-
[QUOTE]
[B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
פאנפי הקטן ספג את המכה והוא מסתכל על הפידג'י שלך שמעופף בשמיים.
בנתיים אתה מנצל את ההזדמנות, מוציא פוקדור, הופך את הכובע - "צא פוקדור!" אתה צועק וזורק את הפוקדור.
פידג'י יורד ועומד לצידך, שניכם מסתכלים על הפוקדור שזז מצד לצד, "נוווו.... נוו... כבר..." אתה אומר במתח.
אבל ברגע אחד מהיר הפוקדור נפתח ופאנפי יוצא, ומיד משתמש בגלגול , הוא הופך להיות כמו גלגל
ומתגלגל לכיוון הפידג'י שלך במהירות ופוגע בו בפגיעה ישירה וחזקה! פידג'י עף אחורה.
"פידג'י, תעמוד על הרגליים - אני מאמין בך!" אתה צועק, ופידג'י מתאושש מהמכה וקם לאט לאט על רגליו, מחכה לפקודה.
[/QUOTE]
"תקוף במתקפת חול ואז תצלול מייד לתוך ענן החול בהתקלה ככה שלא ידע מאיפה אתה בא!" אני אומר לג'וטי
-
[quote=tomkane;845862]
[B][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה וסקווירטל שלך מסתכלים על המאנקי במבט עצבני, הוא יושב על העץ ואוכל את האוכל בהנאה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל אתה מתכוון לוותר לו?" אתה שואל את הפוקימון שלך בחיוב - "סקווירטל" הוא אומר בנימה של קרב.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווריטל תשתמש בקרן בועות קדימה!" אתה צועק ומצביע על מאנקי וסקווירטל שולח קרן בועות![/COLOR]
[COLOR=black]הקרן בועות פוגעת במאנקי והוא עף אחורה, אחרי כמה שניות הוא מתאושש, זורק את הקופסה של האוכל.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד מול הסקווירטל שלך ונושף מזעם בזמן שסקווירטל עושה מן ריקוד מסויים וצוחק על מאנקי.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא רץ לכיוון סקווירטל ומנסה לבצע עליו אגרוף קראטה [/COLOR]
[/quote]
"סקווירטל מהר תשתמש בקרן בועות על הרגליים שלו כדי להפיל אותו ואז תשתמש בהתקלה קדימה!" אצעק
-
[quote]לוקאס - לוקאס
אתה מסתובב בדרך1, רואה חוברת מאנקים על העצים, ואז בשמים רואה חבורת סטארלים מעופפים.
'וואו, אני אוהב את הפוקימון הזה, אני רוצה ללכוד אחד כזה!' אתה חושב לעצמך.
"היי, סטארלים - בואו לפה!" אתה צועק לשמיים וקורא להם, אבל הם ממשיכים לעוף ואפילו לא מסתכלים אלייך.
אתה מוציא קופסת אוכל מהתיק וממשיך לקרוא להם, אבל הם לא באים לכיוונך ונעלמים מטווח הראייה שלך.
אתה לוקח אבן וזורק אותה על הרצפה בעצבים, אתה מתבאס שלא הצלחת ללכוד אחד וממשיך ללכת,
אבל פתאום אתה רואה מולך משהו מעניין הרבה יותר, אתה רואה בויזל
הבויזל רץ לצד נהר ווראייטי המדהים שזורם ליידך, וזה נראה כאילו הוא מנסה לברוח ממשהו.
[/quote]
"המ... גם בוויזל הוא פוקימון לא רע, צ'ארי שריטה על בוויזל"
-
[quote=tomkane;847096][COLOR=black]
[B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B]
אתה שוכב על הרצפה וליידך בלבאזור הפצוע, וסטארלי הקטן והחבוש עומד ליידך ומצייץ, אתה מבין שהוא רוצה להצטרף איתך למסע!
"וואיי סטארלי תודה, ממש הצלת אותי שם, אני חייב לך טובה!" אתה אומר לו בטון חמים ונעים.
לאחר מכן אתה מוציא פוקדור מהכיס ופותח אותו, סטארלי נכנס לבפנים, אתה מחכה כמה שניות והוא נלכד.
אתה מחייך בחיוך רחב, מסתכל על הפוקדור בגאווה ומכניס אותו לכיס, אתה מוציא אחד חדש,
"היי חבר, כדאי שגם אתה תנוח קצת בנתיים" אתה אומר ומכניס את בלבאזור לפוקדור.
אתה קם על רגלייך, ורץ במהירות לעבר מרכז הפוקימונים. ברכותיי - הגעת לעיר פארסי!
העיר פארסי מקשרת בין העיר ג'ונטילייף, לבין העיר של המכון הראשון- קיוקר. (מידע נוסף תוכל למצוא בנושא הראשי)
אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם מחכה לך אחות ג'וי [IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG]
"שלום, אני האחות ג'וי של העיירה פארסי, אני אשמח לעזור לך ולפוקימונים שלך בכל בעיה." היא אומרת עם חיוך עדין.
אתה מגיש לה את 2 הפוקדורים, ממתין זמן קצר ולאחר מכן היא יוצאת מהמרפאה ומחזירה לך אותם.
"הם בריאים ושלמים" היא אומרת אלייך ומחייכת. [/COLOR][/quote]
אחי תשמע, אתה עושה לי אתה היום שאתה שם אותי בסוף של העדכון הכי קל ככה, עם תוכל תעשה את זה כל הזמן!
- - - - - - - - - - - - - - - - -
"תודה רבה לך האחות ג'וי!" אומר לה בחיוך ואקוד קידה קטנה, לאחר מכן אנופף לה לשלום אצעד אל מחוץ למרכז..
"הגיע הזמן שנתאמן קצת בכמה קרבות ונתחזק.." אחשוב לעצמי ואסתובב קצת לחפש מאמן או פוקימון לקרב.
-
[B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
[COLOR=black]פידג'י מתאושש מהמכה ועומד על הרגליים באיטיות, הוא מחייך ומחכה לפקודה.[/COLOR]
[COLOR=black]"תקוף במתקפת חול ואז תצלול מייד לתוך ענן החול בהתקלה ככה שלא ידע מאיפה אתה בא!", אתה צועק בנחישות[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מיד מוזיז את הכנפיים שלו ומעיף חול על פאנפי, פאנפי לא רואה כלום ולפני שהוא מספיק להבין מה הולך[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י צולל לענן חול ופוגע בו בהתקלה בפגיעה חזקה במיוחד! פלאפי הקטן עף אחורה ונתקע בעץ. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה ממש חלש ופצוע.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam (סקווירטל יודע בועות, לא קרן בועות - יש הבדל)[/COLOR][/B]
מאנקי העצבני רץ ומקפץ לכיוון הסקווירטל שלך במטרה לבצע עליו אגרוף קראטה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל מהר תשתמש בבועות על הרגליים שלו כדי להפיל אותו ואז תשתמש בהתקלה קדימה!", אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שולח לעבר מאנקי בועות לרגליים וזה עוצר את מאנקי, אך הוא לא נופל. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל רץ לעבר מאנקי ומנסה לבצע עליו התקלה אבל מאנקי הזריז מתחמק מהר, ונותן לו אגרוף קראטה ![/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל צונח על הרצפה, והוא נראה לא טוב, בנתיים מאנקי רואה את זה - צוחק ובורח![/COLOR]
[COLOR=black]"היי, תחזור לכאן! חתיכת.." אתה אומר למאנקי, אבל פתאום אני רואה שסקווירטל שלך מתאושש וקם - ומתחיל לרדוף אחריו![/COLOR]
[COLOR=black]אתה רץ אחרי הסקווירטל שלך ואחרי מרחק קצר אתם רואים את מאנקי בורח ומטפס על עץ.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד על ענף של עץ וליידו נראה פרימיפ עצבני במיוחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/57.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=red]לוקאס - לוקאס[/COLOR][/B] [/COLOR]
[COLOR=black]אתה וצ'ארמנדר שלך מבחינים בבויזל הקטן שרץ ליד נהר הווראייטי ובורח ממשהו.[/COLOR]
[COLOR=black]'גם בוויזל פוקימון לא רע' אתה חושב לעצמך, "קדימה צ'ארי תשמש בשריטה על בוויזל" אתה אומר ומסתכל על הצ'ארמנדר שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]צ'ארמנדר שלך רץ לעבר בוויזל ומנסה להפתיע אותו עם שריטה אבל בוויזל קולט אותו, [/COLOR]
[COLOR=black]בזמן שצ'ארמנדר רץ אליו הוא יורה אקדח מים וזה פוגע בצ'ארמנדר שסופג נזק ועף אחורה - אבל עדיין נשאר לעמוד![/COLOR]
[COLOR=black]בוויזל ממשיך לרוץ, ופתאום אתם שומעים מאחוריו "היי בוויזל! חזור הנה מהר !" ואתם רואים מאמן רץ אחריו.[/COLOR]
[COLOR=black]המאמן נראה צעיר במיוחד וסביר להניח שהוא התחיל את מסע הפוקימונים שלו לא מזמן, בוויזל מסתכל עליו וממשיך לברוח.[/COLOR]
[COLOR=black]אבל אז צ'ארמנדר שלך נעמד מולו, בווויזל מוקף מכל הכיוונים והוא מחליט לחזור לעבר המאמן שלו. [/COLOR]
[COLOR=black]"תפסיק כבר לעשות שטויות, בוויזל.." הוא אומר בייאוש, כאילו זה לא פעם ראשונה שבוויזל עושה צרות.[/COLOR]
[COLOR=black]"מ-מ-מה ? זה הבוויזל ש-ש-שלך?" אתה אומר בגמגום ולא מבין. "כן, מצטער אם הוא עשה משהו" הוא אומר ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]"מה דעתך על קרב בינינו? הצ'ארמנדר שלך נראה טוב!" הוא אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black] "תודה רבה לך, האחות ג'וי!" אתה אומר בחיוך לעבר האחות ויוצא מהמרפאה.[/COLOR]
[COLOR=black]'הגיע הזמן שנתאמן קצת בכמה קרבות ונתחזק..', אתה חושב לעצמך ויוצא להמשיך בדרך 1 לכיוון המכון הראשון.[/COLOR]
[COLOR=black]הדרך נראת כמו הדרך הראשונה שהובילה לעיר פארסי, אבל כאן יש אווירה מוזרה, יש יותר עצים. [/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתה שומע קולות של ילד שצועק, "עזוב אותי - בבקשה - אל תפגע בי!" אתה מהר רץ לכיוון,[/COLOR]
[COLOR=black]והמראה לפנייך זה מראה מזעזע, אתה רואה איש שירד מהאופנוע שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], מאיים על ילד קטן ומנסה לגנוב לו את התיק![/COLOR]
[COLOR=black]"תביא את זה כבר פרחח, אני לא רוצה לפגוע בך!" האיש על האופנוע אומר בחיוך מריר. אבל הילד לא עוזב את התיק וצועק לכל עבר "הצילו".[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
-
[quote=tomkane;848367]
[COLOR=black] "תודה רבה לך, האחות ג'וי!" אתה אומר בחיוך לעבר האחות ויוצא מהמרפאה.[/COLOR]
[COLOR=black]'הגיע הזמן שנתאמן קצת בכמה קרבות ונתחזק..', אתה חושב לעצמך ויוצא להמשיך בדרך 1 לכיוון המכון הראשון.[/COLOR]
[COLOR=black]הדרך נראת כמו הדרך הראשונה שהובילה לעיר פארסי, אבל כאן יש אווירה מוזרה, יש יותר עצים. [/COLOR]
[COLOR=black]פתאום אתה שומע קולות של ילד שצועק, "עזוב אותי - בבקשה - אל תפגע בי!" אתה מהר רץ לכיוון,[/COLOR]
[COLOR=black]והמראה לפנייך זה מראה מזעזע, אתה רואה איש שירד מהאופנוע שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], מאיים על ילד קטן ומנסה לגנוב לו את התיק![/COLOR]
[COLOR=black]"תביא את זה כבר פרחח, אני לא רוצה לפגוע בך!" האיש על האופנוע אומר בחיוך מריר. אבל הילד לא עוזב את התיק וצועק לכל עבר "הצילו".[/COLOR]
[/quote]
תעדכן בבקשה את סטארלי, אני צריך לדעת איזה התקפות יש לה!"
"אוקיי צריך לפעול בשקט, כי האיש הזה לא נראה ממש "טוב-לב".." אמלמל לעצמי בשקט בציניות, אלך צעד אחד אחורה ואוציא את בלבאזור וסטארלי.
"אוקיי תיהיו בשקט עכשיו, זה חשוב, תסתכלו על האיש הזה שם בלבאזור אני רוצה שתבוא עליו מאחור ותקשור אותו בפגן במצליפה ואתה סטארלי תקוף אותו במתכפת קנף, קדימה אני סומך עליכם!"
אומר להם בחיוך נחוש, ואסמן להם עם היד לצאת לפעולה!
-
[quote]לוקאס - לוקאס
אתה וצ'ארמנדר שלך מבחינים בבויזל הקטן שרץ ליד נהר הווראייטי ובורח ממשהו.
'גם בוויזל פוקימון לא רע' אתה חושב לעצמך, "קדימה צ'ארי תשמש בשריטה על בוויזל" אתה אומר ומסתכל על הצ'ארמנדר שלך.
צ'ארמנדר שלך רץ לעבר בוויזל ומנסה להפתיע אותו עם שריטה אבל בוויזל קולט אותו,
בזמן שצ'ארמנדר רץ אליו הוא יורה אקדח מים וזה פוגע בצ'ארמנדר שסופג נזק ועף אחורה - אבל עדיין נשאר לעמוד!
בוויזל ממשיך לרוץ, ופתאום אתם שומעים מאחוריו "היי בוויזל! חזור הנה מהר !" ואתם רואים מאמן רץ אחריו.
המאמן נראה צעיר במיוחד וסביר להניח שהוא התחיל את מסע הפוקימונים שלו לא מזמן, בוויזל מסתכל עליו וממשיך לברוח.
אבל אז צ'ארמנדר שלך נעמד מולו, בווויזל מוקף מכל הכיוונים והוא מחליט לחזור לעבר המאמן שלו.
"תפסיק כבר לעשות שטויות, בוויזל.." הוא אומר בייאוש, כאילו זה לא פעם ראשונה שבוויזל עושה צרות.
"מ-מ-מה ? זה הבוויזל ש-ש-שלך?" אתה אומר בגמגום ולא מבין. "כן, מצטער אם הוא עשה משהו" הוא אומר ומחייך.
"מה דעתך על קרב בינינו? הצ'ארמנדר שלך נראה טוב!" הוא אומר בחיוך.
[/quote]
"בהחלט רק שהקרב יהיה מהיר אני חייב ללכת"
-
[QUOTE][QUOTE=tomkane;848367][B][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR][/B]
[COLOR=black]פידג'י מתאושש מהמכה ועומד על הרגליים באיטיות, הוא מחייך ומחכה לפקודה.[/COLOR]
[COLOR=black]"תקוף במתקפת חול ואז תצלול מייד לתוך ענן החול בהתקלה ככה שלא ידע מאיפה אתה בא!", אתה צועק בנחישות[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מיד מוזיז את הכנפיים שלו ומעיף חול על פאנפי, פאנפי לא רואה כלום ולפני שהוא מספיק להבין מה הולך[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י צולל לענן חול ופוגע בו בהתקלה בפגיעה חזקה במיוחד! פלאפי הקטן עף אחורה ונתקע בעץ. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה ממש חלש ופצוע.[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד ג'וטי!!!! פוקדור צא!!" אני אומר בפעם השניה אחרי שאני מסובב את הכובע וזורק את הפוקדור "נו... נוו כבר!!!...."
-
[quote=tomkane;848367]
[COLOR=black][B][COLOR=blue][COLOR=#696969][/COLOR]אדם - GeneralAdam (סקווירטל יודע בועות, לא קרן בועות - יש הבדל)[/COLOR][/B]
מאנקי העצבני רץ ומקפץ לכיוון הסקווירטל שלך במטרה לבצע עליו אגרוף קראטה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סקווירטל מהר תשתמש בבועות על הרגליים שלו כדי להפיל אותו ואז תשתמש בהתקלה קדימה!", אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל שולח לעבר מאנקי בועות לרגליים וזה עוצר את מאנקי, אך הוא לא נופל. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל רץ לעבר מאנקי ומנסה לבצע עליו התקלה אבל מאנקי הזריז מתחמק מהר, ונותן לו אגרוף קראטה ![/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל צונח על הרצפה, והוא נראה לא טוב, בנתיים מאנקי רואה את זה - צוחק ובורח![/COLOR]
[COLOR=black]"היי, תחזור לכאן! חתיכת.." אתה אומר למאנקי, אבל פתאום אני רואה שסקווירטל שלך מתאושש וקם - ומתחיל לרדוף אחריו![/COLOR]
[COLOR=black]אתה רץ אחרי הסקווירטל שלך ואחרי מרחק קצר אתם רואים את מאנקי בורח ומטפס על עץ.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא עומד על ענף של עץ וליידו נראה פרימיפ עצבני במיוחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/57.png[/IMG][/COLOR]
[/quote]
"אני חושב שזו אמא שלו" אגיד בלחש
"היי סקווירטל אני חושב שכדאי שנחזור עכשיו אחורה... סקווירטל תחזור!" אגיד בזמן שאני אתחיל ללכת אחורה
-
[quote=tomkane;845862]
[B][COLOR=yellow]טוני - NiGhtShiFt[/COLOR][/B]
[COLOR=black]טייסון נשאר לעמוד מולך מחייך, ואתה אומר לו באלגנטיות, [/COLOR]
[COLOR=black]"אני לא חושב שתצליח לנצח כך שאין לך סיבה לנסות אפילו..."[/COLOR]
[COLOR=black]"אני לא רוצה להשפיל אותך," אתה אומר בחיוך, והולך ליציאה מן העיר לאמן את פיקאצו קצת. [/COLOR]
[COLOR=black]טייסון הולך מאחוריך והוא נראה רותח מזעם, "אתה עוד תשלם על זה, ילד עלוב." הוא צועק לעברך.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה ממשיך בדרכך, "אז מה פיקאצ'ו - איך נפתרנו מהעלוקה הזה, אה?" אתה אומר לו ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא משיב לך בחיוב ומהנהן בראשו. פתאום אתה קולט מישהו רץ לעברכם במבט מבוהל והיסטרי,[/COLOR]
[COLOR=black]"תזהרו! הם שם! הם מתכננים לתקוף ולגנוב דברים ממוזיאון הפוקימונים - רוצו על נפשכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]הוא חולף ליידך בריצה, וצועק את הדבר הזה מספר פעמים רבות. אתה מנסה לעצור אותו אבל הוא ממשיך ונעלם מהעין.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה מנסה לחשוב לעצמך למה האיש המוזר התכוון בדבריו, אבל פתאום מולך ומול הפיקאצ'ו מופיע סנובול [/COLOR]
[COLOR=black][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/IMG][/COLOR][/quote]
נראה לי שהוא יהיה אימון טוב ומהיר בשבילך פיקאצו לא?
צא ותשתמש מהירות ואחריו רעם!
-
[quote]
[B][COLOR=black][COLOR=black][B]הנושא הראשי עודכן בכל הדברים.[/B][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=black]
[/COLOR][/quote]
[COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B] (עדכנתי את סטארלי)[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שהאופנוען לא מרפה ולא עוזב את הילד, בזמן שהילד הקטן והמסכן קורא לעזרה.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקי אני צריך לפעול בשקט, כי הוא לא נראה לי מהחבר'ה הטובים.." אתה אומר לעצמך ומוציא את בלבאזור וסטארלי מהפוקדורים.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקיי תיהיו בשקט עכשיו, זה חשוב, תסתכלו על האיש הזה,[/COLOR]
[COLOR=black]בלבאזור אני רוצה שתבוא עליו מאחור ותקשור אותו בפגן במצליפה ואתה סטארלי תקוף אותו במתכפת קנף, קדימה אני סומך עליכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה לוחש להם את זה אבל בנחישות, ומסמן להם לצאת לפעולה ! בלבאזור שלך מיד רץ מאחורי האיש עם האופנוע, הוא קושר אותו עם גפן מצליפה![/COLOR]
[COLOR=black]"מה לעזעזל?!" האיש צועק ומסתכל לסביבה, הוא מבחין בך ועושה לך מבט מאיים מאוד, הוא מנסה להשתחרר מהקשירה אבל לא מצליח.[/COLOR]
[COLOR=black]הילד הקטן מסתכל עלייך בהערצה גדולה, אתה ממש מציל אותו. בנתיים סטארלי שלך עולה לאוויר וטס במהירות לכיוון האופנוען עם מתקפת כנף![/COLOR]
[COLOR=black]רגע לפני שסטארלי שלך פוגע בו, מגיע מהאוויר קרובאט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/169.png[/IMG] ונושך את הסטארלי שלך ובאותו זמן מרעיל אותו ! [/COLOR]
[COLOR=black]סטארלי שלך נופל והוא נראה מעולף, "בלבאזור - תתקוף אותו עכשיו" אתה צועק לפוקימון שלך! בלבאזור משחרר את הגפן מהאופנוען, ושולח לכיוון קרובאט.[/COLOR]
[COLOR=black]קרובאט בנתיים מתחמק מהגפנים ומתקדם בטיסה מהירה לכיוון בלבאזור ואז פוגע בו באס אווירי ! בלבאזור עף אחורה ונפגע קשה מהמכה (מעופף משפיע על עשב).[/COLOR]
[COLOR=black]שני הפוקימונים שלך נראים גמורים, ואז אתה שומע רעש של אופנוע נוסף, אתה מסתכל לכיוון ורואה אופנוען נוסף שנראה כמו הקודם שמגיע לאיזור! :[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], הוא נראה בדיוק כמו השני! [/COLOR]
[COLOR=black]"עבודה טובה קרובאט" הוא אומר ומחייך לקרובאט ואתה מבין שזה הפוקימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=black]"פעם הבאה אל תתערב בעניינים שלנו" אומר לך האופנוען הראשון. הילד הקטן שעוד צופה והכל בתדהמה לא מבין מה הולך.[/COLOR]
[COLOR=black]שני האופנוענים, שמסתבר שהם אחים תאומים, הולכים לכיוון הילד וחוטפים לו בכוח את התיק! אחד מהם נותן לו אגרוף לפנים והילד נופל ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=black]שניהם עולים על האופנועים ובורחים מהמקום עם התיק הגנוב, ואתה נשאר מסתכל על 2 הפוקימונים המעולפים שלך, ומרגיש שנכשלת.[/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=red]לוקאס - לוקאס[/COLOR][/B] [/COLOR]
[COLOR=black]המאמן מאתגר אותך לקרב ומחייך לעברך. [/COLOR]
[COLOR=black]"בהחלט רק שהקרב יהיה מהיר אני חייב ללכת" , אתה עונה ומוכן לקרב. [/COLOR]
[COLOR=black]"טוב, אז זה יהיה קרב אחד על אחד" הוא אומר ומחייך "הבוויזל שלי - נגד הצ'ארמנדר שלך !" [/COLOR]
[COLOR=black]'אוי, אבל סוג מים אפקטיבי על סוג אש' אתה חושב לעצמך, אבל אתה מחייך לעברו ואומר "אני מוכן." [/COLOR]
[COLOR=black]"טוב אז קדימה, בוויזל - צא אליו עם מהירות!" הוא צועק לכיוון בוויזל, שיוצא לכיוון צ'ארמנדר עם מתקפת מהירות.[/COLOR]
[B][COLOR=black][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]פאנפי הקטן עומד מולך ומול הפידג'י שלך והוא נראה ממש חלש ופצוע. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה לא חושב פעמיים ומנצל את ההזמדנות, בפעם השנייה, "פוקדור- צא!" אתה אומר וזורק את הפוקדור![/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי נכנס לתוך הפוקדור והוא מסתובב וצד מצד לצד, "נו כבר.." אתה אומר ואתה ופידג'י מסתכלים במתח.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה שניות, הפוקדור מפסיק לזוז - אתה לכדת פאנפי! אתה ישר צועק מרוב אושר ומחבק את הפידג'י שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]"היית מעולה ג'וטי, עבודה טובה!" אתה אומר לו בזמן שהוא נמחץ בין ידייך.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מסמן לך שהוא עייף מהקרב ואתה מכניס אותו לפוקדור.[/COLOR]
[B][COLOR=black][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]מאנקי הקטן עומד על העץ ליד פריימיפ העצבני. 'זאת בטח אמא שלו' אתה חושב לעצמך. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל עומד למטה עצבני ומשקיף עליהם, "טוב.. סקווירטל.. אני חושב שעדיף שנחזור.." אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל מסתכל עלייך, מסתכל על מאנקי ופריימיפ, מסתכל שוב עלייך, ושוב עליהם - לבסוף בא אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=black]שניכם מתחילים ללכת מהמקום אבל אז מאנקי מתחיל לעשות קולות ולרקוד, משהו שמעצבן את סקווירטל הגאוותני שלך![/COLOR]
[COLOR=black]בלי פקודה שלך - סקווירטל רץ לשם ושולח לעבר העץ מתקפת בועות! זה פוגע במאנקי הקטן שבאמצע הריקוד והוא נופל מהעץ ונפגע.[/COLOR]
[COLOR=black]הפריימיפ העצבני מיד קופץ מהעץ עם אגרוף אווירי ופוגע בסקווירטל שלך בעוצמה - סקווירטל ישר עף לידיים שלך ואתה נופל איתו. [/COLOR]
[COLOR=black]פריימיפ נראה רותח מזעם וממש יוצא לו עשן מהאף, אתה מרים את הראש ורואה שהוא מסתכל עליכם במבט עצבני.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול מופיע מולך ומול הפיקאצ'ו שלך ומסתכל עליכם במבט אדיש.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב פיקאצ'ו אני מאמין שזה יהיה אימון מהיר וטוב", אתה אומר לו ומחייך לעברו. [/COLOR]
[COLOR=black]"רוץ אליו עם מהירות ואז השתמש ברעם!" פיקאצ'ו מציית לפקודה ומיד יוצא לכיוון סנוובול עם מהירות.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול נשאר במקום ואתה לא מבין למה, פיקאצ'ו ממש קרוב לפגיעה ! ורגע לפני.. סנובול פשוט זז הצידה במהירות בלתי יאומנת![/COLOR]
[COLOR=black]הוא בא מהצד של פיקאצ'ו שפספס את המתקפה, ומשתמש בנשיכה! בזמן שהא נושך את פיקאצ'ו שנראה סובל מכאבים - הוא משתמש ברעם![/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו משתמש ברעם וסנובול שצמודה אליו נפגעת בפגיעה רצינית מהמכה, היא עפה ונופלת על האדמה והיא ספגה נזק רציני.[/COLOR]
[COLOR=black]אחרי כמה שניות היא מתאוששת לאט לאט, וקמה על רגליה. "טוב פיקאצ'ו, הגיע הזמן לסיים את זה." אתה אומר ופתאום משהו מוזר קורה.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול הופך להיות זוהר, והוא משנה צורה, כן כן - הוא מתפתח! אחרי כמה שניות מופיע מול הפיקאצ'ו שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/210.png[/IMG] עצבני במיוחד. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה פתאום חזק כמו שור, ופיקאצ'ו שלך נראה קצת מפוחד ומסתכל עלייך בשביל פקודה.[/COLOR]
-
[QUOTE][B][COLOR=black][COLOR=dimgray]רון - yuval2132131[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]פאנפי הקטן עומד מולך ומול הפידג'י שלך והוא נראה ממש חלש ופצוע. [/COLOR]
[COLOR=black]אתה לא חושב פעמיים ומנצל את ההזמדנות, בפעם השנייה, "פוקדור- צא!" אתה אומר וזורק את הפוקדור![/COLOR]
[COLOR=black]פאנפי נכנס לתוך הפוקדור והוא מסתובב וצד מצד לצד, "נו כבר.." אתה אומר ואתה ופידג'י מסתכלים במתח.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר כמה שניות, הפוקדור מפסיק לזוז - אתה לכדת פאנפי! אתה ישר צועק מרוב אושר ומחבק את הפידג'י שלך.[/COLOR]
[COLOR=black]"היית מעולה ג'וטי, עבודה טובה!" אתה אומר לו בזמן שהוא נמחץ בין ידייך.[/COLOR]
[COLOR=black]פידג'י מסמן לך שהוא עייף מהקרב ואתה מכניס אותו לפוקדור.[/COLOR][/QUOTE]
אחי תסתכל בהתחלה אני אמרתי שאני ישאיר אותו מחוץ לפוקדור אז אני לא יכול להחזיר אותו תשים לב...אולי תרשום את זה בדף הראשי
-----------------------------------------------
"ישששש!!!" אני צורח על ג'וטי ואז אני מתנש תוך כדי שאני מסדיר את הנשימה אני אומר לו "אתה נראה עייף בוא נלך לעיר פארסי ותיהיה במרכז הפוקימונים ושם ירפאו אותך.... אתה היית ענק!!" אני אומר בשמחה אל ג'וטי אני לוקח את הפוקדור של פנפי החדש ואז מוציא אותו ואני אומר לו "פנפי אני המאמן שלך מעכשיו מקווה שאני ואתה נסתדר ותכיר זה החבר החדש שלך ג'וטי" אני אומר תוך כדי שאני חושב 'אני מקווה שהם יסתדרו' "קדימה פנפי אני ישאיר אותך בינתיים מחוץ לפוקדור כדי שאתה וג'וטי תתחברו באו נלך לעיר פארסי למרכז הפוקימונים... ודרך אגב" אני מוסיף "פנפי גם אתה היית מצוין" אני מחייך אליו
"קדימה! בדרך שניכם תוכלו לשחק" ושלושתינו ממשיכים לעיר פארסי
-------------------------
סליחה שאני שלחתי מגילה....
-
[quote=tomkane;849105][B][COLOR=black][COLOR=blue]אדם - GeneralAdam[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=black]מאנקי הקטן עומד על העץ ליד פריימיפ העצבני. 'זאת בטח אמא שלו' אתה חושב לעצמך. [/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל עומד למטה עצבני ומשקיף עליהם, "טוב.. סקווירטל.. אני חושב שעדיף שנחזור.." אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=black]סקווירטל מסתכל עלייך, מסתכל על מאנקי ופריימיפ, מסתכל שוב עלייך, ושוב עליהם - לבסוף בא אחרייך.[/COLOR]
[COLOR=black]שניכם מתחילים ללכת מהמקום אבל אז מאנקי מתחיל לעשות קולות ולרקוד, משהו שמעצבן את סקווירטל הגאוותני שלך![/COLOR]
[COLOR=black]בלי פקודה שלך - סקווירטל רץ לשם ושולח לעבר העץ מתקפת בועות! זה פוגע במאנקי הקטן שבאמצע הריקוד והוא נופל מהעץ ונפגע.[/COLOR]
[COLOR=black]הפריימיפ העצבני מיד קופץ מהעץ עם אגרוף אווירי ופוגע בסקווירטל שלך בעוצמה - סקווירטל ישר עף לידיים שלך ואתה נופל איתו. [/COLOR]
[COLOR=black]פריימיפ נראה רותח מזעם וממש יוצא לו עשן מהאף, אתה מרים את הראש ורואה שהוא מסתכל עליכם במבט עצבני.[/COLOR]
[COLOR=black].[/COLOR][/quote]
אחי אני כותב במקום התקלה דחיפה-->התקלה=דחיפה
"טוב אם אתחלנו אז כדאי שנסיים" אגיד בחיוך
"היי סקווירטל רוצה לסגור חשבון על הפריימיפ הזה?" אשאל בחיוך
אני קם ומרים את סקווירטל וצועק:"סקווירטל תשתמש בדחיפה קדימה!"
-
[quote=tomkane;849105][COLOR=black][B][COLOR=green]ניב - nivX10[/COLOR][/B] (עדכנתי את סטארלי)[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שהאופנוען לא מרפה ולא עוזב את הילד, בזמן שהילד הקטן והמסכן קורא לעזרה.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקי אני צריך לפעול בשקט, כי הוא לא נראה לי מהחבר'ה הטובים.." אתה אומר לעצמך ומוציא את בלבאזור וסטארלי מהפוקדורים.[/COLOR]
[COLOR=black]"אוקיי תיהיו בשקט עכשיו, זה חשוב, תסתכלו על האיש הזה,[/COLOR]
[COLOR=black]בלבאזור אני רוצה שתבוא עליו מאחור ותקשור אותו בפגן במצליפה ואתה סטארלי תקוף אותו במתכפת קנף, קדימה אני סומך עליכם!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה לוחש להם את זה אבל בנחישות, ומסמן להם לצאת לפעולה ! בלבאזור שלך מיד רץ מאחורי האיש עם האופנוע, הוא קושר אותו עם גפן מצליפה![/COLOR]
[COLOR=black]"מה לעזעזל?!" האיש צועק ומסתכל לסביבה, הוא מבחין בך ועושה לך מבט מאיים מאוד, הוא מנסה להשתחרר מהקשירה אבל לא מצליח.[/COLOR]
[COLOR=black]הילד הקטן מסתכל עלייך בהערצה גדולה, אתה ממש מציל אותו. בנתיים סטארלי שלך עולה לאוויר וטס במהירות לכיוון האופנוען עם מתקפת כנף![/COLOR]
[COLOR=black]רגע לפני שסטארלי שלך פוגע בו, מגיע מהאוויר קרובאט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/169.png[/IMG] ונושך את הסטארלי שלך ובאותו זמן מרעיל אותו ! [/COLOR]
[COLOR=black]סטארלי שלך נופל והוא נראה מעולף, "בלבאזור - תתקוף אותו עכשיו" אתה צועק לפוקימון שלך! בלבאזור משחרר את הגפן מהאופנוען, ושולח לכיוון קרובאט.[/COLOR]
[COLOR=black]קרובאט בנתיים מתחמק מהגפנים ומתקדם בטיסה מהירה לכיוון בלבאזור ואז פוגע בו באס אווירי ! בלבאזור עף אחורה ונפגע קשה מהמכה (מעופף משפיע על עשב).[/COLOR]
[COLOR=black]שני הפוקימונים שלך נראים גמורים, ואז אתה שומע רעש של אופנוע נוסף, אתה מסתכל לכיוון ורואה אופנוען נוסף שנראה כמו הקודם שמגיע לאיזור! :[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/gsctrainer33.gif[/IMG], הוא נראה בדיוק כמו השני! [/COLOR]
[COLOR=black]"עבודה טובה קרובאט" הוא אומר ומחייך לקרובאט ואתה מבין שזה הפוקימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=black]"פעם הבאה אל תתערב בעניינים שלנו" אומר לך האופנוען הראשון. הילד הקטן שעוד צופה והכל בתדהמה לא מבין מה הולך.[/COLOR]
[COLOR=black]שני האופנוענים, שמסתבר שהם אחים תאומים, הולכים לכיוון הילד וחוטפים לו בכוח את התיק! אחד מהם נותן לו אגרוף לפנים והילד נופל ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=black]שניהם עולים על האופנועים ובורחים מהמקום עם התיק הגנוב, ואתה נשאר מסתכל על 2 הפוקימונים המעולפים שלך, ומרגיש שנכשלת.[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR][/quote]
מה?!??? אפילו לא הייתה לי הזדמנות להגיב להם?! למה??
- - - - - - - - - -
ארוץ אל הפוקימונים שלי ואחזיר אותם "עשיתם כמיטב יכולתכם, אנחנו עוד נחזיר לאנשים האלה!" אומר בעצבים..
לאחר מכן ארוץ לעבר הילד ארים את ראשו קצת ואשפוך עליו מים קרים שהוצאתי מן התיק, אתן לו סטירות קלות ואשאל אותו עם הוא בסדר.
-
[QUOTE=tomkane;849105]
[COLOR=black]סנובול מופיע מולך ומול הפיקאצ'ו שלך ומסתכל עליכם במבט אדיש.[/COLOR]
[COLOR=black]"טוב פיקאצ'ו אני מאמין שזה יהיה אימון מהיר וטוב", אתה אומר לו ומחייך לעברו. [/COLOR]
[COLOR=black]"רוץ אליו עם מהירות ואז השתמש ברעם!" פיקאצ'ו מציית לפקודה ומיד יוצא לכיוון סנוובול עם מהירות.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול נשאר במקום ואתה לא מבין למה, פיקאצ'ו ממש קרוב לפגיעה ! ורגע לפני.. סנובול פשוט זז הצידה במהירות בלתי יאומנת![/COLOR]
[COLOR=black]הוא בא מהצד של פיקאצ'ו שפספס את המתקפה, ומשתמש בנשיכה! בזמן שהא נושך את פיקאצ'ו שנראה סובל מכאבים - הוא משתמש ברעם![/COLOR]
[COLOR=black]פיקאצ'ו משתמש ברעם וסנובול שצמודה אליו נפגעת בפגיעה רצינית מהמכה, היא עפה ונופלת על האדמה והיא ספגה נזק רציני.[/COLOR]
[COLOR=black]אחרי כמה שניות היא מתאוששת לאט לאט, וקמה על רגליה. "טוב פיקאצ'ו, הגיע הזמן לסיים את זה." אתה אומר ופתאום משהו מוזר קורה.[/COLOR]
[COLOR=black]סנובול הופך להיות זוהר, והוא משנה צורה, כן כן - הוא מתפתח! אחרי כמה שניות מופיע מול הפיקאצ'ו שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/210.png[/IMG] עצבני במיוחד. [/COLOR]
[COLOR=black]הוא נראה פתאום חזק כמו שור, ופיקאצ'ו שלך נראה קצת מפוחד ומסתכל עלייך בשביל פקודה.[/COLOR][/QUOTE]
אנחנו עדיין יכולים לנצח אותו פיקאצו!
פיקאצו תקפוץ עליו במהירות ותתחמק מכל מתקפות עליו ושאתה קרוב אליו תשתמש ברעם נוסף!