-
[quote=מאסטר פלריון;820640]
[COLOR=blue][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerPoke[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]עומר אומר לך:"תפסתי את ארון בהואן,במערת הגרניט",הפוקדע אומר לך:"ארון,מחוז הואן,פוקימון כיפת הפלדה,ארון הוא פוקימון מאוד אגרסיבי שמעצבנים אותו הוא יכול לנצח די במהירות,ארון חי בדרך כלל במערות חשוכות ולחות".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/quote]
"קדימה תתחיל את הקרב" אני אומר בלעג בזמן שאני מחפש בתיק סנדוויץ כי אני מרגיש רעב ואז לוקח נגיסה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820640][B][U][COLOR=green][[/FONT][/COLOR][/=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה וטריקו רצים במהירות לכיוונם של הילד והפוקימון הפראי,אתה רואה שהפוקימון הפראי קולט את הטריקו שלך בזווית עינו והוא מתחיל לברוח,אתה רואה שזה בעצם סקווירטל פראי.[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
׳סקווירטל!׳ אני חושב ׳הוא יוכל לעזור לי בהמשך המסע׳ ואז אומר לטריקו ״מהר! בוא נלך אחרי הסקווירטל וננסה לתפוס אותו״ אני רץ ואומר לילד ״להתראות ותשמור על עצמך!״ וממשיך לרוץ עם טריקו אחרי הסקווירטל.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה אותו מהנהן לך,אתה רואה את הלהבה שלו מתחילה לדעוך יותר ויותר,אתה מבין שעוד כמה שניות הוא יהיה מעולף והוא יהיה מותש מדי בשביל להילחם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"מצב שפת הפוקימונים מתחיל לפעול עכשיו,ההוראות בקוליות מתחילות:נא כוון את המכשיר לכיוונו של הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר ותדבר איתו,ברגע שהוא יענה לך אתה תשמע את זה בשפת האדם,ברגע שאתה מדבר שומעים את זה בשפת פוקימון שהוא הפוקימון מדבר שומעים את זה בשפת בני האדם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מבין את ארון מתחיל לרוץ לכיוונו של אלקיד בעזרת ריצת פלדה שפוגעת באלקיד בחוזקה,עומר אומר לך:"נו ילדון אתה יכול עכשיו להספיק לזלזל בי נכון,עוד פעם אחת אתה והאלקיד שלך הולכים להפסיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מטפס על העצים,פרופסור איקרן אומר לטורוס שלו:"טורוס תחזור לסביבת ההגנה שלך,חכה למהלך היריב,ואז תשתמש בחבטת ג'יגה מיוחדת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]מיכאל 357[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה וטריקו רואים את אותו הסקווירטל רץ לכיוון האגם של העיירה מרופי,אתה רואה אותו קופץ לאגם,אתה מסתכל לתוכו ואתה רואה שהאגם מאוד,מאוד עמוק ושרק פוקימוני מים יכולים לשחות שמה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את הסינדווקויל שלך שמח מאוד מזה שהוא יוצא מין הפוכדור,אתה רואה את הפוקימון הפראי מאוד דומה לסינדווקויל שלך אבל הוא נראה גדול יותר,אתה מזהה שהוא קוויבה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820724][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה אותו מהנהן לך,אתה רואה את הלהבה שלו מתחילה לדעוך יותר ויותר,אתה מבין שעוד כמה שניות הוא יהיה מעולף והוא יהיה מותש מדי בשביל להילחם.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אתחיל לרוץ באמוק למרכז הפוקימונים שבעיר כדי לרפא אותו
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820724][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Cyndaquil[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"מצב שפת הפוקימונים מתחיל לפעול עכשיו,ההוראות בקוליות מתחילות:נא כוון את המכשיר לכיוונו של הפוקימון שאיתו אתה רוצה לדבר ותדבר איתו,ברגע שהוא יענה לך אתה תשמע את זה בשפת האדם,ברגע שאתה מדבר שומעים את זה בשפת פוקימון שהוא הפוקימון מדבר שומעים את זה בשפת בני האדם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה מבין את ארון מתחיל לרוץ לכיוונו של אלקיד בעזרת ריצת פלדה שפוגעת באלקיד בחוזקה,עומר אומר לך:"נו ילדון אתה יכול עכשיו להספיק לזלזל בי נכון,עוד פעם אחת אתה והאלקיד שלך הולכים להפסיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מטפס על העצים,פרופסור איקרן אומר לטורוס שלו:"טורוס תחזור לסביבת ההגנה שלך,חכה למהלך היריב,ואז תשתמש בחבטת ג'יגה מיוחדת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה וטריקו רואים את אותו הסקווירטל רץ לכיוון האגם של העיירה מרופי,אתה רואה אותו קופץ לאגם,אתה מסתכל לתוכו ואתה רואה שהאגם מאוד,מאוד עמוק ושרק פוקימוני מים יכולים לשחות שמה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את הסינדווקויל שלך שמח מאוד מזה שהוא יוצא מין הפוכדור,אתה רואה את הפוקימון הפראי מאוד דומה לסינדווקויל שלך אבל הוא נראה גדול יותר,אתה מזהה שהוא קוויבה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מכוון את הפוקידע לכיוונו של פוקאבו.
"פוקאבו למה אתה לא מקשיב לי ולא משתף פעולה?" אני שואל בעצבים ומחכה לראות אם זה יעבוד.
-
[quote=מאסטר פלריון;820724]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אין בעיה,עכשיו בטרי אגרוף חשמל הכי מהיר שלך!" אני צועק לאלקטבז וגומר את הסנדויץ ואז אומר למיגמרו" בואי תסתכלחי על אלקיד בקרב"
-
[quote=מאסטר פלריון;820724]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תיתן לו לחזור תשתמשבצעקה על טרוס"
-
[quote=מאסטר פלריון;820724][COLOR=#003300][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את הסינדווקויל שלך שמח מאוד מזה שהוא יוצא מין הפוכדור,אתה רואה את הפוקימון הפראי מאוד דומה לסינדווקויל שלך אבל הוא נראה גדול יותר,אתה מזהה שהוא קוויבה.[/FONT][/COLOR][/quote]
"זה קווליאבה!" אני צועק בקולי קולות
"סינדיקוויל קדימה! שריטה!" אני אומר
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820724][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״יש לי רעיון״ אני אומר לטריקו ״נחכה שהוא יצא מהאגם, ואז תיתן לו אגרוף בראש. אם זה יצליח לנצח אותו אני אתפוס אותו ואם לא זה כנראה יעצבן אותו והוא ילחם נגדנו ואז נוכל לתפוס אותו בסדר?״ אני שואל את טריקו ומחכה שמה שאמרתי לו יקרה.
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה בניין אדום גדול בעיירה הקטנה ששמה רשום:"מרכז הפוקימונים של העיירה מרופי",אתה מתחיל לרוץ לשם ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא שואלת:"מה בשבילך נערי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע קול עייף שמגיע מכיוונו של פוקאבו שאומר לך:"כי אני לא רוצה להילחם,ואני לא מוכן להקשיב לך עד שתיתן לי ברי אורן עסיסי,לילה טוב ילדון",אתה שומע שוב נחירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה קולט את מיג'ומרו מסתכלת על הקרב בסקרנות בזמן שארון פוגע באלקיד ששמו בטרי,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קשה,עומר אומר לך:"נו ילדון אתה מבין למה אני זכיתי באליפויות של ארבעת המחוזות,אגב ארון התפתחות!",אתה רואה את ארון מתחיל לזהור ואחרי זה אתה רואה לירון חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הארון של עומר התפתח ללירון![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר לא יכול להשתמש בצעקה שתפגע בטורוס של הפרופסור בגלל המרחק בין השניים,אתה שומע עדיין צליל קטן מאוד של צ'ימצ'אר זועם,אתה רואה את הלהבה של הצ'ימצ'אר שלך מתחילה לגדול בגלל הזעם שבו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה מחכה דקה,עוד דקה,אתה מחכה משהו קרוב לעשר דקות אבל הסקווירטל הזה לא יוצא מין המים,אתה מרגיש את טריקו על הכתף שלך נח מין הריצה הזו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*הוא יודע חבטה לא שריטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]סינדווקויל מתחבא מאחוריך בגלל שהוא מפחד מין הקוויבה הזה,אתה מבין שרק נס יעזור לך,אתה רואה את הילד מתקרב אליך ואומר לך:"אני אקרא לפרופסור בינתיים תעסיק את הפוקימון הזה",אתה רואה את הילד רץ אל עבר המעבדה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820947]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר לא יכול להשתמש בצעקה שתפגע בטורוס של הפרופסור בגלל המרחק בין השניים,אתה שומע עדיין צליל קטן מאוד של צ'ימצ'אר זועם,אתה רואה את הלהבה של הצ'ימצ'אר שלך מתחילה לגדול בגלל הזעם שבו.[/FONT][/COLOR]
/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"קפוץ על טרוס ותכון את הלהבה שבזנב שלך לפרצופו וכך תישרוף את פניו"
-
[quote=מאסטר פלריון;820947]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה קולט את מיג'ומרו מסתכלת על הקרב בסקרנות בזמן שארון פוגע באלקיד ששמו בטרי,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קשה,עומר אומר לך:"נו ילדון אתה מבין למה אני זכיתי באליפויות של ארבעת המחוזות,אגב ארון התפתחות!",אתה רואה את ארון מתחיל לזהור ואחרי זה אתה רואה לירון חזק מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני חושב לעצמי:"הוא פשוט פקד עליו להתפתח והוא עשה זאת?" ואז אומר לאלקיד:"אלקיד אגרוף חשמל שוב ושאתה קרוב אליו מספיק תשתמש במכת ברק" ואז אני אומר למיגאמרו:"בואי אם הוא יתעלף אץ תהיי הבאה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820947][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה בניין אדום גדול בעיירה הקטנה ששמה רשום:"מרכז הפוקימונים של העיירה מרופי",אתה מתחיל לרוץ לשם ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך והיא שואלת:"מה בשבילך נערי?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע קול עייף שמגיע מכיוונו של פוקאבו שאומר לך:"כי אני לא רוצה להילחם,ואני לא מוכן להקשיב לך עד שתיתן לי ברי אורן עסיסי,לילה טוב ילדון",אתה שומע שוב נחירות.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה מחכה דקה,עוד דקה,אתה מחכה משהו קרוב לעשר דקות אבל הסקווירטל הזה לא יוצא מין המים,אתה מרגיש את טריקו על הכתף שלך נח מין הריצה הזו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]*הוא יודע חבטה לא שריטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]סינדווקויל מתחבא מאחוריך בגלל שהוא מפחד מין הקוויבה הזה,אתה מבין שרק נס יעזור לך,אתה רואה את הילד מתקרב אליך ואומר לך:"אני אקרא לפרופסור בינתיים תעסיק את הפוקימון הזה",אתה רואה את הילד רץ אל עבר המעבדה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"חתיכת..." אני אומר בעצבים ועוצר את עצמי.
אני מבין שהוא שותף שלי ושכנראה ונשאר יחד הרבה זמן,לכן אני מנסה למצוא פתרון.
"שנייה אני מחפש אם יש לי ברי משהו..." אני אומר ומחפש בתיק שלי.
'מבאס אני רוצה להתחיל כבר במסע' אני חושב לעצמי בעודי מחפש בתיק.
-
כינוי: barfon2
שם במשחק: בר וקנין
תמונה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/e32a8e5b1a4aac1e1acc249e13feb7e1.png[/IMG][/URL]
פוקימון התחלתי: טורצ'יק
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:אין בקשות :)
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;820947][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
" אני רוצה לרפא את צ'ימצ'אר" אומר לה "הוא כמעט טבע באגם