-
[u][i]טוני[/i][/u]
אתה מכוון את חרבך לבטנו אך הוא מעיף אותה בקלות עם בעיטה. "אין סיכוי בעולם שזה זורו, האפס הקטן הזה!" הוא צוחק וככה גם כל הצוות שלו. הוא נותן לך אגרוף בראש ואתה עף מטר אחורה. אתה מרגיש כאב עצום בראש, אתה מסתכל ורואה שיש לו אגרופני ברזל בידיים.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028114][u][i]טוני[/i][/u]
אתה מכוון את חרבך לבטנו אך הוא מעיף אותה בקלות עם בעיטה. "אין סיכוי בעולם שזה זורו, האפס הקטן הזה!" הוא צוחק וככה גם כל הצוות שלו. הוא נותן לך אגרוף בראש ואתה עף מטר אחורה. אתה מרגיש כאב עצום בראש, אתה מסתכל ורואה שיש לו אגרופני ברזל בידיים.[/QUOTE]
[B]"אח... כמה טימטום יש באיש אחד?!" אני מתעשת על עצמי ומתחל לרוץ לכיוונו אני דוקר אותו בבטן עם החרב שלי ומסתכל במבט מאיים על החברים שלו.[/B]
-
[u]טוני[/u]
איזו חרב? הוא העיף לך אותה.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028180][u]טוני[/u]
איזו חרב? הוא העיף לך אותה.[/QUOTE]
[B]אה.. באסה...
אז אני מוציא חרב אחרת ( יש לי שלוש.... )[/B]
-
[u][i]טוני[/i][/u]
אתה רץ אליו איך הוא מרתק אותך לרצפה בקלות. "זה רק אני או שאתה ממש ממש ממש חלש? וואו אתה פשוט עלוב, זה ממש מצחיק" הוא אומר לך וצוחק, הוא בועט בך ואתה עף עוד פעם מטר אחורה. "איזה מן פיראטים יש היום..." הוא אומר ומתגרה בך.
-
[b]מה אתה רוצה שאני יעשה O_o כל מה שאני עושה הוא מפוצץ אותי ומעיף אותי מטר אחורה...[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028195][b]מה אתה רוצה שאני יעשה O_o כל מה שאני עושה הוא מפוצץ אותי ומעיף אותי מטר אחורה...[/b][/QUOTE]
מקוריות...
לא הכל זה חרבות אתה יודע, מקומות מסתור יש מלא.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028197]מקוריות...
לא הכל זה חרבות אתה יודע, מקומות מסתור יש מלא.[/QUOTE]
[B]טוב אז אני בורח כמו פחדן ובדרך לוקח את החרב שלי ...[/B]
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028090][u][i]לאנס[/i][/u]
"השיצ'בוקאי..." עונה לך אחד מהם, לא שיש לך בכלל מושג מה זה.
[/QUOTE]
"מי אלו?, השיבוצ...מי?" אני שואל
-
[u]טוני[/u]
אתה בורח משם במהירות למרות כל הקריאות נאצה ששולחים עליך. אתה לוקח את החרב שלך ונכנס למערה קרובה. אתה נכנס יותר ויותר עמוק עד שאתה רואה מן משהו מוזר עם עיגולים, אתה מתקרב ורואה שזה פרי מוזר.
[U]לאנס[/U]
אותו איש מתעלם ממך וחוזר לעיסוקיו בפחד. "מה עם הדמי כיס שלי?!" אתה שומע צרחה חזקה וכל אנשי הכפר מפוחדים.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028201][u]טוני[/u]
אתה בורח משם במהירות למרות כל הקריאות נאצה ששולחים עליך. אתה לוקח את החרב שלך ונכנס למערה קרובה. אתה נכנס יותר ויותר עמוק עד שאתה רואה מן משהו מוזר עם עיגולים, אתה מתקרב ורואה שזה פרי מוזר.
.[/QUOTE]
[B]' אני באמת רעב..' אני חושב לעצמי ואוכל את הפרי, תוך כדי אכילה אני חושב איזה פחדן יצאתי וכמה רמסתי את הכבוד שלי.[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1028205][B]' אני באמת רעב..' אני חושב לעצמי ואוכל את הפרי, תוך כדי אכילה אני חושב איזה פחדן יצאתי וכמה רמסתי את הכבוד שלי.[/B][/QUOTE]
אתה אוכל את הפרי ומתבאס מעצמך. לאחר אכילת הפרי אתה מרגיש בגופך משהו שונה, אך זה לא ברור מה זה.
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028201][u]
[U]לאנס[/U]
אותו איש מתעלם ממך וחוזר לעיסוקיו בפחד. "מה עם הדמי כיס שלי?!" אתה שומע צרחה חזקה וכל אנשי הכפר מפוחדים.[/QUOTE]
אני הולך אחרי צליל הצעקה כדי לבדוק מה קורה אולי אני אמצא מישהו לצוות שלי פה
-
[QUOTE=Viva La Resistance;1028230]אתה אוכל את הפרי ומתבאס מעצמך. לאחר אכילת הפרי אתה מרגיש בגופך משהו שונה, אך זה לא ברור מה זה.[/QUOTE]
[B]'מעניין מה היה בפרי הזה...' אני חושב,
אני יושב במערה די מבואס על ההשפלה שקרתה לי.
אני מנסה להבין מה בכלל אכלתי..[/B]
-
[u]לאנס[/u]
מולך אתה רואה איש בריון, הוא גבוה ושמן. יש לו שרירים מאוד גדולים. מאחוריו אתה רואה כל מיני אנשים, שמנים, רזים, גבוהים, נמוכים. אתה רואה את כל האנשים מסתתרים בתוך הבתים הקטנים שלהם.
[u]טל[/u]
אתה מתיישב על הרצפה, מבואס, מושפל. אתה שומע המון קולות של צחוק מבחוץ. לפתע אתה רואה צל על הרצפה, צל בצורה של איש. "חה חה חה! תראו, זה האיש העלוב שהשפלתי קודם!" אתה שומע את קולו המוכר של האיש ממקודם. "רוצה קרב חוזר? עלוב נפש!" הוא מתגרה בך.