[quote=buizel שולט;874759]דניס:
מדקיפ עוד פעם מתחיל לנסות להסביר לך.... ולבסוף נכנע. "מדקיפ" הוא אומר כתשובה חיובית.
סייטר תקף את טריקו בשיסוע![/quote]
'אני אברר עם מדקיפ אחרי הקרב' אני מהרהר ואז פונה אל הקרב מול סייטר
"דחיפה!" אני מורה לו
Printable View
[quote=buizel שולט;874759]דניס:
מדקיפ עוד פעם מתחיל לנסות להסביר לך.... ולבסוף נכנע. "מדקיפ" הוא אומר כתשובה חיובית.
סייטר תקף את טריקו בשיסוע![/quote]
'אני אברר עם מדקיפ אחרי הקרב' אני מהרהר ואז פונה אל הקרב מול סייטר
"דחיפה!" אני מורה לו
שחר:
חחח מסכן....:)
~~~~~~~~~~~
"יש לי רעיון" הפרופ' אומר בנסיון להסתיר התלהבות. "מה הרעיון שלך?" עידן אומר וזמן שלוקח שאיפה חזקה כדי שהנזלת תכנס לאף (:)) "שניכם מאמנים מתחילים, ושניכם יכולים לעזור אחד לשני, אז למה שלא תעברו את המסע הראשון שלכם ביחד, ככה תוכלו לעזור אחד לשני בעת צרה וגם לארח חברה כדי שלא יהיה משעמם. אני מאמין שאתם תיהיו חברים ממש טובים." הפרופ' אומר וכבר לא יכל להסתיר את התלהבותו.
"מה דעתך שחר?" עידן שואל אותך בזמן שמרים את טורצ'יק לידיים.
דניס:
טריקו עוצם את עיניו ושם את ראשו בקידמת גופו ומתחיל לרוץ! הוא רץ במהירות ופוגע בסייטר! סייטר עושה כמה צעדים אחורה מהתנופה ומתחיל לצחוק על טריקו!
טריקו מתעצבן ומתחיל להשתמש הרבה פעמים בדחיפה על סייטר, ולבסוף מתעייף. סייטר צוחק ופתאום טריקו ניהיה לבן!
מה תעשה??
[quote=buizel שולט;876174]שחר:
חחח מסכן....:)
~~~~~~~~~~~
"יש לי רעיון" הפרופ' אומר בנסיון להסתיר התלהבות. "מה הרעיון שלך?" עידן אומר וזמן שלוקח שאיפה חזקה כדי שהנזלת תכנס לאף (:)) "שניכם מאמנים מתחילים, ושניכם יכולים לעזור אחד לשני, אז למה שלא תעברו את המסע הראשון שלכם ביחד, ככה תוכלו לעזור אחד לשני בעת צרה וגם לארח חברה כדי שלא יהיה משעמם. אני מאמין שאתם תיהיו חברים ממש טובים." הפרופ' אומר וכבר לא יכל להסתיר את התלהבותו.
"מה דעתך שחר?" עידן שואל אותך בזמן שמרים את טורצ'יק לידיים.[/quote]
" זה לדעתי הרעיון הכי ...... מבריק שהיה! " אני אשמח לשותף אני אומר ומתקרב לעבר עידן לוחץ לו את היד ואומר " קדימה עידן שותפים למסע שלנו! " אני מסתכל על הפרופסור ואומר לו " תדוה על הכל פרופסור "
[quote=buizel שולט;876174]דניס:
טריקו עוצם את עיניו ושם את ראשו בקידמת גופו ומתחיל לרוץ! הוא רץ במהירות ופוגע בסייטר! סייטר עושה כמה צעדים אחורה מהתנופה ומתחיל לצחוק על טריקו!
טריקו מתעצבן ומתחיל להשתמש הרבה פעמים בדחיפה על סייטר, ולבסוף מתעייף. סייטר צוחק ופתאום טריקו ניהיה לבן!
מה תעשה??[/quote]
"מה קורה לך טריקו?" אני שואל אותו
---
אם הוא מתפתח זה מוקדם מדי... ממש מוקדם מדי..
רון:
~נדנוד~ X3 נתפס!! כל הכבוד יש לך וורמפל! אם הוא זכר או נקבה תדע רק אחרי שהוא יתפתח......
אני חייב ללכת דחוף אז לאחרים אני אמשיך כשאני אחזור....
[QUOTE=buizel שולט;876222]רון:
~נדנוד~ X3 נתפס!! כל הכבוד יש לך וורמפל! אם הוא זכר או נקבה תדע רק אחרי שהוא יתפתח......
אני חייב ללכת דחוף אז לאחרים אני אמשיך כשאני אחזור....[/QUOTE]
עכשיו אני חוזר למרכז הפוקימונים בשביל לרפאות את שלושת הפוקימונים שלי.
ואז אני אומר לוורמפל:"עכשיו אתה תהיה חבר שלי בקבוצה בהצלחה וורמפל!"
אני גם אומר לטריקו ולפוצ'יאנה:"תודה חברים אני גאה בכם"
[quote]
ג'ון:
אתה זורק את הפוכדור של טורצ'יק באוויר והפרופסור מגחח. לאחר שנייה איש עם חולצה שחורה ומשקפי שמש קופץ ותופס את הכדור. "בגלל שהגעת ראשון אני רוצה להציע לך משהו" אומר הפרופ' ומביא מזוודה. "בתוך המזוודה יש 5 פוכדורים, ואתה תצתרך לבחור אחד. הכל הפוכדורים יש טורצ'יק ובאחד מהם יש עוד פוקימון. אני יכול להגיד לך שהפוקימון הזה מאוד מיוחד. אתה תצתרך לבחור, טורצ'יק או פוקימון מאוד נדיר ומיוחד" הפרופסור אומר ומחייך.[/quote]
"אמממ.." אני ממלמל... "נראלי שהאמצעי..."
דניס:
חחחח סתם רציתי לראות איך תגיב..... אבל אל תדאג......
~~~~~~~~~~~
כל הזוהר הלבן הופך לירוק וזה נעלם! אתה לא מבין מה קרה ופתאום טריקו מוציא מהפה שלו מיליוני גרעינים ירוקים זוהרים! *טריקו למד קליע זרעים*
הוא פוגע ממש חזק בסייטר.
מה תעשה?
שחר:
"יופי אז אנחנו שותפים" עידן אומר בעליזות. "טור----צ'יק" טורצ'יק גימגם ואז עידן "נזכר" בו.
"אוי לא אני חייב ללכת לטפל בטורצ'יק" עידן אמר לבחץ. "אל תדאגאני יטפל בו במעבדה" הפרופ' אמר.
"שחר בוא בינתיים נלך ליער לאמן את מדקיפ ולתפוס איזה פוקימון 2"
מה תעשה?
רון:
הם כולם מחייכים אליך. למרכז הפוקימונים נכנס בחור עם חולצת אופנועים. "עכשיו כולם להביא את הפוקימונים שלהם!" כל האנשים התחילו לצחוק. "צא גולבאט!" הוא הכריז וזרק את הפוכדור כלפי מעלה. הפוכדור נפתח ומשם יצא עטלף העל פה גדול. "תשתמש בחיתוך אוויר!" המאמן אמר וגולבט עשה זאת. כולם הסתתרו.
מה תעשה?
ג'ון:
אתה צודק לא הסברתי נכון....... תאפס את התגובה האחרונה שלי אליך... אני ממש מצטער.
~~~~~~~~~~~~
הוא הסביר לך הכל ונתן לך 2 פוכדורים. אחד שנתפס במאסטר בול והשני ברגיל (שזהו הטורצ'יק והשני הוא המיוחד).
במי תבחר?
[quote]
ג'ון:
אתה צודק לא הסברתי נכון....... תאפס את התגובה האחרונה שלי אליך... אני ממש מצטער.
~~~~~~~~~~~~
הוא הסביר לך הכל ונתן לך 2 פוכדורים. אחד שנתפס במאסטר בול והשני ברגיל (שזהו הטורצ'יק והשני הוא המיוחד).
במי תבחר?[/quote]
'וואי זה ממש קשה' אני חושב 'מכיוון שאני בכלל לא מכיר את טורצ'ק אז עדיף פוקימון חזק'
"טוב אני יקח את השני זה שבמאסטר בול" אני אומר לפרופסור ולוקח אותו
---------------------------
ואחי אתה צריך להיות יותר מפורט לא הבנתי מה הולך פה בכלל...
אמרת איש בחליפה משקפי שמש משהו כזה...? לא הבנתי בכלל...
[QUOTE=buizel שולט;876708]רון:
הם כולם מחייכים אליך. למרכז הפוקימונים נכנס בחור עם חולצת אופנועים. "עכשיו כולם להביא את הפוקימונים שלהם!" כל האנשים התחילו לצחוק. "צא גולבאט!" הוא הכריז וזרק את הפוכדור כלפי מעלה. הפוכדור נפתח ומשם יצא עטלף העל פה גדול. "תשתמש בחיתוך אוויר!" המאמן אמר וגולבט עשה זאת. כולם הסתתרו.
מה תעשה?
[/QUOTE]
למה אתה נותן לי קשה חח וגם לא שמת אל וורמפל את המתקפות ומתי הפוקימונים שלי ילמדו מתקפות?
אני יגיד לטריקו:"מבט בשביל להפחיד את הגולבאט שלו ואחר-כך דחיפה"
אני יגיד גם לפוציאנה:"מכת חול ואחר-כך נשיכה"
וגם באותו זמן אני יחזיר את וורמפל.
[quote=buizel שולט;876708]
שחר:
"יופי אז אנחנו שותפים" עידן אומר בעליזות. "טור----צ'יק" טורצ'יק גימגם ואז עידן "נזכר" בו.
"אוי לא אני חייב ללכת לטפל בטורצ'יק" עידן אמר לבחץ. "אל תדאגאני יטפל בו במעבדה" הפרופ' אמר.
"שחר בוא בינתיים נלך ליער לאמן את מדקיפ ולתפוס איזה פוקימון 2"
מה תעשה?
[/quote]
" לא עידן , אני אחכה איתך פה עד שטורצק יבריא ככה זה בין חברים ושותפים " אני מחיך אליו ואני והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור
[quote=buizel שולט;876708]דניס:
חחחח סתם רציתי לראות איך תגיב..... אבל אל תדאג......
~~~~~~~~~~~
כל הזוהר הלבן הופך לירוק וזה נעלם! אתה לא מבין מה קרה ופתאום טריקו מוציא מהפה שלו מיליוני גרעינים ירוקים זוהרים! *טריקו למד קליע זרעים*
הוא פוגע ממש חזק בסייטר.
מה תעשה?
[/quote]
"תמשיך עם הקליע זרעים!" אני מורה לו "תשתמש בצרחה כדי להאיץ את הזרעים!"
ג'ון:
סליחה יובל:) אני ממש מצטער..... אני בדרך כלל לא עושה כאלה טעויות אני פשוט ניסיתי לעשות משהו וזה לא ממש יצא...... מצטער.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את המאסטר בול ואתה מתחיל לרעוד. אתה זורק אותו באוויר והוא נפתח. מתוכו יוצא פוקימון קטן שנראה כמו שועל. יש לו צבע מיוחד, צבע שמושך לך את העין.
"זה.... זה לא יכול להיות" הפרופ' אמר. "כשתפסנו אותו הוא היה גיבל זוהר!
גיבל? אתה חושב לעצמך (אני מזכיר שאתה באוהן).
"ג'ון אני לא מבין איזה פוקימון זה" הפרופ' אומר "אין לי מושג איך הוא שינה צורה".
האם תקח אותו? (ברגע שתקח אותו הוא יעודכן בדף שלך ותבין מי זה....)
רון:
חחחח אם אתה רוצה להיות מאמן טוב אתה חייב להתאמן:) ואני אשים מיד אחרי שאני אסיים להגיב
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו משתמש במבט אבל זה לא מזיז לגולבאט! הוא יוצא לדחיפה וגולבאט מתחמק בקלות.
פוצ'יאנה משתמש במכת חול שמצליחה להזיק משמעותית למהירות של גולבאט, ואז הוא משתמש בנשיכה וזה גרם לו ליפול.
"מה יש לך גולבאט?!" המאמן אומר בכעס. "עכשיו חתך אוויר!" הוא אומר ברוגז.
מה תעשה? (עצה: אתה יכול לשלב את ההתקפות של פוצ'יאנה וטריקו וכך הם יוכלו לחפות אחד על השני)
שחר:
"אתה באמת חבר אמיתי" אמר עידן ושניכם הלכתם למעבדה.
"אלו חדשות טובות" הפרופ' אמר "טורצ'יק בריא והוא ממש כאן" הוא נתן לעידן את הפוכדור.
"עכשיו אפשר לצאת למסע!" עידן אמר בשימחה.
לאן תלך?
דניס:
רעיון מצויין! טריקו משתמש בצרחה ועכשיו הזרעים עפים במהירת עצומה! וסייטר נראה חלש מאוד.
מה תעשה?
[QUOTE=buizel שולט;877259]ג'ון:
סליחה יובל:) אני ממש מצטער..... אני בדרך כלל לא עושה כאלה טעויות אני פשוט ניסיתי לעשות משהו וזה לא ממש יצא...... מצטער.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את המאסטר בול ואתה מתחיל לרעוד. אתה זורק אותו באוויר והוא נפתח. מתוכו יוצא פוקימון קטן שנראה כמו שועל. יש לו צבע מיוחד, צבע שמושך לך את העין.
"זה.... זה לא יכול להיות" הפרופ' אמר. "כשתפסנו אותו הוא היה גיבל זוהר!
גיבל? אתה חושב לעצמך (אני מזכיר שאתה באוהן).
"ג'ון אני לא מבין איזה פוקימון זה" הפרופ' אומר "אין לי מושג איך הוא שינה צורה".
האם תקח אותו? (....)ברגע שתקח אותו הוא יעודכן בדף שלך ותבין מי זה
[/QUOTE]
"אני יקח אותו!" אני אומר לפרופסור
ג'ון:
*יש לך זורואה זוהר!*
"אתה חושב שתוכל לברר לבד מיהו ולמה הוא היה פוקימון אחר?" הפרופ' שואל בחוסר ביטחון.
מה תענה?