-
[quote=EDGE;1025886]
[B]עומר~[/B]
נידוקווין קופצת ומשתמשת בעוקצי רעל שמפוצצים את כדורי הצל, אולם דלקטי מפתיע אותה עם סטירה כפולה ופוגעת בה. נידוקווין נהדפת לאחור ומשתמשת במכת גוף על הקרקע שרועדת מעוצמת הנפילה של נידוקווין, ודלקטי מתחילה לאבד שיווי משקל. נראה שנידוקווין פצועה והיא מתרוממת באיטיות מהקרקע. אתה מבחין שגם דלקטי נחלשה, שתיהן כנראה בגלל ההרעלה "הקרב לא ימשך עוד הרבה..." אומרת וויטני "בוא נגמור אותו מהר יותר. רעם!" קוראת וויטני[/quote]
"חה! טיפשה שכמותך נידוקווין שלי היא מסוג אדמה ורעל, מתקפות רעל וברק לא יעבדו נגדה!" אומר בשחצנות "עכשיו נידוקווין חבטות זעם ואז ניב רעל!" אקרא
~~~~
באמת נידוקווין מורעלת? Oם
איך?
היא רעל...
ורעם חשמל על אדמה.. תמיר? ם:
-
[QUOTE=EDGE;1025876][b][b]תומר~[/b]
אתה מוציא החוצה את באדו והוא מסתכל עליהם ומחייך, אולם כעבור כמה שניות הוא מתעלף. אתה מבין שהוא די חלש מהקרב ושהוא חייב מנוחה כדי להתאושש.
[/QUOTE]
'אוי לא צריכים לקחת את באדו למרכז פוקימונים'אחשוב לעצמי,אחזיר את באדו לפוקדור שלו ואז אלך למרכז פוקימונים כדי לרפא את באדו ואת רלטס.
-
[QUOTE=EDGE;1025876][b]ליאור~[/b]
אתה משליך פוכדור ריק על שינקס, והוא נשאב פנימה.
נדנוד 1...
נדנוד 2...
נדנוד 3...
נתפס!
[/QUOTE]
"יש תפסתי שינקס" אני מחזיר את הפוכדור לתיק שלי וממשיך ללכת בדרך 29
-
ניר~
[quote]גאסטלי שולח ליקוק על מאנקי ומעיף אותו אחורה, מאנקי קם לאט לאט ותוקף בשריטה שעוברת דרך גאסטלי ולא קורה לו כלום. מאנקי מנסה שוב אבל לא קורה כלום לגאסטלי שמתגלגל מצחוק.[/quote]
אני אומר לגסטלי: "חה חה, שוב ליקוק!"
-
[B]ניר~[/B]
אתה מורה לגאסטלי לתקוף בליקוק נוסף, וגאסטלי מתקרב למאנקי שמנסה לתקוף שוב בשריטות אך אינו מצליח, גאסטלי נעלם ומאנקי לא יודע איפה הוא, וכעבור כמה שניות הוא סופג ליקוק מאחורה. מאנקי נופל משותק על הקרקע ללא יכולת לזוז.
[B]ליאור~[/B]
אתה ממשיך ללכת בדרך 29, כשלפתע מופיע לפניך מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] "הילחם מולי, אחרת לא אתן לך לעבור!" הוא אומר וחוסם את דרכך "קרב 1-1!" הוא קורא, ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/60.png[/IMG]
[B]עומר~[/B]
מואהאהאהאהאה לגבי הרעם
ולגבי הרעלה - TOXIC, נדמה לי שכל פוקימון שנפגע ממנה מורעל אוטומטית.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לנידוקווין לתקוף עם חבטות זעם וניב רעל, אבל אתה מופתע לראות שוויטני מחייכת "תשחררי את הרעם עכשיו!" היא קוראת, ואתה מופתע לראות שהרעם לא מכוון בכלל אל עבר נידוקווין, אלא אל המנורות שמעליה בתקרה! הרעם גורם לפיצוץ אדיר מהם, כל האורות במכון נפלו ונידוקווין לא מבינה מה קורה, ואז דלקטי מפתיע אותה עם סטירה כפולה. הסטירה פגעה אך בגלל שדלקטי מורעלת זה לא בדיוק השפיע. נידוקווין מנצלת זאת ופוגעת עם חבטות הזעם וניב רעל אך רק החבטות פוגעות.
שתי הפוקימונים במצב של עייפות מצטברת, ונראה שהקרב יוכרע בתור הבא "אני מבינה שזה התור האחרון, אז בוא נצא במלוא הכוח! קרן על!" קוראת וויטני, ודלקטי טוענת קרן על חזקה מאוד שעומדת להשתחרר בעוד רגע!
[B]מור~[/B]
לרביטר מגיח החוצה לזירה ונעמד מול פידג'יאוטו. הוא תוקף מיד בסופת חול שמתקרבת אל עבר פידג'יאוטו "עוף למעלה!" אומר פלקנר ופידג'יאוטו מתרומם גבוהה וסופת החול לא מגיעה אליו. לרביטר המופתע לא יודע איפה הוא "עכשיו, מתקפת רוח!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו משתמש במתקפת רוח שפוגעת בלרביטר, והודפת אותו מעט לאחור. לא נראה שיש השפעה ממנה.
[B]תומר~[/B]
אתה ממשיך לצעוד בדרך 29, וכעבור כשעתיים של הליכה רצופה אתה מגיע לעיר צ'ארינגרוב. אתה מבחין כי השמש מתחילה לשקוע. אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים שבעיר ונכנס פנימה. את פניך מקדמת האחות גו'י "שלום! איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך. אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת את הפוכדורים שלהם "הטיפול ימשך כ10 דקות. אתה יכול להסתובב בעיר בינתיים" היא אומרת לך.
-
[quote][b]עמית~[/b]
אתה מתחיל לרוץ אחרי סטארלי בטירוף. הוא עף לעבר דרך 29. אתה נכנס אחריו בריצה ואתה רואה אותו עוצר על אחד העצים ומתחיל לאכול כמה פירות. לפתע, ספירו תוקף אותו ומפיל אותו על הקרקע.[/quote]
"היי!" אומר לספירו "סטארלי-תראה לו מה זה ותתקוף אותו במתקפת כנף!" אומר לסטארלי בזעם על ספירו.
-
[QUOTE=EDGE;1026108][B]
[B]ליאור~[/B]
אתה ממשיך ללכת בדרך 29, כשלפתע מופיע לפניך מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] "הילחם מולי, אחרת לא אתן לך לעבור!" הוא אומר וחוסם את דרכך "קרב 1-1!" הוא קורא, ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/60.png[/IMG]
.[/QUOTE]
אני אומר למאמן"אין בעיה אני ילחם נגדך איך שתרצה.אבל אני ינצח אותך". אני מוציא את פושידה מחוץ לפוכדור שלו ואומר לו"אוקי תשתמש בעוקץ רעל על פולויאג הזה וכך הוא היה מורעל.ואז תקוף אותו בגילגול"
-
[b]ליאור~[/b]
פושידה מגיח החוצה ותוקף את פוליוואג עם עוקץ רעל "סילסול הגנה" אומר הילד ופוליוואג מגן בעזרת סילסול הגנה על עצמו, ועוקץ הרעל אומנם פוגע מעט אך פוליוואג לא מורעל "בועות!" מצווה הילד ופוליוואג שולח בועות שפוגעות בגילגול ומצליחות לבלום אותו מעט לפני שהוא פוגע בפוליוואג "עבור לסטירה כפולה!" מצווה הילד עכשיו.
[b]עמית~[/b]
סטארלי מתעשת וממריא כלפי מעלה. הוא תוקף את ספירו עם מתקפת כנף אבל ספירו מתחמק ומפיל אותו עם ניקור. סטארלי מתרומם שוב ונראה עוד יותר כועס.
-
[QUOTE=EDGE;1026125][b]ליאור~[/b]
פושידה מגיח החוצה ותוקף את פוליוואג עם עוקץ רעל "סילסול הגנה" אומר הילד ופוליוואג מגן בעזרת סילסול הגנה על עצמו, ועוקץ הרעל אומנם פוגע מעט אך פוליוואג לא מורעל "בועות!" מצווה הילד ופוליוואג שולח בועות שפוגעות בגילגול ומצליחות לבלום אותו מעט לפני שהוא פוגע בפוליוואג "עבור לסטירה כפולה!" מצווה הילד עכשיו.
[/QUOTE]
אני אומר לפושידה"תשתמש בסילסול הגנה שיגן עליך מפני הסטירה כפולה של פוליוואג.לאחר מכן תשתמש שוב בעוקץ רעל עליו .נסה שהפעם ישפיע עליו"
-
[quote=edge;1026108][b]
[b]תומר~[/b]
אתה ממשיך לצעוד בדרך 29, וכעבור כשעתיים של הליכה רצופה אתה מגיע לעיר צ'ארינגרוב. אתה מבחין כי השמש מתחילה לשקוע. אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים שבעיר ונכנס פנימה. את פניך מקדמת האחות גו'י "שלום! איך אוכל לעזור לך?" היא שואלת אותך. אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת את הפוכדורים שלהם "הטיפול ימשך כ10 דקות. אתה יכול להסתובב בעיר בינתיים" היא אומרת לך.[/quote]
אני אצא מהמרכז ואלך לטייל בעיר
-
[quote][b]עמית~[/b]
סטארלי מתעשת וממריא כלפי מעלה. הוא תוקף את ספירו עם מתקפת כנף אבל ספירו מתחמק ומפיל אותו עם ניקור. סטארלי מתרומם שוב ונראה עוד יותר כועס[/quote]
"סטארלי-תקוף בהתקפה מהירה!" אומר לסטארלי.
-
[quote=edge;1026108][b]
[b]עומר~[/b]
מואהאהאהאהאה לגבי הרעם
ולגבי הרעלה - Toxic, נדמה לי שכל פוקימון שנפגע ממנה מורעל אוטומטית.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לנידוקווין לתקוף עם חבטות זעם וניב רעל, אבל אתה מופתע לראות שוויטני מחייכת "תשחררי את הרעם עכשיו!" היא קוראת, ואתה מופתע לראות שהרעם לא מכוון בכלל אל עבר נידוקווין, אלא אל המנורות שמעליה בתקרה! הרעם גורם לפיצוץ אדיר מהם, כל האורות במכון נפלו ונידוקווין לא מבינה מה קורה, ואז דלקטי מפתיע אותה עם סטירה כפולה. הסטירה פגעה אך בגלל שדלקטי מורעלת זה לא בדיוק השפיע. נידוקווין מנצלת זאת ופוגעת עם חבטות הזעם וניב רעל אך רק החבטות פוגעות.
שתי הפוקימונים במצב של עייפות מצטברת, ונראה שהקרב יוכרע בתור הבא "אני מבינה שזה התור האחרון, אז בוא נצא במלוא הכוח! קרן על!" קוראת וויטני, ודלקטי טוענת קרן על חזקה מאוד שעומדת להשתחרר בעוד רגע!
[/quote]
"נידוקווין תתחמקי ואז בעיטה כפולה בכל הכוח!" אצרח
-
[quote=EDGE;1026108]
[B]מור~[/B]
לרביטר מגיח החוצה לזירה ונעמד מול פידג'יאוטו. הוא תוקף מיד בסופת חול שמתקרבת אל עבר פידג'יאוטו "עוף למעלה!" אומר פלקנר ופידג'יאוטו מתרומם גבוהה וסופת החול לא מגיעה אליו. לרביטר המופתע לא יודע איפה הוא "עכשיו, מתקפת רוח!" קורא פלקנר, ופידג'יאוטו משתמש במתקפת רוח שפוגעת בלרביטר, והודפת אותו מעט לאחור. לא נראה שיש השפעה ממנה.
[/quote]
"לרביטר חכה במקום, אם פידג'יוטו יתקוף אותך במתקפה פיזית, הדוף אותו בנשיכה ואז תשתמש בסופת חול אך אם ימשיך לתקוף מן האוויר פשוט הדוף את כל המתקפות בסופת חול עד שיתקוף אותך פיזית" אלחש ללרביטר ואשתדל שפלאקנר לא ישמע.
-
[quote=EDGE;1025876]
[B]שיר~[/B]
הנדוואר מהנהן, ומפתיע את שרומיש עם גחלת שפוגעת בו ישירות. שרומיש לא יודע מאיפה זה בא לו.
הוא מתעשת מייד ומגיב עם ספיגה שלא משפיע על הנדוואר.[/quote]
אני מגחחת מעט מתוך לעיגה לשרומיש. "האנדוור, רוץ אל שרומיש במהירות ותזקוף את ראשך קדימה, תנגח בשרומיש בכל הכח!" אני פוקדת, "מיד אחר כך, תקוף אותו בגחלת שוב."
-
[B]שיר~[/B]
הנדוואר מתחיל לרוץ במהירות לעבר שרומיש שתוקף עם אבקת שיתוק, הנדוואר מתחמק ממנה ונוגח עם ראשו בשרומיש, ואז פוגע בו ישירות עם גחלת. שרומיש עף אחורנית ונופל על הקרקע, מעולף.
[B]מור~[/B]
לרביטר מקשיב לך ומחכה במקום, בוחן את התנועה של פידג'יאוטו "מתקפת כנף!" קורא פלקנר. פידג'יאוטו צולל עם מתקפת כנף לעבר לרביטר אבל לרביטר לא זז, הוא מחייך ומיד משתמש בנשיכה שבולמת את מתקפת הכנף ומעיף ממנו את פידג'יאוטו בקלות עם סופת חול, פידג'יאוטו נכלא בפנים ונופל בקצה הזירה מעולף "פידג'יאוטו לא יכול להילחם, לרביטר מנצח!" קורא השופט "מה!? זה לא יכול להיות!" אומר פלקנר בהפתעה "חזור פידג'יאוטו" הוא אומר ומשיב אותו "היה לך מזל" הוא אומר "סטראביה, צא!" הוא קורא ומשחרר החוצה סטארביה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/397.png[/IMG]
[B]עומר~[/B]
נידוקווין מרכזת כוחות, ואז רצה במהירות לעברה של דלקטי. דלקטי משחררת קרן על לעבר נידוקווין, שקופצת ברגע הנכון, אבל חלק מקרן העל פוגע לה ברגל ימין. היא לא מוותרת, ותוקפת בבעיטה כפולה שפוגעת ישירות בדלקטי ומעיפה אותה אחורנית. דלקטי עפה אחורנית ומתנגשת בקיר "לא דלקטי!" קוראת וויטני. נידוקווין נוחתת לא רחוק ממך, ומיד כורעת על רגליה כיוון שאינה יכולה לעמוד. דלקטי נופלת על הקרקע, מעולפת.
"דלקטי לא יכולה להילחם, נידוקווין מנצחת! הזוכה בקרב המכון הוא עומר מהעיר ניו בארק!" קורא השופט
"חזרי דלקטי" אומרת וויטני ומשיבה אותה לפוכדור שלה "נתת קרב טוב" היא אומרת לפוכדור. לאחר מכן היא מתקרבת אלייך ואל נידוקווין "נלחמת טוב מאוד, יש לך פוקימונים מעולים. אני בטוחה שתגיע אל שלב רחוק בליגת הפוקימונים היא אומרת לך ומגישה לך את התג [IMG]http://www.serebii.net/badges/15.gif[/IMG]
[B]עמית~[/B]
סטארלי יוצא עם מתקפה מהירה ומפתיע את ספירו, ופוגע בו ישירות. ספירו משיב עם ניקור אבל סטארלי מתחמק ומעיף אותו על הקרקע עם מתקפה מהירה נוספת. ספירו מנופף בכנפיו ובורח מהמקום.
[B]תומר~[/B]
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל לטייל לך בעיר. אתה מבחין מספר דקות בחנות גדולה, לא רחוק מהמרכז.
[B]ליאור~[/B]
פושידה משתמש בסילסול הגנה וסופג את הסטירה הכפולה, הוא עובר לעוקץ רעל ופוגע ישירות בפוליוואג שמורעל "אקדח מים!" קורא הילד. פוליוואג המתנשף משתמש אקדח מים אבל הוא מתבטל באמצע הדרך.