שמישהו יתן לי משהו עובד אני לא תמכוון להתחיל להוריד ולהוריד זה חצי שעה כל הורדה במקרה הטוב האינטרנט שלי מאל בעיות
Printable View
שמישהו יתן לי משהו עובד אני לא תמכוון להתחיל להוריד ולהוריד זה חצי שעה כל הורדה במקרה הטוב האינטרנט שלי מאל בעיות
רותם שם עכשיו פאץ לexp נראה לי
איך פותחים א תהתפריט של על פוקדע , אפשרויות ושמירה?
ההורדות ממגהאפלוד לא עובדות...
[QUOTE=ShiFteR;812760]איך פותחים א תהתפריט של על פוקדע , אפשרויות ושמירה?[/QUOTE]
בdesmume בs.
זה עם Start או X תמיד לא בטוח
אני עכשיו עמלה את ההורדות המתוקנות של מגה אפלואד שלא עובדות לחלק לשרת אחר...
אז המתינו בסבלנות :]
הורדתי את לבן מfreak roms והמשחק לא נפתח לי בdesmume זה עושה לי מסך לבן ולא מופיע כלום..
וההורדות עם הפאץ' ממגהאפלוד לא עובדות
זה Desmume הכי מעודכן? אם לא עובד אני מצטער לא ניסיתי
בלינקים שלי יש ROM מקורי ויש עם פאץ' לEXP. ללינקים אחרים אם סיומת ND5 תשנו לNDS. זה מאוד פשוט.
YoRt3m, תודה רבה שהוספת את הלינקים שלי. אתה יכול להוסיף את רשימת האמולטורים וכדומה שכתבתי באשכול שלי שהמשחקים עובדים בהם. מלא מתלוננים שלא עובד להם וכל מיני שטויות. זה יכול לעזור לכמה משתמשים. אני בעצמי בדקתי את המשחקים בDeSmuME עם הפאץ' ובלי והם עובדים בסדר גמור.
LERRO תתקן תלינקים שלך כשאני מנסה להוריד אותם זה לא נותן לי לכתוב קוד במקום זה כותב לי
Filename: Pokemon Black [J] EXP Patched.rar
File description: PBJEP
File size: 76.95 MB
[B]The file you are trying to access is temporarily unavailable.[/B]
[QUOTE=Just Haim;812732]שמישהו יתן לי משהו עובד אני לא תמכוון להתחיל להוריד ולהוריד זה חצי שעה כל הורדה במקרה הטוב האינטרנט שלי מאל בעיות[/QUOTE]
[url]http://bitsnoop.com/pokemon-white-exp-patched-japanese-q17282666.html[/url]
רותם הורדתי את ההורדה שלך ללבן וזה קובץ nd5 איך אני משנה לnds?
בינתיים אני מוריד את פוקימון לבן מהלינק שרותם נתן.
למישהו יש מושג מתי יצאו משחקים בחצי-אנגלית?
[QUOTE=iTai;812812]בינתיים אני מוריד את פוקימון לבן מהלינק שרותם נתן.
למישהו יש מושג מתי יצאו משחקים בחצי-אנגלית?[/QUOTE]
בעוד כמה ימים יצאו כבר עם פאצ' לקרבות.