תגידו היום יוצאות העבודות של הResistence?
Printable View
תגידו היום יוצאות העבודות של הResistence?
[QUOTE=LordAbizi;962826]אני דווקא מרוצה מהכיוון שאליו הולך מייפל. לעבודות הקלאסיות לא היה כל נופח עלילתי, ולכל העבודות החדשות סוף סוף יש קורות חיים. אל לנו להשתקע בעבר. בכל אופן, גם אני בברה, אז אנסה לצוד אותך מדי פעם. (ואוהו, אם אתה בןן 11, וזוכר את טייגר, אז התחלת לשחק מייפל בגיל 7 או משהו? זה איזה חצי מהגיל המינימלי שלהם (לפחות אז) !)
לי יש קצת מהכל. אני משתדל לפתוח שחקן מכל דבר ולהביא אותו רחוק דיו, כי זה לא יזיק.[/QUOTE]
התחלתי לשחק בכיתה א'... חחח
אחרי טייגר היתה לי פרישה (בדיוק כשיצאה NLC) מהספירמן, כשחזרתי הכל היה שונה. אני זוכר שמה זה התלהבתי מהסיגנוס. אבל כששמעתי על האראן מההתחלה חשבתי שהוא יהיה העבודה הכי טובה בעולם. וצדקתי.
העלילה אולי יותר מפותחת. אבל מי צריך את זה? עכשיו כל עצלן יכול לשחק מייפל ולהגיע לרמה 200.
פעם אנשים היו שעות בLPQ כדי לעלות רמה אחת מסכנה... היה שם מפוצץ! היום אנשים פשוט קונים ליץ', יושבים על כוס קפה וזהו...
[quote=FakeBoy;962882]התחלתי לשחק בכיתה א'... חחח
אחרי טייגר היתה לי פרישה (בדיוק כשיצאה NLC) מהספירמן, כשחזרתי הכל היה שונה. אני זוכר שמה זה התלהבתי מהסיגנוס. אבל כששמעתי על האראן מההתחלה חשבתי שהוא יהיה העבודה הכי טובה בעולם. וצדקתי.
העלילה אולי יותר מפותחת. אבל מי צריך את זה? עכשיו כל עצלן יכול לשחק מייפל ולהגיע לרמה 200.
פעם אנשים היו שעות בLPQ כדי לעלות רמה אחת מסכנה... היה שם מפוצץ! היום אנשים פשוט קונים ליץ', יושבים על כוס קפה וזהו...[/quote]
זהו שהקטע הוא שאחרי הבינג בנג לא יהיה ניתן יותר לעשות ליצ'ים וגם יורידו תכרטיסים של ה2x exp ככה שיהיה קצת יותר קשה לעלות למרות שזה עדיין לא חוכמה כי הexp שנצטרף יהיה הרבה הרבה פחות
העבודות של הresistance לא יוצאות היום אלא בתאריך אחר
מה שלא הבנתי זה שמעלים היום את העיר Edlestein כשהעבודות עוד לא יוצאות מה שיוצא מאוד מאוד מטומטם כי אין טעם בעיר הזאת בלי העבודות,זה לא שיש שם ממש מקומות אימון מוצלחים
עזבו זה לא משנה Xd
Barney פרסמת פורום מתחרה כדי שתמחק,ודרך אגב לא חייבים,גם אחר כך זה יעדכן לך זה רק למי שרצה לפני.
הסרבר צאק הוערך עד 1
איפה אתה רואה שהוא הוארך עד 1?אם שמת לב מה שכתוב שם זה כותב עד 12 Pm Pst,זה העדכון הקודם שלהם הם פשוט מחקו את העדכון השלישי,הם עוד לא פרסמו עד מתי הוארך
בארני זה ברור מאיזה פורום לקחת כי רואים את השגיאות תרגום שלהם פה,אם הם היו קוראים כמו בני אדם תפוסט באתר של נקסון הם היו מבינים שזה לא חובה להורדה,זה רק למי שרוצה לשחק ישר בבינג בנג איך שמסתיים הפאץ' בלי צורך לעדכן תקבצים כי כבר עושים תעדכון בזמן הפאץ'
מי שרוצה פשוט יכול לעדכן אחרי שנגמר הפאץ' וישחק טיפה יותר מאוחר לא נוראי
אופס, אפילו לא קראתי את ההודעה שתירגמו ממנה Xd
יא אללה שלהם תשימו לב שבגלל הזמנים שלנו אנחנו נדפקים באוונטים
יש תאוונט של הטבעת ואם לא נשדרג אותה עד 10 בבוקר זה ייחשב שפספסנו יום,מעצבן למי שרצה להשיג עד הסוף כמוני!
[quote=inv;962965]יא אללה שלהם תשימו לב שבגלל הזמנים שלנו אנחנו נדפקים באוונטים
יש תאוונט של הטבעת ואם לא נשדרג אותה עד 10 בבוקר זה ייחשב שפספסנו יום,מעצבן למי שרצה להשיג עד הסוף כמוני![/quote]
וואי נכון! אוף שיט!
תהנו פתוח,חבל שאני באייפוד ולא במחשב אני מקווה שאני יקום לפני 10 העבודות החדשות יוצאות היום?
הצלחתי להיכנס רק דרך הלאנץ' גיים...
עריכה: לא עובד לי...
הפאץ' הסתיים.
מבחינתי אפשר לנעול את הנושא.
למה לנעול אפשר לדון עכשיו על העבודות והדברים החדשים שהתרחשו ,
אני מתקין את הפאץ' עכשיו תודה לורד אביזי
[quote=Steve;963073]למה לנעול אפשר לדון עכשיו על העבודות והדברים החדשים שהתרחשו ,
אני מתקין את הפאץ' עכשיו תודה לורד אביזי[/quote]
את זה אפשר לעשות, אך אני חושש שהנושא הזה יהפוך לנו"ד על מייפל, וזה לא המטרה שלו.
אני התקנתי, אבל במחשב בו אני משחק יש אינטרנט חלש נורא, ולכן זה נורא מעצבן לשחק.
בכל מקרה, KPQ די נחמד עכשיו. עשיתי אותו עם הבנדיט רמה 51 שלי, וזה היה חביב.
מה זה Kpq ??