-
גולד -
קלפה מתאוששת וקופצת אחורה מהר, ולאחר מכן משתמש בשירה. סמוצ'אם המבולבלת מסתכלת לכל הצדדים ולא מבינה לאיפה זה מגיע, ולפני שהיא מספיקה לחזור לקרב היא חוטפת מתקפת דחיפה ישירה שמעיפה אותה אחורה, ולאחר מכן סטירה כפולה שפוצעת את פניה. סמוצ'אם המעוצבנת מגיבה במתקפת על חושי, מרימה את קלפה באוויר וזורקת אותו על עץ. והנה היא מתקרבת עם הפלה!
קודי -
טריקו יורה קליע זרעים כמתקפת נגד לעוקץ הרעל, וקליעי הזרעים ועוקצי הרעל מתנגשים אחד בשני ונוצר פיצוץ קטנטן אבל הרבה עשן. נידורן מתקדם קדימה עם בלימה אך טריקו חובט בו בחוזקה ומצמיד אותו לאדמה, ושטריקו מנסה להכניס עוד חבטה נידורן מוציא חוד רעיל ומרעיל יותר את טריקו. ראייתו של טריקו מתחילה להיחלש, ושנידורן מתקדם עם עוד חוד רעל, טריקו מעיף אותו רחוק עם זנבו *טריקו למד מכת זנב*. נידורן הכעוס והפגוע יורה עוקץ רעל שטריקו חצי מעוור, והוא לא יכול ליראות את המתקפה!
בוויזל -
טראפינץ' לא מאבד תקווה, מנתר ממקומו, ומוחץ את קקניאה. קקניאה מנסה להתנגד עם מספר חבטות ואף זרוע מחט אחת, אך מפספס את כולם, וטראפינץ' נושך אותו בשביל שהוא יפסיק לזוז. טראפינץ' משתמש בעוד חבטת גוף בשביל לוודא שהוא מחוסל, ואז חוזר אחורה. קקניאה שוכב על הריצפה משותק וחסר הכרה, ואם ברצונך לתפוס אותו, עכשיו אתה יכול!
מליפאן -
צ'ארמנדר מהנהן לבקשתך, מתחיל לרוץ ושורט את בלספרוט בפניו. אודיש וסידוט בורחים מהר ישר לשיחים הקרובים. צ'ארמנדר שולח עוד שריטה ובלספרוט המעוצבן מחליט להחזיר לו עם מספר חבטות קריטיות לראש, ואז קליע זרעים, שמעיף את צ'ארמנדר רחוק, אבל הוא נוחת על הרגליים. בלספרוט מתקרב לצ'ארמנדר עם קצה כפול.
[COLOR=blue]עצת הפוקדע:[/COLOR] בלספרוט הוא פוקימון מסוג עשב לכן מתקפות אש יעבדו עליו טוב.
מונסטר -
צ'ימצ'אר רץ, מטפס עלייך וחוזר לשבת על כתפך בציפייה. אתה זורק את הפוכדור על נוספאס, מקווה שהוא יתפס. הפוכדור נפתח באוויר וממנו יוצא אור אדום לא זוהר מדי אך מדוייק שפוגע בנוספאס ושואב אותו בצורה מתוחכמת לתוך הפוכדור. לאחר שכל האור האדום ביחד עם נוספאס נכנס לתוך הפוכדור, הפוכדור נסגר בפתאומיות ונוחת על הריצפה, ומתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון..........
נדנוד שני........
נדנוד שלישי....... אך לפתע הפוכדור מפסיק להתנדנד.
אתה חושש שנוספאס משתחרר, אך להפך - נוספאס נתפס! ברכותיי, לכדת נוספאס, ופרטיו הוספו לכרטיס השחקן שלך בעמוד הראשון.
-
[quote=שניצל מרושע;637841]
מליפאן -
צ'ארמנדר מהנהן לבקשתך, מתחיל לרוץ ושורט את בלספרוט בפניו. אודיש וסידוט בורחים מהר ישר לשיחים הקרובים. צ'ארמנדר שולח עוד שריטה ובלספרוט המעוצבן מחליט להחזיר לו עם מספר חבטות קריטיות לראש, ואז קליע זרעים, שמעיף את צ'ארמנדר רחוק, אבל הוא נוחת על הרגליים. בלספרוט מתקרב לצ'ארמנדר עם קצה כפול.
[COLOR=blue]עצת הפוקדע:[/COLOR] בלספרוט הוא פוקימון מסוג עשב לכן מתקפות אש יעבדו עליו טוב.
[/quote]
'גרוטאה עלובה, אני לא צריך תכנת מחשב בשקל שתלמד אותי את תאוריות קרבות הפוקימונים!' אחשוב בזעם נוכח ההערה המטופשת שלו "צ'ארמנדר, תברח אחורה ובאותו זמן תירה להביור על בלספראוט!" אומר לו.
-
[quote=שניצל מרושע;637841]גולד -
קלפה מתאוששת וקופצת אחורה מהר, ולאחר מכן משתמש בשירה. סמוצ'אם המבולבלת מסתכלת לכל הצדדים ולא מבינה לאיפה זה מגיע, ולפני שהיא מספיקה לחזור לקרב היא חוטפת מתקפת דחיפה ישירה שמעיפה אותה אחורה, ולאחר מכן סטירה כפולה שפוצעת את פניה. סמוצ'אם המעוצבנת מגיבה במתקפת על חושי, מרימה את קלפה באוויר וזורקת אותו על עץ. והנה היא מתקרבת עם הפלה!
[/quote]
אפשר שקלפה יהיה זכר? ^__^"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קלפה תגיב במהירות בדחיפה ואז תתחיל לשיר כדי לנסות להרדים את סמוצ'אם ואז סתירה כפולה!" אקרא
-
[quote=שניצל מרושע;637841]גולד -
בוויזל -
טראפינץ' לא מאבד תקווה, מנתר ממקומו, ומוחץ את קקניאה. קקניאה מנסה להתנגד עם מספר חבטות ואף זרוע מחט אחת, אך מפספס את כולם, וטראפינץ' נושך אותו בשביל שהוא יפסיק לזוז. טראפינץ' משתמש בעוד חבטת גוף בשביל לוודא שהוא מחוסל, ואז חוזר אחורה. קקניאה שוכב על הריצפה משותק וחסר הכרה, ואם ברצונך לתפוס אותו, עכשיו אתה יכול!
[/quote]
אני שואל את הפוקדע כיצד קקניה מתפתח (מרמות החלפה וכ'ו)
-
[quote=שניצל מרושע;637841]קודי -
טריקו יורה קליע זרעים כמתקפת נגד לעוקץ הרעל, וקליעי הזרעים ועוקצי הרעל מתנגשים אחד בשני ונוצר פיצוץ קטנטן אבל הרבה עשן. נידורן מתקדם קדימה עם בלימה אך טריקו חובט בו בחוזקה ומצמיד אותו לאדמה, ושטריקו מנסה להכניס עוד חבטה נידורן מוציא חוד רעיל ומרעיל יותר את טריקו. ראייתו של טריקו מתחילה להיחלש, ושנידורן מתקדם עם עוד חוד רעל, טריקו מעיף אותו רחוק עם זנבו *טריקו למד מכת זנב*. נידורן הכעוס והפגוע יורה עוקץ רעל שטריקו חצי מעוור, והוא לא יכול ליראות את המתקפה!
[/quote]
"טרייקו תראה בכל הכוח שלך קליע זרעים לכל הכיוונים."אני אומר ואם הוא יורה לכיוון שלי אז אני מתחבא מאחורי משהו
-
[quote=שניצל מרושע;637435]
ברנדון -
לאחר קרב זה אתה וגיבל נקשרתם מאוד, אתם מטיילים כמו צמד אריות שמחפשים טרף חדש, ככה אתם, מחפשים את הקרב, או יותר נכון את הניצחון, הבא שלכם. לפתע אתם שומעים נביחות קולניות מהצד השני של היער. אתם רצים ומגיעים לשדה חיטה גדול שבתוכו מפולסת דרך צרה ומפותלת, ולידה יש שלט שכתוב עליו "דרך 102". אתם מסתכלים לאמצע שדה החיטה, ורואים האונדור [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cf/228.png[/IMG]נובח על כמה פוקימוני בר קטנים ומסכנים, כאלה שניראים כאילו רק הרגע נולדו ואיבדו את הוריהם, והוא בא לטרוף אותך. מצד אחד, הפוקימונים הגורים המסכנים לעולם לא יסתדרו לבד בטבע ובטח שלא נגד ההאונדור הפראי, אך מצד שני ההאונדור, שניראה רזה כל כך כאילו לא אכל ושתה כבר שבוע, ואם לא יאכל משהו בקרוב הוא כניראה ימות בסבל נוראי. מה תעשה? לאיזה צד תעזור?
[/quote]
קודם כל אני יפריד בין הפוקימונים להאנדור אחר כך אני יחפש אוכל בישביל האונדור המיסכן ולפוקימונים הפראים אני יקח אותם למרכז פוקימונים
-
תודה ששמרת לי מקום :)
[FONT=Tahoma][COLOR=black]שם:[/COLOR][COLOR=black] גיל[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]כינוי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]: Dr.Pizza[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]פוקימון [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]התחלתי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]: סווינאב ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/220.png[/IMG])[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]תמונה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]תגים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]ציוד: אוהל + שק [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]שינה, אין סוף מים ומזון, פנס, פוקידע, שעון, אינסוף פוכדורים[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]חברים [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]למסע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]: לא[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]הערות/הארות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Tahoma]: התגעגעתי למשחק :)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Tahoma]אבוקדו: אמממ... אפשר במקום זה פיצה?[/FONT][/COLOR]
-
גיל - רשום, אתה כבר מכיר את ההתחלות של המשחק,
אתה יוצא מהמעבדה מבואס בגלל מות אביך ויוצא לנצח במחוז סינו. בלה בלה בלה. תתחיל מזה [;
ברנדון -
אתה נכנס מיד למרכז העניינים, שולח את האונדור לצד אחד, ואת הפוקימונים הקטנים לצד אחד. אתה מאכיל את האונדור באוכל שיש לך בתיק (אל תדאג, זה לא בזבוז או משו, יש לך אינסוף) ומרפא את הפוקימונים מיד במרכז הפוקימונים. ניראה כאילו הכל בסדר, המצב מושלם וכולם שמחים. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים לאחר ששחררת את הפוקימונים הקטנים לחופשי, ממשיך ללכת בדרך החיטה ומוצא את האונדור באותו מקום, שבע ובריא. הוא עומד, כאילו הוא מחכה לך. כאשר הוא מבחין בך, הוא רץ אלייך מיד ונעמד לידך. ניראה כאילו הוא רוצה להצטרף למסע שלך!
קודי -
אתה מצווה על טריקו לפוצץ כל נקודה באזור שלכם עם קליע הזרעים שלו, בזמן שאתה מתחבא מאחורי סלע גדול. טריקו, שכבר נהיה עיוור לגמרי (רק לקרב הזה, כן? אחרי ריפוי במרכז הפוקימונים הוא חוזר למצבו הרגיל) מציית לך מיד, ומהנהן כאילו זה הדבר הנכון לעשות. מיד הוא מתחיל להסתחרר במקומו ולירות קליע זרעים, מהלך מדהים שיוצר מערבולת של קליעי זרעים קטלניים ומהירים שפוגעים בדיוק ובחוזקה. כמובן שנידורן הקטן מסתבך בכל המערבולת הזו וחוטף מספר רב של מכות רציניות, ונפצע במצב קשה מאוד. לאחר 5 דקות שטריקו מפסיק עקב חוסר אנרגיה, נידורן, בשארית המועטה של כוחות, מנסה להתקדם עם חוד רעל, אך הוא צולע, נופל ומתרסק. אם ברצונך ללכוד אותו, אתה יכול עכשיו...
בוויזל -
אתה בודק את קקניאה בפוקדע, ורואה שהוא מתפתח ברמה 32 (מכיוון שאין רמות במשחק הזה, אז הוא יתפתח אחרי מספיק זמן מתי שיהיו לו מספיק מתקפות והכל... אתה יודע)
עומר - כן, סבבה. פשוט קלפה נשמע כמו נקבה בד"כ...
----
קלפה מתאושש ומתחיל לשיר בקולי קולות, דבר המחריש את סמוצ'אם, ומבלבל אותה. סמוצ'אם המבולבלת מנסה להשתמש בדחיפה, אך פוגעת בסלע ונפצעת. קלפה ממשיך לשיר וגורם לסמוצ'אם להירדם, ולאחר מכן הוא תוקף אותה סטירה כפולה ברצף של 4 מתקפות ברצף לפחות. סמוצ'אם מתעוררת מהמכות הפצועות, אומנם פצועה, אך לומדת מתקפה חדשה - ומשתמשת בבלבול - וקלפה מתחיל להתחרפן! הוא נפגע מהבלבול של סמוצ'אם, רץ לכל עבר, נתקע בסלעים, אבנים, עצים ופוצע את עצמו בצורה קשה. והנה סמוצ'אם עומדת להשתמש בעל חושי... עשה משהו, מהר!
מליפאן -
אתה סוגר את הפוקדע המעצבן בזעם, ומורה על צ'ארמנדר לתקוף. צ'ארמנדר בורח ממתקפת הקצה הכפול של בלספרוט, וכאשר הוא נעמד הוא שולח להביור ארוך ורחב אל בלספרוט, מהלך שפוצע את בלספרוט בצורה קריטית. צ'ארמנדר, שלא מחכה להוראה ממך, ורואה את בלספרוט התשוש שעומד ממש להתעלף בכל רגע, מתקדם אליו עם שריטה על מנת לגמור את העסק בעצמו, אך כשנייה לפני שצ'ארמנדר פוגע, בלספרוט מתחיל לזהור באור לבן בוהק, ולשנות צורה... אני חושב שאתה יודע מה זה אומר... פעל מהר, כי בלספרוט עומד להתחזק מאוד!
-
[quote=שניצל מרושע;638021]
מליפאן -
אתה סוגר את הפוקדע המעצבן בזעם, ומורה על צ'ארמנדר לתקוף. צ'ארמנדר בורח ממתקפת הקצה הכפול של בלספרוט, וכאשר הוא נעמד הוא שולח להביור ארוך ורחב אל בלספרוט, מהלך שפוצע את בלספרוט בצורה קריטית. צ'ארמנדר, שלא מחכה להוראה ממך, ורואה את בלספרוט התשוש שעומד ממש להתעלף בכל רגע, מתקדם אליו עם שריטה על מנת לגמור את העסק בעצמו, אך כשנייה לפני שצ'ארמנדר פוגע, בלספרוט מתחיל לזהור באור לבן בוהק, ולשנות צורה... אני חושב שאתה יודע מה זה אומר... פעל מהר, כי בלספרוט עומד להתחזק מאוד![/quote]
"פוכדור צא!" אומר ללא מחשבה יתרה ואזרוק פוקדור על בלספראוט/וויפינבל.
-
עומר - כן, סבבה. פשוט קלפה נשמע כמו נקבה בד"כ...
----
קלפה מתאושש ומתחיל לשיר בקולי קולות, דבר המחריש את סמוצ'אם, ומבלבל אותה. סמוצ'אם המבולבלת מנסה להשתמש בדחיפה, אך פוגעת בסלע ונפצעת. קלפה ממשיך לשיר וגורם לסמוצ'אם להירדם, ולאחר מכן הוא תוקף אותה סטירה כפולה ברצף של 4 מתקפות ברצף לפחות. סמוצ'אם מתעוררת מהמכות הפצועות, אומנם פצועה, אך לומדת מתקפה חדשה - ומשתמשת בבלבול - וקלפה מתחיל להתחרפן! הוא נפגע מהבלבול של סמוצ'אם, רץ לכל עבר, נתקע בסלעים, אבנים, עצים ופוצע את עצמו בצורה קשה. והנה סמוצ'אם עומדת להשתמש בעל חושי... עשה משהו, מהר!
[/quote]
אני יודע, אבל אני רוצה שנקבות יתאהבו בו :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קלפה תיגע, תנסה להיתאפס על עצמך ותנסה לרכז את כל הכוח של סתירה כפולה באגרופף ואז תפגע בה איתו!" אקרא בתקווה שהוא יצליח "אתה מסוגל לזה!"
-
ברנדון -
אתה נכנס מיד למרכז העניינים, שולח את האונדור לצד אחד, ואת הפוקימונים הקטנים לצד אחד. אתה מאכיל את האונדור באוכל שיש לך בתיק (אל תדאג, זה לא בזבוז או משו, יש לך אינסוף) ומרפא את הפוקימונים מיד במרכז הפוקימונים. ניראה כאילו הכל בסדר, המצב מושלם וכולם שמחים. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים לאחר ששחררת את הפוקימונים הקטנים לחופשי, ממשיך ללכת בדרך החיטה ומוצא את האונדור באותו מקום, שבע ובריא. הוא עומד, כאילו הוא מחכה לך. כאשר הוא מבחין בך, הוא רץ אלייך מיד ונעמד לידך. ניראה כאילו הוא רוצה להצטרף למסע שלך!
[/quote]
אני יגיד לו בשימחה "אם אתה רוצה להצטרף אלי אני מאוד אשמח" אני אומר לו בזמן שאני מחכה אם הפוכדור ליתפוס אותו
-
[quote=שניצל מרושע;638021]קודי -
אתה מצווה על טריקו לפוצץ כל נקודה באזור שלכם עם קליע הזרעים שלו, בזמן שאתה מתחבא מאחורי סלע גדול. טריקו, שכבר נהיה עיוור לגמרי (רק לקרב הזה, כן? אחרי ריפוי במרכז הפוקימונים הוא חוזר למצבו הרגיל) מציית לך מיד, ומהנהן כאילו זה הדבר הנכון לעשות. מיד הוא מתחיל להסתחרר במקומו ולירות קליע זרעים, מהלך מדהים שיוצר מערבולת של קליעי זרעים קטלניים ומהירים שפוגעים בדיוק ובחוזקה. כמובן שנידורן הקטן מסתבך בכל המערבולת הזו וחוטף מספר רב של מכות רציניות, ונפצע במצב קשה מאוד. לאחר 5 דקות שטריקו מפסיק עקב חוסר אנרגיה, נידורן, בשארית המועטה של כוחות, מנסה להתקדם עם חוד רעל, אך הוא צולע, נופל ומתרסק. אם ברצונך ללכוד אותו, אתה יכול עכשיו...
[/quote]
*לשאלה שלך כן*
"נלחמת טוב טרייקו."אני אומר ומחזיק בו שינוח בנתיים לידי, "גם אתה נלחמת טוב נידורין זכר, צא פוקדור."אני אומר וזורק פוקדור על נידורין זכר
-
ברנדון -
האונדור מהנהן בקשר לתפיסתו. אתה מבין לבד שהוא רוצה שתלכוד אותו, וכשאתה מוציא את הפוכדור בשביל ללכוד אותו, הוא מיד שואג, ניראה כועס. הוא ממשיך לנהום, ואז אתה מבין למה - הוא רוצה שתרוויח את תפיסתו, הוא רוצה אקשן... הוא רוצה להילחם!
עומר - לקרוא לך גולד או עומר? כי אני רגיל לעומר...
----
קלפה מנסה להירגע, אך הוא מתחיל לקפוץ במהירות במקום בשביל שסמוצ'אם לא יצליח לתפוס אותו במתקפת העל חושי שלו. הוא מחליט לציית לך, והוא מתקדם קדימה עם סטירה כפולה, ואז, שהוא מבין שאתה מאמין בו, הוא משתדל לעשות מה שאתה אומר - הוא סוגר את סטירותיו לאגרוף וחובט בסמוצ'אם פעמיים עם כל יד, אחת לכל לחי. סמוצ'אם המסכנה עפה אחורה עם הראש בתוך עץ, ושמת לב שבזמן שקלפה עשה את המתקפה, ידיו זהרו בצבע סגול. וזה אומר רק דבר אחד - קלפה למד מכה כפולה! דרך אגב, סמוצ'אם מחוסל, אז אם ברצונך לתפוס אותו, יש לך הזדמנות.
מליפאן -
אתה מבין שהמצב משתנה. בלי להסס אתה מוציא את הפוכדור מהתיק שלך במהירות האפשרית, ומיד זורק אותו על בלספרוט, שנמצא ממש לקראת סוף שלבי ההתפתחות. הפוכדור נפתח באוויר, ולוכד לתוכו את בלספרוט במין אור אדום בהיר ומדוייק ששואב את בלספרוט לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר באוויר, נופל על הקרקע, מתגלגל מעט עד שהוא מתאזן, ומתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני....
ופוף! הפוכדור נפתח, וממנו יוצא לא אחר מאשר וויפינבל [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_4d_070.png[/IMG]שבדיוק משתמש בעלה קסום על צ'ארמנדר, שניראה נחוש מתמיד לנצח. שוב.
קודי -
אתה מחזיר את טריקו לפוכדור, אתה כבר רגוע, למרות שטריקו מעדיף להישאר בחוץ. אתה מוציא עוד פוכדור, זורק אותו על נידורן, ומחכה... שהפוכדור נמצא באוויר קרוב לנידורן, הוא נפתח, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדוייק ששואב את נידורן פנימה. הפוכדור נסגר, נוחת על הקרקע, מתגלגל מעט, נעצר במקום כאשר הוא מתאזן, ומתחיל להתנדנד.
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
ברכותיי, לכדת נידורן! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
-
[quote=שניצל מרושע;638045]
מליפאן -
אתה מבין שהמצב משתנה. בלי להסס אתה מוציא את הפוכדור מהתיק שלך במהירות האפשרית, ומיד זורק אותו על בלספרוט, שנמצא ממש לקראת סוף שלבי ההתפתחות. הפוכדור נפתח באוויר, ולוכד לתוכו את בלספרוט במין אור אדום בהיר ומדוייק ששואב את בלספרוט לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר באוויר, נופל על הקרקע, מתגלגל מעט עד שהוא מתאזן, ומתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני....
ופוף! הפוכדור נפתח, וממנו יוצא לא אחר מאשר וויפינבל [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/Spr_4d_070.png[/IMG]שבדיוק משתמש בעלה קסום על צ'ארמנדר, שניראה נחוש מתמיד לנצח. שוב.[/quote]
"לעזאזל! מעלה קסום אי אפשר להתחמק! צ'ארמנדר תירה להביור על עלי הקסם בתקווה שזה יצליח להחליש את העצמה שלהם!" אומר לצ'ארמנדר כשאני מנסה להתסגל למצב שנוצר.
-
[quote=שניצל מרושע;638045]ברנדון -
האונדור מהנהן בקשר לתפיסתו. אתה מבין לבד שהוא רוצה שתלכוד אותו, וכשאתה מוציא את הפוכדור בשביל ללכוד אותו, הוא מיד שואג, ניראה כועס. הוא ממשיך לנהום, ואז אתה מבין למה - הוא רוצה שתרוויח את תפיסתו, הוא רוצה אקשן... הוא רוצה להילחם!
[/quote]
"טוב אם אתה רוצה קרב אני מסכים לזה" אני אומר להאונדום "גיבל צא אני צריך אותך פה" אני אומר לגיבל