אור אתה לא פורש מתפקידך אל תעלב אבל יצאת קצת שקרן בכל מקרה תעשו פורום מיוחד למתיחות
Printable View
אור אתה לא פורש מתפקידך אל תעלב אבל יצאת קצת שקרן בכל מקרה תעשו פורום מיוחד למתיחות
הכי מצחיק זה שאנשים לקחו את זה כל כך אישי שהם התחילו לערוך את הבחירות שלהם בנבחרי הקהל חחחחח
תעשו לי טובה אל תעשו יותר מתיחות,זה סתם מזיק ולא רק שאתם עושים את זה בצורה הכי רעה שאפשר,אתם לא מעדכנים את הנמתח וזה פשוט נראה רע,העבר מדבר כנגדכם,אתם פשוט לא יודעים למתוח אז אל תמתחו
[quote=KANE;900652]אור אתה לא פורש מתפקידך אל תעלב אבל יצאת קצת שקרן בכל מקרה תעשו פורום מיוחד למתיחות[/quote]
אבל אם יהיה פורום מיוחד למתיחות, המתיחות לא יעבדו על אף אחד, ואז זה יהיה פורום מיותר, ויצטרכו לסגור אותו.
עכשיו, למה זה נשמע לי מוכר?
[QUOTE=TheChosenOne;900646]הי למה באמת נדב מקבל באן כשהוא עושה עשירית ממה שהיטמן ואלכס עשו
והם עושים את זה חופשי ולא קורה כלום?
אני בעד להחזיר את נדב מבאן[/QUOTE]
אבל יש לו 200 אזהרות.
[QUOTE=HaWkEyE;900655]תעשו לי טובה אל תעשו יותר מתיחות,זה סתם מזיק ולא רק שאתם עושים את זה בצורה הכי רעה שאפשר,אתם לא מעדכנים את הנמתח וזה פשוט נראה רע,העבר מדבר כנגדכם,אתם פשוט לא יודעים למתוח אז אל תמתחו[/QUOTE]
+1
זה מה שקורה כשאנשים שהם לא מצחיקים מנסים להצחיק.
[quote=Hit Man;900654]הכי מצחיק זה שאנשים לקחו את זה כל כך אישי שהם התחילו לערוך את הבחירות שלהם בנבחרי הקהל חחחחח[/quote]
תיקנתי את זה...
אני עכשיו גם אערוך את הראשון ואוסיף "מנהל בדיחות מעולה":)
אני בטוח ש90% מהאנשים שפה היו מתבטאים אחרת לו אם הם היו חלק מהסוד חחחחח :)
אל תדאגו, אני עובד על אחת חדשה ואני רוצה לשתף בה כמה גולשים מן המניין (פרצוף אכזרי)
אבל איפה נדב %$^$%*^7
[QUOTE=Hit Man;900683]אני בטוח ש90% מהאנשים שפה היו מתבטאים אחרת לו אם הם היו חלק מהסוד חחחחח :)
אל תדאגו, אני עובד על אחת חדשה ואני רוצה לשתף בה כמה גולשים מן המניין (פרצוף אכזרי)[/QUOTE]
רד מזה
לא עדיף לצאת להשיג חברה או משהו? נראה לי קצת יותר מתאים לגילך מאשר לחפש למתוח ילדים בני עשר בפורום פורימון
[QUOTE=Hit Man;900683]אני בטוח ש90% מהאנשים שפה היו מתבטאים אחרת לו אם הם היו חלק מהסוד חחחחח :)
אל תדאגו, אני עובד על אחת חדשה ואני רוצה לשתף בה כמה גולשים מן המניין (פרצוף אכזרי)[/QUOTE]
איך אתה יכול עוד לעבוד על בדיחות אחרי מה שקרה היום?
אשכרה מה שאמרנו נכנס באוזן אחת ויוצא מהשניה...
חשבתי לעצמי על זה שיכול להיות שזאת מתיחה גדולה אז חשבתי לא להגיב לאותו נושא, היט מן אתה תמכת בכל החייקו של יהודה אז איך זה יכול להיות שתטען נגדו גם אם זה לא הכי זז?.
קצת אכזרי היה לעשות לדניס את זה אבל בסדר.
אחלה של מתיחה.
[QUOTE=TheChosenOne;900686]רד מזה
לא עדיף לצאת להשיג חברה או משהו? נראה לי קצת יותר מתאים לגילך מאשר לחפש למתוח ילדים בני עשר בפורום פורימון[/QUOTE]
WIN
לדעתי עכשיו יש לך מספיק חומר כדי לכתוב פרק חסר כל פרופורציות של השרדות פוקימונ'ס.
רק ככה, תוכל איכשהו להשמיד את כל סימני השאלה המרחפים שנוצרו מעל כל המשתמשים בפורום.
[QUOTE=TheChosenOne;900686]רד מזה
לא עדיף לצאת להשיג חברה או משהו? נראה לי קצת יותר מתאים לגילך מאשר לחפש למתוח ילדים בני עשר בפורום פורימון[/QUOTE]
WIN
הרגת אותי XDDDDD
בכ''מ,צודק מה שאמרת,זה מה שקורה כשמישהו לא מצחיק מנסה להצחיק.