אמרתי וכך אני עושה, בעמוד הראשי בשמות הפרקים, הפרק החדש מסומן בלבן כל פעם, תסמן אותו ותראה את שם הפרק.
Printable View
אמרתי וכך אני עושה, בעמוד הראשי בשמות הפרקים, הפרק החדש מסומן בלבן כל פעם, תסמן אותו ותראה את שם הפרק.
[IMG]http://pokesho.com/img_chara/game1/i_machisu_rgbp.gif[/IMG] [B][U][SIZE=3]פרק 7 - מכון חשמל[/SIZE][/U][/B]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]בלו ורד עלו למעלה לקומה השניה של המרכז, "אז באיזה חדר אתה?" "24, ואת?" "23" "אז זה ממש חדר ליד חדר" "נכון" "טוב אז נתראה מחר בבוקר" "בסדר" שני המאמנים הצעירים הלכו לחדריהם וישנו לילה שקט, רגוע וללא תקלות. [/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Calibri]*[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=black][FONT=Arial]החמה הפציע, רד התקשה לקום בשל עייפותו ללא רצון לצאת מהמיטה. דפיקה נשמעה על דלתו של רד. "מי שם?" "זו בלו, אנחנו אמורים לצאת היום למכון, זוכר?" "המכון! שכחתי ממנו לגמרי! חכי כמה דקות למעטה בקומה הראשונה, בסדר?" "בסדר" ענתה בלו כשהיא עוד מחוץ לדלת. רד מיהר להתארגן ולאחר כרבע שעה ירד גם הוא לקומה הראשונה. "אתה מוכן?" "כמעט" אמר רד. כשהוא נראה מוכן לדרך עם התיק על גבו. הוא ניגש לעבר הדלפק ואמר לאחות ג'וי. "הפוקמונים שלי בסדר?" "כן, הנה הם" השיבה האחות והגישה לו את שני [/FONT][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]הפוכדורים. "תודה" הם יצאו מבניין המרכז ולאחר שהסתכל במפה הכריז רד: "המכון נמצא בדרום מערב העיר" הם הלכו לכיוון המכון עד שהם הגיעו למול המכון. "אז אתה בטוח שאתה רוצה להלחם במכון הזה לפני פיוטר?" אמרה בלו כדי לוודא. "אני בטוח", כשהם פתחו את הדלתות השניים ראו עוד שני אנשים, אחד קצת מלא, לבוש כמו מלח והשני נראה כמו טכנאי. "אחד מכם הוא מאמן המכון?" שאל רד. "לא, אמר המלח מאמן המכון הוא שם" המלח הצביע על חלק אחר במכון שהיה חסום על ידי שני זרמים חשמליים שנעו לרוחב. השניים ניגשו אל מאמן המכון והמאמן שאל: "מי אתם?" "אני רד וזאת בלו." "אני סרן סרג', תוכלו לקרוא לי סרג'. ואחד מכם בא לקרב מכון נגדי?" שאל. "אני" אמר רד. "אם כך, תלחץ על הכפתור, דֵייוְ" המלח ניגש לכשני מטר מהשער שהיה חסום על ידי זרמי החשמל ולחץ כל כפתור כבוי שעל הקיר. לאחר שלחץ עליו הזרמים נעלמו. "אם עוד לא הבנת, סוג המכון הזה הוא מכון חשמל, הקרב יהיה אחד על אחד, אתה מקבל את הזכות להוציא את הפוקמון שני. וולטרוב צא!" סרג' זרק את הפוכדור [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]שלו ומתוכו יצא יצור הנראה כמו פוכדור בעצמו אך בגודל קצת גדול יותר ובעל זוג עיניים קשוחות. "טוב צא צ'רמנדר!" רד הוציא את צ'רמנדר וכמו תמיד צ'רמנדר דרוך ולהוט לקרב. "צ'רמנדר שריטות!" צ'רמנדר שרט את וולטרוב, אבל ההתקפה לא השפיע על וולטרוב. "טעינה!" וולטרוב החל להתרכז וחשמל זעיר החל להספג בוולטרוב. "צ'רמנדר שריטות!" "וולטרוב ניצוץ" וולטרוב נגח בצ'רמנדר בזמן שהעביר לו זרם חשמלי, צ'רמנדר נזרק מההדף ועולף."ההתקפה טעינה מחזקת כל התקפת חשמל שבאה אחריה, בגלל זה התקפת הניצוץ של וולטרוב היתה חזקה כל כך." הסביר סרן סרג'. "צ'רמנדר שלך לא יכול להלחם, ניצחתי, הקרב נגמר." "זאת אומרת שאני לא מספיק טוב" אמר רד באכזבה בזמן שהוא מחזיר את צ'רמנדר לפוכדור. "יודע מה? אני אתן לך להתאמן בינתיים עם בילי, העוזר שלי במכון." "חשבתי שקוראים לו דייו" "לא, זה השופט בקרבות המכון, הוא עובד אצלי, בילי הוא העזור שלי. בילי! בוא הנה!" "אני בא" אמר הטכנאי, הוא בא בריצה קלה ומגושמת, כשהוא נושא את תיק הכלים שלו. "מה [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]אתה צריך אדוני?" "תתאמן עם הילד הזה היום, שיתנסה קצת בקרבות" "בסדר!" "אבל צ'רמנדר שלי מחוסל." אמר רד. "אל תדאג, ראיתי כבר על פי מראה הפוקמון שלך מה רמתו ולכן נזהרתי עליו שתקפתי. הוא אמור להתאושש לבד עוד כחצי שעה. חוץ מזה אין לך עוד פוקמונים?" "יש לי" "אז בבקשה, אין סיבה שלא תתאמן" "טוב, תודה" "אז בואו נצא" אמר בילי. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial]רד בלו ובילי יצאו מהמכון לקראת גינה קרובה. "טוב אז קדימה, תלחם בי קרב אחד על אחד עם הפוקמון השני שלך." אמר בילי. "בסדר, צא סנדשרו!" רד הוציא את סנדשרו מהפוכדור וסנדשרו הסתכל לכל הצדדים ולא הבין מה קורה סביבו. "הי סנדשרו, זוכר אותי, לכדתי אותך אתמול עכשיו אתה חלק מהצוות שלי. יש לי עוד פוקמון חוץ ממך, זה שנלחמת בו כשלכדתי אותך, אבל תוכל לראות אותו רק עוד בערך עשרים דקות. אנחנו צריכים להלחם נגד האיש שנמצא מולנו, אתה מוכן?" "סנד!" השמיע סנדשרו והנהן. "יופי" "עכשיו תורי" אמר בילי "פוכדור צא!" מתוך הפוכדור יצא פוקמון כדור, בצבע אפור בעל עין אחת שלצידי גופו מחוברים שני מגנטים. [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Calibri]"מגנומיט אתה מוכן?" "זזז" השמיע מגנומיט. "מצוין" 'איזה מוזר הבן אדם הזה, הפוקמון שלו רק השמיע קול בלי אפילו הבעת רגש, איך הוא פיענח מה הוא התכוון' חשב רד. "סנשרו שריטות!" אמר רד. סנשרו רץ לעבר המגנומיט ועמד לשרוט אותו.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=black][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][FONT=Arial][COLOR=black][URL="http://img401.imageshack.us/i/episode7.gif/"][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/9219/episode7.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
פרק יפה, אבל הסוף לא כל כך טוב הייתה צריך לעשות את הסוף מותח אבל לא משנה.
מחכה לפרק הבא!
פרק יפה, כמו תמיד.על אף שהקרב היה קצת קצר. לפי דעתי למרות שזה אמור להיות המכון השלישי יכולת להאריך קצת את הקרב.
תודה רבה, אנסה לשפר להבא את הערות אלו.
עדכנתי את מדריך הדמויות, הוספתי את סרן סרג' והוספתי קרדיטים
מתי תעלה את התקציר לפרק הבא? (עדין שאני יודע מה יקרה בפרק הבא לפי השם שלו)
בקשה ההקדמה:
[COLOR=white]רד ובילי פתחו בקרב ידידות. רד מוביל בקרב, אך לא להרבה זמן, בילי מחזיר עם טריק קטן. האם רד באמת מסוגל להלחם בסרג'? או שאינו אפילו מסוגל לנצח את עוזרו?[/COLOR]
[COLOR=#ffffff][/COLOR]
[COLOR=black]הפעם לא יצא לי הקדמה ממש טובה, מצטער :P[/COLOR]
למה דווקא הדמה סבבה לגמרי
אני מחכה כבר לפרק הבא!
הוספתי לוגו בעמוד הראשי!
לוגו נחמד, אבל הייתי ממליץ לך לעשות את האותיות בכתב כהה כי קשה לראות מה כתוב
תודה, חשבתי לעבור על האותיות במסגור שחור אבל אני לא יודע איך ואני לא רוצה לשנות צבע כיוון שצבע הזה הוא הלוגו של פוקמון.
מתי תעלה עוד פרק?
והלוגו ממש יפה
תודה רבה ולפני שאני מעלה הייתי רוצה שעוד אדם אחד נוסף יגיב.
טוב אוקיי אז נחכה שעוד אחד יגיב
סיפור מדהים ..תמשיך כבר חחחח