הפוקימון היריב.
"מכה יפה," אומרת לך ויויאן. "אבל זה לא מספיק. ליקטיטונג, תשתמש במתקפת דריכה!" קולה של ויויאן היה החלטי וברור. ראו שהיה לה ניסין עצום באימון פוקימונים.
ליקטיטונג שלח את רגלו לביטנו של ריולו ופגע בו בעוצמה. ריולו עף מספר מטרים אחורה ונחת על הרצפה.
מה תעשה?[/quote]
אני אומר לה שזה לא כל מה שאני יכול ואז אני מיד אומר לריולו להשתמש בהתקפה זריזה ובאותו זמן באגרוף חוכני
-
[quote=Lanvin;621121]
[U]shayrahamim[/U]
"בדיוק בגלל זה אני אומר שאולי כדאי שאני אלחם איתך עם פוקימון פחות חזק משיפטרי." הוא אומר בחיוך. אתה מופתע לגלות שהוא הרבה יותר ידידותי ממה שנראה.
שניכם יוצאים מהבית של קארל, וקארל שולף פוקדור. "אתה מוכן?" הוא שואל אותך. "במי מהפוקימונים שלך תבחר?"[/quote]
'אולי כדי שאני אבחר באלקיד בגלל שוולביט חלש יותר אבל אולי אני רק אראה למה וולויט מסוגל' אני חושב ' אני בוחר בוולביט'
-
[U]קיוגר[/U]
[COLOR=red]חח סליחה, לא ראיתי שהגבת.[/COLOR]
אתה יורד למטה לכיוון השער של בית הספר, ורואה את השער סגור.
"אתה רוצה לצאת?" שואל אותך השומר בקוצר רוח.
"כן בבקשה." אתה עונה לו.
"בסדר גמור, אבל כבר מאוחר עכשיו, אז תחזור מהר כי אני צריך לסגור תוך חצי שעה. ברור?!" הוא גוער בך.
השער נפתח, ואתה יוצא החוצה.
טתה משוטט ביער זמן ממושך, מנסה לא להתרחק יותר מדי. החושך התחיל לרדת מזמן, השעה הייתה שעת דימדומים.
לפתע, אתה רואה מרחוק פוקימון קטן בצבע שמנת, ההולך על ארבעת רגליו בעדינות. זה היה מיאו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/52.png[/IMG]
מה אתה עושה?
[U]chimcharboy[/U]
ריולו קם על רגליו במהירות, וטס לכיוונו של ליקטיטונג במהירות עצומה. הוא פגע באגרוף חזק בליקטיטונג היישר בפניו, וליקטיטונג יצא משיווי משקל ונפל על הרצפה.
אתה מבין שזו הזדמנות מצויינת בשבילך.
מה תעשה?
[U]shayrahamim[/U]
וולביט יוצא מהפוקדור שלו, כשהוא נראה מעט עייף, אך מוכן לקרב.
קארל חייך. "בסדר גמור. אם זה רצונך... צא וינונט!" קרא.
אור אדום יצא מהפוקדור שלו ונחת על הרצפה. כדור קטן ושעיר בצבע סגלגל הופיע, עם עיניים אדומות וגדולות. הוא נראה לא מאיים במיוחד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/48.png[/IMG]
"תתחיל אתה," אמר לך.
-
[quote=Lanvin;621132][U]קיוגר[/U]
[U]chimcharboy[/U]
ריולו קם על רגליו במהירות, וטס לכיוונו של ליקטיטונג במהירות עצומה. הוא פגע באגרוף חזק בליקטיטונג היישר בפניו, וליקטיטונג יצא משיווי משקל ונפל על הרצפה.
אתה מבין שזו הזדמנות מצויינת בשבילך.
מה תעשה?[/quote]
אני אומר לריולו להשתמש באגרוף חוכני עוד הפעם בכל הכוח
-
[quote=Lanvin;621132]
[U]shayrahamim[/U]
וולביט יוצא מהפוקדור שלו, כשהוא נראה מעט עייף, אך מוכן לקרב.
קארל חייך. "בסדר גמור. אם זה רצונך... צא וינונט!" קרא.
אור אדום יצא מהפוקדור שלו ונחת על הרצפה. כדור קטן ושעיר בצבע סגלגל הופיע, עם עיניים אדומות וגדולות. הוא נראה לא מאיים במיוחד.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/48.png[/IMG]
"תתחיל אתה," אמר לך.[/quote]
'וולביט עכשיו אור ירח ואז מתקפת בלבול' אומר לוולביט.
-
[U]chimcharboy[/U]
ריולו מכוון את אגרופו כלפי הליקטיטונג, אבל שנייה לפני שפגע בו, הוציא ליקטיטונג את לשונו ופגע
בריולו בעוצמה. ריולו נחבט שוב, וניסה לקום בכל כוחו.
"ליקטיטונג, תשתמש במתקפת כריכה!" קראה ויויאן.
לשונו הארוכה של ליקטיטונג התפתלה סביב גופו של ריולו וחנקה אותו באיטיות.
מה תעשה?
[U]shayrahamim[/U]
ווילביט החל לזהור באור לבנבן ובוהק. האור ריפא את פצעיו של ווילביט מהקרב הקודם נגד אלקיד.
קארל החליט לנצל את הזמן ולתקוף את ווילביט. "וינונט, תשתמש במתקפת ניטרול (Disable)!" קרא קארל בעוצמה.
עיניו של וינונט זהרו באור מוזר. לא היה ברור לגמרי מה המתקפה שהוינונט השתמש בה עשה.
"ווילביט תשתמש במתקפת קרן בילבול!" קראת, וקרן אור קטנה וזהובה יצאה מכיוונו של ווילביט ופגעה בוינונט.
וינונט ניסה לקום על רגליו, אך איבד שיווי משקל במהירות, ונפל.
מה תעשה?
[COLOR=red]אני נאלץ לעזוב אתכם לכמה זמן. אני אהיה פה בערב שוב (:[/COLOR]
-
[quote=Lanvin;621163]
[U]shayrahamim[/U]
ווילביט החל לזהור באור לבנבן ובוהק. האור ריפא את פצעיו של ווילביט מהקרב הקודם נגד אלקיד.
קארל החליט לנצל את הזמן ולתקוף את ווילביט. "וינונט, תשתמש במתקפת ניטרול (Disable)!" קרא קארל בעוצמה.
עיניו של וינונט זהרו באור מוזר. לא היה ברור לגמרי מה המתקפה שהוינונט השתמש בה עשה.
"ווילביט תשתמש במתקפת קרן בילבול!" קראת, וקרן אור קטנה וזהובה יצאה מכיוונו של ווילביט ופגעה בוינונט.
וינונט ניסה לקום על רגליו, אך איבד שיווי משקל במהירות, ונפל.
מה תעשה?
[COLOR=red]אני נאלץ לעזוב אתכם לכמה זמן. אני אהיה פה בערב שוב (:[/COLOR][/quote]
'וולביט מהר קרן יחידה ואחריה מתקפה מהירה' אני אומר לוולביט.