-
[QUOTE=LordAbizi;820801]
פלופי
אתם הולכים ומגיעים לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכיסא יושב איש שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות, ופניו מוכסות ואתה רואה רק זקן לבן יוצא משם.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון" אומר זה שהוביל אותך
"אה... זה סביר. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
[/QUOTE]
"מכשף העליון אוקוס, החלטתי לקחת את פוקימון האש צארמנדר בתור הפוקימון הראשון שלי"אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;820801]
dor_rod
המכשף לא עונה ואחרי זמן קצר אתם מגיעים אל כיסא שנמצא מעל הרצפה בכמה מדרגות. על הכסא יושב מישהו שגם הוא לבוש בגלימות סגולות מרובות ואתה לא רואה את פניו פרט לזקן לבן.
"אדוני המכשף העליון אוקוס, איש זה רוצה לקבל ממך פוקימון התחלתי" אומר המכשף שהוביל אותך.
"הגיוני מאוד. אמור לי, איזה פוקימון התחלתי תרצה?" שואל אוקוס.
[/QUOTE]
"אני באתי לקחת סקווירטל,אדוני" אני משתדל לומר לו בצורה מנומסת.
-
[QUOTE=LordAbizi;820801]
סטיבן
סינדקוויל בוהה בך עדיין באותה הבעה משועממת ופולט רק איזה "סאנננננננ" שלא אומר לך יותר מדי.
[/QUOTE]
אני אומר "עכשיו אני מבין אתה לא מבין מה אני אומר לך וגם אם אני אשאל אותך עכשיו אם זה נכון לא תוכל לענות לי כי לא תבין אותי" ואז לוקח אותו להמשך הדרך.
-
עומר
לא אמרת לו לאן להוביל אותך, משמע אתה תקלע למצב אבסורדי.
--
לרויטר שומע את הפוקדה שלך, ואז מתחיל להסתובב בעיר, אתה עוקב אחריו, אבל אתה שם לב שהוא לא ממש מביא אותך למקומות מוגדרים ומעניינים, אלא סתם מסתובב ברחובות הצרים והקטנים, אבל לך זה לא ממש מפריע כי אתה מכיר את העיר טוב.
פלופי
אוקוס מושיט את ידו קדימה ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז היד שלו זוהרת, ופוקרשת עפה מאחד המדפים אליך. בתוך הפוקרשת יש צ'ארמנדר קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת). הפוקרשת מתחילה להסתובב סביבך.
"צ'ארמנדר... מקובל לאמר שרסיסים מכנפיו של מולטרס שוכנות בתוך גופו ואפילו יוצאות מתוך זנבו. זה פוקימון טוב מאוד" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת, ואז חמש פוקרשתות ריקות עפות ומצטרפות לפוקרשת וכולן מסתובבות סביבך. "קח דברים אלו, ועשה בהם שימוש טוב"
dor_rod
אוקוס מושיט את ידו קדימה מלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז ידו מתחילה לזהור. מאחד המדפים בצד עפה פוקרשת לכיוון שלך ומתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת יש סקווירטל קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת).
"סקווירטל... הוא הגיע אלינו מאותו מקום של הדרומיים: מהים. מסתבר שהים לא מרושע כולו אם סיפק לנו משהו כמו סקווירטל. בחירה טובה" הוא אומר, ואז מושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת ואז חמש פוקרשתות אפות לכיוונך ומסתובבות סביבך יחד עם הפוקרשת של סקווירטל.
סטיבן
אתה מתקדמים בדרך והולכים זמן מה, עד שאתה רואה בסביבתך הקרובה הופיפ מרחף באוויר.
-
[QUOTE=LordAbizi;821145]
סטיבן
אתה מתקדמים בדרך והולכים זמן מה, עד שאתה רואה בסביבתך הקרובה הופיפ מרחף באוויר.[/QUOTE]
אומר לסינדקוויל "אני יודע שלא תבין אבל בוא נעשה קרב נגדו" ואומר לו "חבטה על ההופיפ הזה שמרחף באוויר" ומצביע לאיפה שהופיפ נמצא למקרה שלא הבין אותי.
-
[quote]דסו
יכול להיות שלא הבהרתי את זה טוב, אבל סינדקוויל היה בתוך הפוקרשת הראשונה. אבל זה לא יותר מדי משנה.
--
אתה עוטף את סינדקוויל בתוך הפוקרשת ואז סינדקוויל מתכווץ לגודל של הפוקרשת ואתה סוגר אותה. נראה שזה תהליך די קל. [/quote]
-בהתאם להתחלה שלי אני מניח שזאת שעת לילה מאוחרת
אז אני הולך בחזרה לפונדק -הכנס פה שם פיקטיבי- שבו אני שוטף כלים והולך לישון בחדר הצר והעלוב
שבעל הפונדק העמיד לרשותי לאחר שביתי נשרף.
-
[QUOTE=LordAbizi;821145]
פלופי
אוקוס מושיט את ידו קדימה ומלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז היד שלו זוהרת, ופוקרשת עפה מאחד המדפים אליך. בתוך הפוקרשת יש צ'ארמנדר קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת). הפוקרשת מתחילה להסתובב סביבך.
"צ'ארמנדר... מקובל לאמר שרסיסים מכנפיו של מולטרס שוכנות בתוך גופו ואפילו יוצאות מתוך זנבו. זה פוקימון טוב מאוד" הוא אומר ומושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת, ואז חמש פוקרשתות ריקות עפות ומצטרפות לפוקרשת וכולן מסתובבות סביבך. "קח דברים אלו, ועשה בהם שימוש טוב"
[/QUOTE]
התלהב ממראו של הצארמנדר שקיבלתי ואז אומר לכשף הדגול"תודה רבה לך על זה שנתת לי את הפוקימון הזה מכשף דגול"
לאחר מכן אצא מהבית ואחפש את בית הפולחן על מנת להודות לאלים על הצארמנדר שקיבלתי ועל מנת שיהיה לי מזל טוב להמשך המסע .
-
[QUOTE=LordAbizi;821145]
dor_rod
אוקוס מושיט את ידו קדימה מלחשש משהו שאתה לא מספיק להבין, ואז ידו מתחילה לזהור. מאחד המדפים בצד עפה פוקרשת לכיוון שלך ומתחילה להסתובב סביבך. בתוך הפוקרשת יש סקווירטל קטן (הוא קטן בגלל שהוא בתוך הפוקרשת).
"סקווירטל... הוא הגיע אלינו מאותו מקום של הדרומיים: מהים. מסתבר שהים לא מרושע כולו אם סיפק לנו משהו כמו סקווירטל. בחירה טובה" הוא אומר, ואז מושיט את ידו השנייה שגם היא זוהרת ואז חמש פוקרשתות אפות לכיוונך ומסתובבות סביבך יחד עם הפוקרשת של סקווירטל.
[/QUOTE]
'וואו...' אני חושב לעצמי ומסתכל על הפוקרשתות אשר מסתובבים סביבי. לאחר מכן אני תופס את הפוקרשת של סקווירטל ואומר:"שלום סקווירטל,אתה עכשיו שלי!"
-
[quote=LordAbizi;821145]עומר
לא אמרת לו לאן להוביל אותך, משמע אתה תקלע למצב אבסורדי.
--
לרויטר שומע את הפוקדה שלך, ואז מתחיל להסתובב בעיר, אתה עוקב אחריו, אבל אתה שם לב שהוא לא ממש מביא אותך למקומות מוגדרים ומעניינים, אלא סתם מסתובב ברחובות הצרים והקטנים, אבל לך זה לא ממש מפריע כי אתה מכיר את העיר טוב.
[/quote]
"לארויטר בא נצא לדרך הריאשונה" אני אומר לו ופונה לדרך היוצאת מהעיר ואז שואל אותו:"איזה מתקפות אתה יודע? תוכל להדגים לי אותם באוויר?"
-
סטיבן
הוא מבין שפת בני אדם, אבל הוא לא הבין יותר מדי מה רצית מהחיים שלו קודם.
--
סינדקוויל מתכונן ואז קופץ אל הופיפ ופוגע בו. הופיפ מופתע ונהדף אחורה, ולאחר מכן הוא מסתובב וגולש (על הרוח) אל סינדקוויל ודוחף אותו.
דסו
לא, דווקא תכננתי שאתה מתחיל בבוקר אבל זה לא הכי משנה לי.
--
אתה מוצא את דרכך בקלות חזרה אל 'הפורט השיכור'. אתה הולך לחדר שלך, והגעת אליו.
פלופי
אז אתה משחק על ההערה שנכתבה בסוף הסעיף על הדת כן? אם אני אדע שאני לא כותב דברים סתם אז אני אהיה במצב רוח טוב, ומה שטוב לי טוב לכם?
--
אתה יוצא מהכישופייה וחוזר לכיכר המרכזית. אתה מוצא את השלט עליו מצוייר מיו בתוך קוי מתאר של בית. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבית הפולחן. בשעה זו של הבוקר הוא די ריק, אבל פה ושם יש אנשים שמתפללים, כל אחד בדרכו. אתה נושא תפילה קצרה אל מיו-בורא-כל.
dor_rod
"כן, כל זה מאוד מרתק. כעת קח את שאר הרשתות, ואם אין לך יותר מה לבקש, אודה לך אם תצא" אומר המכשף העליון.
עומר
כידוע לך, במשחק שלי פוקימונים מתחילים עם התקפות טריוויאליות, ואם אתה רוצה אתה יכול ללמד אותן מתקפות לא טריוויאליות. לכן כל מתקפה שאתה יכול להעלות בדעתך שהיא טריוויאלית - לרביטר יודע.
--
אתם הולכים לכיכר המרכזית, ועוקבים אחרי השילוט של יציאה מהעיר (סמל מוסכם: קוי מתאר של שלושה ערים, ומהם יוצא חץ מתעקל). הגעתם לדרך בארק - צ'רלוגם.
-
[quote=LordAbizi;822111]
עומר
כידוע לך, במשחק שלי פוקימונים מתחילים עם התקפות טריוויאליות, ואם אתה רוצה אתה יכול ללמד אותן מתקפות לא טריוויאליות. לכן כל מתקפה שאתה יכול להעלות בדעתך שהיא טריוויאלית - לרביטר יודע.
--
אתם הולכים לכיכר המרכזית, ועוקבים אחרי השילוט של יציאה מהעיר (סמל מוסכם: קוי מתאר של שלושה ערים, ומהם יוצא חץ מתעקל). הגעתם לדרך בארק - צ'רלוגם.[/quote]
אני אומר ללארויטר:"תשתמש בכוח חבוי ותתקוף את כל העצי םמסביב עד שתימצא פוקימון להילחם נגדו" ואז מסתכל איזה כוח חבוי לארביטר יודע
-
[QUOTE=LordAbizi;822111]סטיבן
הוא מבין שפת בני אדם, אבל הוא לא הבין יותר מדי מה רצית מהחיים שלו קודם.
--
סינדקוויל מתכונן ואז קופץ אל הופיפ ופוגע בו. הופיפ מופתע ונהדף אחורה, ולאחר מכן הוא מסתובב וגולש (על הרוח) אל סינדקוויל ודוחף אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לסינדקוויל "מהר תחבוט בו עוד פעם אבל תבוא אליו מאחורה הפעם".
----------
אוקי
-
[QUOTE=LordAbizi;822111]
dor_rod
"כן, כל זה מאוד מרתק. כעת קח את שאר הרשתות, ואם אין לך יותר מה לבקש, אודה לך אם תצא" אומר המכשף העליון.
[/QUOTE]
"אוקיי,תודה ולהתראות!" אני אומר לו ויוצא מהמקום. אחרי שאני יוצא אני מוציא את סקווירטל מהפוקרשת ומלטף אותו. "שלום לך סקווירטל,אני המאמן החדש שלך." אני אומר לו בחיוך.
-
[QUOTE=LordAbizi;822111]
פלופי
אז אתה משחק על ההערה שנכתבה בסוף הסעיף על הדת כן? אם אני אדע שאני לא כותב דברים סתם אז אני אהיה במצב רוח טוב, ומה שטוב לי טוב לכם?
--
אתה יוצא מהכישופייה וחוזר לכיכר המרכזית. אתה מוצא את השלט עליו מצוייר מיו בתוך קוי מתאר של בית. אתה עוקב אחרי השלט ומגיע לבית הפולחן. בשעה זו של הבוקר הוא די ריק, אבל פה ושם יש אנשים שמתפללים, כל אחד בדרכו. אתה נושא תפילה קצרה אל מיו-בורא-כל.
[/QUOTE]
בימי הביניים עדיין לא היו אתאיסטים אלא כן :P?
---------------------------
אוציא צארמנדר מהפוקרשת שלו על מנת לערוך איתו היכרות אבל קודם כל אצא מהמקום הקדוש על מנת לא לחלל את קודשו כשאצא מבית הפולחן אומר לצארמנדר"שלום לך ידידי הקטן אתה הולך לשמש לי כשותף להמשך המסע "
-
[quote]דסו
לא, דווקא תכננתי שאתה מתחיל בבוקר אבל זה לא הכי משנה לי.
--
אתה מוצא את דרכך בקלות חזרה אל 'הפורט השיכור'. אתה הולך לחדר שלך, והגעת אליו.[/quote]
אני מגיע למיטה ונופל עליה בעיפות, בעודי שוכב ומחכה לשינה אני מחליט שבבוקר אני יעזוב את "הפורט" ואת העיר בארק עצמה.