-
[QUOTE=afikafik1999;740741][I][COLOR="Red"]~מארק~
*כן דרפיון הקפיץ אותו לכיון של גרידוס ובשני המקרים אתה יכול לזרוק על הפוקימון פקדור.
שני המתקפות פגעות אך כמעט ולא מזיזות לגרידוס.פיתאום הוא משתמש בנשיפת דרקון עצמטית שפוגעת בחוזקה באנפרנייפ לפתע דרפיון מתעצבן ומשתמש בלהב רעל שמחליש את גרידוס ומבלבל אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
אתה מגיע לדרך 1 ואתה רואה שיש שם המון פוקימון לפתע שטרפטאור גדול וקשוח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/398.png[/IMG] טס לכיון שלך ונראה כיאלו הוא רוצה קרב.פיתאום הוא משתמש בטיסה כפולה מה שמלבל את בלסטויז ואז הוא מתחיל להתנגש בבלסטויז.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrange"]~ניב~
"אוקי גליאד השתמש בחיתוך חושים ואז באגרוף קרח!" הוא אומר בעד שחיתוך החושים פוגע בחוזקה בבליזקן.לאחר מכן רגע אחד לפני שבליזקן ניפגע הוא מצליח להתחמק אך בהיתחמקות הוא ניתקע בעץ.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
״סטראפטור, אהה?״ אני אומר ״טוב בלאסטויז, תשתמש בסחרור מהיר ובמשאבת הידרו ביחד כדי שהוא לא יצליח להתחמק!״
-
[I][I][COLOR="Blue"]~מייק~
המים פוגעים בחוזקה בשטרפטואר והוא נופל על האדמה.לאחר מכן הוא משתמש באס אווירי שמסחרר את בלסטויז לגמרי.לפתע אתה רואה שהכנף שלו מתחילה לבעור והוא משתמש בכנף אש שמרסקת את בלסטויז על הקרקע בקלות.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;740741][I][COLOR="Red"]~מארק~
*כן דרפיון הקפיץ אותו לכיון של גרידוס ובשני המקרים אתה יכול לזרוק על הפוקימון פקדור.
שני המתקפות פגעות אך כמעט ולא מזיזות לגרידוס.פיתאום הוא משתמש בנשיפת דרקון עצמטית שפוגעת בחוזקה באנפרנייפ לפתע דרפיון מתעצבן ומשתמש בלהב רעל שמחליש את גרידוס ומבלבל אותו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"אינפרנייפ, יש לי רעיון - בוא נעשה מתקפה משולבת עם דוראפיון! הוא ישתמש להב רעל שיחליש ויבלבל את גרידוס, ובדיוק באותו זמן אתה תתקיף בקרב צמוד ותתפוס אותו לא מוכן, ועם נזק כפול!"
-
[quote=afikafik1999;740741]
[I][COLOR=DarkOrange]~ניב~
"אוקי גליאד השתמש בחיתוך חושים ואז באגרוף קרח!" הוא אומר בעד שחיתוך החושים פוגע בחוזקה בבליזקן.לאחר מכן רגע אחד לפני שבליזקן ניפגע הוא מצליח להתחמק אך בהיתחמקות הוא ניתקע בעץ.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
אני אומר לבלייזקאן להתקופף במהירות ולתקוף את גרליו של גלייד בבעיטת אש ולהפיל אותו!
-
שם:אביב
כנוי:ג'ייק
רקע:ג'ייק נולד למשפחה בת 4 ילדים וללא אבא.ג'ייק תמיד היה סקרן לזהותו של אביו אך אימו הסתירה את זה ממנו.
המצב הכלכלי של הבית היה בשפל,עקב היות אימו הורה יחיד.כשג'ייק גדל טיפה החליט לעזור לאימו עם הפרנסה והקים פוקי-סיטר.
הוא גידל פוקימונים רבים והלך לו טוב.הוא ידע הכל על פוקימונים ובמיוחד על מים קרח ואופל.הוא מאוד רצה לצאת למסעו עם איזה טוטודייל חמוד אבל לא יכל להשאיר את אימו במצב הזה.
אחיו הצעיר ראה זאת ונתן לו לצאת למסעו.ג'ייק נפרד לשלום ממשפחתו ויצא למסעו וגם לגלות את זהות אביו.
מראה:גבוה בעל שיער חום בהיר ועינים ירוקות.
סוגמועדף:אופל
בקשות/הערות/שאלות:להתחיל עם טוטודייל
-
[QUOTE=afikafik1999;740752][I][I][COLOR="Blue"]~מייק~
המים פוגעים בחוזקה בשטרפטואר והוא נופל על האדמה.לאחר מכן הוא משתמש באס אווירי שמסחרר את בלסטויז לגמרי.לפתע אתה רואה שהכנף שלו מתחילה לבעור והוא משתמש בכנף אש שמרסקת את בלסטויז על הקרקע בקלות.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/I][/QUOTE]
״בלאסטויז, אל תוותר אתה שומע? תשתמש בסחרור מהיר ובאגרוף ממוקד אבל לפני שאתה מגיע לסטראפטור תפסיק עם הסחרור המהיר אבל תמשיך עם האגרוף הממוקד כדי שהסחרור המהיר יתן מהירות ותנופה אדירה לאגרוף הממוקד!״ אני אומר ומקווה לנצח בקרב.*
-
בליזקן לא שומע אותך והוא נראה ממש מבולבל."חתוך חוש הורס את חוש השמיעה או הראיה לזמן קצר ואתה בטח מבין שזה הרס את חוש השמיעה! טוב עכשיו גליאד אגרוף קרח!" הוא אומר בעד שגליאד מתחיל לפגוע בבליזקן אם אגרופי קרח.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I]~ג'ייק~
מצטאר אבל אין יותר מקום.[/I]
[I][COLOR="Red"]~מארק~
המתקפה המשולבת עובדת וגרידוס נחלש מאוד מאוד.לפתע דרפיון אוגר כוח רב בזרעות שלו ואז משתמש במפציץ ג'יגה מטיס את גרידוס עד לאדמה וכמעט מחסל אותו לגמרי.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
סטרפטאור מתנגש בסיחרור המהיר בעזרת אס אוויר אבל שבלסטויז משתמש באגרוף ממוקד שטרפטור מתבלבל ונפגע בחוזקה.לאחר מכן הוא משתמש בציפור אמיצה שכמעט ומחסל את בלסטויז.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;740722][I][COLOR="Blue"]
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
שני המתקפות פגעות ומחלישות את אביפום לפתע איביפום משתמש בזריזות שמבלב לאת מגניום..פיתאום שני הזנבות של אביפום מתחלים לזהור ואז הוא מתחיל להכות את מגניום ואת שמע לב שבכל פעם שהוא מכה מגניום נפגע יותר.לפתע הפוקדע מצפצף ואת רואה שכתוב בוא שהמתקפה נקראת זעם צורב.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[ /COLOR][/I][/QUOTE]
"גררררררר" אני אומרת בשאגה.
"מגניום קרן סולארית !"
-
[QUOTE=afikafik1999;740765]
[I][COLOR="Red"]~מארק~
המתקפה המשולבת עובדת וגרידוס נחלש מאוד מאוד.לפתע דרפיון אוגר כוח רב בזרעות שלו ואז משתמש במפציץ ג'יגה מטיס את גרידוס עד לאדמה וכמעט מחסל אותו לגמרי.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"עצור אינפרנייפ! הוא חזק, אתה לא חושב? פוקדור צא!!" אני אומר וזורק את הפוקדור על הגרידוס!
-
[quote=afikafik1999;740765][I][COLOR=DarkOrange]~ניב~
בליזקן לא שומע אותך והוא נראה ממש מבולבל."חתוך חוש הורס את חוש השמיעה או הראיה לזמן קצר ואתה בטח מבין שזה הרס את חוש השמיעה! טוב עכשיו גליאד אגרוף קרח!" הוא אומר בעד שגליאד מתחיל לפגוע בבליזקן אם אגרופי קרח.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=Blue][/COLOR][/I][/quote]
אוווו וואההה.. אתה אוהב להתקיל אותי אה?? :sorry:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אני מסמן לבלייזקאן עם היידים לזנק הצידה וכך לחמוק ואז עושה טנועות של אגרופים כדי שיבין שהוא צריך לתקפוף אותו עם אגרופי אש..
-
[QUOTE=afikafik1999;740765][I][COLOR="DarkOrange"]~ניב~
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I]~ג'ייק~
מצטאר אבל אין יותר מקום.[/I]
[I][COLOR="Red"]~מארק~
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
סטרפטאור מתנגש בסיחרור המהיר בעזרת אס אוויר אבל שבלסטויז משתמש באגרוף ממוקד שטרפטור מתבלבל ונפגע בחוזקה.לאחר מכן הוא משתמש בציפור אמיצה שכמעט ומחסל את בלסטויז.
״הסטראפטור הזה חזק והוא יהיה שלי!״ אני אומר ״ עכשיו בלאסטויז הוא חלש מהציפור האמיצה שלו אז תשתמש בפעימת מים אבל תזרוק אותה למעלה ולפני שהפעימת מים חוזרת תשתמש בסחרור מהיר כדי להעיף מים בחוזקה על הסטראפטור ולגרום לו ליפול.
אחר כך תשתמש בסחרור אקווה כשהוא על הרצפה וזה יגמור את הקרב״ אני אומר.
-
[CENTER][quote=afikafik1999;740612]
[I][COLOR=DeepSkyBlue]~זאק~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=DeepSkyBlue] ינמצאגה מתעצבן עלייך ומתשמ בכוח עתיק על אמפלאון.לאחר מכן טס לכיונכם ומתנגש בכוח באמפלאון בעזרת אס אווירי.לאחר מכן אמפלאון מתעצבן ומשתשמ בתותח הידרו שמעיף את ינמגאה עד לאגם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=DeepSkyBlue] מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=Lime][/COLOR][/I][/quote]
אני אגיד: "כל הכבוד!", ואז אומר לאמפוליון: "תקפוץ לאגם ותשחה לעבר יאנמגה תוך כדי שימוש בניקור מקדחה", כשאני מתלהב מכוחו של אמפוליון
[/CENTER]
-
[I][COLOR="Lime"]~מינה~
הקרן הסלוארית של מגניום פשוט צולה את אביפום לגמרי והוא מתעלף.לפתע הוא מיטעורר במהירות לוקח כמה פירות מין העצים ומביא לך ולמגניום.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~מארק~
אתה זורק את הפכדור על גרידוס ואז הוא נכנס עליו.הפקדור מתחיל להתנדנד מצד לצד עד שההוא נתפס.לאחר מכן אניפרניפ ודרפיון רוקדים משמחה.אך בדיוק באותו הרגע יוצא גרידוס מין הפפקדור (רק שהיה בררור שהוא כבר נתפס).
מה תעשה?[/COLOR][/I]
בליזקן מצליח להבין אותך ומתחיל להכות את גליאד באגרופי אש.לפתע גליאד משתמש באגרוף קרח אבל אם רגלו וידו ביחד שמקפיא את ידוי של בליזקן.לפתע השמיעה של בליזקן חזרה והוא יכול שוב לשמוע אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
פעימת המים מרסקת את סטרפטאור על הקרקע אבל שבלסטויז משתמש בסחרור האקווה שטרפטאור משתמש בתקפה מוזרה ויוצר סופת חשמלית שגם הורסת את סיחרור האקווה וגם פוגעת בבלסטויז.לפתע אתה רואה שבפוקדע כתוב שקוראים למתקפה "סופה חשמלית".
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DeepSkyBlue"]~זאק~
שאמפלאון שוחה בעזרת ניקור המקדחה הוא יוצר סביבו מערבולת מים שפוגעת בחוזקה בינמאגה.לפתע ינמאצה ברוח כוספה שיוצר מערבולת מים שפוגעת באמפלאון.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;741166][I][COLOR="Lime"]~מינה~
הקרן הסלוארית של מגניום פשוט צולה את אביפום לגמרי והוא מתעלף.לפתע הוא מיטעורר במהירות לוקח כמה פירות מין העצים ומביא לך ולמגניום.
מה תעשי?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~מארק~
אתה זורק את הפכדור על גרידוס ואז הוא נכנס עליו.הפקדור מתחיל להתנדנד מצד לצד עד שההוא נתפס.לאחר מכן אניפרניפ ודרפיון רוקדים משמחה.אך בדיוק באותו הרגע יוצא גרידוס מין הפפקדור (רק שהיה בררור שהוא כבר נתפס).
מה תעשה?[/COLOR][/I]
בליזקן מצליח להבין אותך ומתחיל להכות את גליאד באגרופי אש.לפתע גליאד משתמש באגרוף קרח אבל אם רגלו וידו ביחד שמקפיא את ידוי של בליזקן.לפתע השמיעה של בליזקן חזרה והוא יכול שוב לשמוע אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
פעימת המים מרסקת את סטרפטאור על הקרקע אבל שבלסטויז משתמש בסחרור האקווה שטרפטאור משתמש בתקפה מוזרה ויוצר סופת חשמלית שגם הורסת את סיחרור האקווה וגם פוגעת בבלסטויז.לפתע אתה רואה שבפוקדע כתוב שקוראים למתקפה "סופה חשמלית".
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DeepSkyBlue"]~זאק~
שאמפלאון שוחה בעזרת ניקור המקדחה הוא יוצר סביבו מערבולת מים שפוגעת בחוזקה בינמאגה.לפתע ינמאצה ברוח כוספה שיוצר מערבולת מים שפוגעת באמפלאון.
׳סופה חשמלית...אז זה בטח מאוד אפקטיבי נגד בלאסטויז׳ אני חושב ״טוב אנחנו לא הולכים לוותר לו! בלאסטויז הוא בטח כבר מותש מכל המתקפות שלו אז בוא נגמור את הקרב הזה! תשתמש בסחרור מהיר ובאגרוף ממוקד״. (שזה יצור מעיין כדור ג׳ירו רק חזק יותר).*
-
[I][COLOR="Blue"]~מייק~
הסיחרור המהיר ואגרוף ההמוקד עובדים פוגעים בחוזקה בה שטרפטארו והוא מחוסל לגמרי.לפתע שטרפטאור קם לרגע ועף באטיות לכיון בלסטויז אך בדיוק ברגע שהוא עומד לפגוע בבלסטויז וא פשוט נופל ומתעלף.
מה תעשה?[/COLOR][/I]