-
[quote=עשהאל ברוריה;995823][COLOR=darkslategray]~סימון~[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה מגמגם בעודך אומר לגמד מאלפוי את הדברים.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]הגמד מגרד בזקנו ושותה לו עוד כוס רעל ואומר לך: "אז לפי מה שאמרת, אתה סתם חייל שבא לעיר של אלפים כדי שצבא הגמדים יחסל אותה?, מדוע?, כדי שתוכלו לעשות פלישה או מה?"[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אלף אחד מגיע מהאוויר ואומר לגמד בלחש: "תפסנו את כולם, אפשר להתחיל את הקידוש והשחיטה." הוא שוב מגרד בזקנו ואומר לו: "רק רגע." האלף נעלם והגמד חוזר ואומר לך: "טוב. תפסנו את כל החברים שלך ועכשיו נעשה להם רענון מי יקבל את אוצר הדרקון." האלף חוזר ואז מחזיק בידיכם, ואתם משתגרים לתוך מקדש ישן. הגמד תופס אותך (אתם באותו גובה) בראש וזורק אותך לתא חצי הרוס. הוא אומר לך: "אתה לא תהיה זה שישחט ראשון, אל דאגה. רק שתדע שהכלוב הזה מונע קסמים. שמחתי לדבר איתך ולחוות איתך את הרגעים האחרונים של החיים שלך, סאלמת'.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]הוא נועל את הכלוב והולך.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'אם קסמים חסומים אפשר לנסות לבדוק את המנעול בעזרת נשקים'אני חושב,מוצא את הפגיון שלי ומסובב איתו את חור המנעול בקווה שהוא יפתח.
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;995823][COLOR="Navy"]~מי שבכלוב~
סטיבן לוקח את 2 הפחי אש יוונית ומושיט אחת ללי, לי לוקח את הפח אש יוונית ומתחיל לחפש דרך מילוט. איתי אומר ללי: "מה הבעיה?, אני אחתוך את הדלת." עם הידיים קשורות הוא מוציא 2 חרבות ומנסה לחתוך את דלת הברזל, ולא מצליח.
רון שעדיין לא מבין שואל את כולם: "למה אנחנו כאן?"
שכולם נטפלים בשאלה, סטיבן חושב על זה דקה ומשיב לרון: "הגמד מאלפוי רוצה לשחוט אותנו."
כולם נכנסים ללחץ ואיתי ממשיך עם החרבות ללא הצלחה.
לאחר מכן לי הולך לרון ואומר לו: "רון אתה גנב לא?, אז אתה לא יכול לפרוץ מנעולים?"
מה תעשו?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למי שאיתי בתא ''קח את החרב הקצרה ותחתוך את החבלים שבידים שלי'' ואחרי זה אני שולף את החרב הארוכה ותוקף את הדלת בכל הכוח שלי במכה ברברית
-
[quote=עשהאל ברוריה;995823][COLOR=navy]~מי שבכלוב~[/COLOR]
[COLOR=navy]סטיבן לוקח את 2 הפחי אש יוונית ומושיט אחת ללי, לי לוקח את הפח אש יוונית ומתחיל לחפש דרך מילוט. איתי אומר ללי: "מה הבעיה?, אני אחתוך את הדלת." עם הידיים קשורות הוא מוציא 2 חרבות ומנסה לחתוך את דלת הברזל, ולא מצליח.[/COLOR]
[COLOR=navy]רון שעדיין לא מבין שואל את כולם: "למה אנחנו כאן?"[/COLOR]
[COLOR=navy]שכולם נטפלים בשאלה, סטיבן חושב על זה דקה ומשיב לרון: "הגמד מאלפוי רוצה לשחוט אותנו."[/COLOR]
[COLOR=navy]כולם נכנסים ללחץ ואיתי ממשיך עם החרבות ללא הצלחה.[/COLOR]
[COLOR=navy]לאחר מכן לי הולך לרון ואומר לו: "רון אתה גנב לא?, אז אתה לא יכול לפרוץ מנעולים?"[/COLOR]
[COLOR=navy]מה תעשו?[/COLOR]
[/quote]
"תרגעו שנייה כולם, אתם מפריעים לי לחשוב מה לעשות!" אצעק ואאט את הזמן.
"חכו שנייה, אני אשתמש בבועה בוערת על המנעול של הדלת" אומר להם אחרי רגע של הארה, ארחיק את כולם מהדלת שלא יפגעו ואשתמש בבועה בוערת על מנעול הדלת.
-
שם משתמש: Barney Stinson
שם במשחק: רורונואה אראבאסטה (שיפנו אלי בתור אראבאסטה)
מקצוע+טופס מקצוע מלא:
כוח לחימה:2
הגנה: 2
נשק: כפפות קוצים.
ידיעות לחימה עם נשק: כפפות קוצים.
ידיעות לחימה: לחימה עם ידיים.
חיים: לא לגעת.
שריון: שריון אופל.
דרגת שיריון: 2
מהלכים: אגרוף צל, חרב פנימית, מסע צללים והחייאת צללים.
החייאת צללים:
המשתמש מתכופף לרצפה, שם יד על צל כלשהו וצועק. מרגע זה, הצל קם לתחייה והמשתמש שולט בכל מה שהצל יעשה. צורת המקור של הצל היא מחט חדה, אך היא יכולה להשתנות כרצונו של המשתמש. בנוסף, הוא יכול להשתמש בזה כמגן ולהתגונן ממתקפות.
מראה: רורונואה הוא זד גבוה יחסית, המגיע לגובה של 1.50 ס"מ. משקלו מגיע ל35 ק"ג. גופו של רורונואה הוא שרירי מאוד, למרות שהוא משתמש לעיתים רחוקות במכות פיזיות. יש לו צלקת של חתך המתחילה ממעל העין ונגמרת מתחת. בנוסף, יש לו צלקת ענקית של חתך על גבו, הלפעמים תוקפת אותו. צלקות אלה נגמרו מקרב בלתי נמנע.
רקע: לא למלא.
גזע: זד.
ציוד+נשקים: כפפות קוצים.
קסמים\מהלכים: לא למלא.
-
[COLOR="DarkGreen"]~מי שבכלוב~
ליאור יושב בצד ומחכה שמישהו יפרוץ את הדלת. איתי לוקח את החרבות הקצרות שלו וניגש לסטיבן. הוא מתחיל לחתוך לסטיבן לאט לאט את האזיקים ולבסוף היידים של סטיבן משוחררות
סטיבן מסתכל על האזיקים של כולם ואומר להם: "למה רק לי היה חבלים ולכם יש אזיקי ברזל?, מוזר."
סטיבן מפנה את כולם לצדדים ומתחיל לעשות קסם. היידים שלו מתחילות לבעור והוא נותן את הפח אש יוונית שלו לאיתי. אש מתחילה לגבור ביידים של סטיבן ואז סטיבן רץ על הדלת עם הקרניים שלו, פוגע בדלת ואז משגר 2 קילו אש בצורת בועה. הדלת קצת ניזוקה אבל לא נזק רב. הצ'יף ו2 שומרים רואים את ההתפרצות אש המטורפת ומתחילים ללכת אליכם. השומרים פותחים את הדלת בעוד תומר מסתווה בהסתוות זיקית. השומרים זורקים איש בגודל עכבר וסוגרים מהר את הדלת על תומר.
הצ'יף רואה את תומר ומשגר עליו גל אנרגיה עצום שמעיף אותו על הקיר. השומרים סוגרים ונועלים את הדלת והולכים. הצ'יף אומר: "איזה ניסיון לבריחה יפה. אבל אתם יודעים מה אני צריך לעשות עכשיו?, סימן אסרודא. זה ילמד אתכם לא להתקרב לדלת.
הוא מרים את המטה שלו ואז אומר: "כוחו של אסרודא, סימן אסרודא, צא על האנשים הללו!"
מגן דוד כחול מתגבש על הדלת אבל לפתע מגיע גולגולת אכזרית שמשנה את המגן דוד לאדום. הגוף של כל אחד מכם מתחיל לצרוב ולבעור ככל שאתם קרובים יותר לדלת.
מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
~ארמגדו וזורו~
ארמגדו- אתה הולך בכיפיות ואז אתה צועק: "למה אין לי 3 פלטינה?!" אתה מתעלם מעובדה זאת ובא לקחת את המילקשייק וניל. אתה לוקח את מילקשייק ואז זד שרירי במטר 50 נותן לך מכה עם הקרניים וחוטף לך את המילקשייק. אתה רוטן עליו: "למה חטפת לי את המילקשייק?!" ולוקח בחזרה את המילקשייק. הוא עונה בחזרה: "אם תתן לי את המילקשייק אז אני אתן לך 3 פלטינה." ארמגדו חושב לשנייה ואומר: "סגרנו!" זורו מוציא מכיסו 3 פלטינה ונותן לארמגדו.
ארמגדו לא חושב פעמיים וקופץ על המילקשייק, זורו מתכופף ואז אוחז בחוזקה בכוס המילקשייק ואומר: "זהו, אם אתה תיקח לי את המילשייק הוא יתנפץ. ארמגדו מתעצבן ולוקח ביס עצבני מהפולקה והעוף. סוהר בא ואומר: "בואו, השחיטה מתחילה."
מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Red"]
~סימון~
אתה לוקח את הפגיון ומנסה לפתוח את המנעול-ומצליח!
אתה מסובב את הפגיון כליל והמנעול נופל, אתה ממשיך קדימה ואז משתגר שומר עם ארוחת הצהריים. אתה סוגר מהר את הכלוב ומראה כאילו אתה עצוב וסובל.
השומר הולך במהירות איטית כ"כ עד שאפשר להוריד בו יריה עם רובה קשת מחוזק שלא טעון. אתה פותח את הדלת ומתקרב באיטיות אל השומר, הוא לא שם לב אליך.
מה תעשה?[/COLOR]
אופיר, רשום ותגיב להמשך עם ארמגדו.
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;996351][COLOR="DarkGreen"]~מי שבכלוב~
ליאור יושב בצד ומחכה שמישהו יפרוץ את הדלת. איתי לוקח את החרבות הקצרות שלו וניגש לסטיבן. הוא מתחיל לחתוך לסטיבן לאט לאט את האזיקים ולבסוף היידים של סטיבן משוחררות
סטיבן מסתכל על האזיקים של כולם ואומר להם: "למה רק לי היה חבלים ולכם יש אזיקי ברזל?, מוזר."
סטיבן מפנה את כולם לצדדים ומתחיל לעשות קסם. היידים שלו מתחילות לבעור והוא נותן את הפח אש יוונית שלו לאיתי. אש מתחילה לגבור ביידים של סטיבן ואז סטיבן רץ על הדלת עם הקרניים שלו, פוגע בדלת ואז משגר 2 קילו אש בצורת בועה. הדלת קצת ניזוקה אבל לא נזק רב. הצ'יף ו2 שומרים רואים את ההתפרצות אש המטורפת ומתחילים ללכת אליכם. השומרים פותחים את הדלת בעוד תומר מסתווה בהסתוות זיקית. השומרים זורקים איש בגודל עכבר וסוגרים מהר את הדלת על תומר.
הצ'יף רואה את תומר ומשגר עליו גל אנרגיה עצום שמעיף אותו על הקיר. השומרים סוגרים ונועלים את הדלת והולכים. הצ'יף אומר: "איזה ניסיון לבריחה יפה. אבל אתם יודעים מה אני צריך לעשות עכשיו?, סימן אסרודא. זה ילמד אתכם לא להתקרב לדלת.
הוא מרים את המטה שלו ואז אומר: "כוחו של אסרודא, סימן אסרודא, צא על האנשים הללו!"
מגן דוד כחול מתגבש על הדלת אבל לפתע מגיע גולגולת אכזרית שמשנה את המגן דוד לאדום. הגוף של כל אחד מכם מתחיל לצרוב ולבעור ככל שאתם קרובים יותר לדלת.
מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[/COLOR]
אופיר, רשום ותגיב להמשך עם ארמגדו.[/QUOTE]
אני אלך אחורה מהדלת ואשאל את כולם:"מה נעשה עכשיו?"
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;996351][COLOR="DarkGreen"]~מי שבכלוב~
מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
~ארמגדו וזורו~
ארמגדו- אתה הולך בכיפיות ואז אתה צועק: "למה אין לי 3 פלטינה?!" אתה מתעלם מעובדה זאת ובא לקחת את המילקשייק וניל. אתה לוקח את מילקשייק ואז זד שרירי במטר 50 נותן לך מכה עם הקרניים וחוטף לך את המילקשייק. אתה רוטן עליו: "למה חטפת לי את המילקשייק?!" ולוקח בחזרה את המילקשייק. הוא עונה בחזרה: "אם תתן לי את המילקשייק אז אני אתן לך 3 פלטינה." ארמגדו חושב לשנייה ואומר: "סגרנו!" זורו מוציא מכיסו 3 פלטינה ונותן לארמגדו.
ארמגדו לא חושב פעמיים וקופץ על המילקשייק, זורו מתכופף ואז אוחז בחוזקה בכוס המילקשייק ואומר: "זהו, אם אתה תיקח לי את המילשייק הוא יתנפץ. ארמגדו מתעצבן ולוקח ביס עצבני מהפולקה והעוף. סוהר בא ואומר: "בואו, השחיטה מתחילה."
מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR="Red"]
~סימון~
אתה לוקח את הפגיון ומנסה לפתוח את המנעול-ומצליח!
אתה מסובב את הפגיון כליל והמנעול נופל, אתה ממשיך קדימה ואז משתגר שומר עם ארוחת הצהריים. אתה סוגר מהר את הכלוב ומראה כאילו אתה עצוב וסובל.
השומר הולך במהירות איטית כ"כ עד שאפשר להוריד בו יריה עם רובה קשת מחוזק שלא טעון. אתה פותח את הדלת ומתקרב באיטיות אל השומר, הוא לא שם לב אליך.
מה תעשה?[/COLOR]
אופיר, רשום ותגיב להמשך עם ארמגדו.[/QUOTE]
"תגיד סוהר מה דעתך לעסקה כזאת אני לא אשחט ואני אעזור לכם במה שאתם צריכים? אוכל לדבר עם הגמד מאלפוי?" אשאל את הסוהר "יש לי הרבה מה להציע לכם... הצעה ראשונה את זורו תשחטו ראשון הוא יעשה לכם הכי הרבה בעיות"
-
[quote=עשהאל ברוריה;996351][COLOR=DarkGreen]~מי שבכלוב~
מה תעשו?[/COLOR]
[/quote]
אני מתרחק הכי רחוקמהדלת ואז מתחיל להפלל לוירוס ואומר לו"הו וירוס אלי הגדול אנה תוכל לשחחר אותי מן הכלא הזה.אני אודה לך מאוד"
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;996351][COLOR="DarkGreen"]
[COLOR="Blue"]
~ארמגדו וזורו~
מה תעשו?[/COLOR]
[/QUOTE]
"סוהרוס, הבא לי 3 פלטינה במטוטה" אגיד לו בקול מוזר, כך שהוא בקושי יבין אותי. לאחר תגובתו אמשיך לדבר "בבקשה תן לי לעשות תפילה אחרונה, אתה יודע, לחיים טובים בעולם הבא". אתכופף ואלבש בשקט את הכפפות המיוחדות שלי ואקום בקפיצה עם אגרוף לסנטרו. לאחר מכן אקח את כל כספו ובגדיו, אתחפש אליו.
-
[quote=עשהאל ברוריה;996351][COLOR=red]~סימון~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה לוקח את הפגיון ומנסה לפתוח את המנעול-ומצליח![/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסובב את הפגיון כליל והמנעול נופל, אתה ממשיך קדימה ואז משתגר שומר עם ארוחת הצהריים. אתה סוגר מהר את הכלוב ומראה כאילו אתה עצוב וסובל.[/COLOR]
[COLOR=red]השומר הולך במהירות איטית כ"כ עד שאפשר להוריד בו יריה עם רובה קשת מחוזק שלא טעון. אתה פותח את הדלת ומתקרב באיטיות אל השומר, הוא לא שם לב אליך.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אני מכתונן ומחכה לרגגע המתאים ואז רץ על קצות האצבעות כדי שלא ישמעו רעש ומנסה להתחמק למקום בו אין חיילים של הגמד מאלפוי.
-
אליה ואיתי שומרי שבת
סטיבן אמר לי שהוא לא יגיב עד ראשון
[COLOR="DarkGreen"]~מי שבכלוב~
הצ'יף חוזר בעודו מסתכל עליכם ואומר: "הגמד היה כל כך שמח. נקבל פרס כספי גבוה ממנו."
הוא מוריד את הסימן אסרודא ואומר: "השחיטה ממש קרובה. מי רוצה להיות ראשון?" ואף אחד לא מגיב. הוא מתעצבן ואז מלצר רץ ואומר לו: "אחד ברח, תפסנו אותו בעוד שהבלון לא הצליח לשכנע אותו." הצ'יף חוטף כריזה ואז ממשיך בדיבור המלצר. לבסוף השיחה נגמרת והצ'יף הולך לאט.[/COLOR]
[COLOR="Red"]~זורו וארמגדו~
אתם מתחילים לריב. ארמגדו טוען: "תשחטו אותו ראשון!" וזורו אומר: "אפשר 3 פלטינה?"
הסוהר מתעלם מהריב שלכם וקורא לעוד כמה שומרים חמושים עם קשתות. זורו רואה על הרצפה 3 פלטינה ואז נותן אגרוף ימני לארמגדו, מפיל אותו על הרצפה ולוקח מהר את ה3 פלטינה אליו.
הסוהר נכנס עם אזיקים ואוזק בקלות את ארמגדו. הוא מוציא את ארמגדו מהכלוב בעודו נותן לו פולקה. כאשר הסוהר נכנס כדי לאסור את זורו הוא אומר: "מילים אחרונות, בבקשה!" לסוהר אין ברירה והוא נותן לזורו מילים אחרונות.
זורו מתכופף ואז אומר: "אכלת אותה!" הוא קופץ עם האגרוף הימני המפורסם ומעיף את הסוהר עד קצה הקיר, הסוהר נהרג.
השומרים רואים את מוות הסוהר ומשגרים מטר חצים ענק על זורו, זורו מתחמק מכל החצים ואז 5 חצים פוגעים לו בזרוע הימנית. השומר הולך מהר לזורו ואוזק אותו במהירות שיא.[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"]~סימון~
אתה הולך בשקט ומנסה להתגנב, השומר מסתובב ואתה רואה סתם בלון. אתה ממשיך ללכת קצת יותר רגוע ואז הבלון נתקע בנעץ ומתפוצץ. שני אלפים מגיעים בשיגור ורואים אותך הולך בדרך.
האלף הראשון קופץ עליך אבל הוא עובר מעליך ואתה משפד אותו עם הקרניים שלך. האלף השני גם קופץ עליך ואז אתה מסתובב ימינה ונותן לו אגרוף לבטן שמפיל אותו ארצה.
אתה ממשיך לרוץ למצוא דרך מסתור ואז שומר חמוש בקשת אומר לך: "אני מציע לך לעצור."
ומגיע קול מאחור: "גם אני." השומר אוזק אותך ולוקח אותך למקום לא ידוע[/COLOR]
[COLOR="Navy"]השחיטה[/COLOR]
[COLOR="Black"]הסוהרים מחזיקים אותכם בכלובים ואז מוציאים אתכם אחד אחד כדי שתכנסו לכלוב שאפשר לקחת, לבסוף כולכם נמצאים בתוך כלוב צפוף ודל. שני מלצרים לוקחים אותכם לתוך סמטה חשוכה בין 2 בתים ובאמצע יש גיליוטינה שנראת טוב מהרגיל. הצ'יף עומד באמצע ולידו עומד גמד בגובה מטר 40 וזקן ארוך וחום, והוא שותה הרבה רעל, כולכם מבינים שזה הגמד מאלפוי.הוא מסתכל בלגלוג על החבורה ואומר: "זה החבורה הכ"כ טובה שחשבתי?, וואו איזה מפחידים הם."
הוא שם סל ליד הגיליוטינה ואומר: "ברוכים הבאים לטקס קורבן האלים, עם מי נתחיל ראשון?"
וכולם שקטים.
הצ'יף בא ולוקח את סטיבן ואומר: "הוא הראשון שעלה עלינו, קדימה בוא נתחיל."
שני שומרים קושרים את סטיבן לתוך מזרון עץ ומעליו סכין חד ומחכים להוראתו של מאלפוי.
מאלפוי מתחיל לקדש בגמדית ואתם לא מבינים כלום. שהוא גומר הוא אומר לצ'יף: "קדימה, תוריד את החוט." והצ'יף משיב: "העונג כולו שלי להרוג אותו" הוא אומר ולוקח פיגיון חד.
3, 2, 1, הוא בא לקרוע את החוט ואז: קרן אור לבנה בוהקת טסה לעבר הצ'יף, הקרן פוגעת בו בראש ומעיפה, משתקת, פוצעת, ומעלפת את הצ'יף. רואים את אותו הצ'יף רק עם זקן לבן עומד ומשגר קסמים נגד האנשים. השומרים ללא מחשבה משגרים גלי חצים נגד הקוסם החזק אבל משהו חזק ומפתיע תוקף אותם, החצים עוברים את הצ'יף ואז איש שהוא שודד פנימי-אססין קופץ ומשגר 20 שוריקנים שמספיקים לחסל מעל חצי מהשומרים. הוא קופץ בין הקירות ואז מגיע לגמד מאלפוי. הגמד מאלפוי מוציא גרזן ענק ומתחיל לנסות לפגוע באססין המהיר ומחטיא, האססין מופיע בכלל למעלה ויורד בסלטה אחורית על גבו של הגמד, ואז משפד אותה עם פיגיון חד.
האססין רואה את שאר השומרים ומבין שלא היה לו סיכוי בקרב לבד, הוא שורק ולוחם עם 2 חרבות ענק מגיע ומתחיל לשסף שומרים. הקוסם, הלוחם והאססין מתחילים להלחם במרץ. הקוסם משגר כדורי אש ומפוצץ חיילים, האססין משגר גלי אנרגיה, מכין לו הגנות מצללים ומוציא מהאדמה צללים שמרביצים לחיילים בלי הפסקה. לבסוף הלוחם מחזיר את החרבות שלו והקוסם מרים אותו בעזרת קסם ריחוף. האססין משגר 3 פצצות עשן, מרים את הכלוב שלכם בעזרת יד צללים וקופץ למעלה דרך הקירות. הלוחם משחרר אתכם ואתם יוצאים לחזית חדשה.
הקוסם אומר לאססין: "לא כדאי שנגמור אותם עכשיו?, הם דיי מציקים."
האססין מסתכל ואומר: "כן דיי." ומשגר 10 פחי אש יוונית על השומרים מן הכיס.
לאחר מכן, שהפחי אש יוונית על הרצפה הוא מרים גל צל ענק ומשגר אותו על האזור- האנשים טובעים בתוך הגל והפח אש יוונית מתפוצצת ומחריבה את האזור.
האססין אומר לכם: "ברוך הבא צבא הזדים, אני קואברא, זה פיבודי והקוסם הזה זה הצ'יף-ראש הכפר.
כולכם בבלבול והוא עונה: "אני יודע לקרוא מחשבות-בכל מקרה, חטפו אותי ושמו אותי באיזה כלוב עד שהאססין פה קפץ במהירות, הוציא כמה שומרים לדהור בדהירה נצחית ושחרר אותי. בכל מקרה הוא נתן לכם להציל את טובי כן? בעצם הם זה שחטפו את טובי אבל הלורד טיריון לקח את טובי כדי שלא יתעללו בו.
טוב, אז לכו להציל את טובי, ביי!"
הקוסם נעלם ופיבודי וקואברא עדיין נמצאים שם ואומרים לכם: "תקשיבו, אנחנו יתומים ואין לו כסף או שום דבר, רק כלי לחימה. היה אפשר להצטרף אליכם למסע?"
מה תעשו?[/COLOR]
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;996934]
[COLOR="Black"]הסוהרים מחזיקים אותכם בכלובים ואז מוציאים אתכם אחד אחד כדי שתכנסו לכלוב שאפשר לקחת, לבסוף כולכם נמצאים בתוך כלוב צפוף ודל. שני מלצרים לוקחים אותכם לתוך סמטה חשוכה בין 2 בתים ובאמצע יש גיליוטינה שנראת טוב מהרגיל. הצ'יף עומד באמצע ולידו עומד גמד בגובה מטר 40 וזקן ארוך וחום, והוא שותה הרבה רעל, כולכם מבינים שזה הגמד מאלפוי.הוא מסתכל בלגלוג על החבורה ואומר: "זה החבורה הכ"כ טובה שחשבתי?, וואו איזה מפחידים הם."
הוא שם סל ליד הגיליוטינה ואומר: "ברוכים הבאים לטקס קורבן האלים, עם מי נתחיל ראשון?"
וכולם שקטים.
שני שומרים קושרים את סטיבן לתוך מזרון עץ ומעליו סכין חד ומחכים להוראתו של מאלפוי.
מאלפוי מתחיל לקדש בגמדית ואתם לא מבינים כלום. שהוא גומר הוא אומר לצ'יף: "קדימה, תוריד את החוט." והצ'יף משיב: "העונג כולו שלי להרוג אותו" הוא אומר ולוקח פיגיון חד.
3, 2, 1, הוא בא לקרוע את החוט ואז: קרן אור לבנה בוהקת טסה לעבר הצ'יף, הקרן פוגעת בו בראש ומעיפה, משתקת, פוצעת, ומעלפת את הצ'יף. רואים את אותו הצ'יף רק עם זקן לבן עומד ומשגר קסמים נגד האנשים. השומרים ללא מחשבה משגרים גלי חצים נגד הקוסם החזק אבל משהו חזק ומפתיע תוקף אותם, החצים עוברים את הצ'יף ואז איש שהוא שודד פנימי-אססין קופץ ומשגר 20 שוריקנים שמספיקים לחסל מעל חצי מהשומרים. הוא קופץ בין הקירות ואז מגיע לגמד מאלפוי. הגמד מאלפוי מוציא גרזן ענק ומתחיל לנסות לפגוע באססין המהיר ומחטיא, האססין מופיע בכלל למעלה ויורד בסלטה אחורית על גבו של הגמד, ואז משפד אותה עם פיגיון חד.
האססין רואה את שאר השומרים ומבין שלא היה לו סיכוי בקרב לבד, הוא שורק ולוחם עם 2 חרבות ענק מגיע ומתחיל לשסף שומרים. הקוסם, הלוחם והאססין מתחילים להלחם במרץ. הקוסם משגר כדורי אש ומפוצץ חיילים, האססין משגר גלי אנרגיה, מכין לו הגנות מצללים ומוציא מהאדמה צללים שמרביצים לחיילים בלי הפסקה. לבסוף הלוחם מחזיר את החרבות שלו והקוסם מרים אותו בעזרת קסם ריחוף. האססין משגר 3 פצצות עשן, מרים את הכלוב שלכם בעזרת יד צללים וקופץ למעלה דרך הקירות. הלוחם משחרר אתכם ואתם יוצאים לחזית חדשה.
לאחר מכן, שהפחי אש יוונית על הרצפה הוא מרים גל צל ענק ומשגר אותו על האזור- האנשים טובעים בתוך הגל והפח אש יוונית מתפוצצת ומחריבה את האזור.
האססין אומר לכם: "ברוך הבא צבא הזדים, אני קואברא, זה פיבודי והקוסם הזה זה הצ'יף-ראש הכפר.
כולכם בבלבול והוא עונה: "אני יודע לקרוא מחשבות-בכל מקרה, חטפו אותי ושמו אותי באיזה כלוב עד שהאססין פה קפץ במהירות, הוציא כמה שומרים לדהור בדהירה נצחית ושחרר אותי. בכל מקרה הוא נתן לכם להציל את טובי כן? בעצם הם זה שחטפו את טובי אבל הלורד טיריון לקח את טובי כדי שלא יתעללו בו.
הקוסם נעלם ופיבודי וקואברא עדיין נמצאים שם ואומרים לכם: "תקשיבו, אנחנו יתומים ואין לו כסף או שום דבר, רק כלי לחימה. היה אפשר להצטרף אליכם למסע?"
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
"להצטרף אלינו? למה כן? תנו לנו סיבה אחת טובה, זה שאתם יתומים לא מעניין אותי" אומר להם ברברבנות ואלך משם.
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;996934]א
וכולם שקטים.
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
אנמי אומר להם"בשמחה תצטרפו אלינו אני בעד.רק שאלו את שאר החברה שלי"
-
[QUOTE=עשהאל ברוריה;996934]
וכולם שקטים.
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
"מה יצא לי מזה שתצטרפו אלי?"אומר להם בזלזול
-
[quote=עשהאל ברוריה;996934][COLOR=darkslategray][COLOR=#000080]השחיטה[/COLOR]
[COLOR=black]הסוהרים מחזיקים אותכם בכלובים ואז מוציאים אתכם אחד אחד כדי שתכנסו לכלוב שאפשר לקחת, לבסוף כולכם נמצאים בתוך כלוב צפוף ודל. שני מלצרים לוקחים אותכם לתוך סמטה חשוכה בין 2 בתים ובאמצע יש גיליוטינה שנראת טוב מהרגיל. הצ'יף עומד באמצע ולידו עומד גמד בגובה מטר 40 וזקן ארוך וחום, והוא שותה הרבה רעל, כולכם מבינים שזה הגמד מאלפוי.הוא מסתכל בלגלוג על החבורה ואומר: "זה החבורה הכ"כ טובה שחשבתי?, וואו איזה מפחידים הם."[/COLOR]
[COLOR=black]הוא שם סל ליד הגיליוטינה ואומר: "ברוכים הבאים לטקס קורבן האלים, עם מי נתחיל ראשון?"[/COLOR]
[COLOR=black]וכולם שקטים.[/COLOR]
[COLOR=black]הצ'יף בא ולוקח את סטיבן ואומר: "הוא הראשון שעלה עלינו, קדימה בוא נתחיל."[/COLOR]
[COLOR=black]שני שומרים קושרים את סטיבן לתוך מזרון עץ ומעליו סכין חד ומחכים להוראתו של מאלפוי.[/COLOR]
[COLOR=black]מאלפוי מתחיל לקדש בגמדית ואתם לא מבינים כלום. שהוא גומר הוא אומר לצ'יף: "קדימה, תוריד את החוט." והצ'יף משיב: "העונג כולו שלי להרוג אותו" הוא אומר ולוקח פיגיון חד.[/COLOR]
[COLOR=black]3, 2, 1, הוא בא לקרוע את החוט ואז: קרן אור לבנה בוהקת טסה לעבר הצ'יף, הקרן פוגעת בו בראש ומעיפה, משתקת, פוצעת, ומעלפת את הצ'יף. רואים את אותו הצ'יף רק עם זקן לבן עומד ומשגר קסמים נגד האנשים. השומרים ללא מחשבה משגרים גלי חצים נגד הקוסם החזק אבל משהו חזק ומפתיע תוקף אותם, החצים עוברים את הצ'יף ואז איש שהוא שודד פנימי-אססין קופץ ומשגר 20 שוריקנים שמספיקים לחסל מעל חצי מהשומרים. הוא קופץ בין הקירות ואז מגיע לגמד מאלפוי. הגמד מאלפוי מוציא גרזן ענק ומתחיל לנסות לפגוע באססין המהיר ומחטיא, האססין מופיע בכלל למעלה ויורד בסלטה אחורית על גבו של הגמד, ואז משפד אותה עם פיגיון חד.[/COLOR]
[COLOR=black]האססין רואה את שאר השומרים ומבין שלא היה לו סיכוי בקרב לבד, הוא שורק ולוחם עם 2 חרבות ענק מגיע ומתחיל לשסף שומרים. הקוסם, הלוחם והאססין מתחילים להלחם במרץ. הקוסם משגר כדורי אש ומפוצץ חיילים, האססין משגר גלי אנרגיה, מכין לו הגנות מצללים ומוציא מהאדמה צללים שמרביצים לחיילים בלי הפסקה. לבסוף הלוחם מחזיר את החרבות שלו והקוסם מרים אותו בעזרת קסם ריחוף. האססין משגר 3 פצצות עשן, מרים את הכלוב שלכם בעזרת יד צללים וקופץ למעלה דרך הקירות. הלוחם משחרר אתכם ואתם יוצאים לחזית חדשה.[/COLOR]
[COLOR=black]הקוסם אומר לאססין: "לא כדאי שנגמור אותם עכשיו?, הם דיי מציקים."[/COLOR]
[COLOR=black]האססין מסתכל ואומר: "כן דיי." ומשגר 10 פחי אש יוונית על השומרים מן הכיס.[/COLOR]
[COLOR=black]לאחר מכן, שהפחי אש יוונית על הרצפה הוא מרים גל צל ענק ומשגר אותו על האזור- האנשים טובעים בתוך הגל והפח אש יוונית מתפוצצת ומחריבה את האזור.[/COLOR]
[COLOR=black]האססין אומר לכם: "ברוך הבא צבא הזדים, אני קואברא, זה פיבודי והקוסם הזה זה הצ'יף-ראש הכפר.[/COLOR]
[COLOR=black]כולכם בבלבול והוא עונה: "אני יודע לקרוא מחשבות-בכל מקרה, חטפו אותי ושמו אותי באיזה כלוב עד שהאססין פה קפץ במהירות, הוציא כמה שומרים לדהור בדהירה נצחית ושחרר אותי. בכל מקרה הוא נתן לכם להציל את טובי כן? בעצם הם זה שחטפו את טובי אבל הלורד טיריון לקח את טובי כדי שלא יתעללו בו.[/COLOR]
[COLOR=black]טוב, אז לכו להציל את טובי, ביי!"[/COLOR]
[COLOR=black]הקוסם נעלם ופיבודי וקואברא עדיין נמצאים שם ואומרים לכם: "תקשיבו, אנחנו יתומים ואין לו כסף או שום דבר, רק כלי לחימה. היה אפשר להצטרף אליכם למסע?"[/COLOR]
[COLOR=black]מה תעשו?[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black][/quote[FONT=Arial]][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"אני חושב שתוכלו להצטרף ואפנה אל השאר,האם אתם מסכימים איתי?"אני יאמר והמשיך[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"אהה...אבל מי זה בדיוק טובי,עדיין לא הספקתי לקבל את המשימה,אני מניח שאותו אנחנו אמורים להציל."[/FONT][/COLOR]