-
[b]יוסי[/b]
הדלת נפתחת בעוצמה, ואתה רואה את אלברט רועד מקור, וג'סי עושה מן תנועה עם היד.
"הנה דוקטור,"ג'סי אומרת, "עכשיו הוא מחומם מספיק, ראית באיזו בעיטה הוא פתח את הדלת. עכשיו נראה אם הוא באמת מסוגל לעשות משהו במצבי לחץ."
[b]איתית[/b]
לא הבנת אותי ><"
אמרתי שהיה רעש בצד השני של הקרוון מאיפה שהיית, אז התחלת להסתובב בקרוון, וכשעברת צלע, פתאום הגיע רעש מאיפה שהיית קודם, כאילו סוגרים עליך.
נגידזרקת לכיוון האחרון שנשמע רעש.
-------------
"אויש"אתה שומע קול, "לעזאזאל.. תפוס אותו!"
פתאום אתה מרגיש שאתה לא יכול לזוז, אכשהו האדמה מתחתיך התקשתה סביב הרגליים שלך ותקעה אותך.
"טוב. "מגיע אליך איזה מישהו עם שער שחור,עייניים חומות ומדים שחורים - גופיה שחורה, מכנסיים שחורים, וכפפות חתוכות שרואים את האצבעות. "לא התחלנו ברגל ימין. לי קוראים טרוי. זה שפגעת בו קוראים לו מייקל. אתה צריך לבוא איתנו."
פתאום משום מקום מגיע אליך איזה בחור,[ את התיאור שלו תוכל לקרוא בהודעה השנייה ראשית.], ולחץ לך את היד בעוצמה רבה שמכאיבה לך.
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 1 2008, 01:07 PM
[b] [b]יוסי[/b]
הדלת נפתחת בעוצמה, ואתה רואה את אלברט רועד מקור, וג'סי עושה מן תנועה עם היד.
"הנה דוקטור,"ג'סי אומרת, "עכשיו הוא מחומם מספיק, ראית באיזו בעיטה הוא פתח את הדלת. עכשיו נראה אם הוא באמת מסוגל לעשות משהו במצבי לחץ."
[/b][/quote]
"ג'סי!?מה יש לך תעזבי את הדוקטור!!!"אני צורח ואז מתקדם אלייה
-
[b]יוסי[/b]
"שלא תעז לגעת בי!"היא אומרת לך, "אנחנו שווים. בערך.. אם יהיה לך שבב נהיה שווים.
אתה רואה את זה?" היא מושיטה לך מצית. לוחצת ויוצאת אש. "זה בימים הקדומים היה המצית שלהם. תעשה איזה מן תנועות עם הידיים. נראה מה יקרה."
אתה קצת מבולבל.
"נו..."היא אומרת "קראת פעם סיפורי קוסמים? אז תעשה את התנועות שהם עושים עם השרביטים- רק בלי השרביט."
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 1 2008, 01:13 PM
[b] [b]יוסי[/b]
"שלא תעז לגעת בי!"היא אומרת לך, "אנחנו שווים. בערך.. אם יהיה לך שבב נהיה שווים.
אתה רואה את זה?" היא מושיטה לך מצית. לוחצת ויוצאת אש. "זה בימים הקדומים היה המצית שלהם. תעשה איזה מן תנועות עם הידיים. נראה מה יקרה."
אתה קצת מבולבל.
"נו..."היא אומרת "קראת פעם סיפורי קוסמים? אז תעשה את התנועות שהם עושים עם השרביטים- רק בלי השרביט." [/b][/quote]
"טוב..."אני אומר לה
אז אני עושה עם היד תנועה כלפי מעלה
-
[b]יוסי[/b]
לפתע האש גוברת.
אתה עושה תנועה חדה ימינה, והיא "מקפצת" לעבר אלברט.
אחרי כמה זמן אלברט מפשיר- וכאילו אתה כבר מיומן, אתה סוגר את אצבעותיך לתנועת אגרוף- והאש נכבית.
"טוב." אלברט אומר, "זה מסביר לנו הרבה דברים. כמו למה ג'סי לא יכלה לגעת בך בדרך הלוך.
ולמה מינו אותה להיות השותפה שלך."
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 1 2008, 01:22 PM
[b] [b]יוסי[/b]
לפתע האש גוברת.
אתה עושה תנועה חדה ימינה, והיא "מקפצת" לעבר אלברט.
אחרי כמה זמן אלברט מפשיר- וכאילו אתה כבר מיומן, אתה סוגר את אצבעותיך לתנועת אגרוף- והאש נכבית.
"טוב." אלברט אומר, "זה מסביר לנו הרבה דברים. כמו למה ג'סי לא יכלה לגעת בך בדרך הלוך.
ולמה מינו אותה להיות השותפה שלך." [/b][/quote]
"רגע,אז מה אני?איזה פיירמן?
ואם אני אצטרך את העזרה שלה?או סתם להושיט לה יד?"אני שואל את הדוקטור
-
[b]יוסי[/b]
"שניכם ביחד יוצרים צוות קטלני במיוחד."הוא משיב לך, "כמו במתכת- אתה מחמם את המתכת, וכשמקררים מתכת מהר היא מתקשה, ככה אם יהיו לך אויבים ממתכת או ששולטים במתכת או משהו בסגנון- תוכלו בלי בעיה להביס אותם. גומי כשמקררים אותו הוא מתקשה, ואתה... אתה צריך לעבור בדיקות. תכנס למקלחת."
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 1 2008, 01:32 PM
[b] [b]יוסי[/b]
"שניכם ביחד יוצרים צוות קטלני במיוחד."הוא משיב לך, "כמו במתכת- אתה מחמם את המתכת, וכשמקררים מתכת מהר היא מתקשה, ככה אם יהיו לך אויבים ממתכת או ששולטים במתכת או משהו בסגנון- תוכלו בלי בעיה להביס אותם. גומי כשמקררים אותו הוא מתקשה, ואתה... אתה צריך לעבור בדיקות. תכנס למקלחת." [/b][/quote]
"רגע אז מותר לי לגעת בה?"אני שואל
ואז נכנס למקלחת.
-
"לא כרגע." הוא אומר. "השיחה שלנו חיממה אותך, וכרגע אין לך שבב- ככה שזה בעייתי."
הוא לוחץ על איזה משהו במחשב שלו, ומופיעה מן דבר בקופסא הריבועית.
"טוב. בפעם הראשונה רק תהיה במקלת רגילה" הוא אומר. "עכשיו תרטב. תחשוב על שרפה ועל כל מיני דברים של אש."
הוא לוחץ על כפתור ומתחילים לזרום עליך מים...
אתה מרגיש שהחולצה שלך נדבקת לגוף שלך, השער של נדבק לקרקפת...
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 1 2008, 01:39 PM
[b] "לא כרגע." הוא אומר. "השיחה שלנו חיממה אותך, וכרגע אין לך שבב- ככה שזה בעייתי."
הוא לוחץ על איזה משהו במחשב שלו, ומופיעה מן דבר בקופסא הריבועית.
"טוב. בפעם הראשונה רק תהיה במקלת רגילה" הוא אומר. "עכשיו תרטב. תחשוב על שרפה ועל כל מיני דברים של אש."
הוא לוחץ על כפתור ומתחילים לזרום עליך מים...
אתה מרגיש שהחולצה שלך נדבקת לגוף שלך, השער של נדבק לקרקפת... [/b][/quote]
אני חושב על מה שהוא אמר:'שריפות,אש,חום...'
-
[b]יוסי[/b]
פתאום אתה מרגיש שגופך מתחמם , אבל סתם נהיה לך נעים.
"תפסיק תפסיק!" אתה שומע אתהדוקטור צורח "תעצור! ג'סי-ג'ס, אוי אוי אוי..."
אתה מפסיק
אתה פוקח את העייניים, אתה קולט שהפעילו את הממטרות חירום,
ג'סי מעולפת, והדקטור מכניס לה קרח לפה.
"חשבת יותר מידי על אש"הוא אומר לך "ממש נהפכת לאש- ג'סי ראתה את זה והתעלפה."
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 1 2008, 01:49 PM
[b] [b]יוסי[/b]
פתאום אתה מרגיש שגופך מתחמם , אבל סתם נהיה לך נעים.
"תפסיק תפסיק!" אתה שומע אתהדוקטור צורח "תעצור! ג'סי-ג'ס, אוי אוי אוי..."
אתה מפסיק
אתה פוקח את העייניים, אתה קולט שהפעילו את הממטרות חירום,
ג'סי מעולפת, והדקטור מכניס לה קרח לפה.
"חשבת יותר מידי על אש"הוא אומר לך "ממש נהפכת לאש- ג'סי ראתה את זה והתעלפה." [/b][/quote]
"סליחה,לא התכוונתי לזה"אני אומר ורץ לג'סי ומסתכל עלייה וכמעט בוכה
-
[b]יוסי[/b]
ג'סי מתעוררת.
"נורא חם פה.."היא אומרת.. "אתה-אתה-אתה מסוכן!"
היא מתרחקת ממך.
"ג'סי תרגעי" הדוקטור אומר לה, "זה מצויין שאתם הפכים- כי כל בן-אדם רגיל, שופכים עליך מים כדי שיתעורר. עליך זה לא עובד, צריך אממ- "לשפוך" עליך חום. בדיוק ההפך על ג'ו..."
הוא עושה לך סימן להכנס למקלחת.
"הפעם תחשוב רק על ניצוץ, משהו קטן."
ועוד פעם זורמים מים.. והחולצה נדבקת...
והופ- פתאום אתה מרגיש נעים יותר. אומנם החולצה עדיין דבוקה, אבל נעים לך.
"מצויין! מצויין!" אתה שומע את הדוקטור פורץ במחיאות כפיים, "זה מה שרציתי! כל טיפה שנוגעת בך הופכת לאדים! אתה יכול לשנות את הטמפרטורה של הגוף שלך!"
**ברשומים נוספו לך שני כוחות מועצמים. עוד לא שאלתעל השבב ><"**
-
[quote][i]Originally posted by אבטיחי D:[/i]@Sep 1 2008, 01:07 PM
[b] [b]איתית[/b]
לא הבנת אותי ><"
אמרתי שהיה רעש בצד השני של הקרוון מאיפה שהיית, אז התחלת להסתובב בקרוון, וכשעברת צלע, פתאום הגיע רעש מאיפה שהיית קודם, כאילו סוגרים עליך.
נגידזרקת לכיוון האחרון שנשמע רעש.
-------------
"אויש"אתה שומע קול, "לעזאזאל.. תפוס אותו!"
פתאום אתה מרגיש שאתה לא יכול לזוז, אכשהו האדמה מתחתיך התקשתה סביב הרגליים שלך ותקעה אותך.
"טוב. "מגיע אליך איזה מישהו עם שער שחור,עייניים חומות ומדים שחורים - גופיה שחורה, מכנסיים שחורים, וכפפות חתוכות שרואים את האצבעות. "לא התחלנו ברגל ימין. לי קוראים טרוי. זה שפגעת בו קוראים לו מייקל. אתה צריך לבוא איתנו."
פתאום משום מקום מגיע אליך איזה בחור,[ את התיאור שלו תוכל לקרוא בהודעה השנייה ראשית.], ולחץ לך את היד בעוצמה רבה שמכאיבה לך. [/b][/quote]
אני לא מצליח למצוא את המקום שקוראים על האיש XS
---------------
אני משחרר את ידי מאחיזתו ומנסה לתת לו אגרוף,אני לא יוציא שום מילה מהפה.
-
[b]איתי[/b]
הנה:
מייקל
מראה: מדים שחורים-מכנס ארוך וזוג של גופיית עור, על כפות הידיים שלו יש לו כפפות חתוכות- ככה שרואים לו חלק מהאצבעות.
יש לו שיער בלונדיני בהיר שמוסדר בתסרוקת קוצים, והעייניים שלו חומות. שרירי.
כוחות מועצמים: הפיכה לבלתי נראה *חסר*
------------------------------------------
את לא מצליח להויצא את היד.
"אמרו לנו שאתה כזה." טרוי אומר. "טוב. איפה הסניף שיגור הקרוב? אה שם... מייקל- תורך."
מייקל ממשיך להחזיק לך את היד, ואז הוא גם מחזיק את היד של טרוי, אתם מתחילים לרוץ, ולאט לאט מגבירים את הקצב, בתוך חמש שניותאתם עומדים באמצע שום מקום. סוג של מדבר, ואתה לא רואה את הקרוון שלך.