-
[quote]ניר:
מחשבה טובה לקראת הקרב הראשן שלכם!
טורצ'יק רוצה להתקיף במתקפה מפתיע כאשר הוא מתפס על העץ [b]שבודיו [/b]לא מבחין , אבל בדרך העלייה הוא מחליק [B]ובודיו [/B]קולט , אבל טורצ'יק מתקן את הטעות ומנקר אותו בחזוקה ומפיל אותו על הרצפה ,בודיו קם ומשתמש במתקפת זרעים על טורצ'יק!
* קיבלת נקודה במ מחשבה על טכניקה חמודה!
* קיבלת נקודה במד מחשבה כי אתה הראשון שמקבל נקודה![/quote]סטייל,תקנתי לך את הטעות...
-------
טורצ'יק,לך שוב לעץ,רק הפעם תפעיל להבה!.
תפיל את העץ על בודיו,ואז שהוא היה תקוע בעץ תפעיל על החלק שבו בודיו תקוע שוב להבה.
כדי שגם בודיו יפצע,וגם העץ ישרף,ויפגע בבודיו.
-
[QUOTE=SysTem;879404][COLOR=#ff0000][B][U][COLOR=#000000][B][U]מקס:
[/U][/B][COLOR=black][/COLOR]אתה וטאסוטג'ה יוצאים לכיוון דרך מס' 1 שבדרך שלכם אתם רוצים קרב לעשו תאת הקרב הראשון שלכם , אתם מגיעים לדרך הראשונה במסע שלכם ואתם דיי נרגשים , אתם ממשיכים דקות ספורות כדי לחפש את הפוקימון הראשון שתראו כשלפתע על אחד העצים נוחת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG]סטארלי חמוד ומסתכל עליך במבט מוזר.
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
---------------
'סטארלי,-זה יכול להיות אימון טוב'אני חושב,ולאחר מכן אומר:"טסוטאג'ה תכה את סטארלי בשריטה!"
-
[COLOR=#000000][B][U]מקס:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#000000]אתה חשוב שזה יהיה קרב ראשון מצוין! אפילו שסוג הפוקימו ןשלך חלש ממנו , קרב כזה יכול לעשות את טאסוטג'ה יותר טוב .[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה שולח את טאסטוג'ה לקרב הראשון שלו , כאשר סטארלי מסתכל על טאסטוג'ה ומבין מה קורה , הוא נוחת על אחד האבנים ותוקף אותו במשב רוח , טאסטוג'ה קופץ מעל המשב לעבר סטארלי ושורט אותו בחוזקה ומעיף והוא פוגע באחד העצים ונופל על הרצפה!.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B][U]ניר:
[/U][/B]אויש התבלבתי עם הקרב של מקס ><"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]- - - - - - - - - - - - - [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טורצ'יק שוב מנסה לעשות מהלך אסטרטגי אב להפעם בודיו מפתיע אותו שמתקפת הזרעים הייתה מלכודת , פתאום משום מקום הוא נפתס על ידי העצים , כנראה לבדויו המיוחד הזה יש המתקפה החדשה והמודרנית שיתוף עלה! מה תעשה טורצ'יק תפוס חזק ![/COLOR]
-
[quote]ניר:
אויש התבלבתי עם הקרב של מקס ><"
- - - - - - - - - - - - -
טורצ'יק שוב מנסה לעשות מהלך אסטרטגי אב להפעם בודיו מפתיע אותו שמתקפת הזרעים הייתה מלכודת , פתאום משום מקום הוא נפתס על ידי העצים , כנראה לבדויו המיוחד הזה יש המתקפה החדשה והמודרנית שיתוף עלה! מה תעשה טורצ'יק תפוס חזק ! [/quote]
"בודיו טיפש!",אצעק.
טורצ'יק,לא לדאוג,יש לי אסטרטגיה לברוח מזה.
נתפסת על עץ נכון?,עכשיו תפעיל להבה על העץ ממול,שיצור שריפה.
וכמו בכל יער,תתחיל שריפת ענק,שתשחרר אותך,ורק תחזק אותך!
אתה מוכן להתפתח לקומבסקן?
אחרי זה תקלע את בודיו בלהבה,עם כל השריפה! שלא יוכל לברוח,ולא יוכל להמשיך בקרב.
-
[quote][color=#008080][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה ממלמל לעצמך משהו קטן לפני הדפיקה בדלת , הינך דופק בדלת בהתרגשות רבה ואומר במעט גימגום " פרו , פרופסור זה אני אביב בבקשה תפתח לי הדלת , באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי לקראת המסע שלנו " אתה מתרגש ומסתכל במעגלים רק לא לכיוון הדלת ואתה וחושב לעצמך על עולם הפוקימונים החדש שאתה הולך למצוא במסעך הקרב ובא , ואז כשאתה חושב לעצמך מחשבות טעונות מאוד למשל ' מעניין מה יש בפנים , ' ואתה לא יכול לחכות כדי לראות ולקחת את הפוקימון הראשון שלך , כשעולות לך גם סיטואציות לא כל כך נעימות ואפילו מרושעות ' מה אם הפרופסור לא שם , מה עם הפוקימון שלי לא יאהב אותי ' ואתה מרגיש חוסר נעימות עם עצמך ומנסה להיות חיובי למרות ההתרגשות הרבה , כשפתאום הדלת נפתחת ואתה רואה את פרו' אוק מחייך ואמר לך " שלום אביב , חיכתי לך נערי כל הכבוד וגם הגעת בול בזמן אתה מאוד דייקן , בוא תיכנס נערי " אתה נכנס אחריו ואתה נדהם מיופיה של מעבדתו הצנועה והוא אומר " הלא כן באת כדי להתחיל את המסע נכון? " הוא מחייך ומוסיף " אני דיי שכחן... תוכל להזכיר לי באיזה פוקימון בר מזל מדובר? [/color][/quote]"פוקימון בר המזל הוא טוטודייל אדוני"אומר לו ברצינות ובנחישות
"אני דיי מתרגש"אומר עם חיוך גדול וידי שמוסטת אחורה
-
[QUOTE=SysTem;880788]
[/COLOR][COLOR=#ff0000][B][U][COLOR=darkred]מייקל:[/COLOR][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#8b0000]תודה על העצות אחי , אני ייקח לצומת ליבי[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]- - - - - - - - - - - - - - - -
הנך מסתכל סביב , אולי כדי לחפש אימון ראשון טוב בשבילכם. אתה רואה שאין פוקימון בסביבה ואולי כדי ללכת לדרך מס' 1? או לעשות משהו מגניב אחר בעיר (יש הסבר מה יש בעיר בעמ' הראשון)?[/COLOR]
[/QUOTE]
עוד עצה אתה אל אמור גם לאמר לי מה לעשות . כאילו הקטע הזה : ואולי כדי ללכת לדרך מס' 1? או לעשות משהו מגניב אחר בעיר (יש הסבר מה יש בעיר בעמ' הראשון)? ~ מיותר לגמרי יכולת לכתוב שאני רואה שלט ובו כתוב דרך מס' 1 או משו בסגנון .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלך לדרך מספר אחת בזמן שאסתכל סביב כדי לנסות ולאתר פוקימון בר להילחם נגדו .
-
[quote=SysTem;880788]
[COLOR=dimgray][B][U]ניב:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=gray]אתה חושב לעצמך כמה שניות בגלל הלחץ וההתרגשות הרבה , מסתכל על הפרופסור במבט של מבוכה וביישנות אבל בסוף קם עונה לו באומץ " אםם... אני בוחר בפוקימון טרטוויג אדוני , אשמח לחלוק איתו את מסעי החדש והנפלא הזה! " אתה אומר ונראה דיי נחוש על דעתך , פרוספור אוק' מעלה חיוך ואומר " אתה בוחר בטרטוויג? זה אחד ההתחלתיים האהובים עליי ביותר , בחרת בפוקימון מיוחד במינו! ", הוא מתקדם לעבר מיכל ענק של כל הפוכדרים של ההתחלתיים לוקח את הפוקדור טרטוויג בהתלהבות ומעניק לך אותו תוך כדי שאתה מודה לו על כך , אוק " כך גם 5 פוקדורים כדי לתפוס פוקימונים נוספים וגם פוקדע לעת צרה! , עם תזדקק למשהו תתקשר אליי שיהיה בהצלחה נערי " אתה יוצא מהמעבדה ובוהה בפוכדור של טרטוויג כל הדרך החוצה.[/COLOR][/quote]
"אוקיי הגיע הזמן שנכיר כבר!" אומר בציפייה, "קדימה טרטוייג צא החוצה!" אומר בקול גדול...
לאחר שיצא מהפוקדור אלטף את ראשו בעדינות ואומר "היי חבר קטן, אני ואתה עכשיו שותפים נצא למסע ביחד ונהפוך לצוות חזק. מה אתה אומר?!"
אחייך עליו ואחכה לתגבותו..
-
[QUOTE=SysTem;880809][COLOR=#000000][B][U]מקס:
[/U][/B][/COLOR][COLOR=#000000]אתה חשוב שזה יהיה קרב ראשון מצוין! אפילו שסוג הפוקימו ןשלך חלש ממנו , קרב כזה יכול לעשות את טאסוטג'ה יותר טוב .[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה שולח את טאסטוג'ה לקרב הראשון שלו , כאשר סטארלי מסתכל על טאסטוג'ה ומבין מה קורה , הוא נוחת על אחד האבנים ותוקף אותו במשב רוח , טאסטוג'ה קופץ מעל המשב לעבר סטארלי ושורט אותו בחוזקה ומעיף והוא פוגע באחד העצים ונופל על הרצפה!.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
-------------
'לא יכול להיות שהוא הפסיד בקלות רבה כל-כך,-אולי זה תכסיס אז בינתיים אני ישמור על מרחק ממנו'אני חושב,ולאחר מכן אומר:"טסוטאג'ה תשתמש בגפן מצליפה בשביל להרים אותו לאוויר ואז לרסק אותו על הרצפה!,ואז עוד פעם ועוד פעם עד שהוא יחוסל!".
-
[quote=SysTem;880788]
[COLOR=#2e8b57][B][U]טל:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57]אתה מאוד מתרגש מן המחשבה שסוף שסוף יש לך את הפוקימון הראשון שלך לקראת המסע הקרב ובא שלך , אתה דיי מתרגש לראותו ממש עכשיו , אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת , חולפות להן כמה רגעים ואתה רואה את סקווירטל ניצב לפניך והוא אומר " סקוירטל , סקוי " הוא מסתכל עליך ודיי מתבייש. כעבור כמה דקות של הכרות מתחת לאחד העצים שעושים צל על המעבדה של פרופסור אוק' זה נראה שנוצר בינכם הקשר הזה להיות ביחד ותוכלו להמשיך ככה להשאר הדרך שלכם![/COLOR]
[/quote]
"סקווירטל בוא נלך לתפוס עוד פוקימונים ונתחיל את המסע שלנו" אני אומר בחיוך
-
[quote=SysTem;880788][COLOR=darkorange]
[/COLOR][B][U][COLOR=purple]עומר:[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#800080]אתה מודה לילדה המקסימה שפנתה אליך , אתה עולה במרדגות ואז אתה דופק בדלת בהתרגשות ואומר " פרוספור זה אני עומר באתי לקחת את פיקאצ'ו בתור הפוקימון ההתחלתי הראשון שלי " אתה פותח את הדלת ואתה רואה אותו לידאחד השולחנות על מיני-טלסקופ מביט על משהו קטן על השולחן , אתה ניגש אליו ואומר " פרופסור? זה אני עומר " , אוק מסתובב ואומר " אני מצטער עומר הייתי עסוק סליחה שכחתי שקבענו עכשיו , נו אתה בטח מתרגש לקראת המסע החדש שלך ובצדק! שיהיה לך רק בהצלחה נערי , עכשיו לא כל כך הייתי מרוכז וזה תוכל להגיד לי באיזה פוקימון התחלתי מדובר? "[/COLOR]
[COLOR=gray].[/COLOR][/quote]
"הממ,אני חושב שאבחר בפיקאצו!" אומר לו בחיוך גדול ואומר לו"תודה רבה פרופסור,וכן אני מאוד מתרגש,מי הייתה הילדה אשר פגשתי בכניסה?" והתחיל לתאר לו אותה
-
[QUOTE=SysTem;880788][COLOR=#ff0000][B][U][COLOR=darkorange][B][U]איתי:[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מאוד מתרגש מן המחשבה שסוף שסוף יש לך את הפוקימון הראשון שלך לקראת המסע הקרב ובא שלך , אתה דיי מתרגש לראותו ממש עכשיו , אתה זורק את הפוכדור שלו באוויר וקורא בשמו לצאת , חולפות להן כמה רגעים ואתה רואה את פיפלאפ החמוד ונמתוק ניצב לפניך והוא אומר " פילפאפ , פיפ " הוא מסתכל עליך ודיי מתבייש. כעבור כמה דקות של הכרות מתחת לאחד העצים שעושים צל על המעבדה של פרופסור אוק' זה נראה שנוצר בינכם הקשר הזה להיות ביחד ותוכלו להמשיך ככה להשאר הדרך שלכם![/COLOR]
[COLOR=darkorange]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ ''שיש לי מטרה אחת והיא לנצח את אחי הגדול ובישביל זה אני צריך לתפוס פוקימונים חזקים וגם לחזק אותך'' ואחרי זה אני מחזיק את פיפלאפ בידים שלי ואני הולך לדרך 1 לחפש פוקימונים