[QUOTE=Flupy;682237]אוקיי אז את זה לא ידעתי, אבל בקשר לפיגיוט ולריצ'י אתה מסכים איתי ?[/QUOTE]
אש גם שיחרר את פיגיוט כדי שיהגן על פוקמונים ביער אבל אש הבטיח לו שהוא יחזור לקחת אותו
וריצ'י מי זה?
Printable View
[QUOTE=Flupy;682237]אוקיי אז את זה לא ידעתי, אבל בקשר לפיגיוט ולריצ'י אתה מסכים איתי ?[/QUOTE]
אש גם שיחרר את פיגיוט כדי שיהגן על פוקמונים ביער אבל אש הבטיח לו שהוא יחזור לקחת אותו
וריצ'י מי זה?
[QUOTE][QUOTE=Flupy;682225]כל הפוקימונים מהדור הראשון הם סוסים OO
(מבחינת מראה והכל D: )
האוון היה חרא .
והטעויות האחרונות הן בטרפליי ופיגיוט איך שלא ראינו אותם עד עכשיו ?[/QUOTE][/QUOTE]
הנה הוכחה לזה שצדקתי אם אתה חושב שאקסקיוט סוס כפי שציינת אז איך זה שלא אהבת למשל את טורטרה שלפי דעתי הוא אחד הפוקימונים היותר טובים שיצרו?!
[quote=יגאל;682242]אש גם שיחרר את פיגיוט כדי שיהגן על פוקמונים ביער אבל אש הבטיח לו שהוא יחזור לקחת אותו
וריצ'י מי זה?[/quote]
Omg
אתם רואים לאן פוקימון התדרדר ?!?
הילדים של היום לא זוכרים את אחד הדמויות הטובות ביותר של פוקימון !
את גרי אתה מכיר ?\:
[QUOTE][QUOTE=Flupy;682246]Omg
את גרי אתה מכיר ?\:[/QUOTE][/QUOTE]
אחי הוא ילד הוא לא גדל על העונות שלנו
[QUOTE=Flupy;682246]Omg
את גרי אתה מכיר ?\:[/QUOTE]
את גרי אני מכיר אבל ריצ'י שכחתי :sorry::sorry:
[QUOTE=ranrevah;682243]הנה הוכחה לזה שצדקתי אם אתה חושב שאקסקיוט סוס כפי שציינת אז איך זה שלא אהבת למשל את טורטרה שלפי דעתי הוא אחד הפוקימונים היותר טובים שיצרו?![/QUOTE]
טורטרה לא מזכיר לך במעט את וינזאור ?
הא רגע הם מיוצרים מאותה הטיוטה!
[QUOTE][QUOTE=Flupy;682252]טורטרה לא מזכיר לך במעט את וינזאור ?
הא רגע הם מיוצרים מאותה הטיוטה![/QUOTE][/QUOTE]
אין דימיון אפילו לוינזור רק בגלל שהם הולכים על 4 אז הם נחשבים שהם מיוצרים מאותה טיוטה?!
וואלה אין לי כוח להתווכח כבר עם הילדים פה.
תבינו כל דור שמיוצר זה שיפור של דורות קודמיםםםם!!
אז נכון שיש כמה שהם לא יצאו טוב בכל דור יש פוקימונים גרועים ופוקימונים יותר טובים!!
[QUOTE=ranrevah;682254]אין דימיון אפילו לוינזור רק בגלל שהם הולכים על 4 אז הם נחשבים שהם מיוצרים מאותה טיוטה?!
וואלה אין לי כוח להתווכח כבר עם הילדים פה.
תבינו כל דור שמיוצר זה שיפור של דורות קודמיםםםם!!
אז נכון שיש כמה שהם לא יצאו טוב בכל דור יש פוקימונים גרועים ופוקימונים יותר טובים!![/QUOTE]
בטח שיש דמיון. בוא נתחיל מזה שלשניהם יש צמח על הגב, אחרי זה "Origin
Torterra has aspects of a snapping turtle and an ankylosaurus, a species of armored dinosaur. " וידוע שוי[B]נזאור[/B] גם מבוסס על דינוזאור, שניהם ענקיים עם רגליים די דומות, עיניים באותו הצבע/צורה, ובקיצור, הם כן דומים.
[url]http://pkmn.net/sprites/dp/big/3.png[/url]
[url]http://www.friendcodes.com/forums/members/mii-albums-random-picture55853-389-torterra.jpg[/url]
אתה באמת לא רואה פה את הדימיון ?
העץ מחליף את הפרח בהתחשב בהבדל סוגים
כמובן שהפרח יותר גדול ויפה אז הם הוסיפו "יבשה " בשביל שזה יראה יפה יותר
אפשר להגיד רק
שפוקימון ניהיה,סליחה כן?חרא דבר!
או שיעשו לו סוויץ' ענקי,או שיעיפו אותו המסך
נקודה ואין מה להתווכח פה בכלל
ושכולם יסכימו איתי!
מסכים עם גיבל
הסוויץ הזה הוא להראות את אש מבוגר /דמות אחרת ולתת לו סוף סוף דמויות חזקות יותר ולא אני מאמין בך פיקאצו למרות שאתה לוזר שמפסיד לפוקימונים חלשים ופעם היית חזק !
אבל למה אש שיעפו את אש וזהו מי צריך אותו
את רצי גם קצת שחכתי אבל נזכרתי שיש לו פיקאצו כזה מוזר
מוזר=מגניב זה הפיקאצו היחיד שאני אוהב
התלונות זה בגלל האופי שלו אתה יודע שמתבגרים האופי משתנה
כולכם מזבלים ת'שכל על טעויות שוליות ומפגרות. הטעות הכי גדולה זה ההתחלתי מסוג מים בדור החמישי! כאילו, באמת, מה זה אמור להיות לעזאזל? פודל/לוטרה/ברווזן? Oם