-
[CENTER]הינה עוד רעיון שהפך לפייק, שלבתי בין חפרפרת ללויתן, וואלה יצא נחמד, אני לא מוצא פה רעיונות מקוריים לצערי, אז אני פשוט עושה אנד דן דינו וזה מה יוצא
[B][COLOR=black][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/7365/71205578.png[/IMG]וויילדוזר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סוג[/COLOR]:[COLOR=#a0522d] אדמה[/COLOR] / [COLOR=#2f4f4f]אופל[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][B]וויילדוזר פוקימון לוייתן החפרפרת, למרותש הוא לא כל כך גדול הוא כבד מאוד, הוא יכול לשחות בבוץ או בכל סוג חול, אפילו עם הוא קשה מאוד, וזה מאשר לו הסוואה מפני תוקפים.[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]בעזרת ידיו הוא חופר במהירות, ובעזרת האף הגדול שלו הוא מריח את האויב מתקרב, הזנב שלו מגן עליו כאשר פוקימון תוקף אותו מאחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]וויילדוזר נע במהירות בקרב, במיוחד באזור של חול או בוץ, מאמנים רבים תופסים אותו בגלל היתורנות שלו עם האדמה, כאלה שעוזרים בדרך כלל בהרבה מכונים.[/B][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=PO ZON;1033143][CENTER]הינה עוד רעיון שהפך לפייק, שלבתי בין חפרפרת ללויתן, וואלה יצא נחמד, אני לא מוצא פה רעיונות מקוריים לצערי, אז אני פשוט עושה אנד דן דינו וזה מה יוצא
[B][COLOR=black][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/707/47246128.png[/IMG]וויילדוזר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]סוג[/COLOR]:[COLOR=#a0522d] אדמה[/COLOR] / [COLOR=#2f4f4f]אופל[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][B]וויילדוזר פוקימון לוייתן החפרפרת, למרותש הוא לא כל כך גדול הוא כבד מאוד, הוא יכול לשחות בבוץ או בכל סוג חול, אפילו עם הוא קשה מאוד, וזה מאשר לו הסוואה מפני תוקפים.[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]בעזרת ידיו הוא חופר במהירות, ובעזרת האף הגדול שלו הוא מריח את האויב מתקרב, הזנב שלו מגן עליו כאשר פוקימון תוקף אותו מאחורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]וויילדוזר נע במהירות בקרב, במיוחד באזור של חול או בוץ, מאמנים רבים תופסים אותו בגלל היתורנות שלו עם האדמה, כאלה שעוזרים בדרך כלל בהרבה מכונים.[/B][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
ווווואייי יצא ממש מגיב!!!
שנה לדעתי מה אופל למים.. אוופל יש לך הרבה וזה גם חצי לוייתן!
נסה את האל חושי שהצעתי.. לא יקרה כלום עם תעשה פעמיים של אותו בנאדם.. הרי אל חושי אין לך.. וגם אש לא!
אז ככה שאחד הרעיונות שנתתי יכולים ליהיות מעולים!
-
[QUOTE=PO ZON;1033143][CENTER]הינה עוד רעיון שהפך לפייק, שלבתי בין חפרפרת ללויתן, וואלה יצא נחמד, אני לא מוצא פה רעיונות מקוריים לצערי, אז אני פשוט עושה אנד דן דינו וזה מה יוצא
[B][COLOR=black][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/707/47246128.png[/IMG]וויילדוזר[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][B]וויילדוזר נע במהירות בקרב, במיוחד באזור של חול או בוץ, מאמנים רבים תופסים אותו בגלל היתורנות שלו עם האדמה, כאלה שעוזרים בדרך כלל בהרבה מכונים.[/B][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אם הוא מבוסס על לוייתן למה הוא לא סוג מים ואדמה??
-
וואלה אני לא מוצא פה רעיונות מקוריים, כל הסוגים חוזרים על עצמם כל הזמן אופל לוחם אדמה, איפה עשב, איפה חשמל, איפה מתכת,, תכתבו רעיונות יותר מקוריים, אלה שכן השתמשו בסוגים מקוריים הרעיונות לא היו טובים
-
מה אם הציפור עשב של ?
או הארמדיל?
או הפיירגסוס?
-
[quote=po Zon;1033754]וואלה אני לא מוצא פה רעיונות מקוריים, כל הסוגים חוזרים על עצמם כל הזמן אופל לוחם אדמה, איפה עשב, איפה חשמל, איפה מתכת,, תכתבו רעיונות יותר מקוריים, אלה שכן השתמשו בסוגים מקוריים הרעיונות לא היו טובים[/quote]
למה הרעיון שלי לא היה טוב? הוא מגניב והוא לא כזה קשה להכנה
-
אם לא בחרתי ברעונות שלכם זותומרת שהם לא מקוריים, תחשבו על משהו מקורי יותר, תעשו סוגים מעניינים
-
שם הפייק: קרקנויד
ביסוס : על מה הוא מבוסס : על קראקן (דמוי דיונון תמנון ענקי)
סוג : על חושי ומים
תיאור מבנה הגוף :לקרקנויד יש 8 זרועות,פה דמוי מקור וראש מאורך עם שפיץ בקצה,יש לו נקודות יניקה אפורות על זרועותיו ,וקצה ראשו אפור,עיניו אדומות.
צבעים : סגול כזה וראשו אפור,
-
שם : לא יודע ...ליפייר
מבוסס על : זאב עם חרב עלה שבסופב יש אש ...כלומר עלה שרוף ..
מבנה וצבעים : יש לו רעמה כזאת מאש ועלים ..יש לו זנב חד עשוי מגבעול דק שעליו קוצים ..
הגוף זה כמו של זאב בצבע לבן ..עם פסים אדומים וירוקים ...
סורי שזה לא לפי הטופס ..אבל זה מספיק לא ?
-
תציעו עוד רעיונות, כי היום בערב אני רוצה לסגור את השלב הראשון בבניית הפייקדקס הזה
-
-
[quote=אמבואר;1034926]:מה הבעיה עם שלי?:doubt[/quote]
אני לא הולך להגדיר עכשיו מה הבעיה בכל אחת מההזמנות אבל אם לא בחרתי בה אז תבין שהיא מבחנתי לא מקורית
-
אפשרי להציע פוקימון מסוג חדש?! שאני ימציא?!
-
[quote=NivX10;1035016]אפשרי להציע פוקימון מסוג חדש?! שאני ימציא?![/quote]
לא, אני עושה רק על פי סוגים קיימים
-
שם:קרסטרוטון
ביסוס:צפרדע וזומבי
סוג:אופל ורעל או אופל ורוח או אופל טהור(מה שתחליט)
מבנה:קרפדה אפורה ירוקה עם קרעים בעור שמהם רואים עצמות
בקשות מיוחדות:אם אתה עושה אותה תעשה גם זוהרת