-
[QUOTE=pokefan;1016108]שם במשחק: עידן סקורן
רקע: עידן היה ילד שהיה לו הכל, הוריו היו עשירים הוא גר באחוזת ענק, פשוט ילד שמנת מפונק עד שזה קרה,
יום אחד שמלאו לעידן 13 הוריו באו אליו באמצע הלילה ואמרו לו, ''עידן כל מה שעשינו עד היום הוא כדי שלא תחשוד במה שקורה באמת, אך מכיוון שאתה כבר בוגר זה שונה עלייך להבין שלא הכל הוא כמו מה שהוא, מעכשיו לא נוכל להגן עלייך יותר אתה לבדך'', ברגע שאמרו לו זאת הם נעלמו ומאז חיוו של עידן השתנו לתמיד, הוא למד להסתגל לחיים חדשים חיים של עוני הוא חי לבדו עד מלואו 16 ואז עבר לבית נעורים שזה בית ליתומים שמתנהל על ידי יתומים, שם גולה לו שהוא שאמן וגילה שבבית היתומים יש מורים רוחות בסופו של דבר הסתגל למצב .
רוח שומרת: הארו נאסקורה,איש חם מזג אך עם לב רחב הארו הוא רוח של בן אדם רגיל עם כישרון מיוחד, הוא לוכד שדים ולכד שדים לפני 500 שנה שעוד היה חיי והוא מאסטר בחרבות.
נשק: (אני לא בטוח אם הנשק הוא לי או לרוח) אם לי אז,:תליון שניתן לעידן מהוריו שהיה קטן בעת צרה התליון הופך לחרב ענקית ועוצמתית. אם לרוח,:שתי חרבות קצרות עם חוד משני הצדדים שלהן.
ציוד:לא לגעת!
טופס לחבר:יאמאטו ג'ונס
שם:יאמאטו ג'ונס
רוח שומרת:ליף רושק-לוחם חופש מהמאה הקודמת, ליף נראה כמו היפי אך כאשר חבריו בצרה הוא יוצא מאישיות ההיפי ומראה את כוחו האמיתי.
הערות/הארות:מקווה שאבחר לשחק תמיד אהבתי שאמן קינג וזה מזכיר לי נשכחות חחח.
שיניתי!!!!
סורי שלא תיארתי פשוט אתמול שנרשמתי מיהרתי למסיבה של חברים אז לא הספקתי לעבור על מה שרשמתי מקווה שאתקבל[/QUOTE]
שוב פעם,מקווה שאתקבל
-
[quote=~WarWolf~;1019345][SIZE=4][U][B][COLOR=blue]~אייס~[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
אתה נוסע לשדה התעופה עם אביך ומתעלם ממנו במשך כל הנסיעה.
לאחר כמה דקות אביך שואל:"נו מה?אתה לא תגיד כלום?" בתמיהה.
מה תעשה?[/quote]
קרא בבקשה שוב את הרקע שלי.. האב של הדמות שלי שנא אותה..
---
"לא" אענה, אפתח את דלת הרכב בבעיטה כאשר נגיע, אזנק החוצה ואטרוק אותה, ואז אלך משם.
-
[QUOTE=~WarWolf~;1019345]מארק פול נובח לך וצוחק גם איתך.
"טוב קדימה, צריך לזוז.." הוא אומר ומצביע על אביך.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"לזוז? לאן?" אשאל בתמיהה, שוכח את כל מה שאמרו לי מקודם.
-
שם משתמש:dav5000
שם במשחק:דיויד אדלר
תיאור: שער בלונדיני קצר, שרירים מפותחים חלקית,שריטה ארוכה על הזרוע השמאלית,עדשות מגע, נוהג לענוד שעון על ידו הימנית.
רקע:דיויד נולד בניורוד בשנת 2006, שבוע לפני קרב האיתנים בין יו לזיק.בגיל 16, במהלך טיול בהרים עם חבריו, הוא נפרד מהחבורה ואיבד את דרכו. הוא התיישב על סלע ביאוש, כלפתע שם לב לחתול שישב על סלע קרוב והסתכל עליו ברב עניין."מה אתה רוצה ממני?" הוא הפטיר לעברו. להפתעתו החתול ענה לו "אתה נראה קצת אבוד". אחרי שהתאושש מההלם, הוא סיפר לחתול את הסיפור, החתול חייך ואמר "אתה נראה בחור הוגן, נראה ששוה להתביית עליך". לפני שדיויד הבין מה קורה החתול הפך למין רוח ונכנס לתוך גופו. החתול, שלדיויד התברר שהוא רוח/שד בשם ברמטיאוס, הוביל אותו בחשרה אל חבריו. מאז הוא עבר עוד כמה הרפתקאות קטנות עם ברמטיאוס, וכך נהיה לשמאן.
רוח שומרת:ברמטיאוס, רוח/שד בין כ-5000 שנה, יכול לשנות את צורתו לכל דבר שראה אי פעם. ברמיטאוס הוא פיקח, תחמן, ובעל כוחות עצומים.
נשק:חרב שבלחיצת כפתור מתכסה בלהבות אש,בלחיצה נוספת מתכסה בשכבת קרח, ובלחיצה נוספת מתכסה בברקים קטנים.
טופס לחבר:
שם:שון פטריק.
רוח שומרת:חניק'אר, רוח/שד פזיז, אך בעל כוחות גדולים.
הערות/הארות:את שני הרוחות/שדים לקחתי מספרים שקראתי... מקווה שתקבל אותי.
-
[QUOTE]שם במשחק: עידן סקורן
רקע: עידן היה ילד שהיה לו הכל, הוריו היו עשירים הוא גר באחוזת ענק, פשוט ילד שמנת מפונק עד שזה קרה,
יום אחד שמלאו לעידן 13 הוריו באו אליו באמצע הלילה ואמרו לו, ''עידן כל מה שעשינו עד היום הוא כדי שלא תחשוד במה שקורה באמת, אך מכיוון שאתה כבר בוגר זה שונה עלייך להבין שלא הכל הוא כמו מה שהוא, מעכשיו לא נוכל להגן עלייך יותר אתה לבדך'', ברגע שאמרו לו זאת הם נעלמו ומאז חיוו של עידן השתנו לתמיד, הוא למד להסתגל לחיים חדשים חיים של עוני הוא חי לבדו עד מלואו 16 ואז עבר לבית נעורים שזה בית ליתומים שמתנהל על ידי יתומים, שם גולה לו שהוא שאמן וגילה שבבית היתומים יש מורים רוחות בסופו של דבר הסתגל למצב .
רוח שומרת: הארו נאסקורה,איש חם מזג אך עם לב רחב הארו הוא רוח של בן אדם רגיל עם כישרון מיוחד, הוא לוכד שדים ולכד שדים לפני 500 שנה שעוד היה חיי והוא מאסטר בחרבות.
נשק: (אני לא בטוח אם הנשק הוא לי או לרוח) אם לי אז,:תליון שניתן לעידן מהוריו שהיה קטן בעת צרה התליון הופך לחרב ענקית ועוצמתית. אם לרוח,:שתי חרבות קצרות עם חוד משני הצדדים שלהן.
טופס לחבר:יאמאטו ג'ונס
שם:יאמאטו ג'ונס
רוח שומרת:ליף רושק-לוחם חופש מהמאה הקודמת, ליף נראה כמו היפי אך כאשר חבריו בצרה הוא יוצא מאישיות ההיפי ומראה את כוחו האמיתי.
הערות/הארות:מקווה שאבחר לשחק תמיד אהבתי שאמן קינג וזה מזכיר לי נשכחות חחח.
שיניתי!!!!
סורי שלא תיארתי פשוט אתמול שנרשמתי מיהרתי למסיבה של חברים אז לא הספקתי לעבור על מה שרשמתי מקווה שאתקבל[/QUOTE]
התקבלת.
תגיב להתחלה שבעמוד 1.
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]~קאי~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
"תגיד לי-אתה לא זוכר?!" מארק פול אומר לך בעצבנות "אנחנו טסים לטוקיו!".
לאחר מכן אביך אומר:"קאי, תפסיק לדבר עם מארק ותתחיל לעזור לי עם המזוודות שלך.." מכיוון תא המטען.
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Green"]~אייס~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
אתה יוצא בבעיטה ובסערה מהמכונית ואביך אומר מתוך אכפתיות:"היי שכחני-שכחת את המזוודות שלך!" ומצביע לכיוון תא המטען.
מה תעשה?
[B][U][COLOR="Blue"][SIZE="4"]~זאק~[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
אתה הולך לכיוון האיש ושואל אותו.האיש עונה לך:"לא, אני לא.אבל אני החבר הכי טוב שלו." ומתנשף לרגע "האם אתה הוא זאק פייר?" הוא שואל אותך ומביט בך במבט חשוד.
מה תעשה?
[SIZE="4"][B][U][COLOR="DarkSlateGray"]~שימאגו~[/COLOR][/U][/B][/SIZE]
אתה מחכה עד לפתיחת דלת המטוס.
לאחר תחושת נצח אתה רואה שדלת המטוס נפתחת ואתה רץ לכיוון המטוס.
מה תעשה?
[U][B][SIZE="4"][COLOR="DarkRed"]~יוהן~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
האיש סוגר את דלת המכונית שלידו ומוריד את מעילו וכובעו.אתה רואה שהאדם הזה הוא ג'ינג'י.
לאחר מכן האיש חוגר חגורת בטיחות, מושיט לך את היד ואומר:"שלום לך,אני מורטימור, אבל אתה יכול לקרוא לי מורטי."
מה תעשה?
[B][U][COLOR="Purple"][SIZE="4"]~לוקאס~[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
ריק אומר לך:"היי אחי זה נכון!" הוא אומר לך ולאחר מכן שניכם מנסים לישון.
לאחר כמה שעות של טיסה אתה שומע ברמקולים של המטוס:"שלום לכם!ברוכים הבאים לטוקיו!אני הייתי הקברניט שלכם ג'ון וורניל.נא לא לשחרר את חגורות הבטיחות עד שהמטוס נעצר עצירה מלאה".
מה תעשה?
-
[quote]~יוהן~
האיש סוגר את דלת המכונית שלידו ומוריד את מעילו וכובעו.אתה רואה שהאדם הזה הוא ג'ינג'י.
לאחר מכן האיש חוגר חגורת בטיחות, מושיט לך את היד ואומר:"שלום לך,אני מורטימור, אבל אתה יכול לקרוא לי מורטי."
מה תעשה?[/quote]
"שמורט מורט" אצעק עליו "תסע כבר, למה אני עצבני היום!" אגיד אליו בכעס כדי שהוא יסע מהר.
-
[QUOTE=~WarWolf~;1022383][B][U][COLOR="DarkSlateGray"]~שימאגו~[/COLOR][/U][/B]
אתה מחכה עד לפתיחת דלת המטוס.
לאחר תחושת נצח אתה רואה שדלת המטוס נפתחת ואתה רץ לכיוון המטוס.
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אחפש את מקומי במטוס ואם מישהו ישב לידי אומר לו:"שלום איש\אישה\ילד\ילדה איך קוראים לך?"
-
[QUOTE=~WarWolf~;1015477]
[center][size="4"][u]~התחלה לכולם!~[/u][/size][/center]
אתם קמים בבוקר ומכבים את השעון המעורר.לאחר מכן אתם יורדים במדרגות הבית ורואים ארוחת בוקר מלאה בכל טוב.אתם אוכלים את הארוחה ואמא שלכם באה עם סוודר ואומרת לכם:"הינה, שלא יהיה לך קר..".לאחר מכן אתם יוצאים לכיוון המכונית המשפחתית שלכם ואבא שלכם מסיע אתכם לשדה התעופה.
מה תעשו?[/QUOTE]
אני רשמתי ברקע שאני יתום אז אני אתייחס ל''אבא'' שהוא כאילו הנהג סתם נהג,
אני אסתכל לכיוון החלון ואחשוב בלב,
'זהו זה הרגע שלי לזרוח אני אוכיח לעולם שעידן הוא משהו מיוחד!!'.
-
[quote]~לוקאס~
ריק אומר לך:"היי אחי זה נכון!" הוא אומר לך ולאחר מכן שניכם מנסים לישון.
לאחר כמה שעות של טיסה אתה שומע ברמקולים של המטוס:"שלום לכם!ברוכים הבאים לטוקיו!אני הייתי הקברניט שלכם ג'ון וורניל.נא לא לשחרר את חגורות הבטיחות עד שהמטוס נעצר עצירה מלאה".
מה תעשה?[/quote]
אני מחכה שהמטוס יעצור ואז יוצא ממנו ומתחיל לחפש את המקום שעליי ללכת אליו
-
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Red"]~לואקס~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
המטוס עוצר ואתה שומע ברמקולים:"המטוס עצר עצירה מלאה!יש אפשרות עכשיו לתנועה ולעזיבת המטוס!" אומר הקברניט.
מה תעשה?
[U][B][COLOR="Blue"][SIZE="4"]~עידן~[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
אני לא התייחסתי לרקע של כל אחד בנפרד.כתבתי התחלה כללית.
-----------------------
אתה חושב לעצמך שאתה הולך להיות משהו מיוחד, ותוהה במחשבותיך להרבה זמן.
לאחר מכן הנהג אומר לך "הגענו-שדה התעופה המקומי.לעזור לך עם המזוודות?" הוא שואל ומביט אליך.
מה תעשה?
[U][B][COLOR="Green"][SIZE="4"]~שימאגו~[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
אתה מתיישב ורואה ליד אדם כבן 30, ממוצא יפני.אתה שואל אותו:"מה שמך?" והוא עונה:"היי קוראים לי ג'ון!גם אתה בדרך ליפן?" בפליאה.
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="DarkSlateGray"]~יוהן~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
"רק שתדע לך,שלא הצגתי את עצמי טוב." מורטי אומר לך "אני סגן מנהיג מחתרת השאמנים!אם אתה תתנהג בחוצפה-אני יכול להרוג אותך ולהשאיר את גופתך במנהרה החשוכה,כך שאם תתעורר לא תחוש בדבר-תזהר בטון הדיבור שלך." ולאחר מכן מתחיל לנסוע.
מה תעשה?
-
[QUOTE=~WarWolf~;1022383][B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]~קאי~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
"תגיד לי-אתה לא זוכר?!" מארק פול אומר לך בעצבנות "אנחנו טסים לטוקיו!".
לאחר מכן אביך אומר:"קאי, תפסיק לדבר עם מארק ותתחיל לעזור לי עם המזוודות שלך.." מכיוון תא המטען.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"שמארק יעזור, אני עייף" אומר באדישות ואחפש מקום להתיישב עליו.
-
[quote]~יוהן~
"רק שתדע לך,שלא הצגתי את עצמי טוב." מורטי אומר לך "אני סגן מנהיג מחתרת השאמנים!אם אתה תתנהג בחוצפה-אני יכול להרוג אותך ולהשאיר את גופתך במנהרה החשוכה,כך שאם תתעורר לא תחוש בדבר-תזהר בטון הדיבור שלך." ולאחר מכן מתחיל לנסוע.
מה תעשה? [/quote]
אני עושה גראפס כדי לזלזל במורטי הזה ואז אני קורא לבאלתזור ואומר לו: "תגיד לי, איפה החבר שלי?" אחכה שהוא יגיד לי איפה הוא ואז אחפש דברים מיוחדים שאני יכול לקחת מהאוטו
-
[QUOTE=~WarWolf~;1025029][U][B][SIZE="4"][COLOR="Red[U][B][COLOR="Green"][SIZE="4"]~שימאגו~[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
אתה מתיישב ורואה ליד אדם כבן 30, ממוצא יפני.אתה שואל אותו:"מה שמך?" והוא עונה:"היי קוראים לי ג'ון!גם אתה בדרך ליפן?" בפליאה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"כן גם אני בדרך ליפן ודרך אגב קוראים לי שימאגו ג'ון!"אומר לג'ון ואלחץ את ידו בשמחה ואז אוסיף:"אתה מכיר את יפן?אם כן נגיע ליפן תוכל לעשות לי סיור שם?"
-
[U][B][SIZE="4"][COLOR="Indigo"]~קאי~[/COLOR][/SIZE][/B][/U]
"כדאי שגם אתה תעזור עם המזוודות" אומר לך מארק פול "הרי שאתה טס לטוקיו ולא אני!" "מארק צודק" עונה לו אביך "כדאי שתעזור".
מה תעשה?
[B][U][SIZE="4"][COLOR="Red"]~יוהן~[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
לא קיבלת עוד את הרוח שלך.
תגיב שוב.
[SIZE="4"][U][B][COLOR="Navy"]~שימאגו~[/COLOR][/B][/U]
[/SIZE]
ג'ון עונה לך:"שם יפה שימאגו!" בחביבות "אבל לצערי,אני לא יכול לעשות לך סיור, אני צריך לעזור למשפחה שלי ביפן בגלל המהומות של צוות קונדור."
מה תעשה?
-
[quote]~יוהן~
מה תעשה?[/quote]
נו.. לא יכולת פשוט לוותר על החלק הזה וישר לעבור לשני?
--
אני מחפש משהו מעניין באוטו