[quote=nilasak;734148]הבעיה העכשוית שלי היא מור
הוא נתן לי באן לשתי המשתמשים בלי לשלוח הודעה או אות[/quote]
יש חוקים לפורום
תקרא אותם לפני זה...
Printable View
[quote=nilasak;734148]הבעיה העכשוית שלי היא מור
הוא נתן לי באן לשתי המשתמשים בלי לשלוח הודעה או אות[/quote]
יש חוקים לפורום
תקרא אותם לפני זה...
אתם יוצאים עלי שוב ,אל דברים באמת לא קשורים.
מתחו אתכם עליי ,אני במקומכם הייתי מתבייש ,כי תפסתם טרמפ ,כמו שרותם אמר ,ואישית
אני נפגעתי פה מכולם .
ארווין, על טעויות משלמים. מה שאתה עשית בפורום במשך יום אחד נראה לי מעיד כמה הרס אתה יכול לעשות במידה ויתנו לך 100 ימים של חסד. אני רשמתי בכל היום הזה להפסיק לריב ואף אחד לא השכיל להקשיב לי. ידעתי באותו זמן שרק רותם ייגיע עם הפתרון ואני מאוד מקווה שהוא יקשיב לקול ההיגיון ויעשה את הדבר הנכון.
[QUOTE=TheChosenOne;734153]אתה מסיק מקנות סתם
אף אחד לא יצא נגדו בגלל שקר
או בגלל איזו מתיחה
ירוצה לדעת למה יצאו נגדו? כול פורום משוב מלא בזה
א אחד לא החליט סתם לתפוס על זה ולצאת נגד ההנהלה[/QUOTE]
אבל שום דבר מזה לא היה קורה אם עומר ויוסי לא היו יוצאים נגד ההנהלה מלכתחילה.
בעוד שאף אחד בהנהלה לא עשה להם שום דבר רע אלא פשוט היה מתחשק להם לפרסם שקרים בכל מקום.
הם קוראים לזה מתיחה... אבל אחרי מתיחה אומרים "זה היה מתיחה" פה הם לא התכוונו לעשות את זה עד אחרי שהכרחתי אותם לעשות את זה.
אני לא באמת יודע את כל הסיפור...
אני רק יודע שחצי מהפורום יצא ממורמר מכל זה, ומדבר כזה צריך להפיק לקחים.
יש לי רעיון טוב
נפתח דף חדש,ונמחק את זה מהפורום
[quote=nilasak;734162]יש לי רעיון טוב
נפתח דף חדש,ונמחק את זה מהפורום[/quote]
גאון הדור
[quote=nilasak;734162]יש לי רעיון טוב
נפתח דף חדש,ונמחק את זה מהפורום[/quote]
זה יכול להיות רעיון טוב
אבל הכתם שעשו עליי לא ימחק לעולם
אני סתם עוד קורבן לכמה משתמשים שהחליטו כנראה מקנאה או משהו שאני לא מתאים.
אז שים אותו בכביסה מה אני יגיד לך
זה דף [b]חדש[/b]
[quote=YoRt3m;734142]ארווין פעל כמו שהוא פעל בגלל שכל המשתמשים יצאו נגדו על שקר... במצב אמיתי הוא לא היה נכנס בכלל לסיטואציה הזאת.
ואם אלכס לא היה נותן לעומר באן אני הייתי נותן לו שהייתי חוזר מהשבת :um_face:[/quote]
מתיחה או לא, יש ארגונים שמביימים מצבים כאלה כדי לבדוק איך האנשים שהם ממנים מתפקדים.
אני יכול לומר בשקט שלא יכולנו לבקש לסצנה טובה יותר כדי לבדוק איך האנשים בניהול בתפקיד.
ווזו התנהגות איומה, גרועה, דיקטטורית ומלאה בהרס. אני את שלי אמרתי, השאר כבר ייאמר במבחן הזמן.
אלכס עושה הרבה לאתר, אבל לדעתי הוא לא צריך לשבת בכיסא המנכל. צריך מישהו נורמלי מעליו.
ארווין, אני מצטער, טעיתי לגבייך. אתה לא מתאים בכלל לניהול משום סוג. אני התביישתי להיות חלק מפוקימונס היום.
[quote=Hit Man;734168]מתיחה או לא, יש ארגונים שמביימים מצבים כאלה כדי לבדוק איך האנשים שהם ממנים מתפקדים.
אני יכול לומר בשקט שלא יכולנו לבקש לסצנה טובה יותר כדי לבדוק איך האנשים בניהול בתפקיד.
ווזו התנהגות איומה, גרועה, דיקטטורית ומלאה בהרס. אני את שלי אמרתי, השאר כבר ייאמר במבחן הזמן.
אלכס עושה הרבה לאתר, אבל לדעתי הוא לא צריך לשבת בכיסא המנכל. צריך מישהו נורמלי מעליו.
ארווין, אני מצטער, טעיתי לגבייך. אתה לא מתאים בכלל לניהול משום סוג. אני התביישתי להיות חלק מפוקימונס היום.[/quote]
מעט קיצוני.
אבל לפי דעתי צודק כמעט בהכל.
[quote=ErWiN;734166]זה יכול להיות רעיון טוב
אבל הכתם שעשו עליי לא ימחק לעולם
אני סתם עוד קורבן לכמה משתמשים שהחליטו כנראה מקנאה או משהו שאני לא מתאים.[/quote]
איזה מסכן...בוא נלקק לך תתחת -_-
[quote=Hit Man;734168]מתיחה או לא, יש ארגונים שמביימים מצבים כאלה כדי לבדוק איך האנשים שהם ממנים מתפקדים.
ארווין, אני מצטער, טעיתי לגבייך. אתה לא מתאים בכלל לניהול משום סוג. אני התביישתי להיות חלק מפוקימונס היום.[/quote]
:what:
אתה דרמטי באופן לא יאמן
טוב ,אני אשאיר את הטיפול לרותם
[quote=Hit Man;734158]ארווין, על טעויות משלמים. מה שאתה עשית בפורום במשך יום אחד נראה לי מעיד כמה הרס אתה יכול לעשות במידה ויתנו לך 100 ימים של חסד. אני רשמתי בכל היום הזה להפסיק לריב ואף אחד לא השכיל להקשיב לי. ידעתי באותו זמן שרק רותם ייגיע עם הפתרון ואני מאוד מקווה שהוא יקשיב לקול ההיגיון ויעשה את הדבר הנכון.[/quote]
בקשר לבאן של אלכס עם החתולים זה התחיל לפני זה ולכן אין מה להתווכח פה. הבאן של עומר היה מוצדק 100%. ואני הייתי פה כשהכל התחיל.
בקשר למה שארווין עשה אני לא מתכוון לעשות שום דבר כי אני יודע שזה לא יחזור שוב, וכל מה שהיה פה באותו זמן לא היה קורה אם עומר ויוסי לא היו מתחילים... ולפי מה שהבנתי היו פה עוד כמה משתמשים שעשו כמה שטויות .
הספיק לי מה ששמעתי.
אני נועל.
במילא מחר יש לי גיוס ואין לי ראש לכל זה...
והיטמן,
יש לי הרבה מה להגיב לך ומצטער שאין לי כח אני גם לא מרגיש טוב כל כך כבר מיום חמישי...
אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה במסן עדיף..