-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019266][B][U][SIZE="3"][COLOR="Magenta"]
[B][U][SIZE="3"][COLOR="Green"]סל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B]אתה לא מספיק לגמור את המשפט וכבר אתה חוטף כדור אנרגיה לפנים, "כדאי לך ללכת!" צועק
האיש המוזר ומוכן לקרב איתך.
מה תעשה?[/B]
[/B][/QUOTE]
2 סיבות למה אני לא בורח: 1. סל סייאני (יש לו גנים) 2. עד שיש קרב?
מה זה המשפט: כדאי לך ללכת? נשמע קצת לא משהו
צריך לחכות לתגובה של לוקאס, או שתנטוש אותו ותמשיך לבד.
[b][u][size="3"]סל[/size][/u][/b]
[b]אתה מעוור אותו קצת ומתחיל לפוצץ אותו בבעיטות בבטן, הוא מניח את היד שלו על הבטן שלך ומעיף
אותך עם כדור אנרגייה.
אתה מבין שאין לך עסק עם אדם פשוט ואתה מוכן לקרב, הוא די מותש מהאגרופים שלך וגם אתה די
פצוע, הוא יוצא מהבית שלו ומתחיל להעיף עליך כדורי אנרגייה.
מה תעשה?[/b]
-
[b]אתה מעוור אותו קצת ומתחיל לפוצץ אותו בבעיטות בבטן, הוא מניח את היד שלו על הבטן שלך ומעיף
אותך עם כדור אנרגייה.
אתה מבין שאין לך עסק עם אדם פשוט ואתה מוכן לקרב, הוא די מותש מהאגרופים שלך וגם אתה די
פצוע, הוא יוצא מהבית שלו ומתחיל להעיף עליך כדורי אנרגייה.
מה תעשה?[/b][/QUOTE]
אני משגר מתר(כאילו הרבה) כדורי אנרגייה כדי לחסום את כדורי האנרגייה שלו ואז אני עף ויוצא דרך הגג תוך כדי שאני ממשיך לירות לכיוונו כדורי אנרגייה ואז אני משתגר ומנסה לתקוף אותו עם הזנב .
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019056][B][U][SIZE=3][COLOR=darkred]בו[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
הסמיילי היה רק כדי להראות לך באיזה חלק של המשפט הוא חייך..
---------------------------------------------------------
[B]"זה היצור החזק שלך?!" שאל הבחור את אדונך בזילזול.[/B]
[B]" אחרי כל מה שעברנו כדי להחזיר אותו לחיים זה מה שאנחנו מקבלים?!" הוא מוסיף.[/B]
[B]" שקט!" צועק האדון " בו תראה בבקשה לסגן שלי כמה אתה חזק!" מצווה עליך האדון ומורה לך לפוצץ את הכדור.[/B][/QUOTE]
"מה רוצים אתם ממני?" אשאל ואתחיל לרקוד "בוו! בוו!" אצעק ואצחק.
-
[b][u][size=3]סל[/size][/u][/b]
[b]אתה מעיף עליו מלא כדורי אנרגייה וחוסם את רוב הכדורים שלו, אתה די מותש אבל אתה [/b]
[b]רואה שהוא גם די גמור.[/b]
[b]אתה ממשיך לירות ופוגע בו כמה פעמים, הוא שוכב על הרצפה די חסר אונים ולא יכול לזוז.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[b][u][size=3]בו[/size][/u][/b]
[b]הסגן של האדון שלך מתעצבן ומעיף לך בעיטה בבטן, זה לא ממש מזיז לך אבל האדון שלך[/b]
[b] מתעצבן ואומר לסגן שלו להתחיל להרביץ לך כדאי שתירגע ותציית.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019837][b][u][size=3]סל[/size][/u][/b]
[b]אתה מעיף עליו מלא כדורי אנרגייה וחוסם את רוב הכדורים שלו, אתה די מותש אבל אתה [/b]
[b]רואה שהוא גם די גמור.[/b]
[b]אתה ממשיך לירות ופוגע בו כמה פעמים, הוא שוכב על הרצפה די חסר אונים ולא יכול לזוז.[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
[/b][/QUOTE]
אני אתקרב אליו (זה די נדוש אבל בשיגור כזה) ואתקע בו את הזנב שלי ואתחיל לשאוב את אנרגיית החיים שלו לאט לאט תוך כדי שאני צוחק צחוק מרושע מואהאהאה. (סתם לכיף)
-
[b]אתה שואב לו את אנרגיית החיים והוא מת,
אתה מרגיש חזק יותר פתאום, מלא עוצמה.
מה תעשה?
עלה לך:
1 לכוח
1 הגנה
הכוח שלך עלה ל 800[/b]
-
[quote]לוקאס
אתה מנסה להגיע אל מאחורי האיש ולעבוט לו בגב אבל כשאתה מופיע מאחוריו החבר שלו יורה עליך כדור אנרגייה חזק ואתה עף אל הריצפה.
" אתה ממש חלש " אומר לך בגיחוח זה שניסית לבעוט בו וכולם צוחקים עליך.
מה תעשה?[/quote]
"בסדר אני חלש" אומר בגיחוך "אבל מי אתה אדוני החזק" אומר ואכין כדור אנרגייה ביד שלי בלי שהם יראו
-
[b][u][size="3"]לוקאס[/size][/u][/b]
"אני הוא ג'ון השלישי, אבי היה אימת הימים לפני הרבה מאוד שנים ועכשיו אני וחבריי החלטנו לחזור לכס המלכות ולשלוט בעולם!" אומר לך האיש.
כל השלושה מסתכלים עליך ומוכנים לחסל אותך, אתה עדייין לבד ואתה יודע ( לפי מה שאתה חושב) שהכלב שלך עוד בבית ואנדרואיד 27 משגיח עליו.
פתאום אתה רואה מלא כדורי אנרגייה עפים וכל השלושה נפגעים, אנדרואיד 27 יוצא החוצה ומתחיל לירות על כולם.
מה תעשה?
[B][U]
אנדרואיד 27[/U][/B]
אתה יורה על כולם כדורים ודי מציל את לוקאס ממוות בטוח, אתה באותו צד עכשיו.
תתחילו להילחם בהם.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019879][b][u][size="3"]לוקאס[/size][/u][/b]
"אני הוא ג'ון השלישי, אבי היה אימת הימים לפני הרבה מאוד שנים ועכשיו אני וחבריי החלטנו לחזור לכס המלכות ולשלוט בעולם!" אומר לך האיש.
כל השלושה מסתכלים עליך ומוכנים לחסל אותך, אתה עדייין לבד ואתה יודע ( לפי מה שאתה חושב) שהכלב שלך עוד בבית ואנדרואיד 27 משגיח עליו.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב בסדר, הבנתי אותך" אומר לו
"רק יש לי בעיה אחת אם תוכל לענות לי עליה לפני שאני מת, איך יש לך את הכוחות האלה" אומר ואמשיך לטעון אנרגיה בגוף שלי עד שאגיע למצב של כמעט ג'י ג'י סופאר סייאני (או איך שלו אומרים אצ זה)
שאראה שאנדרואיד 27 מתחיל לרות כדורים אעלה ברמה (דבר שאפשרי רק לג'י ג'י הזה) ואתחיל לרות גם כדורי אנרגיה ולתת בהם מכות חזקות כי במצב הזה (ההילה שלי אדומה אם אני חושב נכון כמו קיו קיו) אני חזק במיוחד
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019879][b][u][size="3"][B][U]
אנדרואיד 27[/U][/B]
תתחילו להילחם בהם.[/QUOTE]
אני ארוץ במהירות על האנשים ואז ארה אליהם כדורי אנרגיה וגם אתן להם אגרופים ובעיטות אם הם מתחמקים.
-
[QUOTE=KillerBee;1019884]"טוב בסדר, הבנתי אותך" אומר לו
"רק יש לי בעיה אחת אם תוכל לענות לי עליה לפני שאני מת, איך יש לך את הכוחות האלה" אומר ואמשיך לטעון אנרגיה בגוף שלי עד שאגיע למצב של כמעט ג'י ג'י סופאר סייאני (או איך שלו אומרים אצ זה)
שאראה שאנדרואיד 27 מתחיל לרות כדורים אעלה ברמה (דבר שאפשרי רק לג'י ג'י הזה) ואתחיל לרות גם כדורי אנרגיה ולתת בהם מכות חזקות כי במצב הזה (ההילה שלי אדומה אם אני חושב נכון כמו קיו קיו) אני חזק במיוחד[/QUOTE]
תכתוב שוב תגובה על התגובה שלי, פשוט ערכתי אותה ואז בדיוק הגבת.
תכתוב שוב תגובה.
[B][U][COLOR="Black"]עכשיו אתם ביחד תילחמו בהם![/COLOR][/U][/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019879][b][u][size="3"]לוקאס[/size][/u][/b]
פתאום אתה רואה מלא כדורי אנרגייה עפים וכל השלושה נפגעים, אנדרואיד 27 יוצא החוצה ומתחיל לירות על כולם.
מה תעשה?
[B][U]
אנדרואיד 27[/U][/B]
תתחילו להילחם בהם.[/QUOTE]
אני מתעצבן מזה שהם הפילו אותי והביכו אותי מול זה שאמור להיות חלש ממני ועכשיו הוא הפיל אותם בקלות ואז מתחיל להשתגע, לאחר מכן אני עובר מאחוריהם ומתחיל להביא הם רצף של מכות חזקות ומעיף אותם לשמיים, אחר כך עובר למעל ונותן להם בעיטה שיחזרו לאדמה, שהם פוגעים באדמה אני יורה מלא כדורי הנרגיה אדומים וחזקים! (יש מתקפה דומה בבודוקאי)
-
[QUOTE=KillerBee;1019911]אני מתעצבן מזה שהם הפילו אותי והביכו אותי מול זה שאמור להיות חלש ממני ועכשיו הוא הפיל אותם בקלות ואז מתחיל להשתגע, אני מרגיש את האישונים שלי נעלמים ואת ההילה שלי משתנה והופך לג'יג'י סופר סאין לאחר מכן אני עובר מאחוריהם ומתחיל להביא הם רצף של מכות חזקות ומעיף אותם לשמיים, אחר כך עובר למעל ונותן להם בעיטה שיחזרו לאדמה, שהם פוגעים באדמה אני יורה מלא כדורי הנרגיה אדומים וחזקים! (יש מתקפה דומה בבודוקאי)[/QUOTE]
אני ארה על האנשים מחוץ לוקאס בכדורי אנרגיה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1019872][b][u][size="3"]סל[/size][/u][/b]
[b]אתה שואב לו את אנרגיית החיים והוא מת,
אתה מרגיש חזק יותר פתאום, מלא עוצמה.
מה תעשה?
עלה לך:
1 לכוח
1 הגנה
הכוח שלך עלה ל 800[/b][/QUOTE]
חחח ידעתי שזה ישתלם