-
[quote=BlaiziKen;639720]
[B]Tony Tony Chopper[/B]
אתה מציג עצמך בפני מגבי ואז רואה שמגבי מחייך עליך. מגבי שולח יד ללחיצת יד. אתם מתיידדים במהירות הבזק ולאחר מכן מגבי מחליט שהוא רוצה להמשיך לעיר האריאן.
[/quote]
אני שם את מגבי על הראש שלי ומתקדם לעיר אריאן.
-
BlaiziKen כתבתי כבר את זה עכשיו אני ב:
חחווממווססססס-חי!!!!!!
אל תשכח לצטט...
~~~~~~~~
את מודה לאיש שנתן לך את טרטוויג ואז מוציא את הטרטוויג החדש שלך. אתה מציג את עצמך בפני טרטוויג שנראה ממש שמח על המאמן החדש שלו. אתה וטרטוויג יוצאים מהעיר לאדי לדרך 601 כדי להגיע לעיר האריאן. פתאום אתם פוגשים שם שרוצה לתקוף אתכם. מה תעשו?
ואמרתי טוב טרטוויג השתמש בהתקלה!
-
[QUOTE=BlaiziKen;639720][B]LordAbizi[/B]
[B]monster[/B]
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר בחזרה לפוקדור ויוצא לדרך 601. אתה מגיע לדרך 601 ורואה שהדרך מלאה בהרבה פוקימוני חרק. פתאום אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/412.png[/IMG] שרוצה לתקוף אותך.
[/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו" תשתמש בגיצים ואז בשריטות על הבארמי"
-
[quote=BlaiziKen;639720]
[B]shayrahamim[/B]
סינדקוויל משתמש בגחלת בכל הכוח שלו, וכידוע בגלל שגחלת חזק מאד על פוקימוני חרק, קטרפי נפגע מזה ומאבד את הכרתו. ניצחת בקרב וסינדקוויל מבסוט מזה לגמרי.
[/quote]
'אוי יופי ניצחתי בקרב הראשון שלי' אומר בשמחה ואקח את קטרפי למרכז פוקימונים קרוב כדי לרפות אותו ולהחזיר אותו למקום הטבעי שלו.
-
[quote=BlaiziKen;639720][B]LordAbizi[/B]
[B]Ritsuka Kun[/B]
[B]"[/B]כן," אומר האיש, "פשוט יוצאים מפה דרך דרום העיר לדרך 601, וכשמסיימים ללכת משם מגיעים לעיר האריאן.". מה עכשיו??
[/quote]
"תודה" אומר לו בחיוך ואז אלך לכיוון שהוא הפנה אותי.
-
[quote=BlaiziKen;639720]
[B]DouBle R[/B]
אתה מוציא את אלקיד מהפוקדור ואז אלקיד משתמש במהירות וכשהוא קרוב עליו הוא עוצר ומשתמש בבעיטה נמוכה שפוגעת בפניו של ספינרק. ספינרק משגר חודים רעילים שפוגעים באלאקיד.
[/quote]
"אלקיד שוק חשמלי ולאחר מכן תחלז ר שוב על המהלך הקודם של ההתפקה מהירה ובעיטה נמוכה" אומר לאלקיד..
-
[quote=BlaiziKen;639720][B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את צ'ארמנדר לפוקדור ויוצא לדרך לכיוון העיר האריאן. אתה יוצא מהעיר לאדי ומגיע לדרך 601, דרך שמלאה בפוקימוני חרק. בדרך אתה רואה הרבה קטרפיים, ווידלים, באטרפריים, קקונים, מטפודים ועוד מלא פוקימוני חרק שונים. פתאום מולך מגיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/13.png[/IMG] עצבני במיוחד.
[/quote]
"רגוע בחור, רגוע. אני בטוח שנמצא לזה פתרון. אה רגע כבר מצאתי. צ'ארמנדר צא! תקוף אותו בגיצים!" אומר ואוציא את צ'ארמנדר.
-
[B]elbaz2008[/B]
בהתרגשות אתה מוציא את טוטודייל מהפוקדור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG]. אתה מציג את עצמך בפניו ואז הוא מתחיל לרקוד במקומו משמחה על מאמנו החדש. מה תעשה עכשיו?
[B]buizel שולט[/B]
אתם מתקדמים ולבסוף אתם מגיעים לעיר האריאן. אתה ובוויזל מאושרים ורואים שם הרבה מאמנים תחילים מסתובבים עם פוקימוניהם החופשיים. מה תעשו בעיר?
[B]Tony Tony Chopper[/B]
אתה ומגבי שנמצא על ראשך מתחילים לזוז מהעיר לאדי ויוצאים ממנה לכיוון דרך 601, דרך שמלאה בכל מיני פוקימוני חרק. פתאום לעברך קופץ מהשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/13.png[/IMG] עצבני שמתחיל לשלוח חודים רעילים.
[B]חחממווססססס-חי!!!![/B]
טרטוויג רץ במהירות לוורמפל ונתל בו ומרחיק אותו עד לאחד העצים. וורמפל משתמש בחוד רעיל כדי להחליש את טרטוויג, הוא פוגע בו אך לא נראה שזה משפיע על טרטוויג. וורמפל משתמש בהתקלות.
[B]monster[/B]
צ'ימצ'אר יוצא ובמהירות משתמש בגיצים שפוגעים בבארמי. בארמי משתמש בדחיפה ופוגע בצ'ימצ'אר. בארמי משתמש שוב בדחיפה.
[B]shayrahamim[/B]
אתה מרים את קטרפי שמביט בך בעצב, עם דמעות בעיניים. אתם מגיעים לעיר האריאן ונכנסים למרכז הפוקימונים. לאחר הריפוי של סינדקוויל וקטרפי אתה משחרר את קטרפי שיחזור לדרך 601, אך הוא לא מוכן ללכת. הוא רוצה להמשיך איתך.
[B]Ritsuka Kun[/B]
אתה יוצא מהעיר לכיוון דרך 601 ורואה שזוהי דרך עם הרבה פוקימוני חרק. אבל פתאום אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/412.png[/IMG] מבוהל, כאילו משהו רודף אחריו.
[B]DouBle R[/B]
אלקיד משתמש בשוק חשמלי ומשתק את ספינרק. אלאקיד שוב משתמש במהירות ואז עוצר לבעיטה נמוכה שפוגעת בספינרק. ספינרק משותק ולכן הוא לא יכול לתקוף.
[B]LordAbizi[/B]
אתה מוציא את צ'ארמנדר שמתחיל את הקרב עם גיצים חזקים שפוגעים בכל גופו של ווידל. ווידל משתמש בחוד רעיל שפוגע בצ'ארמנדר, ומביא להרעלתו.
-
[QUOTE=BlaiziKen;642142][B]elbaz2008[/B]
[B]monster[/B]
צ'ימצ'אר יוצא ובמהירות משתמש בגיצים שפוגעים בבארמי. בארמי משתמש בדחיפה ופוגע בצ'ימצ'אר. בארמי משתמש שוב בדחיפה.
/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בגיצים ואז בשריטות על בארמי"
-
[quote=BlaiziKen;642142]
[B]DouBle R[/B]
אלקיד משתמש בשוק חשמלי ומשתק את ספינרק. אלאקיד שוב משתמש במהירות ואז עוצר לבעיטה נמוכה שפוגעת בספינרק. ספינרק משותק ולכן הוא לא יכול לתקוף.
[/QUOTE]
אלקיד חסל אותו בבעיטה נמוכה" אומר לאלקיד ..
-
[quote=BlaiziKen;642142]
[B]shayrahamim[/B]
אתה מרים את קטרפי שמביט בך בעצב, עם דמעות בעיניים. אתם מגיעים לעיר האריאן ונכנסים למרכז הפוקימונים. לאחר הריפוי של סינדקוויל וקטרפי אתה משחרר את קטרפי שיחזור לדרך 601, אך הוא לא מוכן ללכת. הוא רוצה להמשיך איתך.
[/quote]
' אוקי קטרפי אתה יכול לבוא איתנו ' אומר לקטרפי וארים אותו על הכתף שלי
-
[quote=BlaiziKen;642142]
[B]LordAbizi[/B]
אתה מוציא את צ'ארמנדר שמתחיל את הקרב עם גיצים חזקים שפוגעים בכל גופו של ווידל. ווידל משתמש בחוד רעיל שפוגע בצ'ארמנדר, ומביא להרעלתו.[/quote]
"לא טוב צ'ארמנדר, השתדל לא לנוע יותר מדי כדי למנוע מההרעלה להתפשט. לכן נסה שוב להשתמש בגיצים!" אומר לו.
-
[B]monster[/B]
בארמי מתקרב לצ'ימצ'אר עם הדחיפה, אך כשבארמי כ"כ קרוב, צ'ימצ'אר משתמש בגיצים ופוגע בבארמי. בארמי נופל על האדמה וצ'ימצ'אר מתחיל לשרוט אותו בכל גופו. בארמי נכנע ובורח מהקרב.
[B]DouBle R[/B]
אלקיד משתמש בבעיטה נמוכה חזקה במיוחד שמעיפה את ספינק ומחסלת אותו. ניצחת בקרב ואלקיד מרגיש את תחושת הניצחון שלו. אלקיד רוצה להמשיך לעיר האריאן, אתה מסכים איתו?
[B]shayrahamim[/B]
קטרפי המאושר מהחלטתך מסכים לבוא איתכם ואתה מרים אותו לכתפך. סינדקוויל עולה בקנאה לכתפך השנייה. קטרפי מציע להמשיך לדרך 604 כדי להגיע לעיר הבאה. אתה מסכים?
[B]LordAbizi[/B]
צ'ארמנדר משתמש שוב בגיצים שפוגעים בכל גופו של ווידל ומחסלים אותו. הרעל ממשיך להכאיב לצ'ארמנדר ואם הוא לא ירפא ממנו בקרוב- הוא יאבד את הכרתו.
-
[quote=BlaiziKen;642368]
[B]DouBle R[/B]
אלקיד משתמש בבעיטה נמוכה חזקה במיוחד שמעיפה את ספינק ומחסלת אותו. ניצחת בקרב ואלקיד מרגיש את תחושת הניצחון שלו. אלקיד רוצה להמשיך לעיר האריאן, אתה מסכים איתו?
.[/quote]
"כן אבל קודם צא פוכדור " אורמ בעודי זורק לע ספינרק פוכדור..
-
[QUOTE=BlaiziKen;642368][B]monster[/B]
בארמי מתקרב לצ'ימצ'אר עם הדחיפה, אך כשבארמי כ"כ קרוב, צ'ימצ'אר משתמש בגיצים ופוגע בבארמי. בארמי נופל על האדמה וצ'ימצ'אר מתחיל לשרוט אותו בכל גופו. בארמי נכנע ובורח מהקרב.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" כל הכבוד ניצחת" אני מחזיר את צ'ימצ'אר וממשיך בדרכי