-
[QUOTE=DouBle R;662259]אני מבקש ממך ליסוגר את הדיון הזה הרי אני רואה פה גיחזענות מוחלטת נגד רוסייה ...[/QUOTE]
חחחח חתיכת חצוף, רואה פה גזענות מול רוסיה...
אם היית בן אדם אולי היינו מתחשבים בך אבל המציאות מראה שאתה גזען
ניצן ישר כח על הדיון! לדעתי יש עד היום אנשים ששונאים את היהודים לצערנו... רובם הגדול של האנשים ששונאים את היהודים בארץ הם רוסים לצערי הגדול ואחד מהם פה בתפורום מלווה בתפקיד של מסקר.. כמה שזה עצוב..
-
[quote=Kratos;662441]דווקא לא כולם..
סבתא שלי מגרמניה וגם המשפחה שלה.. לא כל כך הרבה מאורעות כאלו כנגד היהודים וגם המשטר היה ממש בסדר איתם, נתנו להם לעלות לארץ לפני מלחמת העולם השנייה, אחרי העלייה של היטלר לשלטון אני חושב, וגם כשהיטלר עלה לשלטון ראיתי תוכנית על זה שהיה איזו מריבה בין התומכים למשטר של גרמניה.[/quote]
לא כולם , ראית היו הרבה משפחות שיצאו נגד השלטון ושמרו משפחות שלמות בביתהם , שוב אני מזכיר כל מי שהיה בעד פשוט סירב ליהודים ופשוט שלח אותם חזרה לגהנום שלהם
-
[QUOTE=DouBle R;662428]ניצן אני לא אתעלם מדברים כאלה ולא אכפת לי במצידי תיהיה מלכתץ העולם אני לא אתןם לאף אחד לדבר על המולדת שלי
בונא אתם אנשים חסרי שכל כל העולם חםפ על היהודים וזה לא התחיל מגרמנייה או ממלחמת הועלם ה כל קשור למה שקרה פה לפני בזמנו של ישוע אתם מואשמים ברצח ישוע ואני תומך בזה כי הרי יהודי הסגיר את ישוע לאימפרייה הרומית ואתם מתנהגחים באותה בוגדניות כמו באותה הזמן בוגדניים..[/QUOTE]
אתה רואה פה גזענות מוחלטת אז נו באמת מה זה הציטות שמעליי?
-
[quote=DouBle R;662428]ניצן אני לא אתעלם מדברים כאלה ולא אכפת לי במצידי תיהיה מלכתץ העולם אני לא אתןם לאף אחד לדבר על המולדת שלי
בונא אתם אנשים חסרי שכל כל העולם חםפ על היהודים וזה לא התחיל מגרמנייה או ממלחמת הועלם ה כל קשור למה שקרה פה לפני בזמנו של ישוע אתם מואשמים ברצח ישוע ואני תומך בזה כי הרי יהודי הסגיר את ישוע לאימפרייה הרומית ואתם מתנהגחים באותה בוגדניות כמו באותה הזמן בוגדניים..[/quote]
הכנסיה הקתולית חזרה בה מהשטות הזאת, ואחריה כל הכנסיות בעולם.
הנאצים שנאו יהודים בלי סיבה, בדיוק כמוך, וזה ידוע שהיטלר שנא את הנצרות.
אין לך מקום במדינת היהודים. תחזור לרוסיה ותרקב שם.
-
[QUOTE=idos055;662448]חחחח חתיכת חצוף, רואה פה גזענות מול רוסיה...
אם היית בן אדם אולי היינו מתחשבים בך אבל המציאות מראה שאתה גזען
ניצן ישר כח על הדיון! לדעתי יש עד היום אנשים ששונאים את היהודים לצערנו... רובם הגדול של האנשים ששונאים את היהודים בארץ הם [B]רוסים [/B]לצערי הגדול ואחד מהם פה בתפורום מלווה בתפקיד של מסקר.. כמה שזה עצוב..[/QUOTE]
כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!!
-
[QUOTE=RockStar:D;662462]כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!![/QUOTE]
אף אחד לא שונא אותך תפסיק לחיות בסרט.
אתה אחד מהאנשים שאני יותר אוהב בפורום, אני סה"כ מדבר סטטיסטית
-
הרוסים הם לא רוב בשונאי היהודים..
-
תאמינו לי שאני שונא יהודים [ולא את כולם יש אנשים שאני אוהב ויש אנשים שפחות]וזאת בגללמ מה שקרה לי בילדות
-
[quote=RockStar:D;662462]כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!![/quote]
אח זה לא נכון ..... יש כאלה ששונאים את השחורים , יש כאלה ששונאים את היהודים , יש כאלה ששונאים את הערבים , יש כאלה שנשואים את הטורקים , ויש כאלה ששונאים את הרוסים , אבל אתה לא יכול להגיד שכל הארץ שונאת אתכם חלאס להוציא לנו דברים מהפה
-
[QUOTE=Kratos;662441]דווקא לא כולם..
סבתא שלי מגרמניה וגם המשפחה שלה.. לא כל כך הרבה מאורעות כאלו כנגד היהודים וגם המשטר היה ממש בסדר איתם, נתנו להם לעלות לארץ לפני מלחמת העולם השנייה, אחרי העלייה של היטלר לשלטון אני חושב, וגם כשהיטלר עלה לשלטון ראיתי תוכנית על זה שהיה איזו מריבה בין התומכים למשטר של גרמניה.[/QUOTE]
שמע גם בתקופת הנאצים עצמם היו מתנגדים להם.
אחד הניסיונות הגדולים לעצור את זה היה מבצע ואלקירי.
אבל זאת לא הנקודה פה,הנקודה היא שיכול היה לקרות שמטורף אחד ישתלט על המדינה שלו וככה על העולם..
-
[QUOTE=RockStar:D;662462]כולם בארץ שונאים אותנו!!!סתם ככה!!!
אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!!![/QUOTE]
אנחנו ,אני לפחות לא שונא שום רוסי חלק מהמישפחה שלי הם רוסים ואני לא בוכה פה על כלום
אנחנו רק אומרים שהוא גזעני תראה מה הוא כתב!
-
[QUOTE=idos055;662464]אף אחד לא שונא אותך תפסיק לחיות בסרט.
אתה אחד מהאנשים שאני יותר אוהב בפורום, אני סה"כ מדבר סטטיסטית[/QUOTE]
לחיות בסרט?
תגיד לי אז למה אני הכי לא מקובל בכיתה?למה?
למה דווקא איתי מתחילים לריב בבית ספר?
למה כולם קוראים לי רוסי מסריח?
אתה בחיים לא היית ולא תהיה רוסי אתה לא תבין מה זה להיות רוסי בישראל.
-
[quote=RockStar:D;662473]לחיות בסרט?
אתה בחיים לא היית ולא תהיה רוסי אתה לא תבין מה זה להיות רוסי בישראל.[/quote]
לי כמה רוסים בבית ספר , ואף אחד לא שונא אותם ומקלל אותם הם משולבים איתנו
-
[QUOTE=RockStar:D;662473]לחיות בסרט?
אתה בחיים לא היית ולא תהיה רוסי אתה לא תבין מה זה להיות רוסי בישראל.[/QUOTE]
אחי יש לי ילד יהודי שיורדים עליו זה לא קשור..
הם מחפשים את חלשי האופי אתה מבין? זה לא קשור לגזע אלא לאופי
-
[size=6]מספיק[/size]
לא אכפת לי מה אל תדברו ככה כבר אמרתי לכם לא לדבר ככה בתחילת הדיון
רומה-חושב שהיהודים מואשמים ברצח ישו?
תפדל,תהנה!
האפיפיור-ראש הכנסייה הקטולית ביקש סליחה מהיהודים ואמר בעצמו שהאשמות נגד היהודים על רצח ישו הן לא נכונות
אז בבקשה
אם אתה יהודי אני לא מבינה איך אתה מרשה לעצמך לדבר ככה
אם אתה נוצרי אז ראש הכנסייה הנוצרית בעצמו אמר שהאשמת היהודים היא שטות
אם אתה לא מאמין בכלום,אז בתור בן אדם תבין לבד שמזמן כבר לא שונאים יהודים על רצח ישו
רק ילדים קטנים שלא מבינים מה שאומרים להם חושבים עוד דברים כאלה