-
[QUOTE=_KoDaK_;1019904][COLOR=#0000ff][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=olive]בר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive]אתה הולך והולך בתוך היער עד שאתה שומע קול של בת שצועק " הצילו ! תעזרו לי ! " [/COLOR]
[COLOR=olive]אתה לא רואה כלום אך רואה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=10[/IMG]שמנסה להזעיק עזרה.הוא לא מצליח והולך ימינה .[/COLOR]
[COLOR=olive]מה תעשה ? [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR][/QUOTE]
"היי קאטרפי מה קרה אני יכול לעזור קח אותי למקום" אגיד לקאטרפי והלך לאן שהוא לוקח אותי
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019904][SIZE=4][COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=red]תומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]איתן אומר לך " אוקיי בוא איתי ! "[/COLOR]
[COLOR=red]כעבור מספר דקות~[/COLOR]
[COLOR=red]אתם מגיעים אל דלת חומה בתוך בית גדול עם שלט " המעבדה של רובין "[/COLOR]
[COLOR=red] אתם נכנסים ורואים בתוכו איש מבוגר [IMG]http://www.israup.net/images/c61118c909086ca3a2cdb1c1d648d9fe.bmp[/IMG] האיש אומר לאיתן : "מה שלומך איתן ? למה איחרת?ואז הוא ניגש אליך ושואל אותך " מה שימך ? אתה באת אלינו מהעיר פלוור ? (העיר הראשונה) אם כן אולי אתה יודע על איזו חבילה שאמורה להגיע אליי ? " הוא שואל בחינניות ומחכה שתענה לו .בינתיים איתן הולך לחפש את הפוכדורים .[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR]
[/QUOTE]
"כן יש לי פה חבילה בשבילך..."אני אומר תוך כדי שאחפש את החבילה בתוך תיקי.
שאני אמצא את החבילה אומר ואגיש לפרופסור:"הינה החבילה!ומה יש בה?!"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019904][SIZE=4][COLOR=magenta]
[SIZE=4][COLOR=blue]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]אתה רץ אך העיר ורואה אנשים בורחים .[/COLOR]
[COLOR=blue]תה שואל מה קרה אך כמעט ואף אחד לא עונה לך .[/COLOR]
[COLOR=blue]לעומת זאת אתה יכול לשמוע באווירה " אוי לא ! " "הם כאן ! " "הצילו! "[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה הולך נגד הזרם של האנשים ורואה שם איש במדים ירוקים שעליהם יש את האות O אתה עדיין לא מבין מה קורה כאן ומי הוא החייל .[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל סביבך כדי לראות מי נמצא ואתה רואה את האיש הבא : [IMG]http://www.israup.net/images/c61118c909086ca3a2cdb1c1d648d9fe.bmp[/IMG]אתה מזהה אותו כפרופסור שיביא לכם את הפוקימונים ותמיד רציתם לפגוש אותו .הוא נמצא עם 6 פוכדורים .5 התחלתיים שהוא מחלק ופוקימון אחד שהוא בחוץ .[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתעניין בפקימון שלו אך לא מבין מי הוא . [/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל מאיפה הפיצוץ ואתה רואה [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=95[/IMG]שמשתמש זנב ברזל ומפיל בנינים .[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ? [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל הפרופסור ואומר לו,הי תביא לי את טאפיג הוא התחלתי שבחרתי למסע שלי"
-
[quote=_KoDaK_;1019904][SIZE=4][COLOR=magenta]לין[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta]פופו מחייכת אלייך . כשאת נכנסת את רואה אישה שאומרת לך : " שלום ! אני האחות ג'ואי ! אני והאחיות שלי נמצאות בכל עיר בשביל להעניק בריאות ואהבה לפוקימונים שלכם ! " היא ניגשת לפו פו ואומרת "אוקיי ..המצב לא טוב אבל בסדר זוהי פציעה קטנה....בואי נטפל בא " היא קוראת ומן בכיסא מגיעה[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=440[/IMG]היא מסבירה לך שלפציעות גדולות היא מזמינה את בליסי לרגילות צ'אנסי לקטנות האפיני .[/COLOR]
[COLOR=magenta]היא לוקחת את פו-פו שמתקשה להיפרד ממך,את מרגיעה אותה ואומרת שזה בסדר .היא הולכת אל האחות ג'ואי .[/COLOR]
[COLOR=magenta]בינתיים את מתיישבת על הספסל הצמוד לכניסה ורואה את האיש הבא : [IMG]http://www.israup.net/images/c61118c909086ca3a2cdb1c1d648d9fe.bmp[/IMG][/COLOR]
[COLOR=magenta]מה תעשי ? [/COLOR]
[/quote]
"שלום, קוראים לי לין." אני מציגה את עצמי בנחמדות, "אתה מחכה שהפוקמון שלך יבריא?" אני שואלת אותו מתוך נימוס.
-
[SIZE=4][COLOR=purple]עמרי [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple]אתה יוצא החוצה ורץ אל היער מאושר מתמיד .[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה הולך והולך עד שאתה פתאום רואה קורי עכביש , אתה מבין מיד שאלו קורים של [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=167[/IMG]ושל [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=168[/IMG] אך אתה לא רואה אותם [B]עדיין .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple]עד שלפתע קוטע אותך קול רישרוש .[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה ? [/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]אם אתה רוצה אפשר גם להשיג פוקימון אקראי במקום הקוף רוצה ? 1 או 3 ...אחד מהם קרח השני אני לא אומר ...[/COLOR][/QUOTE]
אני עוצר ולא זז חושב רגע מה לעשות ומחליט שברגע שאחד מתקרב לכיווני אני בורח ממנו הכי מהר שאני יכול לכיוון חזרה.
אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים.
ואני בוחר 1
-
[quote=_KoDaK_;1019121][SIZE=4]התחלה ! ~ למי שערך לאיזה פוקימון התחלתי הוא רוצה ! [/SIZE]
אתם קמים בבוקר לקול השעון המצלצל ..
אתם קמים עייפים מהמיטה והולכים להתלבש ..
אתם מתלבשים מצחצחים שיניים ופתאום אמכם קוראת לכם " בוא\י לאכול ארוחת בוקר ! "
אתם יורדים למטה עד שמשהו קוטע את הליכתכם , אתם מרגישים ששכחתם משהו ..
אתם נזכרים שליד מתתכם יש את התיק שלכם ..אתם יורשים למטה איתו ואוכלים ארוחת בוקר עם אמכם ששואלת אתכם " מה תעשה\י היום ? "
מה תעשו ?[/quote]
"אני יצא למסע!" אומר לאחי ואז אקח את כל החפצים שאצטרך,אצה מהבית ואומר לו:"אני מבטיח שאני יחזור הבייתה יום אחד עם כל תוצאות מסעי!" אחייך אליו ואתחיל ללכת אל המעבדה.
-
[SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]הפרופסור לוקח את החבילה מידיך פותח אותה ואומר : " זאת חבילה בשבילך .."[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתפלא . הוא מסביר :" בחבילה יש שעון מיוחד שמראה לך את הפוקמונים השעון נקרא פוקטץ' .והוא ממשיך [/COLOR]
[COLOR=blue]בשביל לענוד אותו אתה חייב שיהיו לך פוק' אז היא כנראה חיכתה לעכשיו לרגע הנכון ..."[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם שומעים מדף נופל ושניכם מסיים את מבטכם אחורה אתם רואים את איתן ועוד פוכדור ..[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נלהב מהפוכדור הכחול היפה שנמצא ושואל אותו " זה מדקיפ ? " הוא מהנהן בראשו ושואל את הפרופסור [/COLOR]
[COLOR=blue]" אפשר ? " הפרופסור מאשר ואיתן נותן לך את הפוכדור ועוד 5 פוכדורים ופוקדע .[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה כעת ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=olive]בר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive]קאטרפי מסתכל עליך ונראה שהוא סומך עליך , הוא מוביל אותך למקום עם ערפל ואתה עדיין שומע את צעקותיה של הילדה עד שאתה רואה אותה . אתה ניגש אליה ועוזר לה לקום .היא צועקת לך " תיזהר ! " ואתה מסתכל אחורה ורואה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=595[/IMG]שמשתמש נגדכם במכת חשמל.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתם קצת נפגעים מהזרם אך קאטרפי ניסה להגם עליכם ולכן נפגע יותר .[/COLOR]
[COLOR=olive]היא צועקת לך "מה לעשות ? " [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange]הפרופסור בא אליך ואומר : " בסדר , אבל אתה צריך לזכור מה הם ההשלכות בלגדל פוקימון נכון ? לגדל אותו טוב ולזכור להאכיל אותו , בסדר ? " הוא מוציא פוכדור ומגיש לך עד שבא האוניקס משתמש בסופת חול ומפיל אותך והפוכדור .בפוכדור נפתח וממנו יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=498[/IMG]קטן וחמוד .[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הפרופסור מוסיף " את הפוכדורים והפוקדע אתן לך כשנגיע למעבדה " [/COLOR]
[COLOR=darkorange]טפיג מסתכל עליך בצורה מוזרה וניגש אל הפרופסור הפרופסור מדבר איתו שמעכשיו הוא שלך .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לפתע אוניקס שוב מנסה להשתמש בזנב ברזל נגדכם אלה עכשיו הפוקימון של הפרופסור מצליח לחסום אותו[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מצליח לראות[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=526[/IMG]חזק שמגן עליכם . לאחר מכן ג'יגלט משתמש בפיצוץ אבן ופוגע באוניקס מעט .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]טפיג שלך נחוש גם להילחם אך חלש מדי .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה ? [/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]---[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]טפיג יודע : גחלת , בלימה,נהימה .[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=magenta]לין [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta]האיש בא אלייך ואומר לך : "שלום , אני רובין אני הפרופסור של העיירה " [/COLOR]
[COLOR=magenta]והוא שואל " ומאיפה את לין ? יש מצב שאת מן העיר פלוור ? "[/COLOR]
[COLOR=magenta]לאחר מכן הוא מוסיף :" את מחכה לפוקימון שלך ? "[/COLOR]
[COLOR=magenta]ובאותו הזמן האחות ג'ואי קוראת : "לין בואי לקחת את פו-פו ! "[/COLOR]
[COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=purple]עמרי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple]אתה נשאר במקומך קפוא אך לא רואה דבר .[/COLOR]
[COLOR=purple]לרגע נדמה לך שכולם הלכו עד שמגיע ספינארק אחד ופוגע בגופך עם רשת עכביש . [/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מנסה לשחרר את החוט אך לא מצליח .[/COLOR]
[COLOR=purple]פתאום בא איש וחותך לך את החוט במיסתוריות ובורח .[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]עומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]אתה יוצא החוצה ושומע ריב בין שני פוקימונים .ולאחר מכן בין שני ילדים.[/COLOR]
[COLOR=red]הריב מגיע מהבית השכן לכם .[/COLOR]
[COLOR=red]אתה שומע צעקות אבל אינך יודע מדוע .[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1020075][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]הפרופסור לוקח את החבילה מידיך פותח אותה ואומר : " זאת חבילה בשבילך .."[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מתפלא . הוא מסביר :" בחבילה יש שעון מיוחד שמראה לך את הפוקמונים השעון נקרא פוקטץ' .והוא ממשיך [/COLOR]
[COLOR=blue]בשביל לענוד אותו אתה חייב שיהיו לך פוק' אז היא כנראה חיכתה לעכשיו לרגע הנכון ..."[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם שומעים מדף נופל ושניכם מסיים את מבטכם אחורה אתם רואים את איתן ועוד פוכדור ..[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נלהב מהפוכדור הכחול היפה שנמצא ושואל אותו " זה מדקיפ ? " הוא מהנהן בראשו ושואל את הפרופסור [/COLOR]
[COLOR=blue]" אפשר ? " הפרופסור מאשר ואיתן נותן לך את הפוכדור ועוד 5 פוכדורים ופוקדע .[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה כעת ? [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אענוד את הפוקאץ' על ידי ואז אוציא את מדקיפ החוצה ואגיד לו:"צא מדקיפ,אנחנו נהיה החברים הכי טובים!"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1020075][SIZE=4][COLOR=blue]
[SIZE=4][COLOR=darkorange]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange]הפרופסור בא אליך ואומר : " בסדר , אבל אתה צריך לזכור מה הם ההשלכות בלגדל פוקימון נכון ? לגדל אותו טוב ולזכור להאכיל אותו , בסדר ? " הוא מוציא פוכדור ומגיש לך עד שבא האוניקס משתמש בסופת חול ומפיל אותך והפוכדור .בפוכדור נפתח וממנו יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=498[/IMG]קטן וחמוד .[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הפרופסור מוסיף " את הפוכדורים והפוקדע אתן לך כשנגיע למעבדה " [/COLOR]
[COLOR=darkorange]טפיג מסתכל עליך בצורה מוזרה וניגש אל הפרופסור הפרופסור מדבר איתו שמעכשיו הוא שלך .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לפתע אוניקס שוב מנסה להשתמש בזנב ברזל נגדכם אלה עכשיו הפוקימון של הפרופסור מצליח לחסום אותו[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מצליח לראות[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=526[/IMG]חזק שמגן עליכם . לאחר מכן ג'יגלט משתמש בפיצוץ אבן ופוגע באוניקס מעט .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]טפיג שלך נחוש גם להילחם אך חלש מדי .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה ? [/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]---[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]טפיג יודע : גחלת , בלימה,נהימה .[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג"גחלת על האוניקס העצבני הזה"
-
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]מדקיפ נרגש מאוד ומגרד את ראשו בך .[/COLOR]
[COLOR=blue]הפרופסור שואל אותך : "לאן תלכו עכשיו ? " [/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR=blue]--[/COLOR]
[COLOR=blue]מדקיפ יודע : נהימה , בלימה,אקדח מים.
[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]מדקיפ משתמש בגחלת על אוניקס .[/COLOR]
[COLOR=red]הוא לא גורם לא ממש נזק אך מצליח להפיל אותו על החייל מצוות O .[/COLOR]
[COLOR=red]הוא משתמש בסופת חול חזקה שפוגעת בטפיג וגורמת לו לעוף לאחור אך אתה תופס אותו והוא מרגיש בטוח בידיך.[/COLOR]
[COLOR=red]הפרופסור אומר לך שהדבר הכי חשוב בחברות זה בטחון .[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אוניקס משתמש נגדך בזנב ברזל וכמעט פוגע בך .[/COLOR]
[COLOR=red]אך טפיג עוצר אותו בבלימה. [/COLOR]
[COLOR=red]ג'יגלאט של הפרופסור משתמ באבנים חדות מול אוניקס וכך מעלף אותו וגומר את הקרב . [/COLOR]
[COLOR=red]טפיג נרגש מאוד מן הנצחון אך עייף מאוד .[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1020098][SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]מדקיפ נרגש מאוד ומגרד את ראשו בך .[/COLOR]
[COLOR=blue]הפרופסור שואל אותך : "לאן תלכו עכשיו ? " [/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR]
[COLOR=blue]--[/COLOR]
[COLOR=blue]מדקיפ יודע : נהימה , בלימה,אקדח מים.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אתה יכול להשקיע בתגובות שלי אצלך?
------
"אני אלך לתפוס פוקימון עם מדקיפ"אומר לפרופסור ואלך עם מדקיפ לתפוס פוקימון טוב לשישיה.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1020075][SIZE=4]
[SIZE=4][COLOR=olive]בר[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive]קאטרפי מסתכל עליך ונראה שהוא סומך עליך , הוא מוביל אותך למקום עם ערפל ואתה עדיין שומע את צעקותיה של הילדה עד שאתה רואה אותה . אתה ניגש אליה ועוזר לה לקום .היא צועקת לך " תיזהר ! " ואתה מסתכל אחורה ורואה [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=595[/IMG]שמשתמש נגדכם במכת חשמל.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתם קצת נפגעים מהזרם אך קאטרפי ניסה להגם עליכם ולכן נפגע יותר .[/COLOR]
[COLOR=olive]היא צועקת לך "מה לעשות ? " [/COLOR]
[/QUOTE]
"אל תידאגי אני יטפל בזה" אגיד לה.
"הי ג'ולטיק תגיד מה מפריע לך אני יטפל בזה" אשאל אותו
-
[quote=_KoDaK_;1020075]
[SIZE=4][COLOR=magenta]לין [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta]האיש בא אלייך ואומר לך : "שלום , אני רובין אני הפרופסור של העיירה " [/COLOR]
[COLOR=magenta]והוא שואל " ומאיפה את לין ? יש מצב שאת מן העיר פלוור ? "[/COLOR]
[COLOR=magenta]לאחר מכן הוא מוסיף :" את מחכה לפוקימון שלך ? "[/COLOR]
[COLOR=magenta]ובאותו הזמן האחות ג'ואי קוראת : "לין בואי לקחת את פו-פו ! "[/COLOR]
[COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR][/quote]
"כן, אני מן העיר פלוור ואני מחכה לפוקימון שלי." אני עונה לו ומיד הולכת לקחת את פו-פו.
-
[quote=_KoDaK_;1020098]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]מדקיפ משתמש בגחלת על אוניקס .[/COLOR]
[COLOR=red]הוא לא גורם לא ממש נזק אך מצליח להפיל אותו על החייל מצוות O .[/COLOR]
[COLOR=red]הוא משתמש בסופת חול חזקה שפוגעת בטפיג וגורמת לו לעוף לאחור אך אתה תופס אותו והוא מרגיש בטוח בידיך.[/COLOR]
[COLOR=red]הפרופסור אומר לך שהדבר הכי חשוב בחברות זה בטחון .[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אוניקס משתמש נגדך בזנב ברזל וכמעט פוגע בך .[/COLOR]
[COLOR=red]אך טפיג עוצר אותו בבלימה. [/COLOR]
[COLOR=red]ג'יגלאט של הפרופסור משתמ באבנים חדות מול אוניקס וכך מעלף אותו וגומר את הקרב . [/COLOR]
[COLOR=red]טפיג נרגש מאוד מן הנצחון אך עייף מאוד .[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לפרופסור"אפשר ללכת למעבדה שלך.אני רוצה לקבל את החפצים שלי למסע שלי.וגם לרפא את טאפיג שללי"
-
[quote=_KoDaK_;1019121]אתם קמים בבוקר לקול השעון המצלצל ..
אתם קמים עייפים מהמיטה והולכים להתלבש ..
אתם מתלבשים מצחצחים שיניים ופתאום אמכם קוראת לכם " בוא\י לאכול ארוחת בוקר ! "
אתם יורדים למטה עד שמשהו קוטע את הליכתכם , אתם מרגישים ששכחתם משהו ..
אתם נזכרים שליד מתתכם יש את התיק שלכם ..אתם יורשים למטה איתו ואוכלים ארוחת בוקר עם אמכם ששואלת אתכם " מה תעשה\י היום ? "
מה תעשו ?[/quote]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]"אמא את זוכרת את האימונים שאבא לימד ושלמדתי בבית הספר למאמנים בכללי לימד אותי? למדתי ממנו הרבה דברים ואני חושב שהגיע הזמן להתחיל את מסעי! התחלתי להתכונן לזה,היום אני הולך לפרופסור רובין. אני כבר בחרתי פוקימון התחלתי פנסר."אני אומר בפלא מלא בקורנפלקס אותו אני לועס ואוכל לארוחת בוקר ובנחישות רבה להתחיל כבר את מסעי.[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]אני מזדרז לגמור את האוכל כאשר אני גומר לאכול אני אמר לאמי "ביי אמא,אני מבטיח לך שיהי כדי לך בעתיד לצפות בקרב אחד שלי,אולי תלמדי דבר או שניים". אני יוצא מהבית ומתחיל לרוץ בתקווה להספיק להגיע בזמן אל עבר מעבדתו של פרופסור רובין.[/FONT][/COLOR][/RIGHT]