[QUOTE=SportMan;761975]מה קורה כולם?, סוף סוף טרטויג שלי התפתח במשחק של ליאור.[/QUOTE]
מזל טוב
Printable View
[QUOTE=SportMan;761975]מה קורה כולם?, סוף סוף טרטויג שלי התפתח במשחק של ליאור.[/QUOTE]
מזל טוב
תהנה
תודה יגאל וליאור, מה קורה?.
עוד מעט צ'ימצ'אר שלי גם! ואני גם אלכוד ריאולו ויהיה לי 3 לוחמים (אלקיד (אני מחשיב ללוחם), צ'ימצ'אר וריאולו!)
[QUOTE=SportMan;761984]תודה יגאל וליאור, מה קורה?.[/QUOTE]
בסדר
[QUOTE=the charmander;761956]יגאל ליאור חבר'ה עשו טובה בחייאת דברו על המשחק בפרטי או משהו... לא מתאים, אני מרגיש קצת לא קשור והתגובות שלי עפות בגלל שאתם מדברים על משחק...[/QUOTE]
הקפצה.
[QUOTE=killerbee;761985]עוד מעט צ'ימצ'אר שלי גם! ואני גם אלכוד ריאולו ויהיה לי 3 לוחמים (אלקיד (אני מחשיב ללוחם), צ'ימצ'אר וריאולו!)[/QUOTE]
לא מבאס אותך כפל סוגים
[QUOTE=killerbee;761985]עוד מעט צ'ימצ'אר שלי גם! ואני גם אלכוד ריאולו ויהיה לי 3 לוחמים (אלקיד (אני מחשיב ללוחם), צ'ימצ'אר וריאולו!)[/QUOTE]
מה כדי לי לעשות לפתח את שלגון או לתפוס פוקימון מעופף
בדיוק. חלאס!
[quote=יגאל;761990]מה כדי לי לעשות לפתח את שלגון או לתפוס פוקימון מעופף[/quote]
תפתח את שלגון הוא חזק
טוב אני הולך,נמאס לי שאתם מדברים על שני דברים בפורום
א) כדורגל
ב) המשחק של ליאור
ביי ניר
ליאור תשאל את מור עם אתה יכול לפתוח נושא דבורים על המשחק
[quote=יגאל;761995]ליאור תשאל את מור עם אתה יכול לפתוח נושא דבורים על המשחק[/quote]
למה צריכים אחד כזה?
נו בחייאת נו מה אתה בן 7? מבקשים ממך משהו! תפסיקו לדבר על המשחק של ליאור זה פורום דיבורים פה, ונושאים אחרים עפים פה בגלל הספאם שלכם!
עריכה: בדיוק לכו תבקשו ממור~! באמת.. אם זה מעניין אתכם לא אכפת לי, אבל אתם פשוט דורסים את כל הנושאים האחרים!