[quote=GiratinaShow;875406]הקודים לא עובדים לי. למשל שניסיתי לעשות את הקוד של העלה ההתחלתי זה מצא מישהו אחר.[/quote]
אז תעתיק שוב את הקוד שלו אבל הפעם תשנה במקום XXX את המספר של הפוקימון ההתחלתי כלומר העשב.
Printable View
[quote=GiratinaShow;875406]הקודים לא עובדים לי. למשל שניסיתי לעשות את הקוד של העלה ההתחלתי זה מצא מישהו אחר.[/quote]
אז תעתיק שוב את הקוד שלו אבל הפעם תשנה במקום XXX את המספר של הפוקימון ההתחלתי כלומר העשב.
הקודים של הפוקימונים לא עובדים לי כי כשאני בוחר פוקימון אני מוצא פוקימון אחר.
ודבר שני - אני לא מבין את הקוד של החפצים.
הקוד של החפצים:
Pokemon Black(for testing)
Bag Modifier Codes
Refers to the bag that contains, Held Items, Pokeball, Inbattle Items)
Bag Modier Slot 1
12233E0C 0000xxxx
12233E0E 000000yy
*xx- Hex value of Item, Refer to the same Hex values of HGSS bt excluding some items
*yy- Quantity of item you want 01=1 63=99
בבקשה, תעזרו לי.
[quote=GiratinaShow;875415]הקודים של הפוקימונים לא עובדים לי כי כשאני בוחר פוקימון אני מוצא פוקימון אחר.
ודבר שני - אני לא מבין את הקוד של החפצים.
הקוד של החפצים:
Bag Modifier Codes
Bag Modier Slot 1
12233E0C 0000xxxx
12233E0E 000000yy
*xx- Hex value of Item, Refer to the same Hex values of HGSS bt excluding some items
בבקשה, תעזרו לי.[/quote]
איזה חפצים אתה רוצה?
של מעלה רמות ריפוים וכל זה?
או חפצים כמו אבני התפתחות וכאלה?
או חפצים כו חכה אופניים וכאלה?
חשוב שתפרט.
אני רוצה אבני פיתוח (למשל אבן עלה גדי לפתח את קוף העלה)
וחוץ מזה עשיתי את קוד הפוקימונים והוא עדיין לא עובד לי.
מצאתי עוד אתר תנסה מכאן
[URL]http://dscodesaction.blogspot.com/2010/08/pokemon-black-and-white.html[/URL]
הקודים לפוקימונים שהבאת לי גם לא עובדים.
חוץ מזה עדיין לא הבנתי את הקוד לחפצים - רציתי אבן עלה. אז איך עושים את זה?
[quote=GiratinaShow;875419]הקודים לפוקימונים שהבאת לי גם לא עובדים.
חוץ מזה עדיין לא הבנתי את הקוד לחפצים - רציתי אבן עלה. אז איך עושים את זה?[/quote]
אבן עלה אמורה להיות בקודים שכתוב ITEM
לא הבנת אותי. אני לא הבנתי מה צריך לרשום במקום ה - xxxx ומה צריך לרשום במקום ה - yy בקוד הזה:
Bag Modifier Codes
Bag Modier Slot 1
12233E0C 0000xxxx
12233E0E 000000yy
לא ידוע אייך להסביר לך את זה במילים תחכה שמישהו אחר התחבר הוא כנראה יסביר לך טוב יותר ממני עכשיו כולם בבית ספר
לילחוץ R+l או משהוא קי זה לא עובד לי מישהוא יכול לתת לי את הקוד של צימצר מוכן רמה 5
מתוך [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=21023"]חוקי פורום שחור ולבן[/URL]:
[QUOTE]
14. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט 2 מכרים:
א. מותר להקפיץ כל נושא נעוץ.
ב. מותר להקפיץ מדריך בתנאי שהקישור למדריך מופיע בנושא [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=21044"][COLOR=#3d88b1]לינקייה ופרטים כלליים על Bw[/COLOR][/URL]..
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
[/QUOTE]
ננעל